Just a piece in a game

By ouiouibaguetteparis

23.8K 746 182

Vi ønsker os vel allesammen en god start. Væk fra de gamle dage, som du ville ønske du kunne slette, fordi mi... More

XoXo ღ
:: 1: Ny Lejlighed Og Nysgerrig Dreng ::
:: 2. Inviteret Og Akavet Aftensmad ::
:: 3. Kantinen Og Den Smadrede Vase ::
:: 4. Madforgiftning Og Hemmelighed
:: 5. Stuearrest Og Football Holdet ::
:: 6. Toilettet Og Festen ::
:: 7. Den Nye Chauffør Og Football kampen ::
:: 8. Slåskampen Og Overbeskyttende Bror ::
:: 9. Kysset Og Advarslen ::
:: 10. Dare og Forvirring ::
:: 11. Alec Woods Og Engelsk opgaven ::
:: 12. Den Umulige Dreng Og Papiret ::
:: 13. Pizza Og Ukendt Nummer ::
:: 14. Strandturen Og Farveller ::
:: 15. Dumpet Og Rhys' Skærende Ord ::
:: 16. ' Pigebarn' Og Alecs 2 Ekser ::
:: 17. Pigen Og Bandeordene ::
:: 18. ' Jacki' Og Lucas' Klamme Hænder ::
:: 19. Parkeringspladsen Og Kysset Med Lucas ::
:: 20. Toilettet Og 'Teenagere' ::
:: 21. Hele Forklaringen ::
:: 22. Kaffen Og Fest Invitationen ::
:: 23. Festen Og Turen Hjem ::
:: 24. Tømmermænd Og Tobias ::
:: 25. Matematik Og Køreturen ::
:: 26. Durumrulle Og Besøget ::
:: 27. Caféen Og Stirrekonkurrence ::
:: 28. Blondie Og Død Tvillingebror ::
:: 29. Menstruation snak Og Kontoret ::
:: 30. Forvirrede Blikke Og Klaustrofobisk Kontor ::
:: 31 Løgn Igen Og Rystende Fingre ::
::32. Sokkerne Og Pedellens Skab ::
:: 33. Historietimen og jernmangel ::
:: 34. Hospitalet Og 29382828 Ubesvarede Opkald ::
:: 35. Wesley Familien Og Aftensmaden ::
:: 36. Footballvenner og delte blikke på gangen ::
:: 37. smækkede skabslåger og pjækning
:: 38. ny gæst i huset ::
:: 39. Overbeskyttende Og Sækkepuden ::
:: 40. overbevisningen
:: 42. Kram på gangen og ny aftale ::
:: 43. Ingen adgang og hjerte chokolade ::
:: 44. Sidste farvel og et chok ::
:: 45. Bageren og football træningen ::
:: 46. Rygtet og lillefinger løfte ::
:: 47. Parken og forfærdelig psykolog ::
:: 48. Football kamp og kold krop ::
:: 49. Date og mom-issues ::
:: 50. Afslutning ::

:. 41. festen og college drengene ::

355 11 1
By ouiouibaguetteparis


H a i l e y



Jeg kigger mig selv i spejlet for nok tiende gang. Jeg giver mig selv et meget dømmende blik, og pludselig føltes det her dumt. Måske skulle jeg stoppe med at lege med ilden? Jeg mener, det er ikke fordi det jeg gør, hjælper med mine problemer som allerede er slemme nok i forvejen. Jeg trækker vejret dybt ned, og tager et til lag mascara på. Det er nok mit tredje. Men jeg panikker, og må holde mig beskæftiget. Jeg har arvet min fars naturlige lange øjenvipper, og jeg kan ikke takke ham nok. Men hvis han så mig nu, ville han være så skuffet. Hans egen datter, der har såret hans livs kærlighed, og ikke nok med det, er hun på vej til en kæmpe fest som en løgn historie dækker over. Jeg hører skridt fra døren, og pludselig sættes mit hjerte i fuld galop. Please ikke sig det er min mor please ikke sig det er min mor.

,, Waw, " jeg ånder lettet ud, og vender mig om for at se på Amalia. Hun har virkelig tabt kæben. ,, jeg ved godt du kan lide at gøre noget stort ud af ting, men det overrasker mig stadig, " fortæller hun beundrende, og kommer tættere på mig for at røre ved kjolens stof, og se på mig fra flere forskellige vinkler. Jeg ser ned af hende, og straks rynker jeg mine øjenbryn. Hun har hverdagstøj på. Klokken er 18:54 og det virker ikke som den bedste plan at skifte 6 minutter inden vi bliver hentet. ,, Jeg ved det, jeg ved det, " griner hun, og peger ned af sig selv. ,, men jeg har intet at tage på. " jeg nikker selvom jeg ikke forstår hvorfor hun ikke spørger mig om hun må låne noget. Enten er det fordi hun syntes jeg har en grim stil, ellers er det fordi hun ikke gider overdrive. Men jeg beroliger mig selv ved at jeg sikkert ikke er den eneste som virkelig har taget festtøjet på. Ellers vil det virkelig være akavet. Til gengæld er alle derhenne sikkert stangstive, så de tænker ikke over det. En bil dytter, og vi udveksler straks blikke.

,, Lucas er her! " råber min mor fra køkkenet. Amalia kaster min jakke til mig, så jeg kan dække mit tøj. Vi går ud og tager sko på, og følges ned af trapperne og ud på gaden hvor Lucas holder. Amalia begynder at skraldgrine, og det samme gør jeg.

,, oh my god, hvorfor har vi glemt at tænke på det? " spørger Amalia og ser ned på mine sko. Mine kondisko. Jeg griner med, og drejer på hovedet.

,, jeg ved det ikke. Men forhåbentlig lægger folk ikke mærke til det, " siger jeg, men prøver mest af alt bare at berolige mig selv. Amalia åbner bildøren for mig, efterfulgt af et " værsgo deres majestæt, ". Jeg griner og sætter mig ind. Amalia sætter på forsædet, og sender blikke med Lucas. Han vender sig om for at kigge på mig, og begynder at smile.

,, du skal fandme passe på i aften, " ler han, men får mig til at få kuldegysninger. Den måde han siger det på. Jeg ved godt det mest af alt bare er for sjov, men det gør mig rigtig utilpas, og i et sekund skal jeg til at råbe stop, og løbe væk. Amalia ligger mærke til hvor ukomfortabel jeg er, og sender mig derefter et beroligende smil, imens Lucas tænder motoren og kører afsted. Nu det nu.

Vi parkere en halv time efter ved en vej, hvor der allerede er massere af biler. Sommerfuglene i min mave bliver vildere og vildere jo tættere på vi kommer til festen.

,, så, hvem holder festen? " spørger jeg, og får 2 dømmende blikke. Straks føler jeg mig dum.

,, det er en klub, " forklarer Lucas kort, og er ved at bryde ud i grin sammen med Amalia. ,, det er en klub der holder festen, " bliver han ved. Nu har han mistet masken og bryder ud i grin. Amalia gør det samme, og jeg går forvirret videre. De andre går lidt bag ved mig, og er ved at vælte fordi de pludselig fik grineflip, og blev ved med at tilføje alt muligt sjovt ( ifølge dem ihvertfald ). Jeg stopper op foran en klub, som har lys der skinner overalt, og høj bragende musik. Lucas går hen til en vagt der står der, og peger på os. Vagten nikker, og lukker ham ind. Han vifter os med ham, og straks da vi træder ind, kan man mærke bassen i kroppen. Man kan nærmest ikke overdøve musikken. Jeg følger spændt med de 2 andre, og pludselig går de hver til sit. Undskyld hvad? Regner de med jeg selv skal finde rundt? Herinde? Der er så mange mennesker at jeg både har mistet synet af Amalia og Lucas. Vent hvad? Jeg kigger panisk rundt, men kan kun se nogle fremmede ansigter. Pis og papir. Jeg gør noget som jeg aldrig selv ville have gjort. Jeg tager chancen og går alene rundt. Jeg finder nogle røde ølkrus, og lugter til stadset der er der i. jeg er ikke meget for øl, men i dag er en undtagelse. Jeg drikker en tår og laver en grimasse, der tydeligt viser hvor klamt jeg syntes det er. Jeg tager endnu en tår, og ender med at bunde kruset. Jeg finder et til, og beslutter mig for at udforske lidt. Der er ingen jeg kender, men alkoholen begynder så småt at virke, og jeg er ret så ligeglad.

