Sayang Stories

789 Stories

K A U  Y A N G  T E R B A I K  by shae_07
#1
K A U Y A N G T E R B A I K by shae_07
COMPLETE 💯 Perkahwinan yang dirancang oleh keluarga tidak semestinya tidak bahagia . Adakah Riz dapat menawan hati isterinya , Fea ? Teruskan pembacaan anda di sini dan...
Setia Menanti by IeraRoselyn
#2
Setia Menantiby IeraRoselyn
Bertemu tanpa disangka. Siapa sangka pertemuan mereka hanya beberapa kali terus menerbitkan bibit-bibit cinta dihati masing-masing. Namun begitu, seorang dengan sikap te...
Completed
Dia Askar Aku Cikgu by miss_ayden
#3
Dia Askar Aku Cikguby LeeDoHyun💕
Status : On going 🌺 Bam! Kepalanya berasa agak sakit selepas bola tampar itu mengenai betul-betul di kepalanya.Irfan memandang bola tampar itu. "Sorry encik.Anak m...
You're Mine Sweetie S2 by miss_ayden
#4
You're Mine Sweetie S2by LeeDoHyun💕
Status : On going 🌺 Please... just go away.You hurt me so much- Nasuha Cassandra I'm so sorry....Abang minta maaf.Abang takde niat nak buat sayang macam ni.Abang sayang...
Married with crush || MALAY NOVEL by MiaNabella
#5
Married with crush || MALAY NOVELby B E L L E
[C O M P L E T E] Dikenali sebagai junior dan senior. Tempoh perkenalan dalam empat tahun, timbulnya satu perasaan tanpa disangka. Dia, Nur Raina Nabila seorang pelajar...
Completed
Roseanna by froszrine
#6
Roseannaby Hera H.
Senyuman nipis segaris dikoyak untuk gadis yang rancak bercerita di depan dia tu walhal satu apa pun dia tak faham dan malas nak faham. Tapi ditabahkan hati, sekadar ber...
Cinta Sang Jejaka Psycho by unmistakableking
#7
Cinta Sang Jejaka Psychoby unmistakable king
"Sampai bila encik nak kurung saya macam ni? " ~Aidieleya Syafiqah "Sampai ada diantara kita berdua MATI" ...
Terima Kasih, Cinta {CERPEN} by asunnaraa
#8
Terima Kasih, Cinta {CERPEN}by Syu
p/s: Cover cantik meletop daripada kak @AyeshahAmani ♡ ● ● ● Tuan Nuh Fateh bin Tuan Faris. Lelaki yang dingin? Salah. Lelaki yang sombong? Salah. Lelaki yang berlagak...
 HIS OBSESSION by Lullulyss
#9
HIS OBSESSIONby Lulu
Ayden Harrison| Jaslina Kartika
Indahnya Takdir Kerana Kamu by Lunna1215
#10
Indahnya Takdir Kerana Kamuby LunnaRis
••• Pertunangan yang pada mulanya diadakan tanpa kerelaan ARRYANA dan FAIQ akhirnya membawa ke jinjang pelamin tatkala kakak sulung Arryana melarikan diri dari majlis pe...
Cinta Yang Kembali by liyaasarraa
#11
Cinta Yang Kembaliby liyaasarraa
•ʙʏ,ʟɪʏᴀᴀꜱᴀʀʀᴀ• #𝐟𝐢𝐫𝐬𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐲 #𝐟𝐢𝐫𝐬𝐭 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐥 ~~• ARIANNA MAISARAH, luaran seorang yang lemah lembut,sopan gituw, tetapi hanya orang tertentu sahaja yang...
Mr. Husband! by mak_nenekk
#12
Mr. Husband!by sabbe
_________________ "Aku nak mintak tolong kau?" Aqil. "Apa dia?" Alisa. "Jadi isteri aku!" Aqil. "Gila! Siapa jek nak bersuamikan mamat...
MRS. AWAKLAH!  by zatimuss
#13
MRS. AWAKLAH! by zatimuss
" Apa niat kau setuju nak kahwin dengan aku? Duit? Harta?" Sinis percakapannya. Terguris hati Deanna Sufya mendengar bait bait hinaan lelaki yang kini sudah be...
|first love™| by meliyanahA15
#14
|first love™|by meliyanahA15
📌Sebelum baca follow 📌Jangan lupa vote 📌Dan komen ya "Aku benci kamu?" Ujar nya sambil nangis memeluk tubuh nya,sambil menangis sudah banyak banget air ma...
Are We Meant To Be? by withlove_missd
#15
Are We Meant To Be?by NDN
Pertemuan Dini Mikayla dan Zayden Hael bukanlah sebagai sepasang kekasih tetapi sebagai sebuah keluarga. Pertemuan ini kemudiannya menghadirkan satu rasa di dalam Dini...
Metanoia by mythsya
#16
Metanoiaby the mythsya
Metanoia [ meh - ta - noy - ah ] Bahasa Greek yang bermaksud perjalanan yang mengubah seseorang dari segi pemikiran, hati, dirinya, jalan hidupnya dan jiwanya. Takdir ya...
ISTERI TENGKU KYLE {SU} by hohoie
#17
ISTERI TENGKU KYLE {SU}by lolypopcorn
Puteri Amanda Milayla Seorang model yang terkenal di seluruh Malaysia. Seorang gadis kacukan Brazil dan Melayu tulen. Seorang yang seksi, seperti pakaian tidak cukup kai...
SOMETHING ABOUT YOU by kuWeldanRiri
#18
SOMETHING ABOUT YOUby Nooraeni Bustamin
Perlukah seseorang itu harus menunjukkan kesusahan nya kepada orang lain untuk meraihi simpati ?? Tidak pantaskah seseorang itu menikmati kehidupan idaman seperti yang d...
Sweet Like Honey by miss_ayden
#19
Sweet Like Honeyby LeeDoHyun💕
Status : On going 🌺 Kerana terbongkarnya satu perbohongan,hubungan mereka berdua menjadi renggang.Satu tembok yang utuh telah dibina oleh Dee atau nama panjangnya Indik...
Menitip Cinta Di Incheon Airport ➳ Jungkook/you Fanfic [SLOW UPDATE] by GirlWithLoudMind_
#20
Menitip Cinta Di Incheon Airport ➳...by Joonje
Matlamat kau cuma satu, balik ke Korea untuk jumpa family kau and rehat sepuasnya lepas 5 tahun belajar kat Malaysia. Tapi apa jadi bila kau terlanggar dengan seorang le...