Just a piece in a game

By ouiouibaguetteparis

23.8K 746 182

Vi ønsker os vel allesammen en god start. Væk fra de gamle dage, som du ville ønske du kunne slette, fordi mi... More

XoXo ღ
:: 1: Ny Lejlighed Og Nysgerrig Dreng ::
:: 2. Inviteret Og Akavet Aftensmad ::
:: 3. Kantinen Og Den Smadrede Vase ::
:: 4. Madforgiftning Og Hemmelighed
:: 5. Stuearrest Og Football Holdet ::
:: 6. Toilettet Og Festen ::
:: 7. Den Nye Chauffør Og Football kampen ::
:: 8. Slåskampen Og Overbeskyttende Bror ::
:: 9. Kysset Og Advarslen ::
:: 10. Dare og Forvirring ::
:: 11. Alec Woods Og Engelsk opgaven ::
:: 12. Den Umulige Dreng Og Papiret ::
:: 13. Pizza Og Ukendt Nummer ::
:: 14. Strandturen Og Farveller ::
:: 15. Dumpet Og Rhys' Skærende Ord ::
:: 16. ' Pigebarn' Og Alecs 2 Ekser ::
:: 17. Pigen Og Bandeordene ::
:: 19. Parkeringspladsen Og Kysset Med Lucas ::
:: 20. Toilettet Og 'Teenagere' ::
:: 21. Hele Forklaringen ::
:: 22. Kaffen Og Fest Invitationen ::
:: 23. Festen Og Turen Hjem ::
:: 24. Tømmermænd Og Tobias ::
:: 25. Matematik Og Køreturen ::
:: 26. Durumrulle Og Besøget ::
:: 27. Caféen Og Stirrekonkurrence ::
:: 28. Blondie Og Død Tvillingebror ::
:: 29. Menstruation snak Og Kontoret ::
:: 30. Forvirrede Blikke Og Klaustrofobisk Kontor ::
:: 31 Løgn Igen Og Rystende Fingre ::
::32. Sokkerne Og Pedellens Skab ::
:: 33. Historietimen og jernmangel ::
:: 34. Hospitalet Og 29382828 Ubesvarede Opkald ::
:: 35. Wesley Familien Og Aftensmaden ::
:: 36. Footballvenner og delte blikke på gangen ::
:: 37. smækkede skabslåger og pjækning
:: 38. ny gæst i huset ::
:: 39. Overbeskyttende Og Sækkepuden ::
:: 40. overbevisningen
:. 41. festen og college drengene ::
:: 42. Kram på gangen og ny aftale ::
:: 43. Ingen adgang og hjerte chokolade ::
:: 44. Sidste farvel og et chok ::
:: 45. Bageren og football træningen ::
:: 46. Rygtet og lillefinger løfte ::
:: 47. Parken og forfærdelig psykolog ::
:: 48. Football kamp og kold krop ::
:: 49. Date og mom-issues ::
:: 50. Afslutning ::

:: 18. ' Jacki' Og Lucas' Klamme Hænder ::

386 13 3
By ouiouibaguetteparis

H a i l e y

Jeg fatter ikke, jeg ikke har givet op endnu. Hvorfor har jeg ikke? Er det fordi at jeg et eller andet sted ville ønske Jack ville komme tilbage til den som jeg troede han var? Eller fordi at jeg savner at der er en som elsker mig? En som tager sig tid til mig, og ikke bare leger kostbar og nar. Jeg forstår det stadig ikke. Og det gør det helt klar ikke bedre, at han allerede er kommet videre.

Jeg gik hårdt ind i Jack, og prøvede at få ro på mig selv. Men jeg kunne smadre ham sønder sammen, uden at have det dårligt. Han havde fucking efterladt mig. Uden svar. Uden advarsel. Hvad forventede han af mig? At jeg bare lige pludselig havde det helt fint, og jeg smilte til ham på gangene?

,, fuck. Dig. " snerrede jeg irriteret, og krydsede armene. Først så Jack forvirret på mig, men så smile han smørret da hans blik fandt mit. ,, tør det smørrede smil af, eller jeg slår dig hårdere end jeg ville før." sagde jeg, og sendte ham et udfordrende blik. Han trak på skuldrene, og løftede et øjenbryn.

,, du opsøger mig meget, West." sagde han lumsk, og krydsede også armene.

,,jeg vil vide hvad jeg har gjort galt. " min stemme knækkede selvfølgelig midt i sætningen, hvilket var noget af det værste der kunne ske. Meningen er, at jeg skal være stærk. Jeg er ikke svag, men jeg fugter bare luften af og til. ,, fordi, jeg kan ikke mere. Hver aften sidder jeg og leger sherlock Holmes. Men jeg kan ikke komme frem til noget! "

,, je-"

,, Jack! " hvinede en pige. Løgn. Det var ikke bare en pige. Det var hans nye tøs. Jeg havde lyst til at advare hende om Jack, men på samme tid ville jeg se en blive såret. Ligesom jeg gjorde. Ingen advarede mig, okay? Hun styrtede direkte ind i hans favn, og han krammede hende hurtigt tilbage. ,, fuck jeg har savnet dig, jacki. " sagde hun med et kæmpe smil da hun trak sig. Så de er på kælenavne?

