Pókember : Az árny hálója

By BenRelly

4.6K 203 49

Ez egy Pókember Fanfiction bár igazából nem vesz alapul semilyen pókember történetet, csak az eredet történet... More

1.Fejezet: Szárnyaló veszély.
2.Fejezet:Egy újabb kudarc.
3.fejezet: Sötétségben
4.fejezet: Vas a háló ellen
5.fejezet: A látomás
6.fejezet: "Semmi baj!"
7.Fejezet: Ha minden háló szakad
8.Fejezet: Az ostrom után
9.fejezet: A kaszás pók
10.fejezet: Feketében
11.fejezet: Remény árnya.
12.fejezet: Hosszú éjszaka
13.Fejezet: Egy jó éjszaka, rossz reggel
14.Fejezet: Ki a mélyből!
15.fejezet: következmény
16.Fejezet: Érzelmek fogságában.
17.Fejezet: Vissza a fénybe.
18.Fejezet: Közelgő tél...
19.Fejezet: A szerencse forgandó.
21.Fejezet: "Tigrisem" 1.rész
22.Fejezet: "Tigrisem" 2.rész
23.Fejezet: Féllábbal a sírban
24.Fejezet: Láthatatlan kötelék
25.Fejezet: Közel, de mégis távol.
26.Fejezet: Tél.
27.Fejezet: Fagyott titkok
28.Fejezet: A megtorlás éjszakája. 1.rész.
29.Fejezet: A megtorlás éjszakája 2.rész.
30.Fejezet: Megtörve
31.Fejezet: Parázs a jég alatt.
32.Fejezet: Csapdában
33.Fejezet: Erőtlenül 1.rész
34.Fejezet:Erőtlenül 2.rész
35.Fejezet: Egymás karjaiban
36.Fejezet: Gyülekeznek a démonok
37.Fejezet: Csapdába csalva
38.Fejezet: Elveszve a vakító hóban
39.Fejezet: Háború
Utolsó Fejezet: Az árny hálója

20.Fejezet: Még egy lépés

27 3 0
By BenRelly

-Egyszer minden történet véget ér...nem igaz? Lehet hogy most az én történetem itt ér véget. Egy romos ház tetõn, sérülten, felrobbantva....

-Nem...a tied még folytatódik Pókember!-Tört át egy erõs ismerõs hang a füstön és tûzön. A parázsló levegõn átszûrõdött egy alak, ami Peter felé tartott. Amikor elég közel ért felvillantak az ikonikus színek.

-Amerika Kapitány?!-Lepõdött meg Peter a férfit látván.

-Felkelni katona! Van még egy elintézni való ügyünk!-Nyújtotta a kezét Amerika Kapitány.

-Sietnünk kell! A Hydra emberei már ott vannak!

-Ott vannak? De hol?

-Ott ahova a szérumot vitte a barátnõd.

-Milyen...jajj ne! May, Macs!!!-Ugrott fel Peter úgy, mintha nem is érezné azt a fájdalmat amit a sok sok repesz okozott neki.

Miközben Peter próbálta összeszedni magát, MJ, May és Harry még mindig próbáltak megszabadulni a kötél béklyójától. Az öltönyös férfi azonban már jött le az emeletrõl amikor MJ az egyik kötél fogságából már kiszabadult.

-Na! Azt én nem tenném!-Fogta rá a vöröshajú lányra a pisztolyt.-Ott maradsz kislány! Ha nem akarsz egy szép kis golyót a csinos pofikádba!

-Rohadjon meg!-Mondta MJ dühösen.Mire a férfi fogta magát és lábon lõtte a lányt. A lány ordított a fájdalomtól.

-Jobb lesz ha téged magammal viszlek a fiúk már úgy is vágytak a friss húsra..-Mosolyodott el a férfi és Mary Janet a torkánál fogva kivonszolta a házból, majd ki adta a parancsot.