,, hey, vil du smage? " er der en dreng der spørger. Jeg vender mig om for at se på ham. Han er ikke grim. Han er bare ikke min type. Min type skal have nogle lidt mørkere øjne. Og et rart blik. Og en behagelig stemme. Og mørkt hår. Vent, hvorfor står jeg og beskriver Jack? Jeg kommer tilbage til virkeligheden, og drejer på hovedet. Musikken er stadig vild, men det er som om man vender sig til det. Bragene, bassen og hvordan man så småt bliver døv. Men jeg kan stadig høre hvad drengen siger. ,, en skam, den smager fantastisk, " siger han, og trækker på skuldrene. Jeg ser på vodkaflasken han har i hånden, og gør noget jeg evigt fortryder. Jeg tager flasken ud af hans hånd, og bunder resten. Han ser overrasket på mig, og så på flasken. Jeg tørrer min mund, og ignorere den kraftige vodkasmag. Jeg fatter ikke jeg lige bundede en halv vodkaflaske. Det er sindssygt. Sindssygt sejt, og sindssygt dumt. Jeg kommer til at hade mig selv i morgen. Men nu skal vi leve i nutiden.

,, hvor kan jeg finde mere? " råber jeg for at overdøve musikken. Drengen ser beundrende på mig, og peger hen et sted.

,, kom, " siger han, og begynder at gå. Jeg følger ivrigt efter, og kan mærke hvordan alkoholen begynder at pumpe rundt i mit blod. Han stopper op et sted hvor 5 andre også er, og peger stolt på mig. Musikken er lidt mere dæmpet her, men stadig høj nok til at man føler sig lamslået. ,, det her er... " han ser undrende på mig. ,, hvad hedder du? " hvisker han, og af en eller anden grund begynder jeg at smile. Alkohol og mig er ikke den bedste blanding.

,, Hailey, " forklarer jeg stolt, og ser ud mod de 5 andre interesserede mennesker. 2 piger, 3 drenge.

,, Hailey, " siger han højt så de kan høre det. Han går hen til bordet hvor de andre befinder sig, og jeg følger nysgerrigt med. Hvorfor er det jeg ikke fester mere? Det er fantastisk! Han rækker mig 1 shotglas, og uden at tænke over det, sluger jeg det i en mundfuld. De begynder at grine og klappe, imens de rækker mig flere shots. Det ender med at jeg laver kamp mod en anden dreng.

,, 3... 2... 1... Nu! " råber de i kor, og straks er mig og en anden dreng i gang med at indtage flere og flere shots. Jeg tager det sidste mod munden, og da jeg med besvær får det ned, rejser jeg mig stolt op.

,, yass! " jubler jeg, og bliver overfaldet med klap på skuldrene. Ham den anden ser ikke ligefrem glad ud, men det er jeg. Med lidt hjælp fra de andre får jeg rejst mig op, og beslutter mig for at gå endnu mere på opdagelse. De andre ligger ikke engang mærke til at jeg går, men det gør heller ikke noget. Jeg støder ind i flere, men de er ligeglade. Ligesom mig. Ligesom Jack. Ud af ingenting, føler jeg nogen tager hårdt fat i mit hjerte, og knuser det. Jeg savner Jack. En tåre triller ned af min kind, og jeg sætter mig ned for at campe og tænke på Jack. Midt på dansegulvet. En pige kommer hen, og ser med medlidenhed på mig. Jeg bliver ved med at tude. Hun tager sin hånd ned for at hjælpe mig op, men jeg ryster barnligt på hovedet. Jeg vil ikke have hjælp. Jeg kan sagtens selv. Det er jo let. Jeg prøver at rejse mig op, men mister balancen og falder direkte ned igen. Pokkers tage den alkohol. Pigen bliver stædig, og tager fat i min arm for at hive mig op. Jeg tørrer mine øjne, og ser utaknemmeligt på pigen. Jeg sagde jo til hende at jeg ikke behøvede hjælp! Gjorde jeg ikke? Pigen begynder at danse, og pludselig er jeg glad igen og danser med. Min mave snører sig sammen, og jeg kan mærke at den trænger til at blive tømt. Jeg slæber mig selv hen til et potteplante som de af en eller anden grund tænkte var flot og dekorativ. Jeg syntes den er grim. straks overfalder jeg den med opkast, og tørrer mig om munden. Nu er alt godt igen. Jeg ser et ølkrus på bordet var tæt på planten, og rækker ud efter. Jeg tror ikke personen vil savne det, hvis jeg bare lige låner det. Jeg bunder den, og følger trop ud mod dansegulvet. Bassen får min krop til at ryste, og alkoholen får mit blod til at sitrer.

Jeg mærker nogle gnide sig op af mig.

,, Jack! " hviner jeg glad, og vender mig om for bare at se en eller anden fremmed dreng. Tæt nok på da. Jeg vender tilbage til min dans, og sådan bliver jeg ved i lang tid. Et par brækture, et par fulde drenge, og massere af alkohol.

