Made in England |HS//AU//Trad...

By ReddFeathers

74.6K 4.6K 194

Ca o nouă formă de slavie,bărbații au venit cu ideea să pună coduri de bare pe tinerele care au fost luate de... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitoul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23

Capitolul 17

2.8K 197 11
By ReddFeathers

MADE IN ENGLAND-Capitolul 17

”Printre alte știri vremea pare să se înrăutățească-”

Televizorul a fost stins iar Mr. Styles se pune în pat lângă mine și se uită la telecomandă.Eu doar mă jos cu tivul pantalonilor mei scurți și îi evit privirea. ”De ce te uitai la șitiri” Întreabă cu sprânceană ridicată.Ridic din umeri și îmi mușc buza.

”Singurul canal bun pe care îl ai este Animal Planet și refuz să mă uit la aia” Spun  scuturându-mi capul ”Pe lângă” Fac o pauză uitându-mă la el ”De ce nu mă pot uita la știri?” Întreb. Mr. Styles își linge buzele și unește sprâncenele.

”Pentru că nu vreau să te uiți la știri.Singurul motiv pentru care Animal Planet este valabil este pentru că îl găsesc foarte educațional.Am blocat restul fără sens (A/N:Să știi că Life with Louie și Scooby Doo sunt educaționale,ciumpalacule) Pufnește.Nu are nici un motiv valid pentru mine ca ă nu mă uit la știri și știu că că știe că mă prindeam pentru că își curăță gâtul ciudat și sugerează să facem altceva.

”O să mergem vreo dată undeva în loc să stăm în cabana asta?” L-am întrebat.Mr. Styles oftează și scutură din cap.Asta cauzează ca fața mea să cadă din cauza dezamăgirii și m-am întors.

”Sian nu pot risca.Te rog crede-mă” Șoptește ”Iubito sunt multe alte lucruri pe care nu le înțelegi.Sunt multe alte lucruri care se petrec acum și singurul lucru care are de care sunt sigur este eu și cu tine.Singurul lucru pe care trebuie să mă concentrez este tu și cu mine.” Spune apropiindu-se de mine. ”Te rog nu mă îndepărta iubire.Dă-mi o șansă îngerule,te rog”Cere încet.

Nu știam ce să îi spun.Buzele lui se prează de maxilarul meu,gâtul meu,obrazul meu și bărbia mea. ”Poate dacă mi-ai spune aș încerca să înțeleg” Șoptesc întorcându-mi fața.Buzele mele se apropie de ale lui și îi pot auzi respirația oprindu-se ușor.Am luat așansa și m-am pus în poala lui,ochii lui se măresc și mâinile lui merg exact spre șoldurile mele.

”Mi-aș dori să pot,dar nu pot” Spune făcându-mă să oftez adânc.

Mai târziu în acea noapte eram întonsă direct lângă Mr. Styles iar el mă are lipită pe marginea patului.Mișcarea neașteptată a relației noastre îmi dă dueri de cap,dar era ciudat de confortabilă.Era seară și întreaga casă era liniștită până ce prietenul lui Mr. Styles,Zayn,dă buzna pe ușă.

”Oh...” Murmură încercând să nu zâmbească ”Harry trebuie să vorbesc cu tine” Zayn spune deschizând ușa mai mult și lăsând lumina de pe hol să intre.Mi-am strâns ochii și mă uitam cum bărbatul brunet se rezeamă de tocul ușii pentru Mr. Styles

”Mi-ai fi putut spune că vi” Mr. Styles mormăie.

”Am vrut să te surprind”.

”Nu îmi plac surprizele Zayn” Mr. Styles aruncă o privire mutându-mă din poala mea.

”Atunci nu o să îți placă ce dracului am să îți spun” Zayn scutură din cap.Am înghițit în sec și mă uit la Mr. Styles care are privirea sa intensă pe Zayn.

”Ieși afară.Vin imediat” Mr. Styles spune cu o voce adâcă.Pot spune că ceea ce a spus Zayn era deja în mintea lui Mr. Styles și i-am strâns gentil umărul.Zayn iese pe hol și Mr. Styles se întoarce la mine și mă sărută ușor ”Nu să dureze mult iubire” Șoptește ridicându-se de pe pat și lăsându-mă în cameră.

Am picat înapoi în pat și am pufnit.Ce făceam?Trăiam într-o lume fantastică unde Mr. Styles nu era răpitorul meu și eram...normali.Mă simt nebună;Mă simt bolnavă și bolnavă psihic,dar de asemenea se o bucată.El mă face să simt ceva diferit,ceea ce altcineva nu poate și cu cât mă gândesc mai mutl cu atât îmi cauzează o durere ușoară în piept.

Gândurile mele erau confuze și săreau și capul meu se învârtea cu gânduri și posibilități fără sfârșit.Îmi era teamă că afețiunea subită a lui  Mr. Styles către mine o să facă să am încredere în el ca cumva să mă rănească.Îmi era teamă că dacă îi dau prea mult din  mine către bărbatul care mi-a luat totul.O să înenbunesc.El îmi ia singurul luru care mi-a rămas;inima.

Conversația lor durează o eterninate,dar într-un final se termină.Murmurele puternice ajung la un final cu o trântire puternică a ușii de la intrarea cabinei și mă ridic așteptându-mă ca Mr. Styles să vină și să își întindă corpul lângă al meu.În schimb,am primit un corp plin de tatuaje și un bărbat necunoscut cu cu un rânjet ciudat.M-am ridicat ș indepărat de el,neplăcându-mi cât de apropiați suntem.

”Unde e Mr. Styles?” Întreb ridicând o sprânceană.

”A mers în oraș să aibă grijă de niște lucruri.O  să se întoarcă în două ore,nu te îngrijora” Spune curățându-și gâtul.

”Cât de departe suntem de Londra?” Întreb.

”O oră,de ce?”

”Doar curioasă” Ridic din umeri.Nu aveam idee unde suntem,dar acum știu că suntem doar la o oră depărtare de casa mea.

”Harry a spus că îți plac filmele de acține,da?”

”Mă uit doar pentru că el vrea” Am spus înghițind în sec.Nu era o mincinuă.Nu mă distrez în particular uitându-mă la filme de acțiune,dar nici nu le urăsc.Chiar nu îmi pasă.

”Așa de adânc?”

”Ce vrei să spui?”

”Nimic.O să îți fac de mincare atunci.Ai mâncat?” Întreabă ridicând o sprânceană.Mi-am deschis gura,dar Zayn mi-a luat-o înaninte ”Nu răspunde.Desigur că nu ai mâncat” Mormăie ieșind din cameră.Am oftat bucuroasă și m-am aruncat înapoi în pat și am deschis televizorul înapoi pe șitir.Mr. Styles era plecat și Zayn știe că mă pot uita la ce am chef.

După 20 de minute de uitat la starea vemii m-am uitta pe Animal Plaet și am strâns în pumni cearceafurile să mă abțin de a mă da cu capul de pereți.Zayn nu s-a întors în camera mea și am continuat să mă uit la ceas sperând ca timpul să treacă repede și Mr. Styles va veni acasă.Eram curioasă de ce a mers în oraș,dar știu că (,) curiozitatea mea doar mă va răni așa că am stat cuminte.

Într-un final Zayn se întoarce cu o farfurie plină de aripioare de pui și puțin ketchup într-o parte ”Nu sunt bucătar” Spune înainte să pună farfuria și să plece din camera mea.Am mâncat în liniște încă întrebându-mă când Mr. Styles va veni acasă și ce durează atât de mult.

”Mai mult de două ore au trecut și am ajuns la concluzia că nu va veni.Am ajuns la concluzia că el ori m-a lăsat cu Zayn ori posibil Zayn l-a usic.Toate gândurile mele erau repde îndepărate când ușa de la intare de trântește și ceva lovește podeaua.Am ieșit din camera mea încrezătoare că Mr. Styles era înapoi, și ,oj era.

Tricoul lui era acoperit de sânge și era în genunchi și mâna apăsată într-o parte ”Ce s-a întâmplat-”

”Iubire,du-te înapoi în camera ta și nu veni până ce nu îți spun” Mr. Styles scâncește ”Pentru mine,iubire.Fă-o pentru mine” Spune cu respirația tăiată.

”Drace,se prăușește.Ajută-mă să îl pun pe canapea” Zayn țipă.Eram panicată și speriată,dar l-am ajutat pe Zayn să îi ia pe Harry,în ciuda protestelor sale  ca eu să mă duc înapoi în camera mea.El nu vroia să fiu martoră la duerea lui,dar nu am avut altă obțiune văzându-l pe Zayn că nu o poate face singur.Îl întindem pe canapea și mă îndeprătez iar Zayn fuge prin casă după lucruri care l-a ajuta pe Mr. Styles.

”Ai condus singur tot drumul cu un cuțit în tine,Harry?!” Zayn strigă.Mr. Styles doar scutură din cap slăbit și mă cutrem înainte să fac ezitant un pas înapoi ”Tu idiotule,drace!” Zayn exclamă începând să îl ajute.

”Ce s-a întâmplat?” Am întrebat din nou.De această dată cu o voce puternică.

”E evident că a fost înjunghiat”

Am igorat comentariu lui Zayn și mi-am ținut privirea pe Mr. Styles care se uita leneș la mine cu buzele dezlinite.Eram îngrijorată și mă simteam amorțită,dar nu mă puteam abține,eram speriată pentru Mr. Styles și ce  i s-a întâmplat. Cine l-a înjunghiat și de ce? ”Doar afaceri rele,asta e tot” Spune alungându-mi întrebarea.

”O să curăț asta apoi îl sun pe Liam” Spune spune înfășurând ceva în jurul lui Mr. Styles înainte să plece din sufragerie.

”A plecat acum” Spune respirând adânc.

”Și?”

”O să îmi spui acum?” Am întrebat dându-mi ochii peste cap.

”Nu.Nu o să o fac.Asta este ceva în care tu nu trebuie să îți bagi nasul” Spune stern.Știu când tonul lui ajunge în acel mod că nu este nici o modalitate că mai pot spune altceva așa că nu am făcut-o.Nici el nu a făcut-o și acum liniștea începe să devină inconfortabilă.

”Sunt îngrijorată pentru tine” Spun ezitant.Eram prea emoționată să admit tare,dar în schimbul reacției care m-am așeptat primesc un chicotit răgușit și un scâncet puternic.

”Este de înțeles iubire” Spune mușcându-și buza.

”Ce vrei să spui?” Am întrebat.

”Te îndrăgostești de mine”

Am deschis gura  să protestez,dar nici un cuvând nu vine.Doar m-am uitat la el cu gura deschisă și ochii deschiși larg cu spaimă la cuvintele sale.Nu se poate.Se presupune să îl urăsc.Se presupune să îl urăsc pentru tot ceea ce mi-a făcut și să îl urăsc pentru că mă ține împotriva voinței mele.Nu mă pot îndrăgosti de el,dar cu cât mai mult îmi spun asta cu atât mai mult cuvintele au gust amar pe limba mea.

Continue Reading

You'll Also Like

3.7K 536 35
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
50.7K 2.8K 25
Cartea 2 Puterile lui Eve devin din ce în ce mai puternice iar unii se tem de ea,deaceea consideră că trebuie distrusă.Relația lui Liam și a lui Eve...
22.4K 1K 59
Kyra, o fata de 16 ani care locuieste singură în Londra după ce parinți ei au fost omorâți chiar de fratele ei. Iuliana si Emma cele mai bune priet...
48.1K 2.6K 100
,,-O sa ajungi in Iad daca faci asta. -Oricum o sa ajung in Iad pentru ca am de gand sa corup un înger. " #411 - proza scurta #400 - proza scurta...