A vločky padají (adventní kal...

By womiska

17.7K 1.9K 369

Někdy stačí jen jediná vločka, která spustí lavinu. Tady jich bude přesně dvacet čtyři, tedy tolik, jako je č... More

Úvod
1. vločka (Harry/ Lucius)
2. vločka (Draco/ Charlie)
3. vločka (Remus/ Tonksová)
4. vločka (Draco/ Harry)
5. vločka (Hermiona/ Ginny)
6. vločka (Severus/ Lucius)
7. vločka (Harry/ George)
8. vločka (Harry/ Draco)
9. vločka (Severus/ Kingsley)
11. vločka (Dolores/ Sybila)
12. vločka (Harry/ Fred)
13. vločka (Ananas)
14. vločka (Harry/ Severus)
15. vločka (Dolores/ Rita)
16. vločka (Remus/ Bill)
17. vločka (Arthur/ Lucius)
18. vločka (Ginny/ Lenka)
19. vločka (Harry/ Lucius)
20. vločka (Remus/ Sirius)
21. vločka (Remus/ Severus)
22. vločka (Severus/ Regulus)
23. vločka (Minerva/ Rolanda)
24. vločka (Harry/ Severus)

10. vločka (Harry/ Severus/ Lucius)

748 72 23
By womiska

Lucius pospíchal, když mu přišla sova od Severuse, že má pro něj předčasný vánoční dárek. V dopisu výslovně psal, aby přišel okamžitě, a proto neváhal. Trvalo jen chvilku, než se dostal na pozemky Bradavic pod záminkou, že jde navštívit svého syna. Ředitelka McGonnagalová jeho přítomností nadšená nebyla, ale nemohla s tím nic udělat. Jméno Malfoy bylo díky Narcissině odvaze očištěno, a ona tak akorát za sevřenými rty skřípala zuby. Její jedinou nadějí zůstávalo, že poté, co Draco dokončí poslední ročník, o nějž kvůli Voldemortovi přišel, bude mít od všech pokoj.

I Severus měl štěstí a Nagini ho nezabila. Nikdo kromě Luciuse netušil o jednom malém tajemství, které společně sdíleli už několik let. Profesor se vymluvil na lektvar s protijedem, avšak k pravdě se tato historka nepřiblížila ani vzdáleně.

Lucius tiše proběhl opuštěné chodby. Studentům se blížila večerka a ani vidina vánočních prázdnin je nevyhnala na studené chodby hradu plné kýčovitě nazdobených brnění. Za celou cestu do sklepení potkal jen jednoho zmijozelského prefekta. Připomněl si, že až s přítelem skončí, nesmí se zapomenout zastavit u Draca.

Už když se blížil ke dveřím od soukromých komnat schovaných za gobelínem znázorňujícím něžnou vílu s kytičkou fialek v dlaních, což Lucius považoval celá léta za dokonalou kamufláž, ucítil vůni, která mu způsobila brnění v konečcích prstů. Poznal odér, jenž se vinul k jeho nosu a lákal ho k sobě. Usmál se a zachvěl očekáváním. Avšak když vyťukal na dveře speciální kombinaci úderů, a ty se otevřely, zůstal překvapeně stát. Nic ho nemohlo připravit na to, co uvidí.

Severus stál skloněný za křeslem, v němž neseděl nikdo jiný než Harry Potter. Nahý. Vzrušený. Sténající. A tak neskutečně lahodně vonící. Lucius si olízl rty a jazykem si přejel ostré špičáky. Nenuceně si sundal luxusní hábit a kožené rukavice, zůstávaje tak jen v kalhotách a černé košili, zatímco z nich nespustil oči. Sledoval, jak se mladík kroutí rozkoší a bezmocně zatíná nehty do područek křesla a jen dokonalou silou vůle nevyslyšel silné volání kovového pachu, jímž byla místnost přehlcena. Přistoupil k nim pomalu, s rozmyslem.

Severus zdvihl hlavu od Harryho krku a usmál se na Luciuse. „Vítej," zašeptal smyslným hlasem a přitáhl si ho k polibku.

Lucius zavzdychal a okamžitě si jazykem nárokoval celá ústa plná sladké krve, jejíž pramínek stékal po opálené pokožce studenta ze dvou drobných ranek. Natáhl ruku, konečky prstů si namočil v té blahodárné kapalině a odtáhl se od druhého muže. „Začal jsi beze mě," vyčetl mu a přešel před Harryho, který je oba bez dechu sledoval zpoza přivřených víček. „Je tak sladký... tak voňavý..." zapředl, sklonil se a prsty od krve mu namaloval čáru od podbřišku až ke krku, následně si prsty vstrčil do úst.

„Musel jsem. Ale neměj strach. Zbylo ho dost," ujistil ho Severus a povolil si hábit u krku.

„Jak jsi ho sem dostal?" zeptal se zvědavě a neustále mapoval bříšky prstů tělo na křesle. Divil se, že mladík nekladl odpor, ba naopak. Sice on sám na něj nesahal a nechal si ruce zaťaté do čalounění, přesto se snažil přiblížit. A to se Luciusovi líbilo, ačkoliv ho to stálo zbytky pracného sebeovládání. Cítil, že mu docházejí síly.

„Udělil jsem mu školní trest. A nevím proč, ale najednou mi oznámil, že se hodlá stát lovcem upírů. Pravděpodobně mě odhalil – ačkoliv spíše to připisuju jako zásluhy Grangerové –, ale také mi navrhl, že mu mám dát možnost změnit názor." Ušklíbl se a v černých očích zajiskřilo. Sklonil se k Harrymu, políbil jej na ucho, ale stále hleděl na Luciuse. „Upír upíry lovit nebude, že?" mumlal potěšeně sametovým hlasem a mladík se pod těmi doteky zazmítal slastí.

„To je šikovné," pochválil ho Lucius, vášnivě ho políbil a sklonil se ke krku s odhalenou tepnou. „Pak si tedy musíme dát pozor, abychom se všichni dokázali patřičně krotit." Usmál se na mladíka a pohladil ho po tváři. „Veselé Vánoce, Harry. Věnujeme ti nesmrtelnost," slíbil mu, a aniž by čekal na odpověď, zakousl se do ranek od Severusových zubů. 

Moje druhá upířina v životě. Nejhorší je, že bych i měla nápad na mnohem delší zpracování, ale psát to nechci, tak tohle bude muset stačit. Ale řeknu vám, mít možnost být nesmrtelná s Lucim a Sevíkem? Neodolala bych. 

Continue Reading

You'll Also Like

5.5K 775 7
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
8.5K 252 34
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...
41.3K 3K 72
Métis, pro většinu lidí zrádkyně a smrtijedka. Její matka si po celou dobu klade otázku, co udělala špatně, že se z její dcery stalo právě toto. Méti...
6.3K 875 19
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.