The Game Begins

By _Niko_l

2.3K 112 17

Je to moje hra! Myslíš, že mě v mojí hře dokážeš porazit?! On možná ne... Ale já? Já, ano! A klidně ať u toho... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.

24.

53 1 2
By _Niko_l

První asi půl hodinu se Bruce neustále v mé kanceláři ujišťoval, že si pamatuju, jaká je náplň mojí práce a že vím, co, jak a kde. Pak zašel do své kanceláře. Začala jsem s úklidem. Kvůli přesunu ze staré budovy bylo všechno přeházené.

Asi po hodině a půl jsem skončila. Sedla jsem se do křesla a zhluboka si oddechla. Po chvíli jsem si řekla, že bych mohla udělat sobě a Brucovi kávu. Šla jsem do kuchyňky a připravila 2 kávy. K jedné jsem dala i talířek s pár sušenkami. Všechno jsem to odnesla. Šálek s kávou jsem položila sobě na stůl a podnos se vším ostatním nesla Brucovi. Věděla jsem, že je tam sám, protože by někdo musel projít přes mojí kancelář. Zaklepala jsem a rovnou vešla. Ale nikde nikdo. Bruce tam nebyl. Natáhla jsem se přes stůl a položila podnos před Brucovu židli.

Když jsem se narovnala, zády jsem do něčeho narazila. Chtěla jsem se otočit, ale uslyšela jsem hlas Bruce:
,,Neotáčet!"

Zůstala jsem stát v pozoru. Bruce:
,,Zavřete oči slečno Willisová."

Udělala jsem, jak chtěl. Ucítila jsem, jak mě na krku něco zastudilo. Bruce mi zapínal řetízek. Otočil si mě k sobě a řekl:
,,Můžete otevřít."

Otevřela jsem oči a rychle šla k zrcadlu. Uviděla jsem na svém krku stříbrný přívěšek ve tvaru křídel. Bruce stál těsně za mnou a prohlížel si můj výraz. Už nevydržel to moje nic neříkání a prolomil ticho:
,,Tak co, líbí?"

Já:
,,Bruci, moc!"

Bruce:
,,To jsem moc rád."

Otočila jsem se k němu a dala mu lehounký polibek. Bruce si mě chtěl přidržet, ale někdo v tu chvíli zaklepal. Bruce se na mě zklamaně podíval a zavolal:
,,Dále!"

Já jsem vyšla z jeho kanceláře. Toho chlápka, co šel dovnitř jsem si moc nevšímala.

***

Bruce naštvaně hodil sako a kalhoty od obleku na postel. Stála jsem ve dveřích a sledovala ho. Bruce se zamyslel a pak řekl:
,,Neviděla si moje hodinky?"

Vytáhla jsem Rolexky zpoza zad a provokativně dodala:
,,Myslíš ty, co sis nechal u mě v kanceláři na stole?"

Bruce:
,,Jo, přesně ty. Podej mi je."

Já:
,,Hm... Ne?!"

Bruce:
,,Co prosím?"

Já:
,,Pojď si pro ně."

Bruce se rozešel za mnou a já přesně kopírovala jeho kroky směrem vzad. Bruce zvedl jedno obočí a s úšklebkem prohodil:
,,Takže ty si chceš hrát?"

Usmála jsem se, otočila se na patě a utíkala pryč. Bruce se okamžitě rozběhl za mnou. Utíkala jsem různě domem, až jsem se zastavila za jedněmi dveřmi. Vydýchávala jsem se. Najednou jsem uslyšela kroky Bruce. Strnula jsem a ani se nehla. Pozorně jsem poslouchala. Najednou kroky utichly. Náhla jsem se ze dveří a přímo přede mnou se objevila Brucova tvář. Lekla jsem se. Rychle jsem mu dala pusu a zase utíkala pryč. Nevím, jak se mi to povedlo, ale zakopla jsem a padala k zemi. Bruce se mě snažil chytit, ale spadl taky. Nahnul se nade mě a řekl:
,,Tak, už je dostanu zpátky?"

Já:
,,Ne."

Bruce mě políbil a s úsměvem pošeptal:
,,A teď?"

Já:
,,Ne."

Bruce mi začal vyhrnovat šaty a přejíždět rukou po jednom stehně. U toho mě začal líbat. Omotala jsem mu ruce kolem krku. Najednou se ozvalo odkašlání a Alfredův hlas:
,,Velice nerad vás ruším, ale máte návštěvu."

Až teď jsem si uvědomila, kde vlastně jsme. Leželi jsme na spojnici dvou schodišť přímo před vchodem. Bruce se zvedl a pomohl mi na nohy. Přitáhl si mě k sobě a pošeptal mi přímo do ucha:
,,Teď už si ty hodinky zasloužím, ne?"

Dala jsem mu je a rozešli jsme se ke vchodu. Ve dveřích stál plukovník O'Brien. Prohlížel si nás a pak řekl:
,,Dobrý den."

Bruce si s ním podal ruku a řekl:
,,Dobrý."

Já k němu natáhla ruku a zopakovala:
,,Dobrý den."

O'Brien neochotně mojí ruku přijal a řekl:
,,Vím, že to není zrovna podle etikety, ale nemohli bychom si tykat. Promiňte, leze mi to vykání na mozek. Staré zvyky se těžko mění."

Já:
,,Dobře, tak teda ahoj!"

Objala jsem ho. Nejspíš to nečekal. Já teda taky ne. Ale pak si mě k sobě přitiskl dost pevně. Bruce si vedle nás odkašlal a pak řekl:
,,A co vás sem přivádí?"

Dylan:
,,Pane Wayne, nemohli bychom si taky tykat."

Bruce:
,,Já radši vykání."

Dylan:
,,Dobře, přišel jsem se jen podívat, jak se máte. Máme ted na stanici docela nudu, tak jsem neměl nic lepšího na práci."

Já:
,,Tak pojď dovnitř, ať nestojíš ve dveřích. Udělám kávu."

Dylan vešel dovnitř a následoval nás do kuchyně. Bruce mi dal pusu do vlasů a přitáhl si mě za pas blíž k sobě...

Continue Reading

You'll Also Like

174K 9.8K 47
Co se stane, když si stáhnu seznamku? Budou tam jen uchylní starci a nebo ne? ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡ 🏳️‍🌈BoyxBoy🏳️‍🌈 ❗Vulgarismy ❗ ❗Někdy 18+❗ Omlouvám...
2.5K 158 21
Thea Moreau je mladá dívka , která se přihlásila na vysokou školu v Nice , která je od malička její vysněnou , ale tam ji odmítnou . Co když ji ale j...
973 133 53
tato kniha je podle mé staré knihy LARRY V HAZBIN HOTELU bude to na podobní styl ale o mnohem lepší než prědtím v knize se omlouvám za chyby pokusí...
27.6K 974 29
„Kdo z nás dvou je tedy ten opravdový padouch?" „Zlato, to jestli jsi padouch, a nebo hrdina určuje ten, kdo vypráví tvůj příběh." ...