Bad boy / h.s.

By _Colette_

756K 37.8K 1.5K

PŘÍBĚH JSEM ZAČALA PSÁT, KDYŽ MI BYLO NĚJAKÝCH 12 LET. BYLO TO ČISTĚ PRO ZÁBAVU. NECHÁVÁM SI HO TADY NA PAM... More

#0
#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
informačka
#11
#12
#13
#14
#15
#16
#17
#18
POVINNÉ INFO
#19
#20
#21
#22
#24
#25
Omluva
#26
#27
#28
#29
#30
#31
#32
Další hlavní info
#33
#34
#35
#36
#37
#38
#39 + už je to tady!!
#40
#41
#42
#43
#44
#45-1/2
#45-2/2
Poděkování
#46
#47
#48
#49
#50
#51
#52
#53
#54
#55
#56
#57
Oznámení
#58
#59
#60
#61
#62
#63
#64
#65
#66
#67
#68
#69
#70
#71
#72 - The End
epilog?!
HARRY V PRAZE

#23

10.8K 474 10
By _Colette_

Křečovitě jsem svírala mobil,zve mě ven. Zase. Zase s ním půjdu vnoci ven. Ale tentokrát to nedopadne tak,jako minule! Převleču se do legín a mikiny přes hlavu s kapucí,do kapes dám mobil a klíče. Seběhnu schody do kuchyně a kdyby se táta náhodou vrátil dřív,než já načmárám mu na kus papíru vzkaz,který následně přichytím magnetem na ledničku. Na nohy tenisky a už zabouchávám a zamykám vchodové dveře. Rázným krokem si to štráduji rovnou ke kostelu,na myšlenky není čas,no..je,ale já je tam radši nechci. Zase tam stojí,opřený o zeď a pokuřuje cigaretu a ano,ZASE je tak kurevsky sexy.Achjo. Odrazí se od zdi a jde pomalu ke mně,propaluje mě tím svám pohledem a já jdu skoro do kolen. Když už stojí předemnou pomalu se žačne naklánět,já mu ale položím ukazováček a prostředníček na rty a bolestně stisknu oči,bojím se jeho reakce. Citím,že teplo které vyzařovalo t jeho těla se zmenšuje,otecřu tedy oči a setkám se s těmi jeho. Vidím v nich bolest,sklopím pohled a zašeptám.

,,Takhle to dál nejde.."

,,Tak se na Horana vyser." také šeptá,ale oči neodvrátí.

,,Ráda bych,ale.." hlas se mi zlomí,nechci ale musím to udělat.

,,Ale..?" nakonec zvednu hlavu k němu,smaragdy,dva velké zelené smaragdy plné bolesti a možná vteku,které čekají odpověď.

,,Nemůžu" řeknu a snažím se odvrátit pohled,tentokrát ale bere mojí tvář do dlaní oběma rukama,ach.

,,Nevěřím ti" zašeptám a zamrkám,pomalu mě začínají pálit oči.

,,Tak to se ti dívím,s žádnou jsem se totiž ještě nescházel v noci,jenom kvůli jejímu machrovi" odfrkne ,,vždycky jsem měl to,na co jsem si ukázal"

,,Změna je život" snažím se o malý úsměv.

,,Ale já nemám rád změny" zasyčí ale mojí tvář nepouští,stojíme u zdi jak dva solné sloupy,super.

,,To jsme dva" chvíli je ticho,Harry ale nemá rád nejspíš i ticho.

,,Já se tě ale jen tak nevzdám" mírně se pousměje a skousne si dolní ret.

,,Vždyť mezi námi nic niní" připomenu,chováme se jak Romeo a Julie,ale bez lásky,tedy nevím jak on..Najednou si mě ale přitáhne k sobě a vášnivě políbí,tohle jsem nečekala a snažím se odtáhnout. On mě ale nechce pustit a naopak upevní stisk,pochvíli se už ani nebráním a polibky mu oplacuji.

,,To si nenalhávej" odtáhne se a mrkne na mě,potom se na patě otáčí a odchází! Teď tam zase stojím sama já a chce se mi brečet,vždyť já ho kurva miluju..

