Just a piece in a game

By ouiouibaguetteparis

23.9K 746 182

Vi ønsker os vel allesammen en god start. Væk fra de gamle dage, som du ville ønske du kunne slette, fordi mi... More

XoXo ღ
:: 1: Ny Lejlighed Og Nysgerrig Dreng ::
:: 2. Inviteret Og Akavet Aftensmad ::
:: 3. Kantinen Og Den Smadrede Vase ::
:: 4. Madforgiftning Og Hemmelighed
:: 5. Stuearrest Og Football Holdet ::
:: 6. Toilettet Og Festen ::
:: 7. Den Nye Chauffør Og Football kampen ::
:: 8. Slåskampen Og Overbeskyttende Bror ::
:: 9. Kysset Og Advarslen ::
:: 10. Dare og Forvirring ::
:: 11. Alec Woods Og Engelsk opgaven ::
:: 12. Den Umulige Dreng Og Papiret ::
:: 13. Pizza Og Ukendt Nummer ::
:: 14. Strandturen Og Farveller ::
:: 15. Dumpet Og Rhys' Skærende Ord ::
:: 16. ' Pigebarn' Og Alecs 2 Ekser ::
:: 17. Pigen Og Bandeordene ::
:: 18. ' Jacki' Og Lucas' Klamme Hænder ::
:: 19. Parkeringspladsen Og Kysset Med Lucas ::
:: 20. Toilettet Og 'Teenagere' ::
:: 21. Hele Forklaringen ::
:: 22. Kaffen Og Fest Invitationen ::
:: 23. Festen Og Turen Hjem ::
:: 24. Tømmermænd Og Tobias ::
:: 25. Matematik Og Køreturen ::
:: 26. Durumrulle Og Besøget ::
:: 27. Caféen Og Stirrekonkurrence ::
:: 28. Blondie Og Død Tvillingebror ::
:: 29. Menstruation snak Og Kontoret ::
:: 30. Forvirrede Blikke Og Klaustrofobisk Kontor ::
:: 31 Løgn Igen Og Rystende Fingre ::
::32. Sokkerne Og Pedellens Skab ::
:: 33. Historietimen og jernmangel ::
:: 34. Hospitalet Og 29382828 Ubesvarede Opkald ::
:: 35. Wesley Familien Og Aftensmaden ::
:: 36. Footballvenner og delte blikke på gangen ::
:: 37. smækkede skabslåger og pjækning
:: 38. ny gæst i huset ::
:: 39. Overbeskyttende Og Sækkepuden ::
:: 40. overbevisningen
:. 41. festen og college drengene ::
:: 42. Kram på gangen og ny aftale ::
:: 43. Ingen adgang og hjerte chokolade ::
:: 44. Sidste farvel og et chok ::
:: 45. Bageren og football træningen ::
:: 47. Parken og forfærdelig psykolog ::
:: 48. Football kamp og kold krop ::
:: 49. Date og mom-issues ::
:: 50. Afslutning ::

:: 46. Rygtet og lillefinger løfte ::

301 10 7
By ouiouibaguetteparis

H a i l e y

Jeg stirre stift på mit skab, og diskutere med mig selv, om jeg burde åbne det eller ej. Jeg vil ligne en klovn ligemeget hvad. Ligesom med Jack og vores 'forhold' . Hvordan kunne jeg overhovedet tro, at han ville kunne elske mig? hvorfor gav jeg ham overhovedet en chance, når jeg fuldkommen godt vidste at han ikke fortjente det? Folk vil sikkert tænke jeg er en større idiot end før, hvilket siger en del. Allerede nu, har jeg fået 3 " har du hørt det om Jack og hende pigen? " og " han er fandme en idiot, ". Jeg vidste ikke hvad de mente, indtil de venligt forklarede mig det. Og jeg tror ikke jeg nogensinde har ville slå en så meget som der. Eller jo, der hvor jeg fik af vide at jeg ikke betød noget var Jack, og han gjorde det for penge. Men det her er jo næsten den samme situation. 

Jeg læner panden op af skabet, imens jeg ligner en spade. Selvom jeg gerne vil gøre noget ved Jack, er der jo intet. Det var min skyld, at jeg troede på ham da han sagde " jeg elsker dig ". Det er irriterende at skulle tage ansvar for sådan noget pis, selvom det er ham som burde. Men der er intet at gøre. Hvis vi var i en retssal, havde jeg fået af vide at det var min skyld. Bagefter retten havde jeg nok slået Jack ned med en spade. Og når nu jeg alligevel var igang, kunne jeg lige tage dommeren med. Men sagen er, at vi ikke er i retten, og at Jack fortjener at blive slået ned med en spade.