Da det føltes som om flere timer gået, begynder jeg så småt at kede mig. Det her er spild af tid. Jeg burde have fundet på noget sjovere. Som at ride på enhjørninger, eller spise dinosaurer. Jeg finder vejen ud af klubben, og prøver at aktivere min hjerne til at huske hvor fuck Lucas holdt. Det er nemlig noget jeg kan. Aktivere min hjerne. Men jeg kan ikke bevise det. Øv bøv. Jeg prøver at gå til venstre. Men da jeg ser at der ikke er flere biler den vej, går jeg tilbage og tager til højre i stedet. Længere foran ser jeg 2 drenge. De er virkelig fulde, og griner virkelig højt. Det føltes som om jeg har en prop i øret. Sejt. De kommer tættere på mig, og begynder at hviske noget til hinanden. Så stopper de op foran mig, og får mig til nærmest at vælte ind i dem.

,, hej, " siger jeg alt for muntert, og hikker.

,, hvad hedder du? " spørger en af dem med lyst hår. Vent, de har begge lyst hår. Er de mon tvillinger? Men de har ikke det samme tøj på. Det har tvillinger ALTID. Hvis ikke, er de ikke tvillinger, og derfor er min teori at de ikke er tvillinger. Men måske i samme familie så?

,, Hailey, " fniser jeg, og skal til at gå udenom dem. Jeg vil gerne hjem og have kakao. Medmindre hvis min mor er hjemme. Hende gider jeg ikke snakke med. Jeg kunne lave pandekager, og så skyde hende ned med dem? Men jeg vil også have nogle selv.

,, hvor skal du hen? " spørger han igen, og stiller sig foran mig så jeg ikke kan komme videre. Jeg krydser stædigt armene, og ser trodsigt ind i hans øjne.

,, hjem, "

,, alene? "

,, jeg har mine tæer. Og fingre. Og arme. Og ben. Og mave. Og hoved. " forklarer jeg. De begynder at grine. ,, hvor gamle er i? " spørger jeg, og kommer til at lyde lidt for interesseret. Men jeg er nysgerrig. De ligner nogle på 17.

,, 19, " fortæller den anden. Jeg spærrer øjnene op. No way de er 19.

,, burde i så ikke være på college? " spørger jeg dumt.

,, det er vi også. Men det er kedeligt uden fester. " jeg nikker mig enig. Det er kedeligt uden fester. Jeg skal til at gå forbi igen, men de tager fat i mit håndled, og trækker mig tættere på dem. Eller en af dem gør. Jeg kan ikke lige finde ud af hvor mange hænder der holder om mit håndled. 1 eller 19. ,, vil du ikke med hjem til os? " hvisker en af dem forførende. Jeg tænker ikke engang over de før jeg svarer nej. Det magter jeg ikke. Jeg vil have pandekager. Pludselig tager det en vild drejning, og jeg bliver slæbt afsted med dem.

,, hey, jeg sagde nej! " hviner jeg fornærmet. ,, N-A-I-J" forklarer jeg. Grebet strammes bare endnu mere, og så går det op for mig hvad der er i gang med at ske. Nejnejnej. Please sig det her er et mareridt. Jeg begynder at vride mig, og prøver at komme fri fra deres greb. ,, Stop! " skriger jeg. Fuck mand, hvorfor skulle jeg også blive så fuld? Jeg kæmper, men ender med at nærmest at vælte.

,, stå nu fucking stille, " beordre en af dem. Jeg ignorere ham, og bliver ved med at vride mig og skrige.

,, hvad sker der?" er der en genkendelig stemmer der råber. Jeg bliver ved med at skrige, og så småt begynder tårerne at trille. ,, Hailey? " alt faldes fra hinanden. ,, hvad fuck?" minderne kommer væltende tilbage. ,, hvad laver i? " måden de rev mit tøj fra hinanden. ,, giv slip på hende! " deres grin. ,, hun er tydeligvis fuld! " pludselig vælter jeg ned på knæene, fordi de giver slip på mig.

,, hvad fuck. Slog du mig lige? "

,, det virker sådan, " jeg kan mærke alle mine følelser på en gang. ,, skrid, eller du kan få flere slag, " de 2 drenge går, og en tager støttende en hånd på min ryg. Hvad end der lige skete, kunne jeg ikke lide det. Jeg vender mig om til personen og ser Matt. Jeg gider ikke spørge hvad han laver her. Jeg vælter grædende ind i ham, og krammer ham. Rigtig hårdt. ,, shh.. " trøster han, og kører beroligende sin hånd op og ned af min ryg. ,, nu tager vi hjem, ikke? " spørger han, og tager fat i mine skuldre for at få mig til at se på ham. Jeg nikker, og tørrer mine øjne. min makeup er sikkert forfærdelig. Men det er røv ligemeget. Jeg går helt ind til Matt. Jeg føler mig beskyttet når han er der. Han åbner bildøren for mig, og jeg sætter mig ind uden et ord. Jeg har intet jeg vil sige. Jeg føler mig lam. Jeg er stadig i chok. Hvad der lige skete, kører rundt i mit hoved, og æder mig op.

Matt sætter sig ind og begynder at køre. Jeg får ikke fat i hvad der skete resten af bilturen, fordi jeg faldt i søvn. Det er først da Matt skubber lidt til mig, og hvisker " så vi hjemme. ", at jeg vågner. jeg nikker, og træder ud af bilen. Lige inden jeg vælter, kommer han og hjælper mig ind.

,, hvorfor tog du afsted? " spørger han. ,, og hvorfor drak du så meget? " jeg trækker på skuldrene.

,, jeg ville have det sjovt. " siger jeg plat. Det er ikke det hele. ,, og jeg ville skubbe mine tanker til siden, " han havde gennemskuet mig, og sender mig derfor et bekymret blik.

,, bare pas bedre på næste gang. Hvis der altså bliver en, " jeg svarer ham ikke. Vi lukker langsomt døren op, i håb om ikke at vække min mor.

,, min mor ved ikke jeg tog til fest. Bare vær' stille, " forklarer jeg. Han ser overrasket på mig, men nikker så. Vi går ind på mit værelse, og med det samme kaster jeg mig i sengen. ,, vidste du godt, at min seng er sådan en her? " spørger jeg, og peger stolt ud mod min seng jeg ligger på. Han griner, men spærre øjnene op da jeg er i gang med at tage min kjole af. Den er klam og svedig. Og den lugter.

,, wowowow, ligemeget hvor meget jeg ville elske du strippede for mig, skal det vente til en anden gang hvor du ikke er fuld, " jeg kigger på ham med udskudt læbe. Det kunne ellers være sjovt. ,,klarer du dig? " spørger han lavt. Jeg nikker, og putter mig under dynen. Han går hen til mig, og sætter sig på hug. ,, sov godt, " han rejser sig op igen, og skal til at gå.

,, sluk mit lys på vej ud! " hviske-råber jeg.

,, det er allerede slukket, " hører jeg ham sige, lige inden han lukker døren til mit værelse. Jeg hører hoveddøren smække, og lægger mig til at sove. Eller jeg prøver. Flashbacks fra tidligere i dag kommer styrtende mod mig, og skyder mig ned som var de pistoler. Jeg krummer mig selv mere sammen, og trækker vejret dybt ned i maven. Jeg har brug for nogen. Nogen som kan beskytte mig. jeg kan ikke blive ved med at flygte fra fortiden.



Lol jeg lovede jer at opdatere efter jeg havde været i retten i tirsdags. nu er det søndag, og jeg har stadig ikke opdateret jer. Skolen fylder bare virkelig meget lige nu, og jeg har brugt hele dagen igår på at flytte rundt på mit værelse, og hele dagen idag på at gøre stuen og køkkenet rent.


men retten gik fint. eller noget. det var det mest uhyggeligste jeg nogensinde har prøvet. men ihvertfald, så blev min bedstemor kørt over ( og døde ) d. 13 oktober 2018, og ham der dræbte hende skulle have en dom. han tænkte han ville lyve for hele salen, så han kom med den største løgn. det endte med, at ham som dræbte min bedstemor, fik en bøde, en fucking bøde på 4000 kr. han fik ikke engang taget sit kørekort. så det var ikke helt en succes.


kan huske, da jeg fik af vide jeg skulle i retten, var min første tanke " the benefits of snow " som @xlesterrx har skrevet. det var ikke helt det samme, men stadig lol.

Continue Reading

You'll Also Like

297K 7.2K 76
" Såh... Du er altså en bad girl? " " Og du en bad boy? " " Vi kunne være et godt team! " *ANSTØDIGT SPROG OG VOLDSOMME SCENER KAN FOREKOMME! LÆSES...
270K 8.3K 77
Clayton Parker begynder på Redwood High, og det tager ham ikke mere end en dag at blive populær. Han kommer med på football holdet, hans kontaktliste...
25.5K 35 5
sex onani og orgasmer
148K 1K 10
En pige og en dreng har skrevet sammen over facebook i lang tid. De bliver lidt vilde med det de kender gennem nettet, så en dag beslutter de sig for...