Po příchodu domu zjišťuji že jsem sama i doma a tak se zamknu i v pokoji. Lehám si na postel,tak jak jsem a dívám se do stropu. No Featherová,to jsi to zas posrala! Nadávám si v duchu a vytahuji mobil z kapsy,mám dvě nové sesemesky,jednu od Bet a druhou..od Nialla,to už začínám pomalu brečet. Slzy mi stékají po rozpálené tváři a pomalu tečou až na polštář pod mojí hlavou,ani se nenamáhám si je setřít.Myslela jsem,že něco vyřeším ale místo toho jsem se dotoho víc dostala.

Ráno vstávám už před šestou hodinou ráno a hodlám toho využít. Hned si lezu do vany abych smyla jak pot z vlasů,tak jeho dotyk. S oblečením neváhám a rovnou beru úplé černé jeansy a šedou tenkou úplou mikinu s černým všitým nápise 'GoodGirl!' ,na namalování si dávám záležet jen v linkách,jinak klasika.Táta dorazil až k ránu a ještě dospává,proto se s jablkem v ruce plížím do předsíně. Tam si na sebe dám koženou černou bundu na černé vansky na nohy,s batohem na rameně zabouchávám dveře a vykračuji směrem k Bet,na kterou mám podle včerejší domluvy čekat před barákem,potřebuji s ní mluvit,potřebuji poradit! před domem jsem na čas a zrovna stíhám vycházející Batty,které to ve svých vojenských kalhotách,které zvírazňůjí její štíhlé nohy hrozně sluší,ona na mě ale shlíží spíše utrápeným výrazem,napsala jsem jí totiž,že jde o Harryho. Máme čas a tak to vezmeme přes park,mezitím ji stihnu vylíčit všechno od začátku do konce.

,,No.." zamyslí se nakonec ,,budeš to mít ještě těžký" smířlivě se usměje.

,,Čekala jsem radu" vysvětlím.

,,Ale já ji pro tebe výjmečně nemám" ušklíbne se ,,Když jsem ji měla a radila jsem ti se na něj vykašlat,tak si mě neposlechla,tak mi teď řekni,co po mně přesně chceš?" zasměje se rozpačitě a já vím,že má z části prvdu.

,,Ale ono je to už od první chvíle,když jsme se střetly v ředitelně" vysvětlím ,Něco mezi námi..přeskočilo" poslední slovo už spíše zašeptám.

Bat se na mě ale mile usměje a vezme mě rukou okolo pasu ,,myslím,že si se zamiloval"

,,Řekni mi něco,co nevím" vypláznu na ni jazyk a vstoupím do budovy školy.

Otevřeme naše skříňky a vezmeme z nich učebnice na ájinu,potom jdeme rovnou ke třídě,ve které máme první hodinu. Usedáme na místa a já se rozhlížím po třídě. Ájinu máme s Carol,super,fakt.

,,A co Niall?" vrátí se kamarádka k našmu minulému tématu

,,To jsem ti říkala,mám ho strašně moc ráda..a..a" zakoktám se,Bet se jen uchechtne a víc nestihne,rozezní se totiž školní zvonek.

Čekáme naší starou učitelku,místo ní ale do třídy vejde velmi pěkný a docela sexy muž.Má vysokou a štíhlou postavu(skoro jako Harry,hah),vlasy,černé jako tma na krátko střižené a oslnivý úsměv,kterým nás ihned obdaruje.

,,Čau děcka,já jsem váš novej učitel na výtvarku a vzhledem k tomu,že veše stará semetrika..tedy chci říct učitelka je nemocná,vzal jsem to za ni" zasměje se nevině a my se sborově rozesmějeme. V černém úplém tričku se mu krásně značí svyly a různá tetování,hlavně levá straná těla. Jeden piersing v dolním rtu skoro v koutku vlevo a druhý v nosu na pravé straně..a ty oči,krásně tmavé. Je to takový ten nebezpečná sexy typ učitele..

,,Tak se mi můžete představit?" poškrábe se na zátylku a změří si třídu pohledem,neujde mi,že se u mě pozastavil ,,Ne,kašlem na to,já sám jsem to nenáviděl,a co vy?" celá třída začne horlivě přikivovat a jsme najednou hluční jako dlouho ne! Ten učitel bude asi vážně třída..

Celou hodinu jsme jenom prokecali,řešili blbosti i důležité problémy společnosti,Jack Black,jak se nám učitel pochlubí o svém jméně si nás ihned získá a všichni se začnou těšit na výtvarku,která nás čeká až zítra! Jaká škoda..

Když zazvoní,všichni se rozeběhnou ze třídy,mě díky nástěnce dojde že mám službu na mazání tabule tak kývnu na Bet,aby šla sama,neochotně souhlasí. Tašku si hodím pod tabuli a do ruky namočenou houbu. Začnu pomalu táhlými pohyby od shora dolůmazat a vůbec si neuvědomuji Jackovi přítomnosti. Ten jen zakašle a já se s trhnutím otočím až mi vypadne z ruky mokrá houba,která s plesknutím narazí na podlahu.

,,Ježíš,soráč,to jsem nechtěl!" tasměje se a podá mi houbu.

,,V pohodě" usměji se nervózně,nejsem zvyklá jen tak mluvit s učiteli.

,,Jen jsem chtěl vědět,jak se jmenuješ" mrkne na mě ,,zrovna na jména nemám pamatováka,škoda,ne?"

,,Jo,to asi jo" zasměji se už uvolněně a převezmu houbu ,,Jinak Ella,Ella Featherová" usměji se svým zářivým úsměvem.

,,Tak Ello,tebe si zapamatuji" kousne se do rtu.

,,To budu ráda" zalaškuji a chci odejít,když si všimnu jak Harry stojí ve dveřích,měla jsem si uvědomit že tu mají hodinu! Jak dlouho už tak sakra stojí?! Vypadá přímo zuřivě. Jack se jen ušklíbne ,,tvůj frajer?"

,,Ne" řeknu a uhýbám Harrymu pohledu.

,,Že vypadá,jakobych mluvil s jeho majetkem" vysvětlí se smíchem. Harry pořád zaraženě stojí a propichuje mě pohledem,ono i Jacka,ale toho přímo nenávistným!

,,Naschledanou pane učiteli" procedím a chci projít ven ale Jack dodá

,,Pro tebe Jack" pořád vysmátý,ale tak nějak sexy vysmátý,aww.

,,Jacku" opravým se a přímo vyběhnu ze třídy,kudrnáč mě určitě zabije,to jsem si jistá!!

Když se na chodbě setkám s Betty,která na mě čeká u bufetu,vytáhnu mobil abych si přečetla nově došlou zprávu od Nialla,píše že mě dnes nevyzvedne a ani že se dnes neuvidíme,taky gól,snad cestu domu přežiju ve zdravý..Čeho se vlastně bojím? Harryho? Ne,to je blbost,on by mi neublížil,ale kde beru tu jistotu? Neštěstí zazvoní a já se soustředím už jen na zemák,skoro jen na zemák....

_______________________________________

Ahojkylásky<3 vámMUSÍMstrašněmocpoděkovatzaskoro 6k! <3  to jsem chtělavminulýmdíle 'jenom' 5k :O

aletakjinakjetunovýdíl :3 docelanabytý :DkaždopádnějetamAndyBiersack (nevím,jestlijetodobře) jakonovároleučiteleJacka ^_^

jinakjetozpěvákveskupiněBVB,kteroujsemsidocelaoblíbila:)

jinakfotkuJackaaostatníchbudupřidávatpostupně, nemámzatímktomupřístup:)..

jinakchciihnedKOMENTÁŘ s názorem♥ aHVĚZDIČKUproradost★

-minulékomentybylynejkrásnější:')<3

ABianco, ne, nekomplikujusito!! :Djentomusíbýtzajímavé 3:Dmuhaha

plusmámvhlavěZASEnovépříběhy 0:) tyalepodlečasu^_^

GMLjepozastaveno :Pnebavildějanemámnanějčas:/

ananovýdílsibudetemusetpočkat, alebudediskotéka,vítejaktodopadá? 3:Daano, trochusetozvrhne :3

děkujizapřečteníačtětedál!! ♥

takžebaaaaaaaaaajmiláčci <3

PS:tentokrát 7k,ok?

Milujuvás ♥♥♥

Continue Reading

You'll Also Like

361K 22.2K 56
Submisivita. Základní vlastnost omeg. Pro omegy také povinný předmět na školách. Louis Tomlinson by vám o tom mohl povyprávět. Dokonalý student, kter...
3.3K 83 17
„Slibuješ?" „Ano..."
37K 1.4K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
17.2K 1.2K 45
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...