Capitolul 8

3.1K 185 7
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 8

HARRY

Se apropia ziua în care tata și Gemma au murit.Toată lumea se aștepta ca eu să fac ceva mare la companie pentru ei,dar nu știu dacă pot.Vreau să folosesc ziua să mă relaxez ,să uit de tot ce se întâmplă pentru o dată,dar știu că nimeni nu m-ar lăsa.

Tatăl meu era bine știut ca un bărbat puternic în Londra.Nimeni nu îl plăcea pe bune,doar îl respecatu pentru că nimeni nu avea lipsă de respect față de Des Styles.A venit ca un șoc când a murit.Niciodată nu am cunoscut-o pe mama așa că singura persoană din viața mea care dădea doi bani pe mine a murit și a fost greu pentru mine.Am fost pierdut pentru o scurtă peroadă apoi am moștenit compania.

Șiam ca și copil ca ce muncea tata,dar niciodată nu am susținut-o până la anii adolesenței.Când aveam 16 ani tata mi-a atătat frânghiile și de ce ei iau și vând fete de pe stradă.16 ani de asemenea a fost vârsta când mi-am făcut primul milion.Încă nu eram capabil să preiau tot controlul companiei la care tata m-a făcut să lucrez.Am fost trimis în misiuni cu alți bărbați să găsim fete și să le aducem tatălui meu.

Gemma nu suținea ceea ce făcea tătl meu.Nu o puteam învinovăți pentru că ea însuși era o fată și era pură.Tatăl meu sub nici o formă nu le permitea să aibă pe Gemma.Era fiica lui,singura lui fiică și ar fi fost un blestem să o vândă.Ai crede  că Gemma ar fi fost fericită că tatăl meu nu o vindea,dar nu era.Singura șansă pe care a avut-o să îl toarne,a acceptat-o.

Și de asta el a ucis-o.

Inițial l-am urăt pentru ceea ce a făcut,dar el a forțat în mintea mea faza că era ceea ce trebuia să mă protejeze.Dacă Gemma ar fi anunțat poliția că  tatăl meu practică sclavia ar fi fost în închisoare pe viață.Gemmei nu îi păsa dacă eram băgat într-o celulă pentru tot restul vieții mele așa că de ce mi-ar păsa,mai ales că ea nu mai este?

Dar nu mereu am fost așa.O dată ce am realizat cât de egiost poate fi tatăl meu și adevărata moarte a Gemmei.M-am gândit la răzbunare.El a ucis-o pe Gemma pentru că nu vroia  să fie vândută.El nu a ucis-o ca să ne riște viitorul.Ea doar vroia să spună pentru că el încerca să o vândă.

Mi-am ucis tatăl.

L-am împușcat înainte să intru în el pe drum și nu am avut nici o remușcare de atunci.Regret și asta este singura decizie pe care o voi regreta în viața mea.

De atunci am fost pe cont propriu .Compania este ceea ce chiar am alături de Sian.Sian,scumpa mea.Mă gândesc  la timpul când am forțat-o să stea în genunchi și să o determin să îmi facă sex oral pentru că a acționat ca un copil.Nu m-am simțit rău pentru ea,pentru că ea trebuie să știe să nu îmi întreacă limita ,când spun ceva e pe bune.Niciodată nu o să plece de lângă mine.

Nu am ales-o pe Sian din împuls.Am văzut-o acum mult timp,plecând cu niște prieni pe timpul când eram la vânat pentru niște fete.Când tatăl meu a murit și eram la putere am venit după ea și am declarat-o a mea.Știam riscul și știam ce înseamnă să răpeși o fată de pe stradă,dar pentru ea nu îmi pasă.

Cartierul ei era plin de polițiști de când răpirile au început,dar niciunul dintre ei nu era mai deștept ca mine.M-am asigurat că nu este vândută.m-am asigurat  că este bine îngrijită până ce o scot de acolo cu ajutorul bastardului de Louis.

Îi este teamă să nu afle Sian despre asta când nu este nici un motiv pentru care să îi fie teamă.Ea o să afle doar dacă îi spune el și nu o să îl forțez.Când adevărul se arată singur o să îl urască mai mult decât mă urăște pe mine și pot asigura asta.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now