Capitolul 23

3.5K 206 13
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 23

Corpul meu tremura iar el mă ridică din apă,brațele mele strânse în jurul gâtului său.Inima îmi bătea nebunește iar gâtul continua să se usuce cu fiecare pas pe care îl făceam spre dormitorul lui.Respirațiile lui se pot auzi în urechile mele,bubuitul inimii la fel.El mă întinde pe patul lui ușor și respir greu iar el își aruncă tricoul peste cap și se uită la mine intens ”Ești sigură că vrei asta?”

Nu mai mă gândeam.Nu o să dau cu piciorul acestei oportunități de a-i simți dragostea lui Harry.El nu îmi poate spune verbal,dar este dispus să îmi arate.Scutur din cap și tremurând desfac prosopul alb pufost care era pus pe corpul meu.Mă ridic,pieptul meu gol este total la vedere și ochii lui Harry îi ia înfometați.”Ridică-te pentru mine iubire” Spune stând în genunchi pe pat.Sângele meu circula cu putere,mă simt ușor amețită și stomacul meu se strângea.

Asta chiar se întâmplă.

Mă ridic și țin brațele pe lângă corp.Încercam să nu îmi las emoțiile să se arate,dar nu mă puteam opri din tremurat ”Ești frumoasă” Șoptește venind ușor spre mine și atingându-mi maxilarul. ”Absolut frumoasă...” Spune presându-și ușor buzele de ale mele.Mă topesc în sărut,buzele sale reci modelâdu-le pe ale mele și crescându-mi dorința sexuală.Vroiam să pășesc înainte,mâinile mele prinzând una dintre ale lui și ducându-le la fundul meu.El murmură pe gura mea înainte ca limba sa să treacă peste buza mea inferioară și mâna sa să îmi strângă ușor frundul.”Să îmi spui când să mă opresc” Spune lăsându-și mâinile pe șoldurile mele înainte să ajungă la centrul meu.

Am înghițit  în sec și îmi strâng pumnii ca să mă opresc din a îi la mâna.Tresar când degetele sale ating zona mea privată,stomacul meu se strânge și ochii se măresc.Un fior se rostogolește pe coloana mea și înghit în sec vizibil. ”Trebuie să te pregătesc pentru mine”  Spune plasând săruturi pe maxilarul meu și coborând spre gât ”Întinde-te” Spune gesticulând spre pat.

Genunchii mei par să fie făcuți din gelatină și merg împiedicată spre patul de la câțiva pași distanță.Mă pun înainte ca (,) corpul meu gol să se întindă exact cum Harry a cerut.Pot auzi hainele sale mișcându-se și sunt sigură că la acest moment îmi poate auzi respirația grea.Asta chiar se întâmplă.Mă uit la tavan încercând să număr ca să îmi  calmez alertă,.Pentru 17 ani nu am avut acea nevoie ca cineva să mă atingă,dar nu cred că este doar atingerea.Îl iubeam și el îmi arăta cât de mult mă iubește.

Corpul său era acum între picioarele mele,pielea noastră caldă presată de a celuilalt iar el se uită pentru o secundă în ochii mei înainte să se întindă spre masa de lângă.Îmi închid ochii iar buzele sale sărută sub ei înainte ca greutatea sa să fie ridicată și el să se ridice.Nu m-am lăsat să mă uit la mărimea lui (A/N:Aia a lui....) ,dar știam de data trecută că este impresionantă de când am avut ultima întâlnire.El se simte mare doar fiind la intrarea mea și doar pot să îmi imaginez cum se simte în interiorul meu. ”Ridică-ți genunchiul” Comandă aruncând ambalajul prezervativului.

Și totul ajunge la asta.

Niciodată nu m-am gândit că voi fi în această poziție cu el.Niciodată nu m-am gândit că îl voi iubi,niciodată nu am crezut că voi fi întinsă pe patul lui pregătită să fiu iubită de el.Nu era nici o presiune.Asta este ce într-un final am vrut. ”Mușcă-mi umărul,zgârie-mi spatele,dar nu îmi permite să te rănesc.Ești în control,doar spune-mi când să mă opresc” Spune. Apoi simt presiunea sa pe mine iar ochii mei se deschid ”Te tensionezi.Trebuie să te relaxezi” Spune ”Relaxare”

Respir adânc înainte să mă relaxez.Îl simt presându-se în mine,mișcâdu-și șoldurile o dată și intră în mine ”O doamne,nu” Scâncesc iar el mă mișcă.Mă simt ca și cum m-ar rupe iar el continuă să împingă. (A/N:Păi chiar se rupe ceva....conform biologiei..)  ”Chiar doare” Respir.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum