Capitolul 12

2.6K 191 12
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 12

Morocănoasă;

Mintea mea părea să fie mai grea și așa corpul și mă lupt cu faptul că vreau să îmi deschid ochii.Nu eram complet conștientă de ce se întâmplă și observ că nu mai eram în sufragerie.Nu eram capabilă să mă mișc,dar mă pot uita  prin împrejurimi și din câte observ,nu eram în dormitorul meu.

Eram într-un pat ,dar nu era patul ”meu” asta este ceea ce mă induce într-o stare de panică.Am încercat să îmi amintesc lucruri de noaptea trecută.totul era blurat,dar gândindu-mă îmi amintesc cum Mr. Styles mi-a dat o pastiluță albă și îmi amintesc cum nu prea aveam control asupra corpului după.El m-a drogat.El m-a drogat și mă înfurie.Eram absolut furiosă și dacă el era aici acum mi-aș putea vărsa nervii pe el fără să îmi pese de consecințe.

Poate că după o să regret acțiunile,pentru că mereu așa pare,dar nu îl pot lăsa să creadă că este în regulă să mă drogheze.Orice vroia să îmi facă probabil că o putea face și când eram trează,dar asta de asemenea aduce următoarea mea întrebare.Ce mi-a făcut când eram drogată?Ochii mei se măresc și corpul meu temporar paralizat se tensionează.Îmi pot imagina lucruril inumane pe care bărbatul josnic mi le-a făcut cât timp eram drogată.

Lacrimil fierbinți se strecoară pe la colțurile ochilor mei și se rostogolesc de pe obraji de gât,udând perna de sub mine.Nu eram confortabil acolo jos și nu era nici un semn că am fost atinsă.Nu vroiam să mă îndoiesc că mi-a ăcut ceva pentru că dacă a făcut-o?Nu aș fi capabilă să mă uit la el fără să îl lovesc de fiecare dată când m-ar atinge împotriva voinței mele.

Pare să treacă ore până ce îmi pot mișca din nou brațele.M-am ridicat și uitat în jos,cumva oftând fericită când am văzut că aveam aceleași haine de noaptea trecută.Nu am recunocut-o ca fiind una dintre camerele din camera lui Mr. Styles și am fost în toate camerele.Inima mea cade cu zgomot și mă dau jos din pat și merg către ușa dormitorului și o deschid.

Totul era de nerecunoscut.Nu puteam vedea ceva care îmi aduce aminte de casa lui Mr. Styles și încep să tremur și continui să merg prin casă.Holul nu era așa de lung în comparație cu casa lui Mr. Styles.Holurile lui lungi ocupă marea majoritate a casei.Merg pe holul lung până ce ajung la ceea ce pare sufrageria.Întreaga casă era făcută din lemn și două canapele verzi erau în sufragerie iar  focul în semineul era aprins.

Nu era exact frig acolo,dar nu era cald.Era okay în legătură cu temperatura. ”Îmi pare rău” am tresărit iar un mic mormăit vine de la canapea și ezitant am mers spre canapea.Mr. Styles era pe una dintre canapele cu mâinile între genunchi și capul presat pe pernă.O mică pătură era aruncată peste el și părea să înghețe.Nu sunt o persoană recea,dar nu mă pot aduce în starea de păsare.

”Eu am făcut-o!” Țipă întorcându-se.Am tresărit continuând să mă aplec pestecanapea și să mă uit la această scenă  care se desfășura.”Îmi pare rău,te rog iartă-mă” scâncește sec.Eram confuză la ceea ce a făcut sau la ce vizează că a făcut. ”Te rog!” Țipă respirând greu.Începe să mă sperie așa că am făcut ceea ce orice persoană ar fi făcut.L-am trezit.

Începe cu bătaia mea ușoară pe spatele lui,dar nu merge.Încă se legăna și țipa cu ochii închiși și buzele unite.Părea extrem de supărat .L-am mișcat brusc și sperând că o să se trezească din orice vis pe care îl avea.Corpul lui tresare și imediat se ridică uitându-se la mine frecându-se la ochi ”Ești okay?Ce s-a întâmplat?”

Nu îmi vine să cred că îl întreb ce s-a întâmplat.Maxilarul lui se încleștează și se uită la mine cu ochi somnoroși în înghit în sec.Nu ar fi trebuit să întreb ”Nu este problema ta” Se rățoiește ”Du-te înapoi în pat.” Ordonă după ce aruncă mica pătură de pe el și se ridică de pe canapea.Oasele lui trosnind în proces și am scrâjnid din dinți înainte să mă dau înapoi ușor.

”Nu am recunoscut unde sunt așa că am decis să explorez.Sunt trează acum și nu cred că mă pot culca” Am spus.

”Ești într-o cabină din nord.Du-te înapoi la culcare” Spune uitându-se la mine.El plutește deasupra mea (A/N:La figurat,nu am găsit altă expresie,scuze) și mă simt complet intimidată că se uită la mine.Nu l-am întrebat ce s-a întâmplat de sunt într-o cabină din nord pentru că cumva deja știu.Mr. Styles a lăsat la iveală și are nevoie de o schimbare de scenariu.

”M-ai drogat” Am spus uitându-mă printre gene la el.Chicotește din fundul gâtului și lasă un mic zâmbet pe buzele sale.

”Ești prea greu de controlat ca să te mut dintr-o locație în alta când ești trează.Te-ai fi certat cu mine până la capătul pământului dacă aș fi anunțat că ne mutăm” Spune ”Acum du-te la culcare” Spune încercând să mă gonească.

”Nu apreciez să fiu drogată de tine” Mormăi ” ”Fiind în această situație particulară,intrucțiunile tale ar fi fost urmate fără ezitare.M-ai drogat fără absolut nici un motiv tu -”

”Spune-o!”

”-bastard bolnav!”

Am fost forțată în cel mai apropiat perete,spatele meu lovind lemnul lăcuit.Nu am avut  timp de reacție când o pereche de buze moi s-au lipit de ale mele.

Harreeeeh.Nebunuleeee.

P.S. Dedicații? (Ăla eu,Ăla eu)

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now