malaysia

Complicated Love [Malay Novel] by EazNirah
Complicated Love [Malay Novel] by 👸🏻 Romance
P/S ; before yall read this, I would like u to know that I REALLY HATE srsly HATE SILENT READER. So pls dont be that ;) 🍉🍉🍉 Sarah me...
The Bad Boy Who Ruined Me [EDITING] by aliceccee
The Bad Boy Who Ruined Me [EDITING] by aliceccee Teen Fiction
Meet Jane. Your average Jane that no one really knew until she met the most notorious boy at school, Alex. And meet Alex. Your every dream combined into one....with your...
Gadis Blur by HaThany
Gadis Blur by Song Eun Jung Random
Blur? Bermaksud? Tak tau apa-apa? Atau tak pandai fikir? Lambat berfikir? Menceritakan seorang gadis bernama Putri Fadzirah Nadiyatul Binti Bahruddin yang blurr selalu...
All About EXO by earthlyhons
All About EXO by دايانا صافيا Random
Exo is a South Korean-Chinese boy group based in Seoul. Formed by S.M. Entertainment in 2011. And this is a book full with their facts and updates in their early debuted...
Buah Hatiku Cik Kucing by haninazurah
Buah Hatiku Cik Kucing by Hani Nazurah Teen Fiction
Serious , cerita ni merepek . Dan secara logiknya , Hero dalam buku ni tak bercinta dengan kucing .
Crush Aku Husband Aku.. by khairina97
Top Secret ✔ by jinwen2509
Top Secret ✔ by Amelia Wang [inactive] Humor
One summer. One job that would change her life. Arianna Winters signed up to become an amateur photographer for the most popular and juiciest gossip magazine, Top Secre...
Milik Siapakah Hati Ini? by TheCahayaFarah
Milik Siapakah Hati Ini? by TheCahayaFarah Random
Tak. Aku tak pernah cintakan kau. Esok genap 6 bulan dan tanggungjawab aku selesai sebagai isteri kau. Tandatangan surat dari mahkamah dan kita cerai. Lupakan tentang ak...
Fakta Dunia -quotes- by _izzatulhusna
Fakta Dunia -quotes- by IzzatulHusna Random
- Quotes - Pickup lines - Couple words - Guiding - Islamic teaching - Malay - English - Fans A/n: Hi! This is my 2nd books of my quotes. Before was 'Luahan Hati'. Suppo...
Kasih Kita by AliceMWit
Kasih Kita by Alice M. Wit Romance
Pertemuan dalam pesawat MAS telah menyemai perasaan istimewa Shahrul terhadap Azreena, walaupun baru mengenalinya ketika itu. Azreena yang lahir dan dibesarkan di London...
Suamiku Budak Rock Jutawan by princeofnoob
Suamiku Budak Rock Jutawan by Prince Noob Romance
Kisah yang akan aku coretkan ini bukanlah realiti malah bukan juga imaginasi cuma minda ini ingin berbicara, bicara tentang sebuah kisah cinta yang aku sendiri tidak pas...
Indo-Nesia Book 1 by MikiMocca
Indo-Nesia Book 1 by be strong 💪🏼 Fanfiction
find out in the story about indo ( Angga satya dwiputera ) and Nesia ( Nesia anggun dwiputri) on they're life and journey as a country personification and as a broth...
HEMBUSAN CINTAKU by TheCahayaFarah
HEMBUSAN CINTAKU by TheCahayaFarah Random
"Saya hanya nak tahu sejauh mana awak takkan berputus asa pada saya. Saya sedar, awak lebih daripada sempurna." Persoalan sentiasa bermain di minda. Kerana ter...
Aturan Yang Terindah by ZaraLily1001
Aturan Yang Terindah by ZaraLily1001 Romance
Kisah seorang gadis yang biasa-biasa. Namun aturan hidup yang pernah dilaluinya menjadikan dia seorang yang tabah. Hanya pertemuan yang singkat, hatinya dilamar. Dia kag...
SEOULMATE [Completed] by macaroon270
SEOULMATE [Completed] by Kueyteow Fanfiction
Eunji top student dekat sekolah ada crush dekat Sehun student paling hot. Dorang jadi rapat sebab Eunji tolong Sehun.Then , kehidupan Eunji berubah apabila Hanbin berpin...
Vanilla by womanizerr_
Vanilla by hiroshi Romance
Jacqueline Johansson or Jac always described as an ice queen; she is an English teacher who has straight face and according to Reese, her student that having a big crush...
ABANG PILOT by kumeyy_
ABANG PILOT by sana Romance
"Nama awak shila ke? " "Bukan" jawab Reena "Patutla awak cantik sebab nama awak bukan shila " "Apesal pulak? " "Sebab shila...
Cinta Online by EazNirah
Cinta Online by 👸🏻 Teen Fiction
Ha story ni pasal teenagers yang bernama Nelda Ivory. Dah malas nak tulis! Baca kalau nak tahu kenapa dengan dia😂🤗 >>>>> Start; 30 July 2017
UNEXPECTED by outersxneils
UNEXPECTED by D. Teen Fiction
Berawal dari pertemuan tidak sengaja antara Jingga Syaqila dengan seorang cowok yang berasal dari negeri Jiran. Pertemuan tidak terduga antara cewek Jakarta dengan cowok...
Curi-Curi Hatinya! by RINSYA CHASIANI by AireenAryana
Curi-Curi Hatinya! by RINSYA CHASI... by Aireen Aryana General Fiction
Dibenci oleh suami sendiri, dan bahagia seolah-olah cemburu untuk mendekati. Adakah Irisya berjaya mencari BAHAGIA yang dicari? Adami Hafizi Irisya Sareefa