11. kapitola

45.3K 1.3K 15
                                    

Chloe

Ležela jsem na Maxovo hrudníku a užívala si tu úžasnou chvíli klidu. Cítila jsem se tak nějak vláčně a hlavně jako úplně jiný člověk. Pocitově jsem byla víc dospělá, fyzicky víc unavená a bolavá. Zároveň jsem si ale připadala nabuzena i jakousi energií. Klidně bych v tu chvíli vyskočila na nohy, seběhla schody a začala tancovat s holkami.

S povzdechem jsem se zvedla do sedu a Max mi přejel prsty po nahých zádech. Zalechtalo to. 

,,Co se děje?" zašeptal a taky se posadil, aby mi přitiskl rty na rameno.

,,Kolik je hodin? Vždyť mě budou hledat holky," zpanikařila jsem, ale jakmile zajel Max pod přehoz, kterým jsme byli přikryti a začal mi prsty kroužit kolem klitorisu, na všechno jsem zapomněla. Opět.

Se zakňouráním jsem si s ním zase lehla a vydala se jeho šikovným prstům.

,,Jo," zašeptala jsem a on mi s povzdechem zabořil obličej do klíční kosti. 

,,Mám návrh," řekl a políbil mě na rozpálenou kůži. Jeho prsty stále opisovaly ty smyslné kroužky a já začínala pravidelně sténat. 

,,Zůstaneme tady po zbytek noci," zašeptal a prsty zatlačil proti mé vlhké kůži.

Hekla jsem a natočila se obličej k tomu jeho. Naše oči se setkaly a já nemohla jinak než se na něj usmát. V tu chvíli jsem pro něj byla ochotna udělat cokoliv. 

Stehna se mi od sebe začala oddalovat a on mi druhou rukou putoval po břiše směrem do klína, kde mi nakonec vklouzl dvěma prsty do štěrbinky. Začal jimi pohybovat dovnitř a ven a při tom stále dráždil můj nejcitlivější bod. Pevně jsem se začala utahovat kolem jeho prstů a cítila jsem, jak se blížím.

,,Maxi..." 

,,Jen pojď," zavrčel a kousl mě do lalůčku. Vyjekla jsem a hned nato se udělala.

,,Kruci," zakňourala jsem a uvěznila jeho prsty v sobě. Cítila jsem se... Ani nedokážu vyjádřit, jak moc hezky mi v tu chvíli bylo.

Nohou z nás skopl přehoz a díval se, jak ze mě pomalu vytahuje prsty. Také jsem se dívala a tváře jsem měla opět v jednom ohni. Dech se mi zadrhl, když jsem spatřila na jeho prstech stopy po krvi.

,,To nic," uklidňoval mě. Věnovala jsem mu vyjukaný pohled a on mě se smíchem políbil na špičku nosu. Pak se kompletně nahý zvedl z postele a odebral se někam dozadu, aby se očistil od ztráty mé nevinnosti. Byla jsem zvědavá a tak jsem se vydala za ním. Po cestě jsem si natáhla podvazky tak, aby nebyly srolované někde u kotníků, jako byly doteď. 

Vážně sexy, pomyslela jsem si a v malé koupelně objala Maxe zezadu.

,,Pojď se opláchnout. Budeme muset jít dolů," řekl a pomohl mi do sprchy. Voda byla příjemně teplá a já se pod ní opět odevzdala Maxovo rukám. Občas jsem sebou cukla, když se dotkl nějakého z mých lechtivých míst a byla jsem nadšená, když mi dovolil ho taky namydlit a opláchnout. Ústa se mi pootevřela překvapením, když mi vmáčkl ještě trochu sprchového gelu do dlaní a obtočil si je kolem penisu. Bylo to poprvé, kdy jsem se ho dotkla. Na omak byl snad ještě lepší než na pohled a navíc zase pevný. Chtěla jsem si kolem Maxe omotat nohy a to nutkání bylo silnější než já.

,,Na to teď není čas," zamumlal neochotně, ale měl pravdu. Pustila jsem ho a pohlédla mu do touhou poznamenaných očí. Usmál se na mě a vtiskl mi rychlou pusu. Pak vyšel ze sprchy a oba nás spěšně osušil.

**

O pět minut později jsme vyšli na chodbu a já se snažila tvářit nezúčastněně - příprava na to, až sejdu schody a spatřím holky s Drewem. 

Hravý ✔️Where stories live. Discover now