,, men vi var sammen igår?.." sagde Jack lidt forvirret, men uden at skænke mig det mindste blik. De 2 gloede bare på hinanden, som om alt rundt omkring dem ikke var til stede. Eww. Var det sådan mig og Jack så ud? Jeg brækker mig.

,, duh, det er hele..." hun lod som om hun tænkte sig rigtig godt og grundigt om, og lyste så op. ,, 17 timer siden." sagde hun smilene. Pludselig kiggede hun hen mod mig, og løftede et øjenbryn til Jack. ,, jeg har set hende før," hviskede hun til ham, selvom alle omkring os kunne høre det. Jack nikkede sig enig, og grinte kort af hende. Men inden han nåede at svare hende, havde jeg afbrudt.

,, har du også set julemanden?" spurgte jeg irriteret, og fnøs af begge deres stirren. Hvad? Sagde jeg da noget forkert? ,, hør Jack.." jeg trak vejret dybt ind, og lukkede øjnene. ,, jeg ville komme for at spørge dig hvad jeg havde gjort galt, og hvordan vores situation ligger. Men jeg har vist fået nok svar. " sagde jeg irriteret, og vendte ryggen til dem. Han ville ikke have noget med mig at gøre. Fair nok. Eller noget.

---

Jeg gik målrettet mod kantinen, selvom min selvsikkerhed helt klart var faldet grusomt meget.

Jeg skreg et rigtig pige skrig, da 2 hænder dækkede begge af mine øjne. Min første tanke var Jack. Men jeg vidste godt at det ikke var ham, fordi de her hænder var utrolig kolde. Jack er altid. Varm. Hot. Min anden tanke var Matt, men stemmen fik mig til at stivne.

,, fuck af, Lucas. " snerrede jeg, og skubbede hans hænder af mit ansigt. Jeg vendte mig om for at kigge på ham, klar til kamp. Han stod bare barnligt og skød underlæben ud.

,, me-men.." stammede han, og kiggede med falsk tristhed på mig.

,, jeg mente det, fuck. Af. " jeg pegede mod den modsatte side, end hvor kantinen lå.

,, men jeg er sulten. Jeg vil have mad. " sukkede han, og kiggede bedende op på mig.

,,ikke mit problem."

,, kom nu, Hailey. Jeg må fortælle dig noget.." hans stemme blev pludselig seriøs, og jeg frøs fuldkommen. Jeg hader den sætning. Jeg må fortælle dig noget vigtigt.. Lov mig ikke at flippe ud.... Din far?.. Er død. Han er væk, Hailey. Ordene rummer stadig i mit hoved, hvilket får Lucas til at undre sig over min mærkelige opførsel.
,, kunne du måske tænke dig, at være sammen en dag? Du bestemmer fuldkommen hvad vi skal lave! " skyndte han sig at sige, sikkert i håb om at jeg ikke hørte det, og tænke han var en komplet idiot. Men det var han, virkelig. Tror han seriøst at jeg vil gå ud med ham? ,, biografen, café. Måske endda et værelse?" sagde han, og blinkede i et forsøg på at gøre det forførende.

,, nej." svarede jeg hæst, stadig slået omkuld af ordene min mor sagde. Hun ville ikke have mig til at flippe ud, når min far lige var død? ,, og ved du hvorfor? " spurgte jeg, og løftede udfordrende øjenbrynet. ,, fordi du er en fucking klam stodder, der vil have mig til at smide trusserne. Giv op, o-"

,, hvad snakker vi om? " thank god, det var Matt. Jeg havde lyst til at løbe hen, og overfalde ham med kys. Men jeg gjorde det ikke. Jeg blev som frosset fast til jorden, stående i samme position. Han gik smilene hen til mig, og svang armen hen over mine skuldre. Jeg kiggede undrende på ham, men noget i hans blik, hentød til at han vidste hvad han lavede. ,, åh, du har ikke fortalt ham det? " hviskede Matt, men sørgede for at Lucas hørte det. ,, nå, men Lucas. Hailey er taget, så smut hjem til din lille hule og bliv ved med at kigge efter ræve. Jeg ved at du nok skal få en at se, bare rolig makker." sagde Matt, næsten stolt. Selvom det var ren skuespil, føltes det stadig rart.

,, jeg tror ikke på jer." konstaterede han koldt, og sendte Matt et dræberblik.

,, hør Lucas, forskellen mellem pizza og din mening, er at jeg faktisk bad om pizza. " svarede Matt selviskkert.

,, jeg tror stadig ikke på jer. "

,, og? Hvad vil du gøre ved det?" og med den sætning, trak Matt mig med ind i kantinen.

,, stop med at se sådan på mig." konstaterede han, med en tydelig irriteret toneleje. Jeg tog dramatisk armene op i luften, og lavede en grimasse. Wow, okay.

,, jeg mener- det ba- ah fuck, glem det." mumlede jeg lavt. Matt så overrasket på mig, og førte mig hen til et bord i kantinen. Han satte sig overfor mig, imens han placerede begge sine arme på bordet, og foldede hænderne, som om det her var en jobsamtale.

