Köken Vampirler / TAMAMLANDI

NightSasish2002 द्वारा

102K 7.3K 6.7K

Sizde hiç hayatınızı, doğduğunuz günden beri hiçbir zaman size ait değildi hissini yaşadınız mı? Ben bu hissi... अधिक

🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥
🔥

🔥

3.4K 248 204
NightSasish2002 द्वारा

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤

İyi okumalar.❤

Tanrısal Anlatım

Elijah, Lio'un kucağında uzaklaşan Regina'ya bakarak "Eğer ölmek istemiyorsanız soracağım soruları cevaplayın!" Dedi.

Damon, alayla "Zaten öldürmeyecek misin!" Dedi. Derek, sinirle "Kızıma asla yaklaşamazsın!" Dedi. Elijah, bakışlarını giden Regina'dan çekip  Derek'e yönelterek "Kızın mı?" Dedi.

Stefan, ciddi bir şekilde "Elijah, ona dokunmana asla izin vermeyiz!" Dedi. Elijah, gözlerini devirip "Ona zarar vermeyeceğim!" Dedi.

Damon, kaşlarını çatarak "O zaman neden onu arıyordun?" Dedi. Stefan, sakinleşerek "Evde konuşalım." Dedi.

Elijah, salonda sağlam kana tekli koltuğa oturup Derek'e bakarak "Başka insan var mı?" Dedi. Derek, başını olumsuz anlamda sallayıp "Bizim bildiğimiz kadarıyla yok." Dedi.

Damon, sinirle "Ne istiyorsun Elijah!" Dedi. Elijah, ciddi bir şekilde Damon'a bakarak "Gerçekleri anlatmanızı! O kız nasıl insan olabilir? Bildiğiniz herşeyi anlatın." Dedi.

Damon, alayla "Bunu neden yapacak mışız?" Dedi. Elijah, ciddi bir şekilde "Onun yaşaması için Niklaus'u ikna etmem için anlatacaksınız!" Dedi.

Stefan, gözlerini büyüterek "Klaus'un haberi var mı!" Dedi. Elijah, sabır dilercesine gözlerini kapatıp "Evet!" Dedi.

Elijah, gözlerini açıp Derek'e bakarak "Anlat!" Dedi. Derek, gözlerini devirip "Regina benim evlatlık kızım." Dedi ve derin bir nefes alıp üzgün bir şekilde "Onuon yedi yıl önce yeni doğmuş bir bebeken kenar mahallede bir çöp kovasının önünde ölüme terk edilmiş bir şekilde buldum. Büyük ihtimalle onu doğuran kadın Regina insan olduğu için onu terk etmişti." Dedi.

Elijah, sinirle alnını ovalamaya başlayarak "Devam et." Dedi. Derek, yutkunarak "Ragina'ın bundan haberi yok. Evlatlık olduğunu bile bilmiyor. Öğrenmesini de istemiyorum." Dedi.

Elijah, kaşlarını çatarak "Neden adını Regina koydun?" Dedi. Derek, ciddi bir şekilde "Üzerinde bir zarf vardı zarfın üzerinde adının Regina olduğu yazıyordu." Dedi.

Elijah, başıyla Derek'i onaylayıp Stefan'a bakarak "Neden bize hiç bu kızdan bahsetmedin?" Dedi. Stefan, ciddi bir şekilde "Onu direk öldürürdünüz!" Dedi.

Elijah, kaşlarını çatarak "Bir bebeğe asla zarar vermeyiz!" Dedi. Damon, ciddi bir şekilde "Hala neden Regina'yı aradığını söylemedin!" Dedi.

Elijah, Damon'a bakarak gülümseyip "Aslında onu öldürecektim ama vazgeçtim." Dedi. Stefan, kaşlarını çatarak "Aklında ne var Elijah?" Dedi. Elijah, ayağa kalkıp "Yanınızda onun bir fotografı var mı?" Dedi.

Derek, kaşlarını çatarak "Ne yapıcaksın kızımın fotoğrafını?" Dedi. Elijah, gözlerini devirip "Klaus'u ikna etmem için ya onu götürmem ya da fotoğrafını göstermem lazım!" Dedi.

Damon, cüzdanında ki fotoğrafı çıkarıp Elijah'ya uzatarak "Eğer farklı bir niyetle bu fotoğrafı istiyorsan seni öldürürüm! Köken olman umrumda bile değil. Seni öldürmek için her şeyi yaparım!" Dedi.

Elijah, Damon'ı duymamazlıktan gelip elinden resmi alıp çeketinin iç cebine koyarak "Şimdilik gidiyorum ama bu tekrar gelmeyeceğim anlamına gelmiyor. Ben gelene kadar onun başına bir şey gelirse sizi öldürürüm!" Dedi ve vampir hızıyla gitti.

Elijah, arabasının sürücü koltuğuna oturup çeketinin iç cebindeki fotoğrafı çıkarıp gülümseyerek bakmayan başladı.

(Regina'ın fotoğrafı)

Elijah, Regina'ın fotoğrafını iç cebine tekrar koyup emliyet kemerini takıp arabayı çalıştırdığın da telefonu çalmaya başladı.

Elijah, arabayı sürerken arayan kişiye baktı. Elijah, Rebekah'ın aramasını  açıp telefonu hoparlörle alarak "Efendim Rebekah." Dedi.

Rebekah, isyan eden sesiyle "Şu  okulda müdür yardımcısı mıyım, köle miyim? Belli değil! Müdür olan sesin ben bir aydır senin de işlerini yapıyorum!" Dediğinde Elijah, gülmeye başladı.

