Team Infinity | MARVEL ff. |

Od StoriesToEveryone

5K 589 35

Idegen inváziók, háborúk, belső viszály. Mindnek véget lehet vetni. De mi történik, ha a közelgő katasztrófa... Více

- 1 -
- 2 -
- 3 -
- 4 -
- 5 -
- 6 -
- 7 -
- 8 -
- 9 -
- 10 -
- 11 -
- 12 -
- 13 -
- 14 -
- 15 -
- 16 -
- 17 -
- 18 -
- 19 -
- 20 -
- 21 -
- 23 -
- 24 -
- 25 -
- 26 -
- 27 -
- 28 -
- 29 -
- 30 -
- 31 -
- 32 -
- 33 -

- 22 -

114 18 3
Od StoriesToEveryone

A sötétség, és az émelygés kezdett enyhülni. Egyre tisztábban láttam. Még mindig Esme karját fogtam, de ideje volt már elengedni őt.

- Esme? - néztem a lányra, de ő még mindig katatón állapotban volt. A szeme már nem izott, és nem is rázkódott, de a zöld körök még mindig jelen voltak körülötte.
- Esme! - ráztam meg a lányt, de nem reagált - Mi a fene baja lehet?
- Fogalmam sincs, de visszavihetne már minket - szólalt meg hirtelen Lisette. Ezek szerint ő is átélte azt, amit én. A sötétséget és az émelygést.
- Mi? - kérdeztem értetlenül, ugyanis nem értettem mire gondol.
Ekkor körbenéztem. És ahogy ezt megtettem, abban a pillanatban kaptam kisebb sokkott. Körülöttünk sok sok fa állt. Egy erdő közepében voltunk.
- Hol a francban vagyunk? - ráncoltam össze a szemöldököm, és átfutott rajtam a félelem és a borzongás.
- Nem tudom, és nem is érdekel. Az érdekel, hogy mikor visz már vissza minket! - türelmetlenkedett Lisette.
Körbenéztem a terepen. Se egy út, egy ösvény. Csak temérdek fa. Hirtelen újabb ragyogást észleltem, ami Esme-től származott. És hirtelen eltűnt a lány, egyszerűen felszívódott.

- Neeee! - kiáltottam, és a hűlt helyére siettem.
- Most meg hova tűnt? - esett kétségbe Lisette is - Itt hagyott minket? - nézett rám rémülten, de én szóhoz sem tudtam jutni.
- Most meg mégis mit csináljunk? Mi van Esme-vel? Hova a jó életbe hozott minket? - borult ki teljesen Lisette - Mondj már valamit! - üvöltött rám, amivel a szívbajt hozta rám.
- Lisette, fogalmam sincs arról, hogy mi történt, vagy, hogy hol vagyunk és, hogy hol van most Esme! - ordítottam vissza neki, és már zengett tőlünk az erdő.
- Vigyél már haza! - toporzékolt.
- Én? - illetődtem meg - Mégis hogyan? Robbantsam ki magunkat? Hát, bocs, de nem akarok a föld alá kerülni!
- Tök mindegy, amúgy is onnan jöttél - vett vissza egy kicsit a hangjából.
- Nem hiszem, hogy ez a legjobb időzítés az oltogatásra - tettem szemrehányást.
- Egy föld alatti bázisban dekkolunk! Észlény.. - förmedt rám. Ha így nézzük igaza van, de már meg sem tudom különböztetni, mikor beszél rendesen, vagy mikor olt le.
- Mindegy.. Most az kell, hogy lehiggadjunk, és valahogy kijussunk innen - próbáltam pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
- Kösz, nagyon nyugtató egy erdőben állni, ki tudja hol, pont VELED! - mordult rám.
- Hidd el, én se szívesen töltöm az időmet veled, de nincs más választásunk. Addig el kell viselnünk egymást, amíg vissza nem jutunk - bölcselkedtem, miközben GPS-en próbáltam belőni merre lehetünk. Szerencsére volt térerő, és mobilnetem is volt, így megleltem a tartózkodási helyünket.

- Találtál valamit? - lépett mellém.
- New York mellett vagyunk - feleltem - Bemegyünk a városba, és onnan megpróbáljuk elérni a bázist.
- Miért nem hívod fel? - kérdezte fellázadva.
- Nem tudom a számukat - mondtam az egyszerű okot - Na, induljunk - léptem egyet előre, a GPS által jelölt irányba.
- Nem fogok egy másodrendű fruskára hallgatni! - dölyfösködött.
- Inkább itt maradsz? Egyedül? - fordultam hátra unottan, és úgy láttam az "egyedül" szó megtette a hatását. Jött, mint kiskacsa az anyjához.

