Capitolul 9

2.6K 187 5
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 9

”Nu înțeleg de ce ai o petrecere” Mă uit la mâncarea din farfurie.

”Nu este o petrecere.Doar o adunare.Prietenii mei,nimeni de la muncă.Nu pot risca să te vadă” Pune niște alcool și gustări pe o masă lungă de lângă perete din cealaltă parte a camerei.

”Știu că tu m-ai luat” Am spus.El ridică sprâncenele și instant regret că am deschis gura.

”Nu știu.Nimeni nu știe.Ei cred că ai mers în locul în care fiecare fată care nu este vândută merge.Sunt proprietarul,știu ce se întâmplă și cine știe când vine vorba de companie” Vorbește.

”Dacă cineva întreabă ești o veche prietenă a surorii mele care s-a oprit să facă  o vizită.Înțeles?” Când  o menționează pe sora lui pot auzi schimbarea de ton dar am ales să ignor .M-am uitat la picioarele mele când am auzit soneria.Îmi aruncă o privire și am scuturat din cap spunându-i că știu planul.Mi-am pus farufuria în chiuvetă în timp ce Mr. Styles deschide ușa și în jur de 6 bărbați intră pe ușă.

Am stat departe marea majoritate a timpului.M-am plictisit uitându-mă la televizor,dar m-am dat bătută imediat ce bărbații intrp,m-am ridicat jenată.

”Sian,bună” Mr. Styles zâmbește ferm,care în alte cuvinte înseamnă pleacă.

”Bună,sunt Niall” Unul dintre băieți zâmbește și întinde mâna.Am luat-o ușor și am strâns-o.

”Sunt Sian....o veche prietenă a lui Gemma..” M-am rugat la dumnezeu că am spus numele corect când i-am văzut fața lui Harry schimbându-se știam că am făcut-o.

”Sunt răutăcioși.El e Michael,Zayn,Ashton,Luke și Calum” Spune arătând spre ficare dintre băieți când le spune numele.Am zâmnbit și cuturat din cap  la fiecare dintre ei.M-am uitat la Ashton să văd un rânjet pe fața lui rânjetul pe care mi-l amintesc de seara trecută.

”Sian,te superi dacă mă ajuți cu băuturile?” Mr .Styles întreabă politicos și mă trage pe hol.

”Ce-i?” Am întrebat.

”Este timpul să te duci la culcare” Comandă cu buzele lipite.

”Ce?Nu am-”

”Sian.Culcare” Comandă.Am început să merg când el îmi ia brațul înainte să mă întoarcă cu fața la el ”Dacă cineva apare în camera ta în seara asta trebuie să îi gonești și să îți ții gura închisă” El comentază prin maxilarul încleștat. ”Ca să fie un indiciu,o să fac de zece ori mai rău pedeapsa da,m-am făcut înțeles?” Mormăie.Am înghițit îm sec și am scuturat din cap apoi întorcându-mă pe călcâie și el îmi dă drumul .

 Mă jucam cu cearceaful patului când am auzit voci venind de undeva.M-am ridicat și am pus urechea la ușă să realizez că nimeni nu era acolo.Am deschis ușa să văd tone și tone de oameni intrândla petrecere,dar Mr. Styles nu era de văzut.Știu că erau șanse mici să fiu prinsă așa că am închis ușa camerei mele încet și m-am alăturat petrecerii.

M-am zbenguit la petrecere,nu chiar cu cineva anume și am ținut lucuri pentru mine pentru că aveam o descriere foarte clara la ceea ce mi se va întâmpla dacă deschid gura sau mă gândesc să fug.Inițial  mi  s-a părut o idee bună să plec și să le spun tuturor de la petrecere că Mr. Styles m-a răpit,dar când am auzit ce mi se poate întâmplat dacă spun am împins repede gândul.

Am mers prin hol,nepăsându-mi unde ajunge ”Ce am făcut nu a fost pentru tine,a fost pentru ea”  o voce familiară mormăie.Louis.Am înghițit în sec și m-am lipit de perete ascultând conversația lor.

”Nu contează pentru cine ai făcut-o,ceea ce contează este că ai făcut-o”” O altă voce se rățoiește.Știam acea voce și am rescunoscut-o ca fiind  a lui Mr. Styles ”Nu aici” Spune.Am auzit o bubuitură și am tresărit ”200,000 cash.Asta este partea ta.” Spune.

Parte?Parte pentru ce?

”Nu o rănești,nu?” Louis întreabă.Vorbesc despre mine și vroiam să fug în acea cameră și să țip că Mr. Styles mă rănește.Am vizitat beciul de mai multe ori și am fost forțată să fac sex oral ca să scap.

”Știi,trebuie să o țin în linie și voi face ceea ce trebuie ca să fie așa,Mr. Tomlinson” Mr. Styles  mârâie.

”Corect” Louis spune ”Ea știe?” Întreabă.Ce să știu?

”Nu știe și nu va ști dacă îți ți acea gură nenorocită închisă.Ia banii și distrează-te la petrecere, Louis. Afacerile noastre se încheie aici.” Mr. Styles spune.M-am dezlipit de pe perete și am fugit înapoi la petrecere doar ca să mă lovesc de pieptul cuiva.

”Prietena Gemmei,corect?” Cineva chicotește lângă mine.M-am uitat la băiatul brunet și scutur din cap ușor ”Eu sunt Calum,vrei să bei ceva?” Întreabă ridicând paharul lui.M-am întors să îl văd pe Mr. Styles ieșind de pe holul de pe care tocmai am venit și am scuturat din cap repede.

”A fost o încântare să te întâlnesc,dar trebuie  să mă duc la culcare.Să ai o noapte plăcută” Am spus întorcându-mă și mergând către scări.M-am uitat tot timpul la Mr. Styles sperând că nu se va prinde și fug repede pe scări în camera mea.Mi-am pus spatele pe ușă și alunec pe podea,mâna pe piept încercând să îmi stabilizez inima care bate.

Tocmai ce m-am pus în pat când ușa se deschide și Mr. Styles intră cărând o farfurie plină cu mâncare și un pahar ”Ți-am adus ceva de la petrecere” Spune punându-le pe dulap.Mă aștept ca el să spună că ma văzut la petrecere și este aici pentru pedeapsa mea . ”Este trecut de 10 este timpul de culcare.Vino aici” Spune băgându-și mâinile în buzunare.Tremurând m-am ridicat din pat și am mers către el. Ridică mâinile și am tresărit.El ignoră asta și își trece degetele prin părul meu înainte să îmi sărute fruntea ușor ”Mănâncă și culcă-te.O să te verific mai târziu” Se întinte pentru telecomandă ca să închidă televizorul.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now