-Gyújtsátok fel a viskót! Az öreglánnyal és a sráccal együtt!! Intézzétek úgy hogy balesetnek tûnjön, aztán végeztünk...vacsorára otthon lehettek! Munkára emberek!-Az emberei úgy is tettek ahogy azt a férfi parancsolta. Elkezdték belocsolni benzinnel a házat, majd egy gyufát dobtak a kívánt helyre. Mire lángra kapott az a ház, ahol Peter már kis kora óta él. Minden rossz és jó emlék ide köti. Mikor meglátta az égõ házat, szíve összeszorult. Sérülései szinte nem is fogták vissza már a mozgásban. Peter beugrott az égõ ház emeleti ablakán, hogy kiszabadítsa Mayt és a Fekete Macskát. Hiszen õ azt hitte nincs ott más csak Fekete Macska és May. Miközben Peter a mentõ akciót szervezte, az égõ ház mellett ünneplõ bõr kabátos emberek észre vettek egy alakot.

-Hé! Ki vagy te? Húzz innen vagy te is megülsz!!!

-Ezt jól megmondtad neki Joel!!-Röhögött részegen az egyik, mire feleszméltek viszont már két társuk a földön feküdt és egy pajzs repülését lehetett csak látni.

-Francba!! Ez az a rühös Amerika Kap...argh..-Fojtotta el a szavát az utolsó embernek is Amerika Kapitány szó szerint. Torkát megragadva kérdezte a férfit.

-Hol van?

-Nem tudom mirõl...

-Ne játszd a hülyét! Hol...van a Tél Katonája?!

-Oh..õ már messze jár a nõvel!! Ezt elszúrtad te "hõs"!-Nevette el magát.

-Akkor most eltöröm a karodat...azután megkérdezem hogy hova mentek...-Mondta és egy egyszerû mozdulattal eltörte a férfi karját. Egy idõben ezzel, Pókember az égõ pokolban kutatott Fekete Macska után, mikor meghallotta May kiáltását. Gyorsan áttörte az égõ falat, és leugrott a valamikor még nappalinak nevezett máglyához. Meglátta Mayt és Harryt ott feküdni, köhögve. A tûz már szinte majdnem elérte õket. Peter habozás nélkül fogta magát és minden erejét összegyûjtve kitörte az égõ bejárati ajtót, majd kirohant az idõs asszonnyal a vállán. Lerakta az utca hideg kövére majd vissza futott Harryért. Hullottak az égõ gerenda darabok, dõlt össze Peter gyerekkora, a múltja de most nem törõdhetett ilyesmivel, ki kellett hoznia Harryt. A fiút kezében tartva nézte meg a pulzusát, meglátta arcán a súlyos sérüléseket, és szörnyû bûntudat kerekedett felül rajta. A tûz egyre hatalmasabb lett, felemésztett mindent, Peternek gyorsan kellett cselekednie. Fogta az eszméletlen fiút, majd elindult a kijárat felé, ám az beomlott. Összeszedte utolsó megmaradt erejét, és háttal áttörte a kijáratot eltorlaszoló romokat. Lerakta Harryt, majd remegõ lábbal esett össze.

-"Ennyi...nem bírom tovább...minden testrészem fáj, nem tudom megemelni semmim...itt a vége...Két éven át megállás nélkül harcoltam másokért...és most...a szeretteim miattam kerültek veszélybe....egy olyan döntést hoztam aminek a következményei csak is az én hibám...nem kellek én a világnak....a világnak nem kell Pókember..."-Gondolta Peter, majd lehunyta a szemét.

-Peter Parker....a Pókember...még is mibõl gondolod hogy a történeted itt véget ér...? Peter Parker mibõl gondolod hogy a Pók már nyugodni térhet...? Még van egy küldetésed Pókember...Még dolgod van Peter Parker...Kelj hát fel!-Szólt az ismerõs nõi hang Peter fejében. Nem értette a dolgot, de hirtelen erõ öntötte el a testét, kinyitotta szemét, majd felkelt.

-Pókember! Megtudtam hogy hova viszik a Fekete Macskát, és a lányt...-Mondta Amerika Kapitány.

-És a lányt? Mi?

-Egy vörös hajú lányról beszélt...

-MJ!!!Francba!! Hova viszik õket?!

-Déli kikötõbe. Ott akarják kihallgatni a Fekete Macskát.

-Rendben...akkor irány a kikötõ! Ott találkozunk!-Mikor kimondta ezt a mondatot Peter, most elõször nem érezte magát egyedül a harcban. A kikötő csendes volt. Egy ember sem sétált a dokkoknál. Egy nagy teher hajón tartották fogva Mary Jane-t, és Peter tudomása szerint Fekete Macskát. Hamar tudomást szerzett azonban az igazságról. Végig lopakodott az egész hajón, amikor megtalálta MJ-t, Húsz ember õrizetében. Szeme végig szaladt a lány testén, és megállapította hogy a lány lába sérült. Koncentrálni viszont alig tudott MJ sírásának hallatán. Leereszkedett a konténerek magaslatáról, és sorra kezdte lefegyverezni a fogva tartókat. Az éves tapasztalatok meghozták az eredményüket, perceken belül egy õr sem maradt a lány körül. Peter lecsúszott egy hálón MJ mögé.

-Hölgyem?-Mélyítette hangját.

-Úristen! Pókember! Segítsen!!!

-Ne aggódjon hölgyem, itt vagyok!-Kötözte ki a lányt Pókember, mikor beindult a sziréna.

-Francba!-Ugrott fel a lánnyal egy konténer tetejére, hogy körül nézzen. Száznál is több katona vonult a konténerek között, fejlett fegyverekkel, ami még a Hihetetlen Pókembernek is hatalmas gondot okoz. Egy helikopter hangját is meghallotta, miközben próbált elosonni. A helikopter végig pásztázta az egész hajót, így nem volt sok lehetõsége.

-Hölgyem....tud úszni?-Kérdezte Peter.

-Azt hiszem...miért? Ugye nem....

-Kérem hogy nyugodjon meg....muszáj lesz elúsznia a dokkokig, csak pár méter...le kell dobjam...

-De...én félek!-Sírta el magát ismét a lány. Amikor a helikopter hirtelen lángba borult. A katonák megijedtek, és az égre mutattak a lézeres célzók. Egy hajtómû hang törte meg a meglepett katonák csendjét. A hajó közepén volt egy nagyobb tér, ahol se konténer sem eszközök nem voltak. Onnan egy fémes ütközés hang visszhangzott, maga a Vasember érkezett le, látszólag új páncélban.

-Helló fiúk! Beszélgetünk?-Mondta a Vasember majd a katonákra támadt.

-Bosszúállók!...Gyülekezõ!-Szólt Amerika Kapitány miközben a hajó fedélzetére ugrott. Hamarosan a jelenlegi bosszúálló tagok is megjelentek. Fekete Párduc, Skarlát Boszorkány, Sólyom. Fekete Özvegy. Peter hamar kapott az alkalmon és kimenekítette Mary Jane-t. Egészen a legközelebbi kórházig vitte a lányt.

-Azt hiszem megérkeztünk....-Mondta Pókember Mary Janenek a kórház elõtt. Pár fiatal érdeklõdve figyelte ahogy leérkeztek.

-Semmi baj! Csak gyakoroltuk kicsit a liftezést!-Kiabálta a fiataloknak Peter majd intett a lánynak és elugrott a lány tekintete elõl. MJ alig volt önmagánál, lesokkolták a történtek, és alig bírt megszólalni amikor az orvosok kivizsgálták. Peter úton volt vissza a hajóhoz hogy részt vegyen a küzdelemben, azonban a telefonja megszólalt. Fekete Macska volt az.