,, Godmorgen Hai, " Synger en idiot ved navn Jack, imens han læner sig op af skabet bag ham. Jeg ignorere ham, og gør alt for ikke at springe i luften. ,, Hai? " spørger han lidt mere bekymret. Er det nu jeg burde slå mit skab op i hovedet på ham? ,, Hvad sker der? " Allerede nu får jeg spat af hans stemme. Han behøver ikke engsng prøve at spille bekymret. Ved han ikke engang selv hvad der er sket? Kender han ikke til det største rygte på skolen, hvor han endda er indblandet? jeg skubber mig væk fra skabet, og sender ham et dræberblik. Han bakker automatisk bagud. 

,, du er fandme for meget, " siger jeg med et irriteret grin, og peger skarpt på ham. Han ser stadig forvirret ud. Jeg får en kæmpe lyst til at skride. Ikke bare fra skolen, men væk. Måske til Frankrig, eller Italien, eller Norge. Bare væk fra det her rod, som jeg bliver ved med at gøre værre. Pludselig er det som om han får en åbenbaring. Hans ansigt lyser op, og ud fra hans kønne mund kommer et grin af  mig. Han gør det værre for sig selv.

,, Hai, jeg troede du vidste bedre end at tro på et rygte, " siger han nærmest skuffet, men smiler på samme tid. Allerede 2 sekunder efter den sætning, kommer jeg frem til mit svar: han lyver. Han er en player, og det er tydeligt. Jeg tror bare jeg et eller andet sted, troede på jeg kunne gøre ham bedre. ,, Seriøst, " siger han bestemt, da han ser mit ansigt som viser ingen tegn på lettelse. ,, du tror virkelig ikke på mig.. " konstatere han lavt, men nok mest til sig selv. Jeg har lyst til at råbe '1-0 til Hailey!' men jeg husker på at det faktisk står 459383-1 til Jack.

,, indtil videre har du ikke vist tegn på at jeg kan stole på dig, "  siger jeg hårdt. karma is a bitch, Jack.

,, du har ikke engang givet mig en chance! " hviner han og slår ud med armene. ,, Come on, du kan ikke være seriøs, " siger han og begynder at trippe med sin fod. ,, Jeg har ikke været sammen med hende pigen, hvis du helt ærligt tror det, " siger han imens han stirrer på mig med bedende øjne og lyder oprigtig. Men jeg nægter at tilgive ham. Hvordan skulle et rygte komme, hvis der ikke er nogle som har set ham kysse med en anden pige? 

,, hvem er hun? "

,, Hai for fande-"

,, nej. " afbryder jeg. ,, hvem er hun? Du kan lige så godt sige det, fordi vi er absolut helt færdige," siger jeg med knækkende stemme. Jeg håbede vel på jeg aldrig skulle sige det. Jack kommer helt tæt på mig, og tager fat i mine skuldre. 

,, Hun har intet navn-"

,, jeg vidste det! du er en idiot, "

,, -fordi hun ikke findtes. " afslutter han. jeg står med åben mund, og føler mig pludselig dum. Hvad hvis han ikke har været sammen med en anden pige? men hvad hvis han har? Jeg tier stille, og stirrer på vores fødder. Klokken afbryder os, og Jack er allerede på vej væk. Jeg kigger håbløst efter ham, og tager en dyb indånding, Okay. Det var... Intenst. Jeg føler en trang til at græde, men siden jeg er omringet af hundredevis af andre, vælger jeg at kæmpe imod, og gå mod min næste time: Historie.

... 


Selvom jeg er hundesulten, nægter jeg at gå ind i kantinen og risikere at mødes Jack. Jeg går direkte forbi døren ind til kantinen, men pludselig høre jeg nogle skridt bag mig, og mærker en tage fat i mit håndled. Jeg vender mig forskrækket om, og ser direkte ind i Sam's øjne. Jeg ånder lettet ud, og løfter mit øjenbryn.

,, hej? " siger jeg akavet, og prøver at vrikke mig fri hans greb. Han giver slip, og ser seriøst på mig. 

,, Jack har ikke været sammen med nogle, " siger han lovende og bestemt. Jeg nikker, og er allerede på vej væk. Selvfølgelig er det derfor han snakker med mig. ,, Hailey, lyt til mig. Han har ikke været sammen med andre end dig, " Sam er sød overfor Jack, siden han endda vil snakke med mig, for at hjælpe Jack. Men jeg kan ikke stole på nogle af dem. Han løber ihærdigt efter mig, og tager fat i min skulder for at vende mig om. Jeg kigger drømmende på ham, indtil jeg får en ide. Jeg kunne gøre Jack jaloux, med hjælp fra Sam. Men det ville han aldrig gå med til. Sam er godt nok en pigeglad 17 årig dreng, men han kender i det mindste grænserne. 

,, hvad? " spørger jeg irriteret, og stirrer - med vilje - på hans læber. Han lægger hurtigt mærke til det, og begynder at dreje på hovedet.

