Kecewa Stories

308 Stories

𝕄𝔼𝔾𝕃𝕀𝕆  by luuuAM
#1
𝕄𝔼𝔾𝕃𝕀𝕆 by ...
𝗠𝗘𝗚𝗟𝗜𝗢 nama kumpulan yang diberi untuk 6 orang sahabat sejati sehidup semati... Selepas mereka mengambil PT3 ... Mereka disuruh mengambil gambar lebih kurang mac...
Bunga by shiAl01
#2
Bungaby DS
Follow akun author! Third ~~~ "Kamu gak cantik, tapi kamu bisa menyita waktuku beberapa detik," monolog Vandhi sambil melihat Bunga. Setelah itu, ia kembali...
End Of Love ✓ by Iqa_Dean
#3
End Of Love ✓by ハジカ
Idk bruh Start:16 OCT 2019 End:15 APRIL 2020 Cover by:@princesschaaaaa🌷
Completed
The Love Triangle by Peachiesgurl_
#4
The Love Triangleby 𝙷𝚊𝚗𝚙𝚠𝚊𝚛𝚔🍑
[ON GOING] WARNING! 🚫 PLAGIAT DILARANG MENDEKAT! ❝Sorry, Mark... Gue cinta sama Jeffry❞ Happy Reading❤️ cover by pinterest 🥇#cintasegitiga (18 April 2021) 🥇#kecewa (1...
Kerna Aku Sayang Kamu!!✔ by itzme_fh
#5
Kerna Aku Sayang Kamu!!✔by callmefit
Cerita ini mengisahkan seorang gadis bandar yang baru sahaja berpindah ke kampung halamannya untuk meneruskan kehidupan. Kisah seorang gadis yang baru sahaja ingin pulih...
Completed
Kata maaf untuk kakakku [TAMAT]✓ by thetic-25
#6
Kata maaf untuk kakakku [TAMAT]✓by alwithetic
Sudah Tamat✓✓✓ "Berjuta kata, tak mampu menguraikan rasa rinduku akan sosok kakak. Di saat butuh bantuan, engkau selalu membantuku, tapi sekarang engkau sudah tidak...
Beautiful Suffering by lrxqismxzz
#7
Beautiful Sufferingby Laraqismaz
Beautiful Suffering ! Cerita ini mengisahkan tentang adik beradik yg bernama Ellysha dn Errysha. Sejak semenjak pemergian ibu tersayang, hidup mereka berubah apabila aya...
Maafkan Aku (END)  by PangeranAksara25
#8
Maafkan Aku (END) by PangeranAksara25
Follow dulu sebelum membaca ❤ Kisah dua remaja yang telah lama berpisah kini bertemu kembali akankah pertemuan mereka kali akan membawa mereka kembali pada kenangan inda...
Completed
UNTIL THE DAY I DIE by myrasley
#9
UNTIL THE DAY I DIEby
Lebih lima tahun arwah Maisara meninggal dunia telah mengubah 100% hidupnya. Dia, Adam Nazreen. Seorang lelaki yang boleh dikatakan perfect dari semua sudut. Terserempak...
TAKDIR YANG HARUS KU TERIMA by SyaNAFFara
#10
TAKDIR YANG HARUS KU TERIMAby MissAnxiousIntrovert
HANNA EIDLINA merupakan kawan baik kepada AYDEN ADREAND sejak kecil lagi. Sifat Adreand yang penyayang itu lama-kelamaan membuatkan Eidlina jatuh cinta kepadanya dalam d...
My Private Teacher  by VikaAndriyani8
#11
My Private Teacher by Vika Andriyani
Aku tidak tau apakah ini cinta atau malah obsesi ku semata. dia mengingatkan ku akan masa lalu yang sulit aku lupakan selama ini. dia bagaikan soal matematika yang sulit...
I Love You, Abam Polis❤️ by LyiaNazir
#12
I Love You, Abam Polis❤️by LyiaNazir
"Tunggu abang eh sayang! Abang janji dengan duit abang kumpul ni, abang akan halalkan awak" -Fitri "I will. Datanglah banyak mana pun lelaki selagi perasa...
IN MEMORY ( Lengkap ) by JennyPhutuJeniasih
#13
IN MEMORY ( Lengkap )by Jenny
Semua orang pasti memiliki kenangan dan juga masa lalu. Entah itu sedih atau pun senang. Itu adalah hal yang sangat sulit untuk di lupakan. Seperti itulah yang Ameyra La...
Completed
MY BOSS MY EX-BOYFRIEND  by Tororo_
#14
MY BOSS MY EX-BOYFRIEND by Tororo_
"Dalam banyak-banyak perempuan yang ada kat dunia ni kenapa aku jumpa kau"-Zareef Zamal "Kenapa dia ? takde orang lain ke yang perlu wujud dalam dunia ni...
-FLY.HOPE- [selesai} by jinandhiaa
#15
-FLY.HOPE- [selesai}by jinandhiaa
Tentang lentera harapan yang mengangkasa. Tentang kecewa dan penyesalan. Tentang siapa kau menggantungkan kehidupan.
Husband Limited by nsyraaa
#16
Husband Limitedby nsyraaa
Keisya Qaisara | Tengku Fayyadh Keisya . seorang pelajar yang nakal , degil , pemalas , selalu ponteng kelas tetapi disebabkan satu ' insident ' hidupnya berubah 100%...
Mr. Singer •©omplet£• by izznatasya
#17
Mr. Singer •©omplet£•by crybabygirl💕
Aariz Haqiemie seorang penyanyi muda yang popular dan amat digilai wanita kerana sikapnya yang humble,baik,tak sombong,layan peminat dan semestinya mempunyai rupa paras...
Quotes  by adwquotes
#18
Quotes by adw
Hanya kumpulan kata sebagai gambaran perasaan yang tak mampu dilisankan dengan bebasnya. Silakan baca secara suka-suka. Kalo suka tinggal vote saja dan semoga bisa diamb...
Khilafku by nurnifayu
#19
Khilafkuby nurnifayu🌸
KHILAFKU Muhammad Emir Hazwan Nur Iman Zulaikha