Capitolul 13

2.5K 181 9
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 13

Buzele lui le modela pe ale mele iar degetele sale prin părul meu și îl strânge în pumni. ”Sunt nu bastard,nu?” Șoptește pe deja umflate buze ale mele.Creierul meu trebuie să nu mai funcționeze normal pentru că am devenit nevoiașă o dată de buzele lui au ajuns pe ale mele.Buzele mele strigă să mă îndepărtez de el,dar înainte să ascult ceea ce îmi spune se îndepărtează el.

Am fost lăsată singură,umită iar el se întoarce și pleacă.Respiram greu,mâna peste pieptul meu și aproape am respirat adânc după aer și m-am încruntat,Ce m-a făcut să îl las să mă sărute?Nu m-am îndepărat și actualmente l-am sărutat și am avut mâinile în părul lui.

O dumnezeule.

Ziua vine și trece și acum stau întinsă în patul în care m-am trezit.Degetele mele se jucau cu tivul din dantelă al cămășii de noapte și ochii mei stau lipiți de tavan.Era de necrezut ceea ce am simțit pe moment.Simțeam o senzație ciudatp trecând prin mine de fiecare dată când mă gândeam la sărut.Deveneam obsedată de asta.Întrebându-mă dacă chiar vroia să o facă sau dacă se gândea daca sunt bună sau nu.

Cred că m-am descurcat.

Îl pot auzi bătând la ușă și am fugit spre ea de parcă camera ar fi în flăcări.Ce e în neregulă cu mine? ”Cina” Spune când am deschis ușa.Se întoarce și merge pe hol și mă uit la spatele lui urmându-l.Mușchii lui par să se rupă sub cămașa lui și înghit în sec saliva care s-a format în gura mea la felul cum merge.

Stau ca capătul meseu unde era deja pusă o farfurie și un pahar de suc în fața sa.Mr. Styles vine înapoi cu altă farfurie cu un pahar mult mai mic care ținea un lichid întunecat.Încep să îmi mănânc mâncarea și ochii mei rămân lipiți întregul timp pe farfuie încercând să îi evit priviea lui Mr. Styles care era clar pe mine.El mănâncă și vea,dar nu spune nimic așa cum normal ar face-o și încep să devin nerăbdătoare.

”C-Ce e în paharul tău?” Întreb.Buzele lui pline se înfășoară în jurul marginii și ridică paharul ușor,lăsând lichidul să i se scurgă pe gât.O dată ce paharul este îndepărat de la gura lui îmi oferă paharul,dar scutur din cap.

”Încearcă iubire” Subliniază punând paharul în fața mea ”E vin” Clarifică.Ochii lui erau luminoși și silențios așteptându-mă să iau paharul.Am lăsat furculița și am luat pahatul micuț de vin înainte să îl duc la buzele mele.Mi am întrebat mai mai multe despre ceea ce ar putea să îmi facă pentru că l-am văzu bând din același pahar.

”E bun?” Întreb.

”Al doi-lea cel mai bun lucru pe care l-am gustat” Spune lingându-și buzele cu o urmă de zâmbet pe ele.

”Care e primul?” Am întrebat.M-am așteptat la un răspuns normal,gen mâncarea mamei sale sau gustarea preferată pe care obijnuia să o mănânce ca și copil,dar nu am primit una dintre astea.În schimb am primit un chicotit amuzat și tonul de apel enervant al telefonului lui.Se scuză de la masă și răspunde la telefon în timp ce merge în sufragerie.

Am luat inițiativa de a gusta ”vinul” care era în paharul lui Mr. Styles.Am sorbot ușor și lăsat luchidul  să îmi intre în gură și să se ducă pe gât.Gustul era dulce și cumva amar,dar nu era complet desgustător și fără gust bun.Contrar judecății mele despre băut am continuat să beau până ce nu mai era decât puțin în pahar și l-am pus înapoi în fața farfuriei lui Mr. Styles.

Când se pune înapoi am continuat să mănând și să bau din paharul meu de suc pe care mi l-a dat mai devreme la cină .”Văd că (,) cuiva îi place vinul” Murmură luându-și paharul și bând ce a mai rămas ”Vino aici iubire” Spune cu o voce adâncă Ușor m-am ridicat și m-am pus în fața lui înainte ca el să își bată genunchiul.Nu m-am certat pentru că știu ce se va întâmpla dacă o fac.El nu m-a amenințat azi și era mai bine în această manieră.

 Genuchiul lui îmi intă în fund,dar nu stau mult până ce Mr. Styles mă trage mai sus în poala lui până ce fundul meu era direct pe bărbăția lui acoperită.Înghit în sec și să mă joc în liniște  cu degetele mele mari ”Ești așa de frumoasă iubire” Șoptește.Buzele lui reci presate pe pielea mea  a gâtului încălzită și tresar.Continuă cu sărutările spre gât și urcă spre maxilar și mă ambțin să nu îl îndepărtez și să fug în camera mea.

”Mr. Styles...” Șoptesc tremurând ”Oprește-te” Șoptesc.

”Mai devreme îți plăceau buzele mele pe tine” Toarce în urechea mea și începe sugă pielea. ”Doar relaxează-te Sian”  Spune trasând cercuri ușoare pe piciorul meu.

”Nu pot” Mă panichez .”Nu îmi plac” Spun mușcându-mi buza.Sărutatul și atinsul sunt două lucrurie diferite.Pe cât de ciudat pare nu mă supăr la sărut dar nu vreau să mă atingă el în acel mod.Am fost dată din poala lui pe podea .M-am uitat la el șocată,ignorând durera puternică care îmi trec prin genunchi ”Mr. Sty-”

”Du-te la culcare” Comentează aspur.M-am ridicat din genunchi și repede am mers în camera mea.Am închis și încuiat ușa știind că nu ar trebui,dar eram nervoasă pe el și îngrozită.Îmi doresc să nu se fi întâmplat și să îl îndepărtez și noi am ajunge înapoi la normal.

În cele din urmă când vezica mea a devenit inconfortabil de plină m-am dat bătută.Am descuiat ușa și am plecat pe vârfuri și mă uitam în stânga și în dreapta pentru vre un semn de Mr. Styles.Când am văzut niciunul m-am uitat după ușa  de la toaletă până ce am găsit una.După ce m-am făcut trebuile și spălat mâinile merg în bucătărie și mă întind după o cană ”Iubie” O voce răgușită spune în spatele meu.Mă întorc cana din stilă pe care o țineam îmi alunecă printe degete pe podea,la vederea lui Mr. Styles pe canapeaua sa.

Oh,dar nu era singur.

Era cu un alt bărbat cu păr foarte negru și tone de tatuaje stătea acolo uitându-se la mine cu rânjete la fel.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin