Capitolul 16

2.7K 189 14
                                    

MADE IN ENGLAND-Capitolul 16


Ploaia este un lucru teribil.

Prind capătul păturilor înainte să le trag peste cap și să ascult suntele tunerelor peste cabină.Bubuie și strigă de și tresar de fiecare dată.Vreau să fug de aici spre locul unde este Mr. Styles care trebuie să doarma liniștit,dar nu mi-aș permite să fac asta.Nu după seara asta.După ce mi-a cerut încrederea și susținând că mă va conduce spre o nebunie și eram aproape să îl lovesc.

O altă bubuitură scutură casa și m-am gândit din nou.Am aruncat păturile de pe mine rapid și am fugit din camera mea repede în camera lui Mr. Styles.Nu mi-a păsat ce se întâmpla doar vroiam să fiu protejată.Televizorul lui mergea încet și el citea o carte cu o pereche de ochelari pentru citit.O lampă mică era aprinsă în camera lui și închid ușa ușor în urma mea.Mr. styles se uită la mine îngrijorat și mă mișc că călcâie.

O altă bubuitură de tunet mă face să tresar și să țip,fugind spre patul lui Mr. Styles.El chicotește adânc iar luminile se aprins iar ploaia continuă să curgă pe geam.Era mult mai tare și de 10 ori mai înfricoșător decât în camera mea. ”Îți e teamă de furtuni,iubire?” Întreabă înfășurându-și un braț în jurul trupului meu. Mr. Styles plasează una dintre mâinile sale mare și caldă pe pielea stomacului meu și trasează cerculețe leneșe.

Începe să fredoneze ușor după ce ia telecomanda și închide televizorul ”Mereu sunt aici.Dacă ești vreo dată speriată.Sunt mereu aici” Mă asigură.Nu vroiam să mă gândesc la mai multe tipuri de consolare,dar nu mă puteam abține.Nu puteam nega nici atingerea lui care trece fiori de electricitate prin corpul meu.Am rămas cuminte în timp ce el continua să îmi murmure lucruri drăguțe.O dată ce furtuna se mai potolește eram prea obosită să mă duc în camera mea.

”Pot sta aici în seara asta?” Am înghițit în sec.

”Sigur că poți iubito” Șopește mișcându-se în așa fel încât corpul lui era aproape de al meu.I-am ascultat bătaia inimii și eram pregătită să adorm ”Sian?” Șoptește mișcându-mă repede.Mi-am ridicat privirea spre ochii lui.El se mișcă mai aproape de mine înainte să se plece și să își preseze buzele de ale mele.Am înghițit în sec ușor,gândindu-mă la nimic înainte să îmi mișc buzele cu ale lui.

El se îndepărtează și simt o mișcare ciudată în somac.Inima mea bătea mai rapid și buzele lui Harry plasează săruturi pe toată fața mea ”Culcă-te îngerule” Șoptește.

M-am trezit să văd că încă plouă.Mă frec la ochi.Draperiile erau trase și pot vedea picăturile de apă rostogolindu-se pe geam și niște zăpadă în are.Eram cumva dezamăgită să văd că Mr. Styles nu era lângă mine.Pot vedea o bucată de hârtie și înghit în sec înainte să o iau.

Bună iubire,

Nu am vrut să te trezesc și m-am gândit că ți-ar place un mic dejun să te trezească.Poți face un duș și o să mă găsești jos.

P.S. Sforăi.

P.S.S. Avem o zi leneșă așa că îmbracă-te confortabil.

Al tău,

Harry.

Gura mea se deschide și rup nota.Nu sforăi.M-am uitat după ceva care să port și am mers în camera mea să înghesui nota în dulapul meu.Nu știu ce mă face să îl țin,dar este ca un context.Era amuzant.Era o parte amuzantă;o parte glumeață a lui Mr. Styles ,pe care nu am avut șansa să o experimentez.El s-a semnat cu prenumele.

