Hoofdstuk 13

1.3K 41 0
                                    

'Bedankt dat je me dit hebt durven vertellen' deed het Wolfs goed dat Eva hem vertrouwde om dit over haar jeugd te vertellen.
'Ik voel me fijn bij jou. Je hebt er recht op het te weten' haalde ze licht haar schouder op.
'Weet Marion dit ook allemaal' vroeg hij zich af. Zacht schudde ze haar hoofd.
'Wel dat hij ons mishandelde maar de rest niet' gaf ze toe dat ze dat nog nooit aan iemand had verteld. 'Ik schaamde me ervoor maar ik weet nu dat het niet mijn fout was' merkte ze dat het haar goed deed om er eens over te praten.
'Jij hebt niks fout gedaan' bevestigde Wolfs haar. 'Dan snap je ook waarom ik Fleur niet meer wil douchen. Het voelt niet goed ook al is ze nog maar vijf. Ik ben politieman en zie vaak die ellende in mijn werk' lichtte hij nu openlijk toe waarom hij er zo over dacht.
'Dat snap ik wel' beaamde Eva ook al was ze ervan overtuigd dat hij zijn dochter nooit iets aan zou doen. Tevreden kroop ze dicht tegen hem aan.
'Ik vond het fijn om met je te praten' tilde Wolfs haar hoofd op met zijn vinger onder haar kin om zijn lippen op die van haar te drukken.
'Ik vind het ook fijn met jou' schonk ze hem een liefdevolle glimlach waarna ze hem uitgebreid terug kuste.
'Zullen we maar naar de slaapkamer gaan' stelde hij voor toen zijn handen onder haar shirt gleden voordat de hele woonkamer straks bezaaid lag met hun kleding. Gewillig liet ze zich door hem meevoeren naar de slaapkamer waar hij haar het bed op duwde en zij lachend neerplofte.
'Wil je het wel' hield Wolfs twijfelend stil. Hij wilde haar niks opdragen te doen nu ze zo open was geweest over haar verschrikkelijke jeugd.
'Ja' verzekerde ze hem ervan.
'Echt he, ik wil niet als jij niet wilt' was hij er nog niet helemaal zeker van.
'Maar ik wil wel' rolde ze hen om zodat ze lachend bovenop hem zat en haar armen over elkaar sloeg.
'Oh gaan we het zo doen' trok hij haar shirt over haar hoofd heen zodat ze in haar bh bovenop hem zat.
'Echt niet' plofte ze naast hem neer zodat ze nu beide op hun rug op het bed lagen.
'Gemenerd' kroop hij lachend terug op haar waar hij in haar grijnzende gezicht keek.
'Echt niet' knoopte ze inmiddels zijn overhemd los terwijl ze haar vingers door zijn borsthaar liet glijden.
'Wacht nou even' hield ze hem tegen toen hij zijn hoofd richting haar borsten bewoog. 'Zo krijg ik dat ding niet los' doelde ze op zijn overhemd toen hij haar met zijn twinkel ogen aankeek.
'Dat hoeft ook niet, als de jouwe maar uit is' kuste hij haar borsten net boven het randje van haar bh.
'Floris Wolfs' giechelde ze omdat zijn stoppelbaard kietelde.
'Eva van Dongen' keek hij grijnzend op terwijl hij zijn handen onder haar rug tussen het matras perste om haar bh los te gaan maken.
'Wat gaan wij doen' werkte ze hem lachend tegen om hem te pesten.
'Ik ga met jou vrijen' kroop hij naar beneden om dan haar broek maar uit te gaan trekken.
'Echt niet' klemde ze hem tussen haar benen waarna ze hem terug draaide naar zijn kant van het bed.
'Au Eef' riep hij verontwaardigd uit. Het was eerder dat hij het niet aan zag komen en al om lag voordat hij er erg in had. En dat tot grote hilariteit van Eva die dubbel lag om zijn reactie.
'Wat ben jij een watje zeg' was het nu haar beurt om bovenop hem te kruipen en alsnog zijn overhemd uit te trekken. Het gaf hem wel gelijk de gelegenheid om haar bh los te maken die hij dan ook snel bij haar uittrok waarna er een glimlach op zijn gezicht verscheen terwijl hij haar bewonderend bekeek.
'Niet zo kijken' sloeg ze haar armen voor haar borsten toen ze hem zo zag kijken.
'Jawel, je bent zo mooi' draaide hij haar in een soepele beweging terug waardoor zij nu weer onder hem lag en hij zijn handen over haar bovenlichaam liet glijden. 'Vrij met me Eva' verlangend drukte hij zijn lippen op die van haar. Ze maakte zoveel in hem los, en hij wilde haar zo graag. Nog nooit was hij zo afhankelijk van een vrouw geweest als dat hij van Eva was.
'Kom dan' trok ze hem omhoog aan de rand van zijn broek zodat ze zijn knoop los kon maken waarna de rest van de kledingstukken al snel volgde.

'Hier trek je even wat aan' hing Wolfs over de rand van het bed om wat kledingstukken te verzamelen. Hij wilde beter voorbereid zijn dan de vorige week toen Fleur 's morgens de slaapkamer binnen kwam. Hij kon het haar ook niet kwalijk nemen, ze wist niet beter. Ze mocht altijd bij haar vader in bed kruipen zonder het te hoeven vragen en dus vond Wolfs dat hun er maar om moesten denken dat ze iets aan hadden in bed voordat Fleur de schrik van haar leven zou krijgen.
'Hmm' had Eva niet veel haast om overeind te komen, ze lag net zo lekker na te genieten van deze lange nacht.
'Ik wil niet dat Fleur ons zo ziet' overhandigde hij zijn overhemd aan haar samen met haar slipje waarna hij zelf zijn boxer weer aantrok.
'Ik kom al' was ze het er nog steeds niet helemaal mee eens maar ze snapte hem ook wel en dus deed ze maar wat hij haar gevraagd had waarna ze alsnog tegen hem aan kon kruipen.
'Slaap lekker' begroef ze zich helemaal tussen zijn armen.
'Slaap lekker voor zolang als het duurt' grinnikte hij terwijl hij de rode cijfers op de wekker bekeek. Ze hadden er een aardig feestje van gemaakt in bed en over een paar uur zou Fleur weer wakker zijn en zat zijn nachtrust er ook weer op. Als Fleur wakker was, dan was ze ook echt wakker en zat slapen er voor hem niet meer in. Des te meer reden om nu ook maar zijn ogen te sluiten en de geweldige nacht in zijn dromen her te beleven.

Voorgelogen (flikken maastricht story)Where stories live. Discover now