Capitolul 6

2.9K 205 2
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 6

”Plec la muncă.Toate ușile și geamurile sunt închise și securizate;din exterior în interior.Ești bine venită să bântui prin casă,doar nu te duce în dormitorul meu” Cuminte am ascultat și i-am privit fiecare mișcare.Speram că ceva care face sau spune;ca și o licărire a ochilor sau o propoziție accidentală mi-ar oferi vreo modalitate de a ieși de aici cât timp era plecat.

 O parte din mine urla să stau aici,dacă voi mai încerca să fug din nou mă va găși și ceea ce mi-a făcut acum câteva nopți va părea paradis cumparând cu ce mi-ar face dacă voi încerca să fug din nou.O altă parte din mine spune să plec.El va fi la muncă,niciodată nu va ști.Aș putea să ies și să fug până ce aș găsi o benzinărie sau un drum.Aș putea să îmi revăd familia.

”Siam?” Mr. Stylesc pocnește din degete în fața mea făcându-mă să tresat. ”Ascultă-mă te rog,urmează-mă” Instrucează și mă trage de încheietură,asta cauzând să vin după el.

”Unde mă duci?” 

El nu răspunde.Doar se uită în față și mă trage prin coridor  deschie una dintre multele uși.Când am intrat am fost primită de o cameră imensă.Un galben pal cu draperii verzi la geam și un pat imens stând în mijoc.

”Ast este camera mea?” Înghit în sec.Mă uit la el și el are mâinile în spatele său cu buzele lipite într-o linie.

”Dacă ești cuminte” Un rânjet îi apare pe chip.Am înghițit în sec iar el pășește spre mine,rânjetul încă prezent pe fața lui. ”Dacă nu ești cuminte dormi în pat cu mine.Așa pot ține un ochi pe tine”

Am scuturat din cap repede și mi-am închis ochii sperând că el o să facă câțiva pași înapoi.

Am deschis un ochi și am văzut că el deja mergea spre hol.L-am urmat pentru că nu știam exact drumul prin casă ”Am camere.Acolo” Arată spre colțul hotului. ”Acolo” Arată spre sufragerie ”Și acolo” Într-un final arată afară.

Cu asta el mă trage mai aproape de pieptul lui și respirația mea se împiedică în gât.Uram când mă atingea.

”Amintește-ți ce ți-am spus scumpo” Șoptește în urechea mea.Încă nerespirând,am scuturat din cap.El ia un set de chei din cuier și încuie ușa în urma lui.

***

Ziua trece destul de greu.Nu mă puteam distra singură pentru că Mr. Styles ar putea veni acasă mai devreme sau faptul că erau camerele pe mine tot timpul.

Oricum am explorat puțin casa.NU am găsit nimic foarte intesant pentru mine decât câteva ziare vechi.Ciudat ,le-am găsit ascunse în spatele unei piese de mobilier din sufragerie.Mi-am scuipat apa și le-am descoperit când m-am aplecat să curăț mizeria.

Am stat pe masa din bucătărie și mă uit printre paginile vechiului ziar.Nimic nu mă interesa cu adevărat.M-am uitat peste  vechile reclame cu mașini și mesele săptămânale de la școală.

Am trecut pe la benzile desenate și am râs ușor despre cât de prostănac și vai de capul lui până ce un reportaj mi-a atras atenția.

Des Styles.46 de ani a murit marțea trecută într-un accident oribil cu un șofer beat.Martorii spun că au văzut  o imagine vagă a șoferului ,dar tot ceea ce puteau identifica era că era bărbat.Înainte ca poliția și investigatorii să poată ajunge,conducătorul nu era de găsit și Styles a murit în accident.Styes era tatăl a doi copii;Harold Styles (21) și cea mai mare Gemma Styles ”

Ochii mei se măresc considerabil cu fiecare cuvânt pe care îl citeam.Data ziarului arăta 13 ianuarie 2013.Asta este puțin mai mult de un an.Luis mi-a spus că(,) compania ia fost înmânată lui.Nu a spus că tatăl lui Mr. Styles a murit și de asemenea și sora lui?

”Ce faci?” Vocea groasă bubuie în spatele meu făcându-mă să scap ziarele și să le împrăștii pe jos.

”Eu doar...Am găsit astea și-”

”Cotrobăiai” Se rățoiește și se apleacă să strângă ziarele și să le aranjeze.

”Le-am gâsit când ștergeam niște apă vărsată” Am explicat cu o voce mică.Pot vedea vena de la gâtul lui iar el ajunge la pagina pe care o citeam.Închide ochii,dar repede bagă articolele sub brațul său.

”Să nu îndrăznești să îmi atingi lucrurile.Dacă sunt puse de-o parte acolo stau.Priceput?” Mormăie.Eram mută.Nu știam  la ce să mă aștept dar nu mă așteptam la asta.El arată chiar mai enervat decât atunci când am încercat să evadez.

Am scuturat din cap și el se mai calmează un pic ,înlocuidu-și fața nervoasă cu un rânjet.

Acum sigur rămâi cu mine”

     

    

   

   Yaaaay.După alți 100 de ani am reușit să pun un alt capitol.Bine de fapt m-am cam pregătit toată săptămâna pentru întâlnirea mea cu Harry și cu Zayn...și cu Liam...și cu Niall...să nu uit de cea cu Louis (Night Changes)

Și m-am hotărât ca în rolul lui Sian să o folosesc pe Lily Collins

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now