-Póki! Segítened kell! Sikerült megszöknöm! Itt vagyok a Midtowni giminél!! Siess!! Nagyon rám van állva ez a pali!

-Macs?! Már is ott vagyok!!!-Egy perc sem kellett, Peter már is ott termett. Csendes volt az iskola, semmi mozgás.

-"Hm...sehol egy bajt keverõ macska...sehol egy csinos bombázó bajt keverõ macska..."-Gondolta mikor az iskola tetõjén nézelõdött. Amikor hirtelen észre vette a Fekete Macskát ahogyan sántikálva próbál eljutni a fõ bejárathoz. Pókember lassan Felicia mögé ereszkedett.

-Buh!-Próbálta megijeszteni a lányt, ám az meg sem rezzent.

-Legközelebb próbálj kiszámíthatatlanabb lenni! Segíts már!-Szólt Fekete Macska miközben az ajtó zárját babrálta.

-Hé! Te mit csinálsz? Miért törsz be a sulim...suliba?

-Sulid? Oooh.Póki...de cuki...A csodálatos Pókember suliba jár!

-Francba....

-Nyugi nem mondom el senkinek édes! De segíthetnél! Itt van az ami ennek a vadállatnak kell...

-Édes? Nem sokan mondanak nekem ilyen kedves szavakat cicus...de mit rejtettél el itt? Hogy jutottál be ide? És mikor?

-Az egy másik sztori...a lényeg hogy ennek a csávónak kell az a táska....én meg nem akarok meghalni!

-Várj...te oda akarod neki adni?!

-Igen...nem akarok megdögleni!

-Te megõrültél?! Szerinted életben hagy ha odaadod neki? Lehet hogy egy halálos fegyver! Nem adhatod neki!

-Ha odaadom neki akkor nem fognak annyira keresni engem és feltudok szívódni! És tojok rá hogy ha valami fegyver! Nem az én dolgom érted?

-És mi lesz az ártatlanokkal aki meghal?

-Emberek jönnek emberek mennek, az élet így kerek! És most segítesz vagy csak papolsz itt nekem?!

-Ez nem így mûködik Macs! Felelõsséggel tartozunk az ember életekért....néha tovább át kell látnunk saját magunkon...csak így maradhatunk jók...

-Jók? Én úgy nézek ki mintha jó lennék? Hát rohadtul nem! Én csak szabadon akarok élni! Élni...! És nem vérbe fagyva feküdni egy raktár épület padlóján....

-Macs! Megtudlak védeni!

-Dehogy tudsz! Még magadat sem tudod...sokkal erősebb nálad!

-Sokan mondták már ezt és mégis itt vagyok...csak engedd hogy segítsek! Kérlek!

-Az istenit! Hagyd már ebbe ezt a szuper jó hős szerepet! Ez olyan béna! Miért kell neked ilyennek lenned?

-Mert...ez vagyok én...minden nap felveszem a ruhát azért hogy segítsek másokon...

-De bele is halhatsz! Ahelyett hogy élveznéd az életet amíg lehet...

-Igen....de amíg én belehalok több száz talán élhet...és nekem ez a fontos...

-Hülye vagy! Egy idióta!-Nyílt ki az ajtó. Azonban Peter pókösztöne jelezni kezdett. Félre lökve a Fekete Macskát mind ketten a földre estek. A tél katonája lövése éppen hogy elkerülte őket.

Continue Reading

You'll Also Like

34.9K 3.3K 182
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
4.9K 312 37
Szirmai Marcell(Pogány Induló) az egyik legfelkapottabb előadó a magyar hip-hop formában. Kelemen Laura egy átlagos 17 éves lány, akinek minden álma...
37.4K 2.3K 59
Kamerák, fényképezőgépek, mikrofonok tömkelege vett körbe minden irányból, nem láttam egy centi helyet sem a riporterek között. - Mit gondol, milyen...