,, nej Hailey, " siger han grinene, og ser på mig som et barn. Jeg er faktisk næsten på højde med ham. Han er vist 178cm, og jeg er 175. Det er nice nok. Jeg ser mærkeligt på ham. Hvad siger han ' nej ' til?

,, hvad? " spørger jeg uskyldigt, og bider mig i læben.

,, Jeg gider ikke være med i din jalousi-leg, " siger han træt, og ser bedende på mig. ,, Please bare prøv at lytte til mig, " jeg himler med øjnene, men lytter alligevel. Jeg krydser armene, og venter utålmodigt. ,, Jack, " starter han ud. Jeg nikker for at vise han bare kan komme videre. ,, Din elsker, " bliver han smilende ved. Han leger med ilden, og det ved han.

,, Han er ikke min elsker, " forsikrer jeg ham om. 

,, right, " griner han, men stopper for at forklare videre. ,, kort sagt har han ikke været sammen med noget. Rygtet er ikke sandt, " jeg fnyser, og drejer skuffet på hovedet. Det er let for ham at sige." Hailey, du må kende mig godt nok til at vide at du kan stole på mig. Rygtet går at Jack har kysset med en anden pige, ik? Well, det har han ikke. Det kan jeg forsikre dig om. " Hans øjne lyser op.

,, Jeg har travlt, " lyver jeg, og skal til at gå.

,, Okay ved du hvad? " råber Sam efter mig, efter jeg er gået væk fra ham. Jeg bliver ved med at gå. ,, Det her må jeg ikke fortælle. Du ved, det er en bro-code. " råber han videre. Jeg standser op, og tænker over mulighederne over at kende til en hemmelighed. Jeg beslutter mig for det er det værd at spilde et par sekunder på at høre på en hemmelighed. Jeg vender mig om, og nikker.

,, lad mig høre, "  siger jeg. Sam kommer gående imod mig, og kigger rundt for at se om nogle lytter. 

,, Jack har lavet lillefinger løfte på, at du er den eneste han vil have, " siger han, næsten stolt. Jeg smiler af tanken, men husker på det her kan være en form for prank. ,, Jesus christ, du tror stadig ikke på mig? " jeg drejer hurtigt på hovedet, og ser undskyldende på ham.

,, jeg ved ikke hvad jeg skal tro på. Intet af det virker lovende, " indrømmer jeg. Jeg vil gerne tro på dem begge. Virkelig. Men jeg har fået nogle trust issues, og på det her punkt har jeg nogle.

,, Hvad kan jeg gøre for at du tror på mig? " spørger han. Jeg trækker på skuldrene. 

,, intet. Det her er en sag mellem mig og Jack, " siger jeg, og lyder pludselig meget voksen. Sam nikker, og vender om for at gå igen. Et eller andet sted, vil jeg gerne have han bliver. Han er rar at være sammen med. Men det bliver akavet hvis jeg spøger om han vil blive. Og hvorfor skulle han? Det er ikke ligefrem fordi jeg er en af de populære, flotte piger. Jeg går udenfor, og sætter mig på en sten foran skolen. Jeg magter ikke socialisere mig. Det kræver en vis energi, som jeg ikke har lige nu. 

Det føltes som evigheder inden klokken ringer ind til time, men da den endelig gør, er jeg hurtigt på vej. Mest af alt fordi jeg har matematik. Med Jack. Jeg vil se om han går 'frit' rundt og flirter med pigerne. Det er næsten som om jeg går undercover, men hvor han ved jeg er der. Det vil sige det ikke er undercover, men det lyder sejt. Jeg finder klassen, og sætter mig ved et bord. De fleste er forsinkede, inklusiv Jack. Men da jeg ser ham træde ind af døren med hans perfekte hår, smukke krop, og distraherende øjne som kigger intenst på mig, ved jeg at det her vil gå galt. Flere piger savler åbenlyst over ham, og når han har sådan et stort udvalg, hvorfor så vælge mig? Da han ser at jeg bliver ved med at stirre på ham, begynder han at smile, og kommer hen imod mig.

,, har du endelig fundet ud af, at rygtet ikke er sandt? "spørger han entusiastisk, og går ned i hug for at være på højde med mig som sidder ned. 

,, nej, " siger jeg kort, og ignorere hans hundeøjne. Han smilter sit klassiske playboy smil, og vrikker med brynet til mig.

,, sikker? " spørger han, og ser bedende på mig. Jeg har efterhånden lært at modstå hans smil og øjne, så derfor er det lettere for mig at være hård imod ham. Superwoman. You know it. ,, Du er forfærdelig Hai, " griner han, og rejser sig. ,, Sig til når du bliver mere moden, og kom og informer mig, " siger han, lige inden han vender ryggen til. Moden? Skal jeg blive moden? Jeg skubber stolen hårdt bagud så den vælter, og rejser mig hårdt op. Pludselig får vi alles opmærksomhed. Jack stopper med at gå, men selvom han står med ryggen til mig, kan jeg se et smil.

,, Skal jeg blive mere moden? " nærmest råber jeg i hele klassen. ,, Du har tydeligvis ikke set dig selv. Er du klar over hvor mange piger der havde halshugget dig, hvis du havde gjort alt det her imod dem? " spørger jeg højt, og man kan tydeligt høre hvor irriteret jeg er. Nu er det fandme nok. 

,, så du siger, jeg skal være glad for jeg ikke er død? " spørger han legeglad. Han elsker det her, og det er tydeligt. 

,, Jeg siger, du burde høre bedre efter i skolen, siden du har problemer med at finde ud af hvad moden betyder, " 

,, jeg ved godt hvad moden er. " han holder pause. ,, Mig. og jeg ved også hvad umoden er, " endnu en pause. ,, dig, " latter slår op i klassen, og jeg har lyst til at løbe væk fra skolen. Flytte stat. Få nyt id. Farve mit hår og få piercinger.

,, Du er værre end jeg troede, " siger jeg falsk skuffet, og prøver at gemme hvor hårdt det her er for mig. ,, men det er intet nyt. du har kun skuffet mig, " siger jeg med knækkende stemme, og jeg ved godt at det er nu bomben ryger. Men alligevel bider Jack sig i kinden, og sukker. Der er stille i klassen. Alle venter spændt på der skal ske noget nyt, men alt der sker er stilhed. Indtil jeg svinger min taske over skulderen, og løber ud af klassen. På vej ud, husker jeg på at slå min skulder ind i Jacks. Han er en nar. Det har han altid været. 

jeg sætter mig lige ude fra klassen, og læner mig op af væggen. Døren til klassen åbnes, og ud kommer en smilende Jack. Kan man være dummere?

,, hej, " siger han glædeligt, og sætter sig ved siden af mig. Jeg ser underligt på ham med tårer i øjnene. Han ser dem, og hans ansigt forandrer sig til bekymret og undskyldende. Han tørre dem væk med sin finger, og aer min kind. jeg slår hans hånd væk.

,, what the fuck, Jack? " siger jeg forfærdet. 

,, jeg kender dine ømme punkter, " er hans eneste svar. Nu har han tabt mig. Han ser mit forvirrede ansigt. ,, Jeg mente intet derinde, men det var den eneste måde jeg kunne få din opmærksomhed, "

,, så du vidste jeg ville råbe af dig, og styrte ud af klassen? " spørger jeg montont og snøfter.

,, jep, " er hans korte svar. Hvad sker der? han tager min hånd, og ser bedende ind i mine øjne. ,, Hailey, jeg lover at rygtet ikke er sandt. Du må stole på mig, " jeg har lyst til at sige nej. Men med den måde han har plaget mig til at tro på ham, og hvordan Sam fortalte om hans løfte, nikker jeg svagt, og får et kæmpe smil.

,, du må give mig tid. Men indtil videre tror jeg på dig, " siger jeg, og fortryder allerede 2 sekunder efter. Men Jacks kram overbeviser mig en smule om, at det var det rigtige valg. ,, du skal bare ikke ødelægge det her for mig, " han tager sin lille finger frem. Hvad er der med ham og lillefingerløfter? jeg løfter også min, og snor den omkring hans. ,, lover du mig det? " spørger jeg lavt, og tør næsten ikke se på ham. Han nikker, imens han smiler stort. Jeg bliver smigret over at han kender mig så godt. Han er god.

OMG DET ER SNART DECEMBER 🥺
Glæder mig så meget til vinter, kulde, gaver, kakao og HYGGELIGT TØJ 🥺🥺🥺🥺
Jeg vil gerne giftes med vintertiden. Hvem melder sig frivilligt som præst?

Udgivet: 09/11-2019

Continue Reading

You'll Also Like

237 15 7
Kærlighed er en leg, siger folk. Deres kærlighed til hinanden var alt andet. Hvis de skulle få hinanden, ville de skulle kæmpe for det. Adelaides m...
270K 8.3K 77
Clayton Parker begynder på Redwood High, og det tager ham ikke mere end en dag at blive populær. Han kommer med på football holdet, hans kontaktliste...
57.9K 776 23
Uddrag: 'Han trækker vores hænder til sig og ligger sin anden hånd rundt om mig så jeg ikke kan slippe væk. Han lægger sine læber på mine og kyss...
189K 5.7K 49
Det er aldrig hans mening at såre hende, men hun er en engel og han er en mørk sjæl. Det er meningen, at han skal dræne hendes lys. Men er hun stærk...