Chapter 21: Ride

20.2K 925 173
                                    

Capitolul 21: Călătorie

"Ce faci aici?" Harry întreabă răutăcios.Nu chiar mă ascund în spatele lui,dar încerc să mă pitesc de privirea ei pe cât mai mult posibil.Ultimul lucru este ca Valerie să afle că Harry își pierde timpul cu asistenta sa...din nou.

"Petrec seara cu niște prieteni vechi" Valerie zâmbește,neinsultată vre un pic de tonul răutăcios al lui Harry. Ea pășește mai aproape de șeful meu să pentru prima dată o pot examina.

Cum m-am așteptat,Valerie este absolut superbă,de o mie de ori mai frumoasă decât voi fi vreo dată. Pot vedea toți bărbații din cameră uitându-se la ea în același mod în care se uitau la mine. Rochia ei este scurtă,mulată și neagră și are o tăietură foarte provocatoare la spate și aproape îi expune fundul.Dar tot reușește să își ducă pe spate părul ei de culoarea caramelei pe spate în bucle ușoare. Ochii ei albaștri ca de gheață de mijesc și spune "Am așteptat să realizezi ce greșală ai făcut să mă concediezi"

"Așa este?" Harry nu este amuzat iar ea își mușcă limba și clipește des la el. De unde sunt,stau în liniște,dorindu-mi să nu mă observe.

"Mhmmm" Scutură din cap.

"Sper că nu ți-ai ținut respirația. Lipsa oxigenului duce la moarte celulelor creierului și așa tu nu ai avut multe de la bun început" (Woooooo,maxiiiiiim,i-a zis-oooooo.Scuze)

Maxilarul lui Valerie se deschide la comentariul lui Harry și chicotesc tare înainte să mă pot opri. Ochii fetei imediat se concentrează pe mine și mă opesc,chiar dacă zâmbetul rămâne pe buzele mele.

"Cine e ea?" Valerie arată un deget pictat spre mine "Doar glumesc,știu exact cine e.Aparent ai ceva pentru nenorocitele tale de secretare,huh Harry?"

Deschid gura nervoasă dar Harry mă prinde din urmă.Cumva își păstrează calmul "Ți se văd ghearele Valerie.Și dacă nu te superi suntem în mijlocu unui lucru"

"În mijlocul unui lucru?Ei bine nu să pretind că nu știu ce înseamnă asta..." Valerie îmi dă o privire ucigătoare dar stau puternică și determinată să nu o lasă să mă doboare "Dar este în regulă,Harry.Avem destul timp să vorbim după licitație...la întâlnirea noastră"

"Nu ai atât de mulți bani" Harry pufnește.

"Oh,am uitat să menționez că am moștenit întreaga avere a unchiului meu?" Valerie rânjește diavolește "Ne vedem mai târziu,Harry"

Se întoarce și îmi lovește umărul cu putere când trece pe lângă mine.O înjur pe la spate,nepăsându-mi de celelalte persoane care mă văd.Ce javră.

"Deci..." Mă întorc spre Harry "Asta a fost Valerie"

"Asta a fost Valerie" Repetă.El închide ochii ca și când ar avea o durere de cap îngrozitoare,pe care probabil o are "Doamne,o urăsc atât de mult"

"Și eu" Oftez,chiar dacă am întâlnit-o acum cinci minute.Harry îmi ia mâna din nou și ne întoarcem la masă,uitând despre mica discuție pe care o aveam înainte ca Valerie să apară.Și așa ar fi fost o ceartă stupidă.

++++++

"1,000 de dolari!" Edward scuturp din cap arătând spre mine încă o dată "1,000 de dolari către doamna de acolo!O dată ,de două ori-"

"1500!" O femeie din cealaltă parte a camerei strigă.

"1500!O dată,de două ori,vândut!"

Camera bate din palme politicos și burlacul face cu mâna și se întoarce la locul său. Harry îmi dă o altă privire din poziția sa de pe scenă și îi fac cu mâna fericită. Toată noaptea,am licitat pentru fiecare bărbat,retrăgându-mă în ultimul moment. Îl tachinez și Harry știe.

Yes, Sir (Română--Tradusă)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum