Capitolul 4

3.1K 215 2
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 4

”Poți purta asta” Louis cotrobăie prin dulapul din cameră și îmi dă o bluză neagră și o pereche de pantaloni de culoarea piersicii.

”Îmi pare bine că Mr. Styles mi-a permis să te văd” Am spus cu un mic zâmbet  iar el înghite în sec.

”Da,în ultimile zile...am fost ocupat.Aș fi venit să te văd dar știi tu” Chicotește nervos.Am ridicat sprâncenele și capul.

”Mi-a fost dor de tine.M-am plictisit aici și doar...îmi doresc să nu fi fost așa.”

”Și eu.Îmi doresc să fi putut să fi făcut ceva să ajut Sian,dar ști că nu pot” Am oftat și scuturat din cap,neștiind chiar ce să spun.

”Și da,um poți face un duș și chestii.Când ieși o să te pensez și să îți fac părul.”

”Pentru ce?”

”Ei bine,nu te-ai spălat de zile....Și am crezut că ți-ar place cel puțin să te simți mai feminină?Și să dormi curată?” Întreabă fără zâmbet pe față.

”Um,da” Am spus jenată luând lucrurile din mâna sa și făcându-mi drmul spre baie să fac un duș.Ca și data trecută,Louis stă de cealaltă parte a ușii și așteaptă să termin.Nu știu dacă acesta era treaba sa ,să se asigure că nu fug sau dacă nu știa ce altceva să facă.

Mă simțeam bine că mușchii mei se relaxează după câteva zile.Vroiam să îi spun lui Louis ce s-a întâmplat în biroul lui Mr.Styles dar știu că nu puteam pentru că i-aș risca locul de muncă,sau să îi fac viața un iar.Nu vroiam să îl pierd pe Louis;el este singurul prieten care mi-a rămas.

Masându-mi părul cu șampon mi-am lăsa mintea să zburde.Mă întreb ce fac părinții mei.Mă caută?Or fi îngrijorați?Pun pariu că mama  e îngrijorată de moarte.Tot ceea ce vreau să fac este să merg acasă și să uit tot ceea ce s-a întâmplat,dar știu că acasă pentru mine acum este doar un bazm.

”Sian,grăbește-te” Louis bate la ușă gentil.Uitând că el era acolo am ieșit din duș și mi-am uscat corpul cu un prosop moale și am început să mă îmbrac în hainele pe care Louis le-a ales.

Când am ieșit ochii mei mă scanează și scutură din cap sadisfăcut.”Șezi” Instructează arătând spre un scaun.Am făcut cum mi s-a spus și el bagă în priză un ondulator și îmi trage corpul spre spătar ca să poată avea o vedere mai bună la mine.

Apoi el bagă în piză o mică mașinările cu și o lumină roșie apare ”Ce e aia?” Am întrebat arătând spre ea.

”Este ceara pentru sprâncenele tale” El termină imdiat ce lumina roșie se transformă în vedere și el aplică niște ceară în apropierea sprâncenei mele.

”Închide ochii” Instructează gentil și când am făcut-o  foaia este dezlipită de pe față lăsând nimic decât piele moale.În câteva secunde Louis mă pregătise de noapte.El pleacă din ”camera” mea fără să spună un la revedere.

Pe podeaua mea era lastă o tavă cu cina,dar nu aveam apetit.Doar am stat întinsă pe covorul meu,și am adormit amintindu-mi de viată,cum era înainte ca toate astea să se întâmple.

***

”Sian,uite”  Mama ridică un cățeluș iar eu  țip și îmi întind brațele și dau din degete pentru el.

”La mulți ani,prințesă” Tata spune sărutându-mă pe cap.Câteva sunete se aud de la mama iar ea mă înfășoară într-o îmbrățișare.

”Nu îmi vine să cred,crești atât de repede” Plânge.

”Este okay mami,mereu voi fi pentru tine” Am zâmbit.

***


Ochii mei se deschid și văd stele și am simțit aerul rece al nopții.Am început să mă panichez pentru că simțeam o pereche de brațe puternice ținându-mi corpul în stil mireasă.Nu puteam exact să văd ale cui sunt dar pot spune după respirația sa adâncă că este bărbat.

”Shhh,iubire.Este în regulă,culcă-te înapoi” Șoptește în urechea mea.

Mi-am deschis ochii unul câte unul și m-am ridicat.Inima mea începe să o ia la goană și am strâns cearceafurile de sub mine iar ochii mei pică pe figura care stă pe marginea patului uitându-se la tv.Televizorul arăta un meci de baseball și mi-am deschis gura să vorbesc,dar nimic nu a ieșit.

Figura se întoarce la mine și sar,instant recunoscând figura sa.Mr. Styles ”Te-ai trezit!”  Spune luând ceva de lângă el și direcționând spre televizor.Televizorul devine instant mur și eu m-am lipit de pat iar el vine către mine în pat ”Cum te simți?” Întreabă aducându-și mâna să își tracă degetele peste maxilarul meu.

”Ce caut aici?” A, șoptit.El chicotește și se presează de mine,trecându-și degetele prin părul meu ”Mr Styles-”

”Shh” Șoptește aplecându-se până ce i-am simțit respirația caldă căzând peste o parte a feței mele. ”Nu te puteam ține acolo,știi asta.Toată lumea începuse să devină suspicioasă” Spune sărutându-mi o parte a feței.M-am strâmbat și îndepărtat de el ”Te simți bine?Ai nevoie de apă,mâncare,toaletă?” Întreabă repede.

”Asta este casa ta?” Am întrebat.Fața sa încă aproape de a mea și nici nu mi-am întors capul să mă uit la el.Degetele sale încă jucându-se cu părul meu și pot simți ochii lui pe mine și să îi aud pufăielile ușoare de respirație dintre buzele sale.

”Da” Spune.Mâna sa mare vine și se oprește pe genunchiul meu și am îndepătat-o repede.El mormăie ceva și își pune mâna înapoi pe mine ”Acum,acum,Sian.Vreau să fi cuminte” Spune.Am scrâjnit din dinți și strâns ochii.Mâna sa se ridcă și se joacă cu pantalonii mei pe care mi i-a dat Louis.Nu vroiam să mă atingă,dar știam că nu este ceva ce pot face în legătură cu asta ”Unii m-ar numi nebuni” Șoptește în urechea mea.Am înghițit în sec și strâns cearceafurile în pumni ”Vrei să ști de ce?”

Nu.

”De ce?” Am întrebat printr-o șoaptă.El chicotește și îmi sărută fața încă o dată. ”Te rog nu mai face asta” Am șoptit.Uram senzația buzelor sale pe mine.

”Voi face ce dracului vreau eu,Sian,ești a mea.Ți-ar face plăcere să îți reamintesc?” Întreabă presându-și buzele pe maxilaul meu.Am scuturat din cap rapid și m-am mutat de lângă el.

”Sunt chiar obosită Mr.Styles” Am spsu cu vocea tremurândă.

”Asta este prea rău,pentru mine.Chiar mi-ar face plăcere să gust chiar acum” Fredonează seductiv.Ochii mei se măresc și sar din pat.Nu îmi poate spune asta ”Sian,vino în acest pat chiar acum” Spune printr-un mormăit jos.Am stat acolo,corpul tremurând și ochii mari ”Dacă sunt nevoit să te forțez nu te voi lăsa să dormi pentru câteva zile,aceasta este o promisiune și o amenințare Sian” Se rățoiește.M-am târât înapoi în pat,dar asigurându-mă să îmi păstrez distanța ”Poți dormi acum scumpo” Spune.

Merge către marginea patului și ia telecomanda,oprind televizorul.Stăteam întinsă în pat și m-am întors pe o parte lăsând lacrimile să se rostogolească pe obrazul meu.Patul se lasă lângă mine și Mr. Styles trage pătura peste amândoi. ”Noapte bună” Spune înfășurându-și brațul în jurul meu și trăgându-mă spre el.

Wohooo.Haaarreeeh.

P.s. Cred că sunt unele pasaje care nu au sens.Îmi pare rău.Voi remedia cândva.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now