,, hør, Lucas er en idiot. Det ved alle. Men han kigger hele tiden underligt på dig, og det gør at jeg føler mig utilpas. Don't get me wrong! " skyndte han sig at sige. ,, men som din ven, føler jeg lidt at jeg har et ansvar for at du ikke bliver udsat for noget slemt." jeg nikkede, selvom jeg fattede hat. Det var ikke en kærlighedserklæring, men heller ikke en ' jeg-er-ligeglad-med-dig' samtale.

,, mhm." var det eneste jeg kunne få frem, hvilket også fik Matt til at se nervøst - og irriteret på mig.

Resten af tiden i kantinen var det man kalder super akavet. Ingen af os startede en samtale - men vi prøvede heller ikke. Jeg var lidt ligeglad. Jeg kiggede ud af vinduet, og ignorerede folks kommentarer. Så som " hendes reaktion bliver legendarisk", og så slog personens ven hendes skulder, og sagde: " det er langt fra sjovt. Tag dig sammen" jeg fik kuldegysninger, men skænkede dem ikke engang et blik. Matt så derimod til ikke at være kølet ned, og virkede bekymret. Jeg kunne mærke hans gennemborende blik, men lod som om jeg ikke vidste at han fucking gloede på mig. Jeg prøvede faktisk én gang, at starte en samtale. Men det gjorde bare hele situationen endnu værre.

---

,, hmm, pizza eller burger? " spurgte min mor, og holdt en frossen pizza i den ene hånd, og burgerboller i den anden. Jeg tænkte lidt over det, men trak bare på skuldrene.

,, du bestemmer," svarede jeg hæst. Hun vendte sig om for at kigge på mig, med et meget bekymret blik. Hun kender intet til min situation lige nu. Hun tror at jeg lever livet på en lyserød candyfloss, omgivet med enhjørninger og guldregn. Jeg sendte hende et smil, i håb om at hun ville tro at alt var okay. Men intet var okay. Jeg var som et spejl, som var blevet tabt, og lå i tusind stykker over det hele.

,, er der noget i vejen? " spurgte hun bekymret, og lagde pizzaen tilbage i fryseren, og derefter satte burgerbollerne på køkkenbordet. ,, er der noget du skal fortælle mig?" spurgte hun igen, og satte sig over for mig. ,, åh gud. Du brugte kondom. Ikke? " spurgte hun hurtigt og nervøst. Jeg gøs ved tanken. Nej mor, jeg er stadig jomfru, hvis du virkelig har en mistanke.

,, nej, jeg har det fint. Jeg har bare lidt hovedpine.." pludselig kom jeg i tanke om hvad jeg sagde, og mor så også på mig med rynkede bryn.

,, hva-"

,, jo! Jeg mener jo! Ja vi brugte kondom! " igen fuckede jeg op. ,, nejnejnej, jeg har ikke brugt kondom!" min mor var mindst lige så forvirret som mig.

,, hvad er det du prøver at fortælle mig?"

,, ja! " smukt Hailey. ,, ah shit, det jeg er super dårlig til at sige, er at jeg ikke har brugt kondom. Altså jeg har ikke haft sex!" min mor gryntede ucharmerende, og sendte mig et ' virkelig?' blik.

,, okay, så du har ikke mistet din mødo-"

,, nej mor, jeg er stadig Hailey, " fuck man, var jeg fuld? Eller høj? ,, Jomfru. Jeg mener Jomfru! "

Jeg har ærligtalt startet sommerferien fantastisk ud! Vi fik fri klokken 10:30 ( normalt skulle vi have fri klokken 11,men lad os bare sige vi er ret gode til at bestikke lærerne) så gik vi ned til esrum sø og badede ( allesammen ligner tomater, fordi vi kun havde en solcreme på faktor 15) så kom jeg hjem, og der var min storesøster, hendes kæreste og hendes barn, og så hjalp hendes kæreste mig med at samle mit nye skrivebord. Yayy.

Vi bestilte pizza, og så spillede vi volleyball ude i haven.

Jeg ved ikke om du læste det, men jah.

Hvilken klasse skal i, i efter sommerferien?

Udgivet: 29/06-2019

Continue Reading

You'll Also Like

79.3K 2.4K 35
Dette er 2'eren til 'drengen fra 10.' Så læs den først. (JEG HAR LIGE RETTET HELE DEN HER BOG IGENNEM. SÅ DER ER SKET EN DEL FORANDRINGER SIDEN SIDS...
4.2K 150 9
Malle er 17 år og Stefan er 18 år. De kender faktisk ikke hinanden. Men se hvad der sker, i december. Følg med i min julekalender
13K 283 29
Dette handler om Mathilde og Nadia's liv. Der starter en dag en ny dreng i deres klasse, nemlig Stefan Hjort. De synes han virker ret sød, især Math...
260K 6.6K 59
Der er langt fra Danmark til New York, især når man ikke tager turen frivilligt. Med sit rodede hår, sin hårde attitude og 'I don't care' facade lyk...