Malay Stories

1.2K Stories

[C] Black Crown | Mafia • 𝐵𝒞𝑀✔ by fierose_
#1
[C] Black Crown | Mafia • 𝐵𝒞𝑀✔by –フィルザナ–
[T A M A T] ×COVER BY @CORETANKASIH× Nak baca cerita ala-ala Mafia? Cerita yang buat korang sakit mental? Dan membuatkan minda korang bercelaru? Di sini korang boleh tr...
Completed
Vice Versa : Vengeance by TheNeeshaAdlina
#2
Vice Versa : Vengeanceby Neesha Adlina
Sometimes The Devil is gentleman ▄︻̷̿┻̿═━一 • Bila dengar sahaja nama Qays Ardani, semua tahu dia lah si durjana yang merogol dan membunuh adik...
TAKDIR CINTA MIKHAILA ✔️ by adawiyahasmadi
#3
TAKDIR CINTA MIKHAILA ✔️by adawii
< COMPLETED > ◼️TOP RANKING ▪#1 in sedih ▪#2 in takdir ▪#1 in sihir ▪#2 in malay Pertemuan antara seorang gadis ayu yang polos dengan seorang lelaki yang panas bar...
Completed
Gadis Biru Dan 13 Jejaka Kacak  [SEVENTEEN] | Hiatus by SekuntumBunga__
#4
Gadis Biru Dan 13 Jejaka Kacak [S...by Sekuntum Bunga
Kehidupan Tengku Adrea Sofia berubah kusam apabila hadirnya 13 orang jejaka. Kacak, bergaya, dan sado!? Diupah oleh papanya, Tengku Kamal untuk menjaga satu-satunya anak...
365 Days [18+] by beantae
#5
365 Days [18+]by trae
Park Jimin, seorang lelaki yang berjaya di dunia nyata dan juga berkuasa di dunia kotornya terkenal dengan penyakit 'hardwoking' tidak pernah berminat untuk mencari pasa...
Troublemaker Girlfriends by donut_coklat
#6
Troublemaker Girlfriendsby donut queen 👑
Cover by @imhazel_al Start : 1 March 2021 End : ? Status : slow update --------------------------------------- [ Nakal belum tentu selamanya nakal ] Troublemaker Girlfr...
OUR BEAUTIFUL FATE by syxhxris
#7
OUR BEAUTIFUL FATEby syxhxris
[Book 4] Blade Da Erol Lelaki Turki yang tiada agama dan hanya setia pada Steve, tuannya. Cinta? Perempuan? Langsung tiada dalam hidupnya. Baginya dia tidak ada keperlua...
Crushku Pengawas Handsome S1(Slow Update) by sungyoonwife_
#8
Crushku Pengawas Handsome S1(Slow...by izzatulnisa
Dear Crush , please , falling in love with me. Start : 27 Ogos 2020 End : Highest Ranking : #44 cerita #221 crush #38 budaksekolah #796 malay #421 lovestory #296 novel...
❇▶Countryhumans pics◀❇ by Sxnshine_Boi
#9
❇▶Countryhumans pics◀❇by •🌾🌻🌾•
The credits of the artist are there but some are not there. I was new in the CH fandom and This was back then in 2019 So i was messed up in their histories and ships 💔D...
Completed
Bᴇ Mʏ Lᴀsᴛ Vᴀʟᴇɴᴛɪɴᴇ ✔ [COMPLETED] by TheZainOfficial
#10
Bᴇ Mʏ Lᴀsᴛ Vᴀʟᴇɴᴛɪɴᴇ ✔ [COMPLETED]by Aine蕨类•
HIGHEST RANKING #NO.1 In Action [DALAM PROSES PENGEDITAN] Our love is a journey.Starting at forever,ending at never🌷 *** Walau apapun yang terjadi,Noah Luke pernah berj...
7 Jejaka Tangga |BTS| by jeykeystowy
#12
7 Jejaka Tangga |BTS|by °itsmeqiss°
"Orang kata tangga sekolah kita ada penunggu"- Amily Kim "Nonsens siak,kau ingat ni zaman main hantar saka ke apa?"-Erin Min Start:2/6/2020 End:- Sta...
Best Friend Aku, Isteri Aku?  by mingyaa
#13
Best Friend Aku, Isteri Aku? by lieyaa._
Takde desc nak tau baca laa ehee sorry 🥺☝🏻
Pain ↪ knj✔[S2][SU] by deerauroses
#14
Pain ↪ knj✔[S2][SU]by ❛ 𝐐 ❜
bukan semua benda yang kita nak, akan jadi milik kita START: 061219 END: 061219 © -thanks to everyone who read my story -jln cerita teramatlah cliche cover by me @deer...
Completed
Cinta Hati Ayra Mikayla [COMPLETE] by fluffyaster_
#15
Cinta Hati Ayra Mikayla [COMPLETE]by fluffyaster_
Just a simple story about Damian which is Daleeya's and Riyaz's son. Happy reading!
Completed
Cuz U're My Bae💓~ by misslil_penguin
#16
Cuz U're My Bae💓~by Flower EXO
Selepas tamat PT3,3 orang perempuan sekawan pergi ke Korea sebagai pelajar pertukaran .(Siti Zuyyien ,Nur Fellysa dan Nur Safiena ) .Mereka berjumpa dengan3 pelajar lel...
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K] by taetaechii_
#17
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K]by hi I'm sorry but I don't writ...
Kisah dimana seorang suami yang jahat seperti syaitan berubah ke suami dari syurga. "Tiada maaf buat kau, jungkook. Hati aku dah mati bersama mendiang woojin. Jadi...
Abang Tiriku Suamiku !! Omo... by seketulbayi
#18
Abang Tiriku Suamiku !! Omo...by seketulbayi
Hai!!!! ok..ni bukan story aq eh..ni kawan aq unyee... aq cuma type jee...okeyh..sorry..klau x best..cerita bnyak merapu..ok...hope enjoy..😝 @rambutancantik cover by @a...
If Forever Yours Not A Love Story by moonlightlavh
#19
If Forever Yours Not A Love Storyby moonlightlavh
Is there still love when one of them leaves the other one forever? "You're the best gift. The most expensive gift." "The best wife." "Take care...
My Heartbeat For You by miss_ayden
#20
My Heartbeat For Youby WangXian💕
Status : On going 🌺 "Kau sedar tak ni?!Dia tu lelaki bukan perempuan.Kalau kau suka dia sumpah kau memang tempah maut dengan umi dan abi kau" ~ "Aku tak...