Capitolul 5

3.2K 204 14
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 5

Nu prea am dormit în acea noapte.Brațele lui Mr. Styles erau înfășurate strâns în jurul meu și pentru mine chiar și să respir era greu.Îmi era teamă pentru viața mea  stând lângă persoana de care îmi este mai teamă decât orice.Nu contează cât de gentil a încearcat să fie cu mine noaptea trecută,el nu m-a calmat.Eram dincolo de speriată acum că sunt în brațele sale.

Vezica mea era plinp,dar nu îndrăzneam să mă mișc,văzând că de fiecare dată când unul dintre membrele mele s-ar mișca Mr. Styles și-ar strânge prinderea pe mine.Respirațiile lui eram calme și veneau în pufuri calde pe creștetul meu.Doamne,trebuie să fac pipi ”Mr.Styles” am murmurat mișcându-mi cotul pe stomacul lui.El tresare și geme ”Mr. Styles-”

”Dumnezeule,Sian ce este?” Întreabă într-un tărăgănat adâncă.Am igorat iritarea din vocea sa și i-am spus problema mea ”Doar în capătul holului,vino înapoi când termini” El spune luându-și brațele din jurul meu.Nu am răspuns,doar am ieșit din  cameră spre hol  ușor.Prima dată ochii mei observă scara și îngheț,uitându-mă către ușa de pe care am ieșit.

Am profitat de șansă și am coborâ cu pași mari,direct către ușa de la intrare.Am apăsat pe clanță și nu eram surprinsă când nu se mișca.Am învârtit încuietoarea și am respirat în relief când cușa s-a deschis,dar când am ieșit eram foarte surprinsă.Pomi,mii și mii de pomi pe kilometrii și kilometrii. ”Drace” Am șoptit ”Nu,nu,nu” Am scâncit scuturând din cap iar ochi mei se duc de la copac la copac.Eram în mijlocul pădurii și niciuna nu era în apropierea casei mele,sau ceva de genul.

Am simțit o strângere puterică în părul meu și am scâncit de durere și am fost trasă înapoi și lipită de perete.Capul începe să mă doară și să se învârtă și am dat de un Mr. Styles furios ”Meschină mică...” El respiră și închide ochii ”Eși al dracului de deșteaptă,corect?” El spune apropiindu-se.Lacrimile încep să îmi blocheze privirea și duerea din capul meu se înrăutățește.Mr. Styles nu mai spune nici un cuvând și mă dezlipește de pe perete înainte să mă tragă înapoi în casă cu strângerea lui puterică pe ceafa mea.M-am aștepat să meargă înapoi către scări dar s-a întors la un colț și mă conduce către o ușă de la capătul holului.

Nu am accordat atenție unde merem.Atenția mea era pe durerea capului mai și de spate și de cot.Am fost aruncată pe podea și am scâncit când am atins cotul.Îl pot auzi pe Mr. Styles retrăgându-se din cameră și închizând ușa momente mai târziu.Eram plină de scâncete,atingându-mi încheietura și mental dorindu-mi moartea lui Mr. Styles.

Nu știu cât de mult am stat pepodea..Actualmente păreau zile.Soarele apunea și câteva minute am început să mă miros.Tot ceea ce puteam face este să mă uit la tavanul mecegăti și să îmi ascult stomacul să geamă pentru ore și ore.Mr. Styles nici nu s-a sinchisit să mă verifice,sau poate că o făcea,dar eram prea ocupată să alunec în inconștientă datorită lipsei de apă și mâncare.Au fost prea multe dăți în care a trebuit să merg la toaletă,dar am refuzat chiar să mă și ridic,vezica mea este extrem de plină acum.

