Capitolul 10

2.7K 189 2
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 10

Era 10 dimineața când am fost trasă din somn de un braț greu pe pieptul meu și care mă ținea țintuită de pat.Am respirat după aer de la mișcarea rapidă și m-am mișcat speriată.Nu m-a surprins când m-am uitat și l-am văzut pe Mr. Styles dormind lângă mine în patul meu.A făcut asta în fiecare noapte și continuă să acțineze ca și cum nu ar avea idee despre ce vorbesc când îi spun că l-am simțit în patul meu cu o noapte înainte.

Cumva mereu suntem conectați când mă trezesc.Fie că este vorba de brațul său în jurul taliei mele ori picioarele lui printre ale mele,mereu suntem conectați.Trebuie să fi fost obosit sau beat pentru că sunt trează și încă este aici.Mă simțeam dezgustată ca orice parte a corpului lui să mă atingă.Chiar mai rău nu puteam ignora sentimentul acela când el și Louis puneau ceva la cale împotriva mea și nu mă pot abține să nu mă simt speriată.

Dacă îmi amintesc corect,el l-a plătit pe Louis să facă ceva referitor la mine ”Mm” Harry mormăie și își mișcă brațul care era pe mine.Mâna sa stângă se mută peste curba sânilor mei și o strânge.O dumnezeule ”Iubire?” Întreabă cu  o voce gărușită care era plină de confuzie.El nu și-a mișcat mâna de pe sânii mei și am înghițit în sec închizându-mi ochii.Am făcut o rugăciune în liniște ca să se oprească să mă mai atingă.

”Cât e ceasul?” Întreabă lându-și brațul de pe mine,dar nu fără să își treacă degetele peste trunchiul meu expus unde cămașa de noapte s-a ridicat.I-am spus ora,10:45 și sare pe picioarele sale.Mă uit la el confuză și își scoate telefonul din buzunar și apasă pe ecran de câteva ori.

M-am întors și imediat ce își pune telefonul în buzunar se bagă înapoi în pătură. ”Păpușă,vino aici” Oftează.Scrânjnesc din dinți dar știu că e mai bine decât să nu îi respect cerința.O să găsească o modalitate să mă fac să mă simt mai mizerabil de cât mă simt acum dacă nu îl ascult.Așa că tremeurând m-am ridicat din pat și am mers cu pași mici spre el.Ochii lui verzi erau pe corpul meu și parcă trimit o durere ascuțită prin pieptul meu când mă gânesc la toate lucrurile pe care posibil le gândește.

”Ashton o să vină aici să își cunoasă noua păpușă și vreau ca tu să stai aici ca o fetiță cuminte și să îți ții gura închisă” Comandă stern ”Nu vreau să îți reamintesc ce s-ar putea întâmpla dacă-”

”Înțeleg Mr. Styles” Am suturat din cap întrerupându-l repede.Somacul meu se strânge la gândul repetării acelorași cuvinte pe care mi le-a spus cu o noapte înainte.Imagini îmi trec prin minte și m-am îndepărtat,doar ca Mr. Styles să facă mai muți pași în față și să mă lipească de dulap

”Nu ți-am demonstrat destul că nu sunt o personă care tolerează căcaturile și nerespectarea,dar nu am nici o problemă să...mă exteriorizez ca să îți arăt cât se serios sunt.Ascultătaore,Sian sau o să îți curul la fel de roșu ca cămașa de noapte” Șuieră întinzându-se în spatele meu și aducându-și mâna aspru pe fundul meu ”Sunt serios” Se rățoiește îndepărtându-ze și ieșind din camera ”mea”

Ashton este un bărbat desgustător chiar și pentru asta.Femeile nu sunt puse pe pământ să fie vândute ca animalele spre o gloată de bărbați perverși cu munți de bani.Soneria se aude și am făcut pași rapizi la capătul scărilor și ținându-mi respirația iar ușa se deschis.Ochii mei se fac mar iar inima sestrânge când Louis intră prmul cu mâna în jurul brațului unei fete.

”Ea este Cassandra,are 19 ani,pură,descendenți Americani” Louis spune aducând-o pe ”Cassandra” în fața lui.Capul ei este în jost tot acest timp și mă uit la ea cu inima frântă din ce în ce mai mult ”Unde-i Ashton?” Louis întreabă.

”În sufragerie.Cassandra sunt Mr. Styles,deținătorul industriei de păpuș.Ashton este un prieten apropiat al meu și nu o să te rănească în vre un fel.Ești norocoasă drăguță” Chotește luând-o de la Louis și mergând în sufragerie.Louis îl urmează și cobor pe scări în sufragerie unde toată lumea este.

Îmi venea să vomit la rânnjetul desgustător care era pe fața lui Ashton când îi apucă corpul tremurând al Cassandrei.Vroiam să îl strig,dar simțeam privirea lui Mr. Styles p emine și m-am înghițit însulta ”Cassandra,ea este Sian,păpușa mea.” Mr. Styles spune mergând spre mine .”Spune bună ,iubire” Murmură în urechea mea.

”Bună” Spun printre dinți.Cassandra nu se uită la mine și nu mă mai pot abține iar Ashton îi prinde mâna ”Ești un om desgustător” I-am spus.Mr. Styles îmi prinde brațul strâns și nu pot nici măcar să regret ce am spus.Era totul adevărat.Fiecare bărbat din această cameră,inclusiv Louis îmi face sângele să fiarbă.

”Harry-”

”Scuzați-mă” Spune strângându-și mâna pe brațul meu și fădându-mă să fac un pas înapoi ”Puteți pleca.Ashton o să aranjez maine plata.Louis mulțumesc pentru servicii” Harry spune.El clocotea și nu o lua prea bine.Lacrimile apar în ochii mei.Sunt în atât de multe probleme și sunt cea care le-a cauzat.Nu m-am uitat la Louis cum iese din casă.Totul a durat două secunde să respira apoi am fost isbită de cel mai apropiat perete.

Nici măcar nu mi-am cerut scuze pentru că am realizat că pedeapsa mea nu o să fie una ușoară.Mr. Styles o să se țină de promisiunea și știu că orice are în magazin pentru mine o să mă facă să îmi urăsc viața și mai mult decât o fac acum.Privirea  din ochii lui îmi face ca pieptul să mă doară.El se uită la mine ca și cum ar vrea  să mă ucidă când într-un final mi-am regretat decizia să îmi deschid gura.

Woooo.Harreh e supărat băăăăă.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now