Vrea să încep să îi spun așa?

După duș am mers jos cu pereche de pantaloni de trening și tricou.Dacă avem o zi leneșă atunci o să mă conformez.Am mers în bucătărie să îl văd pe Mr. Styles la aragaz  cu o căciulă acoperindu-i capul. și un tricou larg și o pereche de pantaloni de bumbac agățați pe el.Mi-am curățat gâtul  și el se întoarce,dându-mi un un zâmbet rapid înainte să  îmi facă semn ”Mă poți ajuta cu  cârnații în timp ce termin ouăle și șunca” Spune dându-mi o furculiță pentru cârnatul care se gătea în tigaie.

”Ești..amuzant” 

”Încerc” Spune sărutându-mi tâmpla.Am înghițit în sec la replica lui ”încercând” să îmi câștige încrederea.

”Nu știu de ce-”

”Sian,te rog” Oftează scuturând din cap.

Am lăsat-o așa în cele din urmă.El pune masa și eu aranjez farfuriile.Stăm unul în fața celuilalt și mâncăm la masă încet ”Nu...Nu sforăi” Spun ridicându-mi capul.Din senin Mr. Styles isbucnește în râs și mă găsesc schițând un zâmbet.

”Sigur o faci,iubire” Scutură din cap cu un zâmbet mare ”Este ca o amestecătură între o mașină fără benzină și un fierăstrău electric” El spune încercând să se oprească din râs dar  nereușind.

”Ba nu” Spune arătând cu furculița spre el ”Și pe lângă” fac o pauză chipind ”Sforăitul este un lucru normal” Ridic din umeri

”Poate fi” Scutură din cap ”Dar tu ai un sforăit foarte urât și-”

”O doamne oprește-te” Am spus acoperindu-mi urechile de râsul lui.Restul micului dejun el nu mai face nici o glumă despre aparentul meu sgorăit și ne facem drumul spre sufrageire să ne uităm la filme.Stau cu picioarele strânse pe canapea iar Mr. Styles lângă mine.

M-am jucat cu degetele și filmul începe,dar greu îi acord atenție.Mă gândeam de ce eram în această situație și niciodată nu a mai avut loc înainte și de e nu îl întrebam pe Mr. Styles de ce a decis să mă țină pentru el și de ce refuză să îmi dea drumul.Știu că nu o să meargă atât de departe încât să mă ucidă. ”Pot să te întreb ceva?” Întreb.

Mr. Styles se uită la mine și așteaptă un moment înainte să scuture din cap ”Încerc să îți câștig încrederea ,așa că întreabă” Spune mutându-se mai aproape de mine.

”De ce ai ales să mă ți doar pentru tine?” Am întrebat.El respiră înainte să se uite în față,la acțiunea fimului care mergea și își mușcă buza.

Prima dată când te-am văzut,veneai de la școală,cred.Asta a fost înainte ca tatăl meu să moară și eram doar un angajat ajutând oamenii să aducă femei.Văzându-te m-a făcut să simt...ceva.Tu doar mă fascinai și știam că nu doar pot veni să vorm.Le-am spus oamenilor să fii tu și după ce tatăl meu a murit am venit după tine.M-am gândit la tine în fiecare zi că nu te aveam și îmi pare rău că am fost atât de egoist să fac asta,dar nu m-am putut abține.Te vreau” 

Ascultându-l cum îmi spune asta mă cutremur și sunt intrigată.El m-a urmărit.El a așteptat să mă ia cu el și nici nu știu cum să mă simt ”Asta este...înfricoșător” Am spus făcându-l să râdă.

”A meritat” Chicotește atingându-mi obrazul ”Fiecare bănuț cheltuit să te țin în siguranță.Fiecare hop peste care am sărit ca să te aduc cu mine a meritat”

Haaareeeeeh.Nebunuleeee.

Made in England |HS//AU//Tradusă|Where stories live. Discover now