• • •

Már egy ideje gyalogoltunk az erdőben. Nem volt egy nagy élmény, mit ne mondjak. Botok, ágak sértették fel a lábam, szúrós levelek súrolták a bőröm. Mindenféle rovar repkedett rám, és bogarak próbáltak beférkőzni a cipőmbe. Lisette egész úton nyávogott, és ha még ez nem lenne elég, kezdtem éhes is lenni. De egy idő után szerencsére kiértünk.

A várost látva jó érzés fogott el, végre nem éreztem olyan elveszettnek magam. Megindultam a cél felé, de azt vettem észre, hogy Lisette nincs mellettem, így ijedten hátrapillantottam.
- Te mi a fenét csinálsz? - kerekedett el a szemem, mivel Lisette épp úgy tartotta a mobilját, mintha fotózkodna!
- Szelfit készítek a rajongóimnak - mondta az egyértelmű indokot. Én lassan megőrülök ettől a lánytól.
- Istenem, Lisette, gyere már! Majd szelfizel, ha visszaértünk! - ragadtam meg a lány karját, majd magammal húztam.

• • •

New York tulajdonképpen egy nyüzsgő város, viszont most, ahogy haladtunk beljebb a központ felé egyre kihaltabbnak tűnt. Körülöttünk az épületek sem voltak jó állapotban. És ahogy még beljebb haladtunk néhol már romosak, itt-ott pedig szó szerint romba dőltek! A centrumhoz közelebb már furcsa hangokat is lehetett hallani, az égre pillantva pedig furcsa lényeket lehetett látni.

- Biztos, hogy jó ötlet a hangok, meg a repülő gyíkok irányába menni? - kérdezte ijedten Lisette.
- Nem, de tovább kell mennünk - szögeztem le.
- Szóval, amíg mi lent a bázisban henyélünk, addig itt fent csatáznak az emberek? - tűnődött.
- Talán ez lesz az a katasztrófa, amire Fury figyelmeztetett. Gondolj bele - álltam meg, és hirtelem szembe fordultam Lisette-tel - Esme kapta az idő kő erejét, és most a jövőbe repített minket - osztottam meg vele csodás elméletem.
- De akkor, ha ez a jövő.. - kalandozott el - Akkor talán meg tudom nézni, hány feliratkozóm lesz később! - ujjongott. Azt hittem végre megjózanult, de világossá vált, hogy teljesen megkattant és neki csak a YouTube létezik. Így hát folytattuk az utunkat.

• • •

Már szinte teljesen bent voltunk a csatatéren. Igazából fogalmam sincs, minek jöttünk ide, ésszerű gondolkodás elvén fedezékbe kéne húzódnunk, de valami azt súgja itt találhatunk megoldást a kérdéseinkre.

Egy házat elhagyva egy másik utcába kanyarodtunk be, de, ami ott várt minket, arra egyáltalán nem voltunk felkészülve. Magam előtt megláttam egy óriási nagy vas-gyík-szörnyet, és ijedtemben akkorát sikítottam, hogy talán még az Antarktiszon is meghallották.

- Hű. Benned aztán van szufla - szólalt meg mögöttem valaki, de döbbentemre nem Lisette volt az, sőt egyáltalán nem is női hang szólt, hanem férfié. Megfordultam, és a szememmel a hang tulajdonosát kerestem, de ahogy megláttam.. nem hittem a szememnek.
- Te jó ég, Sólyomszem! - kaptam hirtelem a szám elé a kezem. A szívem egyre hevesebben kezdett verni.
- Ismersz engem? - helyezett vissza egy nyilat a hátára. Hangja merev volt, de arcán látszott a meglepettség. Talán elszóltam magam?
Hirtelen a férfi mögül valami idegen lény közeledett felém, és ahogy megláttam reflexből cselekedtem. Vagyis, egy újfajta reflexből. A bennem lakozó erő kezdett egyre intenzívebben áramlani, és az ellenséget látva kikívánkozott. Egy mozdulattal megállítottam, majd a kezemet ökölbe szorítva gyűrtem őt össze, és a földre dobtam.
- Ez elég érdekes - nézett Clint gyanakvóan hol a szörnyre, hol rám.

El sem hiszem, mit tettem. Kifújtam magam, majd az égre pillantottam, ahol egy röpködő Vasembert (?) pillantottam meg. Oké, az már biztos, hogy ez nem a jövő. És azzal is tisztában vagyok, hogy hol vagyunk. A kérdés már csak az: Mikor?

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

10.6K 1.1K 20
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
20.2K 1.1K 62
In our Dreams / Az álmainkban Egy világban, ahol csupa előítélet és lenézés van, vajon milyen egy alsóbbrendű ember élete? Származás, alacsonyabb ren...
4.9K 279 21
Ismered azt az érzést, amikor valaki ok nélkül ellenszenves veled? Amikor nem szolgáltál rá, mégis te vagy az utálata tárgya? Amikor minden úgy tűnik...
435K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...