Capitolul 17

2.8K 197 11
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 17

”Printre alte știri vremea pare să se înrăutățească-”

Televizorul a fost stins iar Mr. Styles se pune în pat lângă mine și se uită la telecomandă.Eu doar mă jos cu tivul pantalonilor mei scurți și îi evit privirea. ”De ce te uitai la șitiri” Întreabă cu sprânceană ridicată.Ridic din umeri și îmi mușc buza.

”Singurul canal bun pe care îl ai este Animal Planet și refuz să mă uit la aia” Spun  scuturându-mi capul ”Pe lângă” Fac o pauză uitându-mă la el ”De ce nu mă pot uita la știri?” Întreb. Mr. Styles își linge buzele și unește sprâncenele.

”Pentru că nu vreau să te uiți la știri.Singurul motiv pentru care Animal Planet este valabil este pentru că îl găsesc foarte educațional.Am blocat restul fără sens (A/N:Să știi că Life with Louie și Scooby Doo sunt educaționale,ciumpalacule) Pufnește.Nu are nici un motiv valid pentru mine ca ă nu mă uit la știri și știu că că știe că mă prindeam pentru că își curăță gâtul ciudat și sugerează să facem altceva.

”O să mergem vreo dată undeva în loc să stăm în cabana asta?” L-am întrebat.Mr. Styles oftează și scutură din cap.Asta cauzează ca fața mea să cadă din cauza dezamăgirii și m-am întors.

”Sian nu pot risca.Te rog crede-mă” Șoptește ”Iubito sunt multe alte lucruri pe care nu le înțelegi.Sunt multe alte lucruri care se petrec acum și singurul lucru care are de care sunt sigur este eu și cu tine.Singurul lucru pe care trebuie să mă concentrez este tu și cu mine.” Spune apropiindu-se de mine. ”Te rog nu mă îndepărta iubire.Dă-mi o șansă îngerule,te rog”Cere încet.

Nu știam ce să îi spun.Buzele lui se prează de maxilarul meu,gâtul meu,obrazul meu și bărbia mea. ”Poate dacă mi-ai spune aș încerca să înțeleg” Șoptesc întorcându-mi fața.Buzele mele se apropie de ale lui și îi pot auzi respirația oprindu-se ușor.Am luat așansa și m-am pus în poala lui,ochii lui se măresc și mâinile lui merg exact spre șoldurile mele.

”Mi-aș dori să pot,dar nu pot” Spune făcându-mă să oftez adânc.

Mai târziu în acea noapte eram întonsă direct lângă Mr. Styles iar el mă are lipită pe marginea patului.Mișcarea neașteptată a relației noastre îmi dă dueri de cap,dar era ciudat de confortabilă.Era seară și întreaga casă era liniștită până ce prietenul lui Mr. Styles,Zayn,dă buzna pe ușă.

”Oh...” Murmură încercând să nu zâmbească ”Harry trebuie să vorbesc cu tine” Zayn spune deschizând ușa mai mult și lăsând lumina de pe hol să intre.Mi-am strâns ochii și mă uitam cum bărbatul brunet se rezeamă de tocul ușii pentru Mr. Styles

”Mi-ai fi putut spune că vi” Mr. Styles mormăie.

”Am vrut să te surprind”.

”Nu îmi plac surprizele Zayn” Mr. Styles aruncă o privire mutându-mă din poala mea.

”Atunci nu o să îți placă ce dracului am să îți spun” Zayn scutură din cap.Am înghițit în sec și mă uit la Mr. Styles care are privirea sa intensă pe Zayn.

”Ieși afară.Vin imediat” Mr. Styles spune cu o voce adâcă.Pot spune că ceea ce a spus Zayn era deja în mintea lui Mr. Styles și i-am strâns gentil umărul.Zayn iese pe hol și Mr. Styles se întoarce la mine și mă sărută ușor ”Nu să dureze mult iubire” Șoptește ridicându-se de pe pat și lăsându-mă în cameră.

Am picat înapoi în pat și am pufnit.Ce făceam?Trăiam într-o lume fantastică unde Mr. Styles nu era răpitorul meu și eram...normali.Mă simt nebună;Mă simt bolnavă și bolnavă psihic,dar de asemenea se o bucată.El mă face să simt ceva diferit,ceea ce altcineva nu poate și cu cât mă gândesc mai mutl cu atât îmi cauzează o durere ușoară în piept.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt