19. kapitola

31.7K 1.1K 7
                                    

Max

Budík mě probudil o hodinu dřív, než jsem byl zvyklý. Podařilo se mi totiž včera přemluvit Chloe, aby u mě zůstala. Domluvili jsme se, že ji pak ráno hodím včas domů, aby měla dostatek prostoru ke všem těm ženským ranním procedurám.

Utišil jsem to zatracené pí-pí-pí-pí-pípání a otočil se na spící Chloe. Vlasy měla rozhozené po polštáři, rty lehce nateklé a její letmé nalíčení se někam vypařilo. Zřejmě jsem jí před spaním zlíbal tak horečnatě, že si budu muset v koupelně vyčistit Chloeninu řasenku z jazyka.

Vzpomínka na naše číslo před spaním mi připomněla, že bych měl najít jistou věc. Spustil jsem bosé nohy na chladné dřevo a pod postelí nalezl použitý kondom. Odebral jsem se do koupelny, kde jsem ho vyhodil do koše a dal si rychlou sprchu. Několikrát jsem se otřásl chladem z ranního vstávání. Ta hodina spánku navíc, o kterou jsem byl dneska připraven, byla děsně znát. Ale upřímně, mohl jsem litovat? Chloe přece zůstala u mě. Nikdy jsem do své postele žádnou holku nevzal. Teda, vzal jsem jich sem několik, ale šlo jen o rychlovku a pak jsem se je snažil co nejrychleji vystrnadit z bytu s vědomím toho, že moje vila obsahuje patnáct zámků, kamery ze všech stran, bezpečností systém, a kdyby to i přes tohle všechno nechtěly vzdát a dál se ke mně dobývaly a žádaly si další rychlovku, měl jsem pro ně v záloze rozprašovač trávníku. Tyhle typy, se kterýma jsem spával, jsem měl v malíčku. Raději utečou pryč, než aby riskovaly, že bych je nedejbože uviděl s rozmazaným líčením.

Mé ruce se zastavily na ramenou, které jsem si zrovna omýval sprchovým gelem, když mi v hlavě vyvstala otázka, proč jsem vůbec měl takové typy rád. Proč jsem už dávno nehledal někoho, jako je nevinná slečna Lewottová? Možná proto, že se mi nikdy nenaskytla příležitost?

,,Můžu ti nějak pomoct?"

Otočil jsem se za nesmělým hlasem a spatřil nahou Chloe stojící před sprchovým koutem. Rukama se zapírala o vysouvací dveře a ramena měla povýšenecky narovnaná, takže díky tomu na mě špulila prsa. Bradavky měla ze včerejšího večera rudé jako špičky jahod a mně ruce automaticky vystřelily k jejím pevným ňadrům, za které jsem si ji přitáhl k sobě do sprchy.

,,Mohla bys mi umýt záda," navrhl jsem a vymáčkl jí do dlaní trochu sprchového gelu. Přičichla si k němu a s úsměvem zavřela oči.

,,Voní jako ty," poznamenala suše, jenže já viděl na každém centimetru jejího těla, že to s ní dělá přesně to, co chci. Odsunul jsem dvířka a chystal se dojít pro kondom.

,,Kam jdeš?" zeptala se a když se na mě pověsila svýma namydlenýma rukama, bylo mi hned jasné, jak to dopadne. Vyjekla, její ruce po mně sjely, a já ji stihl jen taktak zachytit.

,,Ty blázínku," zavrčel jsem starostlivě a ona se mi zaculila do ucha.

,,Chtěl jsem si jen skočit do ložnice pro kondom, ale zdá se, že pro něj půjdeme společně," zašklebil jsem se na Chloe, která mi visela na zádech jako opice a odešel s ní do ložnice.

,,Počkej, to není třeba," řekla a natáhla se na postel. Nestydatě roztáhla nohy a začala prsty opisovat kroužky. Na obočí mi naskočila rozlobená vráska. Bylo to zatraceně vzrušující, ale já jí nic takového nedovolil. A navíc jsem nechápal tu její poznámku.

