Capitolul 15

2.7K 176 5
                                    

MADE IN ENGLAND-Captiolul 15

Nici o zi nu a trecut și eu cu Mr. Styles nu suntem în termeni buni.Am stat mai mult de 10:30 și am fost tratată cu pălmuială pentru că nu am întrebat.Mă săturasem ca totul să fie bun pentru câteva ore sau poate o zi (în acest caz) și ca totul să fie prost din nou.Curent eram ca o minge sub păturile patului și jucându-mă cu niște scame sperând că totul se va sfârși.

M-am uitat la o față o singură față în ultimile câteva săptămâni și începe să mi se facă greață ”Sian” .Vocea lui răționu-mi umele cu o mică urmă de nervi.Am simțit tensiunea sângelui mei ridicându-se la sunetun vocii sale și am dat jos pătura de pe capul meu.Am ridicat o sprânceană la el să îl văd îmbrăcat într-o pereche de blugi  si o haie pe el cu o haină în plus în mâinile sale. ”M-am gândit că putem merge la o plimbare” Spune aruncând haina în pat.

M-am gândit la ideea de a merge în natură chiar dacă este cu Mr. Styles.Suntem într-o cabină din nordul îndepărat al Londrei,și știu că nu este nici o midalitate de evadare.Eram într-un final capabilă să văd altceva decât interiorul cabine și fața bărbatului care a făcut ca toate aceste lucruri să se petreacă așa că să spunem faptul că eram fericită este de înețeles.Nu am ezitat să pun jacheta peste tricou și pantalonii de trening pe care îi purtam.

Eram extrem de fericită și nimeni nu putea ruina asta.Ei bine,am crezut că nimeni nu poate.Eram luată de mâinile lui Mr. Styles și m-a avertizat să stau lângă el și să nu mă duc spre pădure.Fericirea mea se transormă în nervi și murmur pentru mine înainte să îl urmez înafara ușii în aerul rece.Scena era absolut minutată.Zăpada acoperea totul,inclusiv crengile pomilor și am căscat gura. (A/N:Ca la mine)

”Frumos,nu-i așa?” Mr. Styles întreabă.Nu mai pot face nimic decât să scutur din cap și să îmi las ochii să se miște printre pomi.Aproape am uitat cum se simte ă fi afară și cât timp am fost supărată pe el,de asemenea,eram fericită că mi-a dat această șanșă.Era frig,dar nici nu îmi păsa în acest moment pentru că respiram aer curat și eram afară ”La ce te gândești?” Întreabă.

”Nu îmi vine să cred că sunt afară din nou” Respir iar el îmi ține strâns încheietura.Mergem încet prin părul și Mr. Styles oftează înainte să se oprească complet.Am spus ceva greșit.Sigur că nu,dar Mr. Styles arată ca și cum l-am enervat și asta mă face confuză.

”Siam îmi pare rău-”

”Dacă îți pare rău dă-mi drumul” Cer.

”Nu pot face asta”

”Atunci nu îți pare rău”

După asta se face liniște și m-am gândit că i-am dat o idee.Cuvintele mele erau adevărate și ele l-au înțepat pe bărbatul puternic care mă ține aproape de o lună ”Nu înțelegi” Este ceea ce spune după aia.

”Ce se presupune să înțeleg?” Înteb uitându-mă la el.Ce nu înțelegream era la ce se referă.Ce nu înțelegeam?Ce este ața secretor?De ce mă gândesc la toate aceste lucruri când chiar nu contează.Relația dintre mine și Mr Styles nu o să evolueze dintre a fi captivă și răpitor și asta este.

”Într-o zi o vei face” Spune ”Ar trebui să ne întoarcem”

Intrând în casă am dat haine jos în timp ce Mr. Styles mi-a spus să dau drumul la foc și să pun un film pentru mine în timp ce el gătește cina.M-am oferit să stau în camera mea până ce cina e gata dar el a insistat să stau în sufragerie ”Vreau să te întreb ceva” Spune în timpul cinei din acea seară.Ușor mi-am mestecat bucățiva de mânacare și îl întreb ce vrea să spună.

”Vreau...Vreau ca tu să fi capabilă să îți acorzi încrederea în mine.Vreau ca tu și cu mine să fim în termeni buni.Trebuie să fim în termeni buni” Spune empatizând ”trebuie”.Nu văd de ce trebuie să fim în termeni buni așa că am scuturat din cap.

”Niciodată nu mă voi încrede în tine-”

”Cel puțin poți să mă lași să îți câștig încrederea” Spune trecându-și degetele prin păr.

”Asta este o cerere ridicolă” Am spus băgând furculița în mâncare ”Nu am încredere în tine.Nu pot și niciodată nu îmi voi pune încerederea pe tine” Am spus.

”Nu fi sigură de asta prințesă” Spune mișcându-se pe locul lui ”Ești deja atașată de mine sian,atât de mult încât pot spune.Modul în care aționezi cu mine,modul în care tresari și ai piele de găină spune totul scupete ” Rânjește.

”Poate că nu sunt excitată.Poate sunt speriată.Te-ai oprit vreo dată să te gândești la asta?” Am întrebat .El se încruntă și scutură din cap.

”Am nevoie ca tu să te încrezi în mine.Asta este tot și acesta este planul care se va desfășura să se întâmple” Spune.

Ne-am inoit pentru 2015=]] (Coperta noua).

Anyways...am spus ca nu mai postez anul acesta..dar m-am mai gandit.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum