Menangis Stories

35 Stories

【 Letter For You ✍】 by eunpuff-
#1
【 Letter For You ✍】by 『 𝖉𝖊𝖊'𝖘』
" No matter what happens, الله is still number one. " Seburuk mana pun kisah lama itu, dia adalah gurumu yang terbaik dalam kehidupan. Majulah ke hadapan dan j...
"Mahligai Cinta Bidadari Desa"(On Going) by Elvita2618
#2
"Mahligai Cinta Bidadari Desa"(On...by Elvita Sari
16+ SAD ROMANCE Sebuah kisah yang menyayat hati dan menguras air mata. Siti Zulaikha gadis miskin shalehah dari desa terpencil. Ia hidup sebatang kara bersama kakeknya. ...
SURROGATE MOTHER ☑️ by BbyFanyy_
#3
SURROGATE MOTHER ☑️by Sfanny
Mencintai boss ku dalam diam padahal dia sudah mempunyai keluarga sendiri. Karena perjanjian untuk menjadi surrogate mother. Perasaanku tak dapat kukendalikan. Aku menc...
MEISYA [NEW VERSION] by Taratataaa__
#4
MEISYA [NEW VERSION]by Tata
Katanya rumah tempat untuk pulang. Tempat melepas lelah dari segala kepenatan di luar. Lalu, bagaimana kalau tempat yang namanya rumah itu tak lagi memberikan kenyamana...
Bicara Rasa by fiyaqistina
#5
Bicara Rasaby Fiya Qisya
Fatia Qisreena seorang gadis biasa yang menetap di tanah lot.Jirannya Fareeq Izhad kawan lelakinya yang paling rapat walaupun lelaki itu lebih muda darinya.Kehidupan Fat...
Maafkan Abang!! by Didi_syahmi
#6
Maafkan Abang!!by Didi_syahmi
Faris merupakan seorang budak lelaki yang berumur 16 tahun. Pada suatu hari, ada perkara yang berlaku dan menyebabkan dia menyesal seumur hidup. Ketahui kisah Faris sep...
Suka-suka gua aja by silvymx
#7
Suka-suka gua ajaby MX
Isi kepala yang pengen dikeluarin tapi ga ada yang dengerin
Kumpulan puisi di tengah badai by GowtherClar
#9
Kumpulan puisi di tengah badaiby Cindy V.L
Kumpulan-kumpulan puisi buatan saya, semoga menikmati :)
My First Love by merryanih
#10
My First Loveby merryanih
Ressa nabila adalah murid yang mengalami masalah disiplin.kena denda memang amalam hidup dia.namun selepas berjumpa dengan guru disiplinya ressa telah merasa bagaimana...
Fana by Rifkimuttaqin
#11
Fanaby Rifki Muttaqin
Fana selalu menyertai kita. Menciptakan bahagia, lalu hilang seketika menyisakan luka-luka yang menyayat mata.
Debu Dalam Kota by MandoToyok
#12
Debu Dalam Kotaby che ku amer
Perjalanan seorang Graduan Universiti dalam menempuhi hidup di Kampung kediamannya. Alang seorang manusia yang pernah berada di Kota besar tersentak apabila melihat Kota...
Akhir Cerita Sempurna by Rchlcntka
#13
Akhir Cerita Sempurnaby Rchlcntka
Takkan merubah yang pernah terukir...
hello bestiee. iam cookie by cokie_bunnyyyyy
#14
hello bestiee. iam cookieby cookie buny
hai bestiee semangat yaa untuk hari iniiii , boleh menangis ko tapi jangan menyerah yaaa
Completed
Payung N Hujan by Dhaa_EW
#15
Payung N Hujanby Dhaa
"Tunggu dulu. Kamu benaran berikan payung itu kepadaku?". Tanyanya heran melihat apa yang ku lakukan. Segera kuangkat jari telunjukku sambil menggelengkan kepa...
Aldabara by azkya_NR
#16
Aldabaraby azkya_NR
Terkadang senja mengajarkan kita tentang sesuatau yang indah akan hilang jika sudh waktu nya untuk pergi. Namun perasaan masih akan tetap sama, jika mencintai itu mudah...
P A R A D O X by jocastalovandra
#17
P A R A D O Xby Jocasta Lovandra
Hubungan ibu anak adalah paradox dan tragis. keluarga harmonis hanyalah delusi.
Heart Choose by dea_345
#18
Heart Chooseby dea_345
"Cinta tidak memandang apapun. Cinta hanya memandang dari ketulusan hatinya." Bener nggak sih? Kalo cinta tidak memandang apapun. Well, gue aja bingung harus...
Pulih by chezecakee
#19
Pulihby chezecakee
setiap manusia yang hidup di muka bumi, berhak menjadi pulih. aku, kau serta kita.