Capitolul 18

2.8K 196 11
                                    

Îl evitam.

Inițial nu era din adnis,dar cum săptămâna asta trece mă găsesc făcând-o exppre.El încearcă să vorbească cu mine,încearcă să vină în camera mea și chiar să mă îmbrățișeze,dar pentru un motiv sau altul nu o pot face.Mă războiam cu sentimentele mele.Știu că asta era greșit.Nu era nici o modalitate să fie corect.Orice este acest lucru pe care noi l-am creeat în orice mod și trebuie să îl opresc.Trebuia în numele sănătății mele.

"Um,ți-am făcut cina dacă plănuiești ca măcar să mănânci" Vocea sa murmrură de afara camerei mele.Am înghițit simțindu-mi stomacul cum mormăie de foame și m-am ridicat de pe pat.Când am deschis ușa Mr. Styles stătea acolo.Ochii lui se deschid șocați ies din cameră,închizând ușa ușor în urma mea.Înainte să trec pe lângă el îmi apucă brațul.Nu era tare,era moale și mă face să mă uit sceptic la el "Ce am făcut?" Întreabă.

Inima mea bate rapid în pieptul meu și mă uit la fața sa rănită.Nu aveam intenția să îl rănesc,dar nu se presupunea să ajung atât de departe.Nu se presupunea să simt ceva pentru el înafara de ură.Nu se presupunea să mă bucur la atingerea sa sau săruturile sale,dar o fac și sper să înțeleagă că trebuie să se termine "Nu ai făcut nimic" Spun ușor dându-i degetele de mine.El pare să ofteze ușurat la asta "Este ceva ce am făcut" Spun sprijinindu-mă de ușa dormitorului meu.

"Ce ai făcut?" Întreabă unindu-și sprâncenele.Nu știam de unde să încep.M-am îndrăgostit de el când nu era cazul.El m-a răpid,el m-a rănit,el și-a forțat bărbăția în gura mea.Așa,că poate era ceva ce a făcut,dar nu îi puteam spune asta.Nu îmi place să îi văd expersia facială de persoană rănită pe care continuă să o țină.Ochii lui erau plini cu ceva.Niște mister și...dragoste.Mă simt ca și cum aș rata ceva.

"Eu...Eu.." Nu puteam vorbi.

"Sian" Se rățoiește devenind mai agitat "Ce ai făcut?" Întreabă ușor așa că eram sigur că l-am auzit ca și când nu l-aș fi auzit de prima dată.

"M-am îndrăgostit de tine" Șoptesc înghițitnd în sec și închizându-mi ochii.Mr. Styles pare să facă o pauză,ochii lui se duc pe fața mea înainte ca ei să ajungă pe podea și un pic zâmbet pe buzele sale.Asta nu era amuzant.Era departe de ceea ce el face să pasă.Vroiam ca el să mă lase să mănânc cina.

"De ce faci să pară o așa crimă?" Întreabă presându-se de mine.Simt o tresărire în stomac și înghit în sec,plasând o mâna delicată pe pieptul lui și împingându-l ușor "De asta m-ai evitat atât?" Întreabă cu o mică urmă de durere.Scutur din cap.Merită adevărul.

"M-ai răpit"

"Pot vedea de ce m-ai urâ pentru asta dar-"

"M-ai rănit"

"Și mi-am cerut iertare-"

"Te-ai forțat în gura mea"

El devine fără cuvinte și îmi mușc buza "Sian,niciodată nu am intenționat ca vre una dintre astea să se întâmple.A trebuit să fiu strict cu tine sau nu m-ai fi ascultt.Ști că nu nu ai fi făcut-o" Spune încleștându-și maxilarul.

"Și tu mergând atât de departe încât să mă forțezi în genunchi a fost mai mult decât să fi strict" Am mormăit începând să devin nervoasă pe baza conversației "Și apoi" Am râs "să mă faci să mă îndrăgostesc de tine-"

"Asta a fost propria ta decizie" Mormăie prinzându-mi maxilarul."Nu te-am făcut să te îndrăgostești de mine,Sian.Ai făcut-o singură" Spune dându-mi drumul "Ți-ar place ca lucurile să revină cum erau,huh?" Întreabă presându-mă mai mult pe ușă "Ți-ar place ca eu să îmi forțez bărbăția în gura ta?" Vorbește "Huh?!" Strigă nervos.

"Stop" Am șoptit simțindu-mă dată peste cap.

"La dracu,Sian.Încerc!" Strigă "M-am transformat în bărbatul în care am jurat că nu voi fi niciodată.Și am făcut-o pentru tine!" Spune "M-am oprit să te mai rănesc chiar m-am gândit să îți dau drumul,dar să se ducă dracului,corect?Nu mă vrei"  Șoptește ultima parte.

"Sunt periată" Am șoptit simțind o lacrimă fierbinte  pe fața mea " M-ai răpit și fac...lucuri pe care nu ar fi trebuit să le fac cu tine și mă supără"

"Știu cum te simți"

"Nu poți ști cum mă simt-"

"Nu,așa e" Spune ușor "Știu ce simți.Acel sentiment greșit care stă în stomacul tău,dar îl ignori pentru că vrei.Mă vrei Sian." Spune aducându-și fața mai aproape de mine "Este înregulă,iubire"

"Se simte greșit"

"O să fie pentru o vreme" Spune aplecându-se să îmi sărute buzele "Am ceva care posibil poate să facă acest sentiment al tău mai ușor" Spune luându-mi mâna.L-am lăsat să mă ghideze în sufragerie ,capul meu pare uriaș și mâinile mele se mișcă ușor.Această conversați eface o întoarcere confuză și nu știam ce înseamnă pentru noi.M-am oprit la masă iar Mr. Styles deschide un dulap și scoate o sticlă de alcool.

Am înghițit în sec și m-am uitat la sticlă ușor iar el aduce sticla către mine cu două pahare mici "Nu cred că ar trebui să te îmbeți cu acea rană a ta" Am spus înghițind.

"M-am îmbătat cu o rană de glonț,iubire.Doar te ajut" Spune deschizând sticla și turând lichidul clar în pahare până la vârf.El îmi dă unul și îl studiez de aproape,luând o gură de aer înainte să îl duc la buzele mele și el făcând la fel.El bea totul dintr-o înghițitură și m-am gândit să fac la fel.Gâtul meu ustură și mă simt ca și cum aș vomita de la gustul puternic și amar al alcoolu-lui care acum ardea pe gâtul meu și dându-mi un sentiment de căldură în corp.

"Altul?" Întreabă umplând paharele.Se simțea bine să am altceva în minte pentru o vreme.Nu mă simțeam așa se stresată.Se simțea...normal.Nu simțeam ca și cum el era răpitorul meu în acel moment.Mă simțeam ca și cum eram într-o situați diferită;o situație mai bună.Bem pahare după pahare,chicotind și scuipă puțin și chiar tuastând.

El era chiar mai aproape de mine,corpul lui atindându-l pe al meu iar noi bem de-o dată.Mă simeam ca și cum pluteam.Mă simteam ca și când nu aș avea greutate și drace se simțea așa de bine.Din enin paharul a fost luat din mâna mea de mâna lui Mr. Styles "Sian?" Șoptește.M-am uitat la el,trepitând ușor pe scaun și prinzând masa.

"Da?"

Paharele sunt aruncare iar Mr. Styles mă ridică de pe scunuș și mă pune pe masă.Buzele lui erau peste tot.Mâinile sale făcând același lucru și nici nu puteam ține pasul.Aveam acest foc în interior pentru el și creștea și creștea cu fiecare moment cu care buzele noastre rămâneau împreună.Mâna sa pe coapsa mea,mergând spre mijlocul meu.

"Mr. Styles te rog" Gem.

"Continuă" Murmură mângâindu-mă. "Spune-mi ce vrei să îți fac"

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now