Pot auzi scările scârțâind și pe cât de mult se presupunea să mă concentrez,nu am făcut.Știam că Mr. Styles este aici cu mine după ghetele sale pe podeaua subsolului în care eram.Întregul meu corp era plin de transpirație,în special palma mea care a fost presată pe cot pe tot timpul în care am fost aici.”Ridică-te” Comandă cu un mormăit.Nu m-am mișcat,nu puteam ”Ai nevoie de o altă lecție?” Am înghițit în sec și mi-am întins picioarele.M-am împedicat și am vomitat pe toată podeaua de sub mine ”Vei curăța mai târziu.Vino trebuie să faci un duș și să mănânco.Miroși urât” (A/N:ce dulce ești Harry,nu era nevoie) Spune pe un ton dezgustat.

Încearcă să mă prindă,dar am mers târâși către scări pe lângă el.Nu vroiam să mă atingă,în special după ce m-a lăsat pentru câteva zile într-un beci vechi,mucegăit ,fără să verifice dacă mai trăiesc.Mr. Styles nu părea să îi pese atât de mult și deschis ușa beciului li fug la cea mai apropiată baie.Singura pe care o știam era sus și am mers repede înăuntru să mă golesc. ”Cât ești acolo poți face un duș,îți voi pune haine pe chiuvetă și îți las câteva prosoape” Vocea lui sună cu o mică bătaie.

Stăteam pe podeaua dușului iar apa pica pe mine.Dușul oarecum mă ușurează în comparație de cum mă simțeam.Mă simțeam goală.Nu doar pentru că eram literalmente goală după ce nu am mâncat și băut ceva timp de câteva zile,dar pentru nu aveam absolut nici un sentiment rămas.Nu mă puteam face bine după asta.Nu era nici o modalitate de a te face bine după tot ceea am făcut ca să mă asigur că trăiesc.Dacă o să fie nevoie să îi îndeplinesc fiecare dorință,atunci asta este ceea ce trebuie să fac.

Așa cu ma spus a pus hainele pe ciuvetă și două prosoape.M-am șters și am pus haine pe mine înainte să deschis ușa și să mă uit în ambele părți să mă asigur că Mr. Styles nu era nicăieri.Nu am întrebat unde era,în schimb am mers în camera în care m-am trezit și m-am aruncat în pat. ”Sian te-am strigat pentru masă” Mr. Styles spune punând o mână pe spatele meu.Am scrâjnit din dinți și m-am îndepartat ca să mă întorc și ridic ”Vino” a fost tot ceea ce a spus făcându-mi semn cu degetul rău.

L-am urmat spre bucătărie.”Șezi” Îmi comandă.Am făcut cum mi s-a spus și m-am așezat la capătul îndepărtat al mesei sperând că Mr. Styles nu va sta.El îmi pune în față un sandwich cu o cană de apă și se așază lângă mine.

”Mulțumesc” Am șoptit mușcând din sandwich.Am observat că Mr Styles a luat deja masa.Era liniște pentru o vreme și tot ceea ce puteam asculta erau bătăile ceasului și să mă mișc inconfortabil sub privirea lui Mr Styles care era pe mine.El  se uita la mine cu o intensittate și eram pregătită ca el să spună ceva complet idiot sau rău.

”Ai terminat” Întreabă luându-mi farufira înainte să pot scutura din cap ”Ce ai făcut acum 2 zile nu se va mai repeta,m-am făcut înțeles?” Spune ”Stai aici cu mine fie că îți place sau nu.Îmi aparții,ești a mea și doar a mea.Ce spun așa rămâne” Spune.Am scrâjnit din dinți și m-am închis ochii pe moment ”Mi-am spus că voi face pași mici și te acomodezi cu mine,dar acea ispiravă a gonit-o.Ți-ai făcut-o singură” Spune luîndu-mi cotul rănit.Am scâncit încercând să mă îndepărtez de el,dar el doar mărește strânsoarea pe mine.

”Oprește-te te rog” Am scâncit încercând să îi dezlipesc degetele de pe mine ”Nu voi mai face asta,promit” Am șoptit.

”Oh,iubire știu că nu o vei mai face” Spune rânjind ”Consecințele vor fi mult mai rele dacă o faci.

   

    

   

Îmi pare rău că am întârziat cu next-ul,doar că nu am avut timp.

P.s. Autoarea nu a ales pe cineva pe post de Sian,ce spuneți să alegem noi?

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now