Rebekah, sinirle "Komik değil! Neyse, ne zaman geliyorsun? Nik yerinde durmuyor." Dedi. Elijah, yola bakarak başını olumsuz anlamda sallayıp "Bu akşam New orleans'da olurum. Nik yine ne yapıyor?" Dedi.

Rebekah, isyan ederek "Tek Nik olsa zapt edebilirim! Kol da onunla birlikte yerinde durmuyor. Sanırım ikisinin de kız öğrencilerinden birileriyle gizli ilişkisi var." Dediğinde Elijah, kaşlarını çatarak "Ne!" Dedi.

Rebekah, oflayarak "Elijah, benim çok işim var sen gelince konuşuruz." Dedi ve telefonu kapattı.

Elijah, arabasıyla ailesiyle kaldığı New orleans da ki devasa malikanesinin önüne geldi. Elijah, arabadan inip malikanenin içine girdiğinde kardeşlerinin masada yemek yediğini gördü.

Gülümseyerek masaya doğru yürümeye başladığında Klaus, masanın baş köşesinde gülümseyerek Elijah'a bakarak "Öldürdün mü onu?" Dedi. Rebekah ve Kol kaşlarını çatarak Klaus'a bakmaya başladı. Rebekah, merakla Elijah'a dönüp "Kimi öldürdün?" Dedi.

Elijah, masaya oturup "Kimseyi öldürmedim!" Dedi. Klaus, sinirle "O insanı neden öldürmedin Elijah!" Dedi. Rebekah ve Kol aynı anda "İnsan mı!" Dediler.

Kol, birden ayağa kalkıp sinirle "Ne bekliyorsunuz? Gidip o insanı da öldürelim!" Dedi. Elijah, gözlerini devirip "Otur yerine Kol. Kimse onu öldürmeyecek!" Dedi.

Klaus, sinirle ayağa kalkıp "Ne saçmalıyorsun sen!" Dedi. Elijah, ceketinin iç cebindeki fotoğrafı çıkarıp masanın ortasına koyduğunda Rebekah şaşkın bir şekilde ayağa kalkıp eliyle ağzını kapatarak "Regina? Aman tanrım!" Dedi.

Klaus, yerinde dona kalarak fotoğrafa bakıyordu. Kol, ağzı açık bir şekilde "Bu imkansız!" Dedi. Klaus, kendine gelip şaşkın bir şekilde fotoğrafı eline alıp "O insan Regina mı?" Dedi.

Elijah, ciddi bir şekilde "Miami cadıları bu kızı biliyorlardı. Şansa bak bi kız doğduğu zaman o cadılar bize karşı gelmeye başladı! Bu kızda bir şeyler var. Onu öldüremeyiz. Ayrıca o Regina'ın tıpa tıp aynısı bu yüzden bile onu öldüremeyiz!" Dedi. Rebekah, kendine gelerek "Elijah, haklı!" Dedi.

Kol, sandalyesine geri oturup üzgün bir şekilde "Elijah, haklı!" Dedi. Klaus, fotoğrafa dikkatli bir şekilde bakarak "Aklında ne var Elijah?" Dedi.

Elijah, gülümseyerek "Onu buraya getiriceğiz. Gözümüzün önünde olacak. Mikaelson okulunda okuyacak!" Dedi. Rebekah, endişeli bir şekilde "Vampirle ve dampirle onun insan olduğunu öğrenirlerse onun peşine düşerler! Okulumuzda ki dampirlerin çoğu kan bağımlısı!" Dedi.

Klaus, sinirle "Biz onun etrafında olduğumuz sürece kimse ona zarar vermez!" Dedi. Kol, Elijah'a kaşlarını çatarak bakıp "Onu neden kendinle getirmedin?" Dedi. Klaus, Kol'u onaylayarak "Seni dinliyoruz Elijah!" Dedi.

Elijah, ciddi bir şekilde "Birincisi onun bir ailesi var! Onu zorla buraya getirmek istemiyorum. İkincisi ise burayı onun için güvenli bir hale getirip öyle onu getiricem." Dedi.

Klaus, ciddi bir şekilde "Onu saklayanlar kimdi?" Dedi. Elijah, ciddi bir şekilde "Salvatore kardeşler ve blood ailesi." Dediğinde Klaus, sinirden gülmeye başladı.

Sizi bilmem ama ben Damon'un cüzdanından Regina'ın fotoğrafını çıkarmasına düştüm snjsmsmsms

Sizce neler olacak?

Yorum yapmayı ve vote atmayı unutmayın.❤❤

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

99.7K 7.8K 38
sadece erkeklerin olduğu bir üniversitede gay yönelimin odağı ve tüm dikkati üzerine çeken Jungkook, bu durumdan sıkılan ve onu bu rahatsızlıktan ko...
103K 6.5K 36
Malfoy ve Black iki ezeli rakip ve birbirlerinden nefret eden iki küçük çocuktur. Black'in 4. Sınıfta Harry'nin yerine arayıcı olmasından sonra Malfo...
kibrit çöpü a द्वारा

फैनफिक्शन

53.1K 2.5K 15
"kurtarıcısına aşık kız... klişe hikaye." "komşu kızına platonik aşık çocuk mu söylüyor bunu?" ya da asi'nin şebnem'in kızı olarak doğup büyüdüğü ve...
165K 18.5K 40
jeon jungkook en yakın arkadaşının amcasına aşık olmuştu.