8. kapitola

31.3K 1.2K 14
                                    

Chloe

Ten bastard - vlastním jménem Andrew Wans - těkal očima mezi třemi ženami, přičemž dvě z nich ho propalovaly vražednými pohledy, které mu právem patřily. Tenhle netvor vztáhl v minulosti na Rose tolikrát svojí silnou ruku, že to nespočítám na prstech obou těch svých, a přesto je zas tady a k dovršení toho všeho mi Rose tvrdí, jak se změnil.

,,Tak tohle ne," zašeptala jsem si spíš pro sebe a odebrala se do své ložnice, kde jsem za sebou práskla dveřmi. Chtělo se mi zvracet a nemohla jsem uvěřit tomu, že je Rose, ta inteligentní, kultivovaná a dobře vychovaná holka, v tomhle směru taková husa. Abych se uklidnila, začala jsem mumlat všechny možné nadávky. Zacpěte si uši.

Ten násilnickej mizera, ten zkurvenej šmejd... a už to jelo.

Když jsem o pět minut později vešla do obýváku, dveře už byly zavřené a já po malém zaváhání potichu vyšla na chodbu, kde jsem našla April. Seděla na zemi, byla opřená o zeď, jež oddělovala naše byty a po tvářích jí tekly slzy. Potichu jsem si sedla na chladnou zem a chytila ji za ruku.

,,Proč?" zašeptala a já zavrtěla hlavou, protože jsem neměla slov. Stejně jako April jsem tomu vůbec nerozuměla.

,,O co jsem přišla?" zeptala jsem se a April jen krátce pokrčila rameny, načež spolkla další vzlyk.

,,Myslím, že se jí dotkl náš přístup. Asi je uražená, protože čekala z naší strany podporu. Její rodiče prý o jeho návratu ani neví. A než s ním zapadla do bytu, poprosila mě, abych byla diskrétní," řekla a podívala se uslzenýma očima do těch mých. ,,A ty taky."

,,Musíme být ve střehu, ale nemůžeme jí přece bránit ve štěstí," zamumlala jsem neochotně a zkoumala při tom své prsty.

,,Ve štěstí?"

,,Třeba se opravdu změnil," špitla jsem a April prudce vstala.

,,Tomu přece sama nevěříš," řekla ocelově pevným hlasem, který byl chladný jako kus ledu a zapadla do svého bytu. Seděla jsem na podlaze, zírala na zavřené dveře obou svých kamarádek a v duchu se ptala, proč se toho od minulé soboty tolik děje. Žádnou odpověď jsem ale nečekala, protože jsem věděla, že přesně o tomhle život je. O těžkostech, bez kterých by údajně byla nuda.

Hravý ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat