Finále

45K 1.6K 258
                                    

Chloe

Co myslíte? Do dvou dnů jsem sdíleli stejnou postel. O noci z úterý na středu vůbec nemluvím. Musela jsem x hodin snášet Maxovo vytrvalé chrápání a záviděla Evelin, že má mou postel celou pro sebe. Vlastně už byla její. Ano, vážně skončila v mém bytě. Já čelila nočnímu hluku v Maxovo domě. Snažila jsem se jeho chrápání zarazit hlasitým mlaskáním u jeho ucha. Pokaždé jen natáhl ruku za sebe a tvrdě mě plácl přes zadek. Výsledkem bylo, že jsem ve středu ráno usínala v práci nad klávesnicí. 

Když jsem se vrátila z oběda, přišla mi od něj smska: Přijď po práci do Picassy. Dlužíš mi tam noc.

S úsměvem jsem nad jeho zprávou zavrtěla hlavou a několikrát zakroužila rameny, abych si odblokovala záda. Ty snad nejsi v práci? 

Jeho odpověď přišla do několika sekund. Přijď po čtvrté do baru a neodmlouvej mi.

**

Byl to pokoj zprava od Markovo, a třebaže ho několikrát sdíleli cizí lidé, bylo to pro mě vzrušující. Hrála jsem si na prostitutku, které nikdo neplatil. Která měla jistotu, že až tahle hra skončí - a ona vždycky nakonec skončí -, bude přitulena ke svému příteli, který ji miluje z celého srdce. 

,,Asi ti po tomhle pěkně vyhládne," vydechl napjatě a věnoval mi šibalský pohled.

,,Já tobě dlužila noc tady. Ty mně ještě pořád dlužíš špagety," řekla jsem a rozchechtala se, když mi špičkou jazyka vnikl do jamky v pupíku.

,,Bože, jak já tě chci ošukat," zavrčel a ve vteřině byl jeho jazyk v mé štěrbince.

,,Tak proč to neuděláš?" Prohnula jsem se do luku a tvrdě ho zatahala za vlasy. 

,,Pojď ke mně," špitla jsem a začala prsty sevřenými v pěst přejíždět po jeho pevné erekci. Postupně jsem svou levačku zuřivě rozpohybovala.

,,Sakra, ty máš tak šikovné ruce... Celá jsi krásná," zachraptěl a sevřel v dlani mé ňadro.

,,A ty dokážeš být někdy velmi milý," usmála jsem se a pokračovala. S dalším zavrčením mě popadl za boky a nasměroval se proti mně. Když do mě vklouzl, prohnula jsem se v zádech a v důsledku toho se zevnitř kolem něj pevně stáhla. 

,,Ježiš, ty jsi uzounká, Chloe."

,,A ty velký," zasténala jsem a jemu potemněly oči. Znovu tvrdě přirazil a já cítila, jak se mi do očí ženou slzy. Byla jsem tak šťastná.

Stáhla jsem ruku dolů, nepřirozeně se při tom prohnula v pravém boku, a poslepu nahmatala jeho koule, které jsem začala mnout v dlani. Zamručel mi do ucha a natiskl se mi co nejvíc do dlaně, takže tím posunul svůj penis až po okraj do mého vláčného těla. Tím se protrhla ta slabá hráz a mně se po tváři rozkutálela první slza.

**

,,Páni, ty špagety jsou dobrý! Asi se k vám nastěhuju," zajásala Rose a Evelin se podívala se zdviženým obočím na Maxe. ,,S ním po boku by tě to brzy přešlo, kamarádko."

Dotyčný se zamračil a já se mu s úsměvem usadila na klín.

,,Mě neomrzíš nikdy," zašeptala jsem a vlepila mu rychlou pusu na vysmátou tvář.

April strčila prázdné talíře do myčky a vytáhla z kabelky šampaňské. 

,,A teď k tomu, proč jsme tady. Přesně za týden bude otevřena Beauty Bitch, takže se mi konečně splní sen a v jeho realizaci mi pomůže tahle úžasná holka," April ukázala na Evelin a ta jí poslala vzdušný polibek. ,,A taky jsem chtěla poděkovat vám všem, že jste mi pomohli s rekonstrukcí a že jste mě konečně donutili začít konat, protože jinak bych to nezvládla."

Při svém proslovu nalila do skleniček připravených od Maxe šampus a podala každému z nás jednu. 

,,A na závěr bych chtěla poděkovat Maxovi, že nám zajistil bezpečí a byl ve správnou chvíli na správném místě," řekla a s úsměvem nás pobídla k přiťuknutí. Rose na Maxe ještě jednou artikulovala poděkování a on jen zavrtěl hlavou.

Nepřekvapilo mě, že si krásky chtěly prošmejdit vilu, ale možná mě trochu překvapilo, že jim v tom Max vůbec nebránil. 

Co když najdou důtky a další věci? 

Když ale vyšlo najevo, že je Max hodlá provést, napětí ze mě odpadlo. Našla jsem si v lednici malou mísu s jahodami a šla na terasu, kde jsem se usadila na dřevěnou zátarasu. Přemýšlela jsem o tom všem, co se za necelé dva měsíce událo a nemohla jsem tomu uvěřit. 

S úsměvem jsem se otočila za jakýmsi cvaknutím a hned nato se ozvalo další. Max stál pár metrů ode mě, kolena lehce pokrčená a svým obřím foťákem pořizovat jeden snímek za druhým. Pak ho s úsměvem odložil a pobídl mě, abych si kolem něj obtočila nohy.

,,Neříkal jsi, že mě budeš fotit nahou?"

,,Ano, ale ne ve společnosti těch šmejdilek. Právě se zasekly u kulečníkového stolu. Pool jim prý jde, tak jsem se rozhodl jim nekazit radost."

Zasmála jsem se a letmo ho políbila. Pak jsem si s jeho pomocí přehodila nohy na opačnou stranu, abych si mohla vychutnat výhled na New York při západu slunce. Maxovo paže byly pevně utažené kolem mého pasu, bradu měl položenou na mém levém rameni a díval se se mnou. Několikrát mě zničeho nic polechtal na břiše a já se s úsměvem ošila. Zvážněla jsem až ve chvíli, kdy řekl to své miluji tě a já věděla, že tentokrát žádnou hru nehraje.


KONEC


První příběh je za mnou a já mohu jen doufat, že se vám líbil a že vám třeba i něco dal. Chtěla bych vám nesmírně poděkovat za vaši podporu, která byla naprosto nečekaná a já se díky ní do psaní zamilovala. DĚKUJU VÁM!❤️ 

Vaše Teres

Vaše Teres

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
Hravý ✔️Место, где живут истории. Откройте их для себя