Chytil jsem ji za její drzou ruku a uvěznil ji pod tou svou. Naklonil jsem se nad její šibalský obličej a odhrnul jí vlasy z tváře.

,,Nechápu, co jsi svým prohlášením myslela," řekl jsem a ucítil vůni sprchového gelu, který měla stále na dlaních. Její jasně rudé tváře upoutaly mou pozornost a já na ní s neskrývaným podezřením přimhouřil oči. Ošila se a když mi po chvíli pohlédla do očí, drtila mezi svými lesklými zuby plný spodní ret. 

,,Já beru už dva roky antikoncepci, protože mi pomohla zpravidelnit cyklus," přiznala a zrudla ještě víc. Skoro jsem cítil, jak se mi do očí derou čertíci a Chloe si toho všimla taky, protože se mi začala pod tělem kroutit.

,,Takže budeme chránění i bez kondomu?" zachraptěl jsem a potřeboval ujištění. S úsměvem přikývla a já se se zachvěním podíval mezi nás dva. Pták se mi postavil ještě víc, když jsem si uvědomil, že mám možnost zažít sex bez kondomu. Přeběhl mi mráz po zádech a se slastným zamručením jsem se do ní okamžitě vnořil, celý. Oba jsme hlasitě zasténali. Ucítil jsem, jak jsem vlhký od jejího sekretu.

,,Joo," protáhl jsem a začal se v ní živelně hýbat. Možná až moc živelně. Bylo to ode mě bezohledné, ale nemohl jsem si zkrátka pomoct. Poprvé ve svém životě jsem šukal bez kondomu a jak mnou prošlehávala jedna slast za druhou, už jsem si ho nikdy navlékat nechtěl. S hlasitým zasténáním jsem se chytil pelesti postele a... Cink cink ciiiink! Oba jsme ustali v pohybu. Chloe se na mě tázavě podívala a já zvedl oči v sloup. ,,Musím tam jít."

,,Nemusíš," zakňourala Chloe,  když jsem z ní vystoupil, ale já se přesto oblékl a vydal se po schodech dolů. Byla to dvě krátká zazvonění a jedno dlouhé, což dělá jenom jeden člověk. Už přes prosklené dveře jsem ji poznal. Evelin Lorenová, dcera matčiny nejlepší kamarádky a holka, která pro mě jako jediná byla odjakživa pouze kamarádkou. Byl jsem překvapený, že ji tu vidím, ale přesto jsem nasadil kamarádský úsměv a vyšel jí vstříc. Nenechte se mýlit, byla s těmi svými blonďatými vlasy a karamelovými oči krásná, ale znal jsem ji od svých batolecích let a měl jsem zkrátka dobré důvody, proč s ní nikdy nic nemít.

,,Ahoj," kňukla a pak už mi visela kolem krku a brečela. 

Dobře, pomyslel jsem si a zavřel za námi bránu. Pronesl jsem ji hlavními dveřmi a dovedl až ke gauči s vtipnou myšlenkou, že na mně tohle ráno visí už druhá ženská.

,,Tak to do mě hrň. Co tě přimělo přiletět až z Londýna? Proč brečíš?"

Stulila se mi v náruči a smrskla. Pak najednou nadzvedla hlavu a zadívala se někam za mě.

,,Ou... máš společnost. Napiš mi, kdy se můžu stavit," řekla a doběhla ke dveřím. Slyšel jsem v jejím hlase vzlyky a chtěl jsem jí pomoct, jenže nemělo cenu ji přemlouvat, na to měla až moc svoji hlavu. Ale byl jsem z ní rozhozený. 

Odkdy ona utíká z Londýna? Něco se muselo stát. A co měla znamenat tahle návštěva trvající dvě sekundy? 

Zavrtěl jsem hlavou a otočil se na Chloe. Stála v půlce schodů a dívala se na mě jako na vraha. Měla na sobě džíny, podprsenku i boty, jen tílko držela v ruce. 

Tak proto Evelin zdrhla?

,,Dej mi taky prosím vědět, kdy se mám stavit," vyprskla na mě a při odchodu si přesáhla tílko přes hlavu.

Hravý ✔️Where stories live. Discover now