2. kapitola

41.3K 1.6K 35
                                    

Max

Druhý den ráno jsem seděl u baru a snažil jsem se zachovat si čistou mysl. Nějaký nadhled. Jakýkoliv. A bylo to k ničemu.

Sakra, pomyslel jsem si. Rayova dcera. Inteligentní, usměvavá, hezčí prdelku jsem v životě neviděl a stejně bude z nějakého nepochopitelného důvodu panna.

Marek přede mě položil šálek kávy. 

,,Měl bys taky občas spát," řekl a já se na něj dětinsky zamračil.

,,Jen rada," zvedl ruce nad hlavu a s úsměvem se odkroutil někam dozadu. Musel jsem se uchechtnout.

,,Měl jsem moc práce," řekl jsem, když se vrátil.

,,Ty máš pořád spoustu práce. A zrovna včera jsem si myslel, že na chvíli vypneš," řekl a začal pečlivě čistit mokrou sklenici. ,,Však víš... Když jsem tě viděl s tou rozkošnou Chloe, tak jsem byl přesvědčen, že po zbytek noci budeš makat na ní." 

,,Hele, hleď si baru," zabručel jsem a prohrábl si vlasy. Marek se trefil do černého. Chtěl jsem ji. A chtěl jsem ji tolik! Jenže z nějakého iracionálního důvodu jsem cítil potřebu ji chránit před sebou samotným.

Ztěžka jsem polkl, když mi znovu vyvstala v hlavě ta protivná domněnka, že je Chloe panna. Když jsem jí líbal, bylo mi jasné, že počet jejích líbaček se vejde na prsty jedné ruky. Možná jsem ji dokonce líbal jenom já a to mi znělo... vážně šíleně. Nebudu se ale tajit tím, jak se mi z představy, že bych ji do toho všeho mohl zasvětit právě já zvedal stan v kalhotách. Bezděky jsem si představil, jak leží na mé posteli s nohama daleko od sebe, jak se mi odevzdává... celá. Moje panenka, moje hračka. Jenom moje. Představil jsem si její šťavnaté rty, jak mi svírají pulzujícího ptáka, představil jsem si jak mám po stehnech rozprostřené ty její dlouhé vlasy a...

Mi
Stál.

,,Sakra," zašeptal jsem si pro sebe a snažil se nějak nenápadně upravit. Byl tu ale jeden jistý gay, který si mého pokusu to zakrýt okamžitě všiml a uculil se.

,,Marku," zavrčel jsem, ale on se nemohl přestat šklebit. Zavrtěl jsem hlavou a vydal se k záchodkům, kde jsem chtěl počkat, dokud to nepoleví.

Čekal jsem a čekal...... a pořád jsem kurva čekal.

,,Tohle mi děláš naschvál," vyčetl jsem svému rozkroku a napadlo mě - jak jsem stál v té zamčené kabince - že bych si ho prostě vyhonil. Byl jsem naprosto frustrovaný. Tohle se mi nestalo už celou věčnost. Když už stál, tak v přítomnosti nějaké buchty, na kterou chtěl zaútočit. Z myšlenek na nahé ženy jsem se usmíval a plánoval, jak následující večer sbalím další kočičku, abych své erotické fantazie mohl zrealizovat. Ten sobotní večer to nešlo a bylo to divné. Chloe byla hezká, troufnu si říct krásná, a já si ji nevzal.

Opět jsem se zahleděl na svůj rozkrok a pomyslel si Tohle je v háji, můj milý.

Když jsem si ho nakonec přece jen pořádně promasíroval, rozhodl jsem se pro domov, konkrétně pro postel, a o půl hodiny později jsem už spal jako mimino.

Až někdy v době oběda jsem se vyhrabal z té teploučké postele už čilejší a v rychlosti jsem uvařil špagety. Byl jsem bez snídaně, hladový jak nenažraný medvěd a když jsem se konečně najedl, rozhodl jsem se jít za Chloe. Musel jsem ji vidět a ano, máte pravdu, musel jsem ji ošukat. Podvědomě jsem tušil, že to nebude snadné. Pro začátek jsem ji chtěl aspoň znovu líbat.

Hravý ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat