Capitoul 14

2.8K 171 7
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 14


Nu știam dacă să fiu șocată sau înfricoșată.Singur că străinul era intrigant și toate cele și eram confuză ce caută aici,dar cine se asociază cu oameni ca Harry Styles todeauna mă va înfricoșa.Părull ui negru era căzut și cumva ascuns sub o căciulă albă.Tatuajele se învârtau de pe gât pe brațele sale și pe piept.Era ca și cum nu se putea decide pentru ce sezon să se îmbrace.Eram confuză de căciula lui și maieul și jacheta pe piele. (A/N:Zen?Is tat you?) .

Cuva între a privi străinul și podeaua Mr. Styles reușește să se strcoare în spatele meeu și să își înfășoare brațele în jurul mijlocului meu și peste cămașa de noapte ce pare am purtat-o aproape o zi întreagă. ”Scumpo,el e Zayn” Mr. Styles spune iar respirația lui se spage pe pielea gâtului meu ”El este un prieten foarte bun al meu și este aici să mă ajute să îndrept niște lucruri” Mr. Styles explică 'Zayn' confirmă comentariu lui Mr. Styles printr-o scuturare a capului și eu mă joc cu parginea cămășii de noapte.

Mă întorc cu fața la Mr. Styles și ușor i-am forțat brațul să îl dau de pe mine în timp ce îi spunea că voi face un duș.Era o tensiune ciudată care umplea aerul și doar vroiam să ies de aici pe cât mai repede posibil.Mr. Styles nu a protestat împotriva dorințelor mele și repede am scăpat din sufragieri și am cotrobăit prin dulapurile din camera în care m-am trezit.Am scos o pereche de pantaloni scurți de alergare și un tricou gri care acoperea marea majoritate a corpului meu.

Dușul era fierbine și când am pășit în el imediat m-am relxat.Întregul meu corp a fost foarte tensionat în ultimile săptămâni pe care le-am petrecut cu Mr. Styles și mă pot simți mai slabă iar apa caldă îmi lovește partea de jos.Mă uit în stânga mea să văd o sticlă bleomarin de șampon de bărbați și îmi mușc buza înainte să o iau și să desfac capacul.Un miros bărbătesc imediat umple dușul și mă găsesc fredonând cu un zâmbet mulțumit.Mirosea ca Mr. Styles.

Mă spăl și mă îmbrac luându-mi hainele de pe podea și ieșind din baie.Pot auzi ușoara discuție a lui Mr. Styles din sufragerie și mi-am pus hainele murdare înainte să merg înapoi în hol spre cei doi bărbați.Zayn din senin trebuia să plece și ochii lui Mr. Styles se uitau la mine. ”Vrei să te uiți la un film?” Întreabă din senin.Scutur din cap calmă și îl urmez pe canapea.El devenea ciudat,mișcările lui și își curăța gâtul la fiecare 5 secune.Am încercat să ignor sentimentul că ceva este în neregulă dar nu puteam.Nu îl pot întreba ce face pentru că știu că o să rățoiasă la mine că mă bag în problemele lui.

El pune un film de acțiune,unul pe care nu l-am mai văzut,dar cred că era interesant.Îmi era fric datorită temperaturii din casă și mixată cu părul meu ud și îmi aduc genunchii la piept și îmi înfășor brațele în jurul lor.Mr. Styles pare să fi văzut pentru că se ridică de pe canapea și vine cu pătură. ”Mulțumesc” Murmur.El zâmbește ușor la mine dar ignor bătăile inimii mele la asta.Mr. Styles pune pătura pe noi și mă trage până ce corpul meu e le al lui.El mă ține cu un braț înfășurat în jurul taliei mele și mă trage până ce sunt deasupra lui și el este sub ține cu spatele presat pe canapea.

”Îmi place poziția asta” Zâmbește trecându-și degetele pin părul meu.Nu am tresărit ca și cum aș face-o de obicei pentru că îmi plăcea poziția asta.Pe cât de ciudat și bolnav este îmi place să mă țină.Îmi place căldura și comforul brațelor sale mari care mă țin la aproape de el și corpul lui tonifiat pe al meu.

Cred că o să înnebunesc.

Filmul se derulează și realizez că mă distrez.Corpul lui Mr. Styles ar mormăi la o parte amuzantă și și-ar mișca unul dintre picioarele sale între acele mele așa cum stăteam pe el.Curând,o sencă vine între două personaje principale care erau captivate într-o scenă secuală și mă uit la Mr. Styles jenată să îl găsesc deja uitându-se la mine.Jumătate din fața lui era iluminată de tv și cealaltă era  protejată de întuneric.Ochii lui erau mai negri și se înegreau pe cu fiecare secundă cu care încercam să îmi maschez firica de a mă uita la scenă.

”Sian” Vocea lui șoptește numele meu.Ochii mei se mresc și am făcut repede o rugăciune în liniște că nu o să aibă idei de la film.Îmi place să fim apropiați,dar nu atât de apropiați și sincer nu cred că o voi face vreo dată. ”Iubire,uită-te la mine,te rog?” Cere ușor.Am blestemat încet și mi-am întorsc capul să îl văd mușcându-și propria buză.Ochii lui se duc între buzele mele și ochii de mei de mai multe ori înainte să mă preze mai mult de el ”Sărută-mă” Murmură ușor.

Inima mea pare să explodeze.Duceam o luptă interioară pentru că vroiam să îl sărut pe Mr. Styles,dar în același timp nu vroiam.El era răpitorul meu,era crud cu mine și și-a forțat bărbăția în gura mea o dată și ar fi  trebuit să mă gândsc la toate lucrurile astea înainte să îl fi sărutat ieri și să stau în brațele lui acum.În timpul luptei interioare Mr. Styles reușește să lase mâna să alunece sub bluza mea și începe să traseze cercuri.Eram în conflict;conflict intern și știu că trebuie să iau o decizie curând.

”Nu te forțez,iubire” Spune mișcânduși corpul mai mulc așa că acum stăteam în totalitate pe el.Îi pot simți erecția presându-se se mine și mi-am mușcat vuza și m-am mișcat în discomfort.Era frumos să știu că am luat o decizie și știu că dacă spun nu va ajune la o altă toană a sa.M-am uitat la el și am respirat înainte să îmi aduc fața și să îmi presez ușor buzele de ale lui.El zâmbește în sărut și îmi dau ochii peste capmintal.O dată ce am avut destul m-am îndepărat și am continuat să mă uit la film cu capul pe pipetul lui.

Filmul era la sfărșit la douăzeci de minute după sărut și abia îmi mai pot ține ochii deschiși.O dată ce terminasem să trag de mn l-am simțit pe Mr. Styles presând un sărut gentil pe obrajii mei și frunte și repede l-am îndepărtat.El chicotește adânc,pieptul lui ridicându-se sub mine și strângerea lui pe mine să mărește.

”Nu vreau să trecem prin asta,dar trebuie” Șoptește în urechea mea înainte să adorm.

     

    

   

  An nou feicit,că nu o să mai postez anul ăsta=) )

Made in England |HS//AU//Tradusă|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum