12. kapitola

38.7K 1.3K 10
                                    

Max

Bylo pět ráno a já ležel v posteli s očima upřenýma na mrakodrapy, které skrz velké okno působily mnohem sympatičtěji než když jsem se na ně občas zadíval z kanceláře. 

Převalil jsem se na záda, prsty si vjel do rozcuchaných vlasů a přemýšlel, z čeho jsou vlastně tak zacuchané, když jsem ani na chvíli nezamhouřil oko. To mě vrátilo o několik hodin zpátky. Do Picassy, do postele, kde jsem si konečně Chloe vzal a právě kvůli ní jsem měl ve vlasech takový nepořádek. A stejně tak i v hlavě. Pořád jsem měl před očima její soustředěný obličej, když se blížila k vrcholu, její oříškové vlasy rozhozené po polštáři, to, jak se jí při každém mém přiražení zhoupla prsa...

Zasténal jsem a dlaněmi si zakryl oči. Ne že by to nějak pomohlo. Stále jsem z té naší divočárny vnímal každý zlomek vteřiny. Všechno jsem viděl tak živě.

Nebudu čekat do desíti, řekl jsem si a v tom nejrychlejším možném čase jsem se dostal do džín a košile. O pár minut později jsem už nasedal do auta a jel ke svému cíli. Za jiných okolností by to bylo jako scénka z nějakého romantického filmu, ale uvízl jsem v dopravní zácpě, rád, že nejsem za hrdinu v nějakém slaďáku a zoufalý z toho, že se mi v očekávání utvořil stan v kalhotách. Jel jsem za Chloe a můj penis se chtěl kamarádit zbytečně brzo. 

,,No tak," zavrčel jsem a praštil do volantu. Kupodivu se to vyplatilo. Auta přede mnou se konečně dala do pohybu a mně se po tváři rozčísl úsměv. I můj pašák byl nadšený. Dokonce sebou několikrát cukl. Koneckonců si jel pro sex. 

**

Jakmile jsem se dostal do správného patra a ocitl se před jejími dveřmi, zaplavil mě pocit nadšení a nedočkavě jsem zaklepal. Uběhla minuta a já, s uchem na dveřích, nezaznamenal žádný pohyb. Zaklepal jsem znovu a když jsem uslyšel nejisté cupitání bosých nohou po podlaze, zaklepal jsem ještě jednou. 

,,Kdo je to?" ozvalo se za dveřmi. Její hlas zněl unaveně a já si až příliš pozdě uvědomil, že oficiálně ještě není ani ráno.

,,To jsem já, Max."

Otevřela mi v krátké noční košilce krémové barvy a pootevřela unavené oči. Věřili byste, že mi i takhle bude připadat nádherná? Měla rozcuchané vlasy, rozmazaný makeup a nateklé rty. Vypadala jako divoška. Můj pták byl stejného názoru a taky se mu to líbilo. Olízl jsem si rty a zadíval se na ty její.

Tohle je moje, proběhlo mi hlavou a přešel jsem do útoku. Dveře jsem tentokrát zabouchl, popadl vylekanou Chloe za stehna a koutkem oka zahlédl gauč. Výborně!

,,Maxi, co t-"

Ať chtěla namítat cokoliv, ať se chtěla ptát na cokoliv, nedal jsem jí šanci. Jemně jsem do ní strčil a když dopadla zády na gauč, zmocnil jsem se jejich rtů jako ještě nikdy. Překvapením se pode mnou prohnula do luku a natiskla se tak prsy na můj hrudník. Osvobodil jsem její rty z těch mých a povyhrnul jí košili až k žebrům, kde jsem si ji přidržel a začal ji v pupíku kroužit jazykem. Několikrát sebou hodila ze strany na stranu jako žížala na háku a chechtala se.

Ach, ano. Moje sladká holčička je lechtivá, liboval jsem si v duchu. Byla svou tělesnou citlivostí tak lákavá.

,,Už dost, nebo se počůrám," zabědovala a stále se smála. Chtěl jsem jí z legrace říct, ať si klidně poslouží, ale nakonec jsem se jen mlčky oddálil od jejího pupíku a znovu se věnoval rtům. 

,,To by narušilo kouzlo okamžiku," začal jsem si jí dobírat, a když jsem se jí usmál do krku, znovu sebou cukla. 

,,Tohle ještě bude náročné," zašeptala a zněla zklamaně.

,,Miluji tvou lechtivost," řekl jsem popravdě a dlaněmi jí sevřel boky, které už byly obnažené a ke všemu horké.

,,Zbavíme se té košilky, co říkáš?" zašeptal jsem a bez čekání na její souhlas ji zbavil toho jemného kusu látky. 

Zasténala, když jsem jí palci obkroužil vztyčené bradavky. Začínal jsem mít v kalhotách maximálně těsno. Posunul jsem si jí víc pod sebe a nasměroval jí prsty ke knoflíkům košile. Chvíli váhala, ale pak je se soustředěnou vráskou mezi obočím začala jeden po druhém rozepínat. A jak se blížila ke konci své práce, skousla si ret. Kruci, byla... prostě jsem se do ní chtěl zanořit až po okraj. 

,,Zbav mě těch kalhot," přikázal jsem zhrublým hlasem a ona ke mně překvapeně vzhlédla.

Ale ne, kotě, to je hlas poznamenaný touhou. Já na tebe nejsem rozzlobený, říkal jsem jí svýma očima a sám zatáhl za pásek s tím, že boxerky nechám na ní.

Obrátil jsem se na záda tak prudce, až Chloe málem skončila pod gaučem. Pevně se mě chytila za napjatá ramena. Když jsem jí pomohl získat rovnováhu, dopadla zády na opěrku. To mě přivedlo k nápadu, a i když jsem si byl plně vědom toho, že jí po těch pár hodinách od prvního sexu musí nejspíš bolet stehna, stejně jsem neodolal. Netrpělivě jsem si natáhl kondom, klekl si na kolena, Chloeniny nohy si položil na ramena a opřel se čelem o její, překvapený tím, jak je ohebná. Neprotestovala, ani trochu. Jen přivřela oči a nechala je tak i v tu chvíli, kdy jsem se proti ní nastavil a pomalu se začal zasouvat. 

,,Chloe," vzdychl jsem a dlaněmi sevřel opěradlo gauče, aby se mi snadněji přiráželo. A taky že jo. Z lenivého tempa se pomalu stalo živelné, při kterém se nám vynaložením společných sil povedlo posunout ten kus nábytku.

,,Bože," zanaříkala Chloe a pevně se kolem mě stáhla. 

,,Bože... bože... Maxi," šeptala mi do ucha, když jsem v ní dál pravidelně klouzal a o další čtyři drtivé přírazy jsem se v ní bouřlivě udělal. Vděčně jsem zasténal a s úsměvem jí sundal nohy ze svých ramenou. Myslím, že si toho ani nevšimla, protože byla naprosto zničená a očividně nevyspalá. Opatrně jsem z ní vyklouzl, úsměv od ucha k uchu, protože jsem dostal, co jsem chtěl, a přikryl Chloe, která už začínala pravidelně oddychovat. Potichu jsem začal šmejdit po bytě s účelem najít koupelnu.

Ještěže Chloe usnula, protože by bylo děsné, kdyby se dívala, jak chodím po jejím bytě s boxerkami u kotníků.

Zastavil jsem se hned u prvních dveří a potichu je otevřel. Byla to ložnice a tak jsem to začal zkoušet dál. 

Jakmile jsem našel správné dveře, sundal jsem si tu pitomou šuknu a hodil ji do koše.

Budu se muset s Chloe domluvit na antikoncepci, slíbil jsem si a podíval se na sebe do malého zrcadla. V odrazu se na mě díval modrooký ďábel se stále rozcuchanými vlasy. Nadzvedl jsem obočí, když jsem si uvědomil, že mi tři dny staré strniště dodává na atraktivitě a zatoužil jsem jím poškrábat Chloe na těch sametových stehnech. 

Když jsem si natáhl kalhoty a pomalu se odloudal zpátky ke vchodu do obýváku, který měla Chloe nápaditě spojený s kuchyňským ostrůvkem, napadlo mě se jí podívat do ložnice (překlad: podívat se na její spodní prádlo). Nestřílejte po mně, každý má své fetiše a ten můj ještě není tak zlý.

Jak jsem se tak rozhlížel po té malé a poměrně vkusně zařízené místnosti, můj pohled padl na malou polici, kde byl umístěn velký rámeček s fotkou ženy středního věku. Přistoupil jsem blíž a zvědavě si ji prohlédl. Měla tmavší vlasy než Chloe, ale v obličeji byla její starší kopií.

To bude mamka, napadlo mě okamžitě a byl jsem o tom na devadesát devět procent přesvědčený. Opatrně jsem ten rámec vzal do ruky a podíval se na ní ještě víc z blízka. Měly i stejné modré oči. Určitě to byla její máma. Rámec mi vypadl z rukou ve chvíli, kdy u sousedů nad Chloeniným bytem něco hlasitě dopadlo na podlahu. Já jakožto majitel vily, kde jsem žádné sousedy nad sebou ani pod sebou nemusel snášet, jsem se zkrátka lekl a s vráskou mezi obočím jsem ten rámec zase zvedl. Při pádu se otevřel a já se s údivem zahleděl na papír, který byl založený ze zadní strany. Neměl jsem, vážně neměl, ale přesto jsem si ho přečetl.

Ručně psané písmo hlásalo: Pokud máte odvahu vyjít ze své zóny pohodlí, ohromí vás nejen zázraky a krásy světa, ale také zázraky, které leží hluboko ve vás. Na tenhle citát nikdy nezapomenu. Scházíš mi, maminko.

Hravý ✔️Where stories live. Discover now