Kasih Stories

384 Stories

Mine by Bu_Di86
#1
Mineby Diana Puspita
Bertemu mantan bukanlah hal yang ku inginkan saat ini. Mengapa harus bertemu lagi dengannya sekarang? Lebih tepatnya, mengapa kami baru bertemu lagi? Seketika aku ketak...
MR & MRS (✓) by xtheaura
#2
MR & MRS (✓)by .
Hati itu ibarat kaca. Sekali ia berderai, tidak akan sama seperti asal. Luka yang diberi bukannya sikit. Apatah lagi dia merasakan dikhianati oleh seseorang yang amat di...
Sisa Waktu by asunnaraa
#3
Sisa Waktuby DUNIA MAGIS NARA
"Takkan pernah ada sisa waktu bersamamu..." Cahaya Fathiya × Nik Haider
KEJAM by PrevinPrevin
#4
KEJAMby Previn Previn
Apa lima orang dibunuh secara kejam? Siapakah yang membunuh kelima-lima orang tersebut? Apakah motif sebenar pembunuhan ini? Adakah pembunuhan ini untuk memberi pengajar...
Completed
IBU by ayuandriyani_
#5
IBUby It will last forever✨
Untuk wanita hebat yang rela mengorbankan sisa hidupnya untuk mendampingi ku melewati semua hal di bumi ini. Dia ibu ku, manusia terhebat yang aku miliki. Aku sayang Ibu.
Lebaran Aidilfitri Rayisha | E-BOOK by AliahSyuhada
#6
Lebaran Aidilfitri Rayisha | E-BOOKby AliahSyuhada
Jikalau kelahiran pertama Iman Raykal tidak dapat menemani si isteri, kali ini dia berpeluang merasainya dengan kehadiran bakal kembar mereka. "Abang janji, abang y...
Love Me Like You Do | malay story | by sfjxstory
#7
Love Me Like You Do | malay story |by fadzvy
" sudi tak kau jadi soon to be Mrs Lee? " - Soobin ***** " sayang saya ikut cara awak " - Dahlia Main Characters : √Lee Soobin √Mira Dahlia © My own...
Completed
TUNANG TAK RASMI by cahayasofiaa
#8
TUNANG TAK RASMIby cahayasofiaa
"Saya sayang awak, dan saya akan tetap sayang sampai bila-bila. Tolong jaga diri awak Airis. Saya tahu dan saya terima takdir yang Allah dah tertulis untuk saya dan...
KECUBUNG by SitiNovelis
#9
KECUBUNGby Rosa Nur
MANUSIA DAN DOSA TIDAK DAPAT DIPISAHKAN. PERSOALANNYA, APAKAH PENDOSA MEMPUNYAI PELUANG KEDUA? HAYATILAH JALAN CERITA YANG PENUH KONFLIK DAN SASPENS SERTA MENYENTUH JIWA...
[B1] DIA CINTA TERGANTI  by MISS_DTUL
#10
[B1] DIA CINTA TERGANTI by miss_dtul
"Aku takkan cintakan kau ZAHRA, macam mana aku cintakan isteri aku FARISYA....." Sedih? Tak. ZAHRA AIREES tidak sedih langsung dikatakan begitu oleh suami send...
LEPASKAN CINTA by asunnaraa
#11
LEPASKAN CINTAby DUNIA MAGIS NARA
[cover cantik by theirenicmia] "buat sementara, lepaskanlah cinta..." Andrika Zulhaq Tulip Daneen ●
Berakhir dengan . by awanan_putih94
#12
Berakhir dengan .by Awan Putih
Apa yang bermula, pasti ada akhirnya. Titik tanda mati. Dan sedikit buah fikiran yang sudi berlari sepintas lalu. Sekian terima kasih.
in the time loop by Bu_Di86
#13
in the time loopby Diana Puspita
Nina merasa hidupnya sangat tidak bahagia dan merana. Semua jauh dari ekspetasinya. Dia sangat berharap bisa kembali ke masa lalu dan mengatur kehidupannya. Tuhan menga...
AURORA || on going by fiirrlyy_
#14
AURORA || on goingby Zee<3
⚠⚠ DILARANG PLAGIAT ⚠⚠ Bukan kenyataan yang pahit tapi harapan yang terlalu tinggi sampai lupa bahwa kita bukan siapa - Aurora Ayesia Ternyata takdir hanya memberi izin...
AWEKKU KEMBAR by SitiNovelis
#15
AWEKKU KEMBARby Rosa Nur
PERCERAIAN di antara Zikri dengan Sofea menyaksikan anak mereka iaitu pasangan kembar seiras, Annessa dan Adeela hidup terpisah. Annessa mengikut papa mereka, Zikri. Sem...
Cerita Bahagia by iqbafikriawan
#16
Cerita Bahagiaby Bale
Bahagia tidak selamanya kita dapati; bahagia tidak selamanya berujung indah. Terkadang, bahagia pun harus ada pengorbanan untuk menjadi sebuah ungkapan walau sedikit men...
CINTA SI TUA MANIS by MissQ95
#18
CINTA SI TUA MANISby MissQ
"kahwin la jalan terakhir. Ingat senang aku nak bagi anak ni kat kau. Kahwin Qaila, berhenti bermain-main dengan soal jodoh. tolong la" - kemarahan Zuraida ya...
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#19
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...
Monoloji (Monolog Imaji)  by cerahdanhujan
#20
Monoloji (Monolog Imaji) by Toni Yulianto
Ada saat dimana diri sendiri menjadi tempat terbaik untuk bercerita..