Capitolul 11

2.3K 193 4
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 11

Nu îmi putea dezlipi ochii de pe Mr. Styles iar strângerea lui pe gulerul tricoului meu crește.Gâtul meu era uscat și ochii mei era mari iar respirația se îngreunează cu fiecare secundă pe care o petrece uitându-se la mine ”O să înveți să mă asculți” Mormăie trăgându-mă de pe perete și forțându-mă să urc pe scări.M-am rugat și rugat de el să se oprească,dar nu m-a ascultat și era prostesc din partea mea să mă aștept că o va face.

El deschide cea mai apropiată ușă și mă aruncă înăuntru înainte să închidă și încuie ușa după el.Nu eram preparată pentru ceea ce urma să vină.Știu că Mr. Styles era mai delicat cu mine (cum a și menționat) și eu într-un final i-am apăsat butoanele.Cu greu îi pot vedea ochii tresărind și pe moment îmi era teamă pentru viața mea ”Dă-ți hainele jos” cere cu voce rece.Inima mea îmi cade complet în stomac și lacrimile încep să curgă din ochi.O să mă violeze?Nu o să pot spune că nu este capabil de asta,dar nu am nici o idee de ce e capabil.

”Nu îmi face asta,te rog-”

”Dă-le jos acum Sian!” Țipă făcând un pas în față.Vroiam să mor.Și nu m-aș mai putea certa cu el sau să nu îl ascult sau să fac lucrurile mai rău pentru mine.M-am încleștat maxilarul și mi-am dus mâinile la tricou ca să îl dau peste capul meu și să îi evit privirea.Privirea lui era groaie și m-am uitat la podea iar degetele mele se fixează în jurul curelei mele înainte să o desfac.Mă mișcat încet în caz că o să i se facă milă și o să își schimbe ideea despre faptul că mă forțează să mă dezbrac.

Lui Mr. Stylesn nu i se face milă sau nici măcar nu are milă și eu sunt în chiloți și el încă nu are nicmic să spună ”Întoarcere și apucă piciorul patului” Spune.Ochii mei se măresc și ezitant mă întorc așa cum mi-a spus .Corpul meu era ușor aplecat și prind  în mâinile mele unul dintre picioare ale patului și ochii strânși.Cea mai mare frică a mea se adeverește când am auzit cureaua lui.Nu i-am dat drumul piciorului și asta îl face să comenteze cât de cuminte sunt.Mă face să plâng mai rău pentru nu vroiam să fiu cuminte,în special pentru el.

”Vreau să îți ceri scuze după fiecare lovitură.Dacă nu o faci,începem din nou și o să fie mai rău,clar?” Mormăie prinzându-mi spatele gol.Am țipat și scuturat din cap încercând să mă îndepărtez de el.Era prima dată când am fost atinsă în acest sens și mă face foarte inconfortabil. ”Pregătește-te iubire” Spune sărutându-mi ceafa înainte să se îndepărteze.

Nu mi-a trecut prin minte că o să mă bată până ce prima lovitură apare.Cureaua lui de piele se lovește de fundul meu într-o modalitate puternică și mi-am pierdut respirația comple.Maxilarul meu era descelștat și ochii mari iar capul meu ridicat spre tavan.Pot simți usturimea și duerea prin fundul meu. ”Nu îți uita manierele iubire sau începem cu începutul” El mărmăie din spatele meu.

”S-Scuze” Scâncesc scuturându-mi capul.Îmi părea rău.Rău că am ajuns în această postură,rău pentru că sunt atât de nepăsătorare și că am acceptat să fiu luată de pe stradă.Mai multe lovituri vin și de fiecare dată mă rog lui Dumnezeu că aici o să se sfârșască viața mea.În momentul în care a terminat să mă bată cu cureaua lui eram amorțită.Ochii mei erau erau mici și lacrimile erau uscate pe fața mea și nu mai simțeam loviturile.Nu mai puteam simți nimic exceptând ura,ura către Mr. Styles.

El mă întoarce și se uită la mine cu ochi reci și pe cât de mult vroiam să îi imit privirea lui,nu m-am sinchisit.El se apleacă și îmi ia tricoul înainte să mi-l tragă peste cap și să îmi ia mâna și să mă scoată din cameră.Mergem în bucătărie și îmi comandă să iau loc ”Realizez că am control complet.Când spun ceva așa este.Nu o să mai fi neascultătoare.Cu cât înveți mai repede,lucrurile vor merge mai ușor între noi,întețegi?” Întreabă cu maxilarul încleștat.

Mr. Styles pleacă de la masă și după asta am lăsat lacrimile să îmi curgă pe față.Ce am făcut să ajung în situația asta?Nu îmi pot spune,nu mă pot apăra după cum am fost învățată pentru că vor continua să mi se întâmple lucruri rele.El o să continue să mă arunce în beci sau să mă bată cu cureaua dacă fac ceva împotriva lui. ”Micuță?” Capul meu se întoarce la sunetul vocii lui Mr. Styles. Ținea un pahar cu apă și o mică pastilă albă în palma lui și le pune în fața mea.

”Asta o să ajute cu duerea” Spune împingând către mine paharul de apă și pastila.

”Sunt bine” Am răspuns cu o voce răgușită.Nu era nici o duere fizică.Fundul meu era amorțit pe momnet și o să iau pastila când chiar o să simt.

”Nu vrei să joci aceste jocuri cu mine dulceață.Ia pastila sau o să ți-o bag pe gât” Amenință cu o voce joasă.Vocea lui era periculos de jos și știu că o spune pe pune așa că am înghițit pastila fără apă și am bagat apa după.El ia acum golul pahar de apă și mă ia de pe scaun înainte să mă conducă în sufragerie.

Am început să mă simt somnoroasă și nici nu puteam să îmi țin ochii deschiși destul de mult încă să îl văd pe Mr. Styles ce o să facă.Pot auzi ușoara mișcare și lucruri căzând la distanță,dar nu mă puteam mobilizat să îmi deschid ochii să văd ce se întâmplă.Nu îmi trece prin cam că Mr. Styles m-a drogat până ce încep să devin inconștientă fără motiv ”Noapte bună dragă”

  

   

   Îmi pare rău pentru eventualele locuri unde nu are sens...mi-a fost puțin cam aiurea să scriu cum își ia Sian bătăaie....

P.S. Vreau să văd comentarii de le cele 140 de persoane care citesc MIE...și care țin cartea de vreo 5 zile pe locu 25  la ficțiune :3

Made in England |HS//AU//Tradusă|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum