Just a piece in a game

By ouiouibaguetteparis

23.8K 746 182

Vi ønsker os vel allesammen en god start. Væk fra de gamle dage, som du ville ønske du kunne slette, fordi mi... More

XoXo ღ
:: 1: Ny Lejlighed Og Nysgerrig Dreng ::
:: 2. Inviteret Og Akavet Aftensmad ::
:: 3. Kantinen Og Den Smadrede Vase ::
:: 4. Madforgiftning Og Hemmelighed
:: 5. Stuearrest Og Football Holdet ::
:: 6. Toilettet Og Festen ::
:: 7. Den Nye Chauffør Og Football kampen ::
:: 9. Kysset Og Advarslen ::
:: 10. Dare og Forvirring ::
:: 11. Alec Woods Og Engelsk opgaven ::
:: 12. Den Umulige Dreng Og Papiret ::
:: 13. Pizza Og Ukendt Nummer ::
:: 14. Strandturen Og Farveller ::
:: 15. Dumpet Og Rhys' Skærende Ord ::
:: 16. ' Pigebarn' Og Alecs 2 Ekser ::
:: 17. Pigen Og Bandeordene ::
:: 18. ' Jacki' Og Lucas' Klamme Hænder ::
:: 19. Parkeringspladsen Og Kysset Med Lucas ::
:: 20. Toilettet Og 'Teenagere' ::
:: 21. Hele Forklaringen ::
:: 22. Kaffen Og Fest Invitationen ::
:: 23. Festen Og Turen Hjem ::
:: 24. Tømmermænd Og Tobias ::
:: 25. Matematik Og Køreturen ::
:: 26. Durumrulle Og Besøget ::
:: 27. Caféen Og Stirrekonkurrence ::
:: 28. Blondie Og Død Tvillingebror ::
:: 29. Menstruation snak Og Kontoret ::
:: 30. Forvirrede Blikke Og Klaustrofobisk Kontor ::
:: 31 Løgn Igen Og Rystende Fingre ::
::32. Sokkerne Og Pedellens Skab ::
:: 33. Historietimen og jernmangel ::
:: 34. Hospitalet Og 29382828 Ubesvarede Opkald ::
:: 35. Wesley Familien Og Aftensmaden ::
:: 36. Footballvenner og delte blikke på gangen ::
:: 37. smækkede skabslåger og pjækning
:: 38. ny gæst i huset ::
:: 39. Overbeskyttende Og Sækkepuden ::
:: 40. overbevisningen
:. 41. festen og college drengene ::
:: 42. Kram på gangen og ny aftale ::
:: 43. Ingen adgang og hjerte chokolade ::
:: 44. Sidste farvel og et chok ::
:: 45. Bageren og football træningen ::
:: 46. Rygtet og lillefinger løfte ::
:: 47. Parken og forfærdelig psykolog ::
:: 48. Football kamp og kold krop ::
:: 49. Date og mom-issues ::
:: 50. Afslutning ::

:: 8. Slåskampen Og Overbeskyttende Bror ::

542 16 5
By ouiouibaguetteparis

H a i l e y

,, så du flygtede simpelthen bare fra dem? " spurgte Amalia imens hun prøvede at holde masken. Hun var dog ekstrem dårlig, fordi kort efter brød hun ud i en stor latter. ,, hvad skete der så?" spurgte hun efter hun fik kontrol på sin latter. Jeg trak på skuldrene, og sendte et du-ved-hvad blik.

,, Rhys var rasende. Og du skal høre det værste!" råbte jeg nærmest, og stoppede brat op foran hende, for at stoppe hende i at gå længere. ,, min mor, og deres mor." hviskede jeg, og kiggede rundt for at se om andre lyttede. ,, er. bedste. Venner. " og med den sætning, gik jeg med hurtige skridt fra hende. Hun kom til gengæld op ved min side igen.  hun lavede en grimasse, der viste hvor meget hun skulle til at grine. Hendes mund blev en tynd streg, fordi hun blev ved med at presse læberne sammen. Igen grinte hun hysterisk, og hev efter vejret.

,, åh gud, jeg føler med dig! " grinte hun højt, og stoppede ud for fysik lokalet. ,, hvis jeg falder om af kedsomhed, så vil jeg have det er dig som bærer mig ud af klassen og finder en hot dreng der kan give mig mund til mund. Deal?" jeg grinte af hendes sidste bemærkning, og store emneskift, og tog romantik hendes hånd, som om vi var et par.

,, Deal." sagde jeg, og klappede hendes håndryg. ,, dips for at side bagerst! " udbrød jeg, og tog i en hurtig bevægelse min finger til næsen. Og med den bemærkning, åbnede jeg døren og løb ind, og fandt plads bagerst. Yes. Læreren var ikke ankommet, og halvdelen af klassen manglede. Til gengæld, var alle de bagerste pladser taget, så Amalia måtte sætte sig muggent foran mig.

,, du snød. Jeg var langt fra klar! Jeg stemmer for en ommer," sagde hun med rynket næse. De få der sad i klassens opmærksomhed vendte mod døren ud til gangen, da bump og støj kom derfra. Man kunne tydeligt høre, at nogle blev skubbet op af skabe, og hamret ned i jorden. Mig og Amalia kiggede bekymrede på hinanden, og fulgte så strømmen ud til gangen. Chokeret tog jeg min hånd for munden, og begyndte at ryste. Det var Jack som var i slåskamp, mod 3 store fyre. Amalia kiggede bekymret på mig, og klemte så min hånd. ,, han skal nok klare den, ik?. " hun lød langt fra overbevisende, og hendes stemme var meget usikker. Jack blev tyret ned i jorden, og en lille blodstråle kom til syne ud af hans næse. Han lå i nogle sekunder på maven, indtil han ømt tog sig til sin smadrede mave. I en hurtig bevægelse blev han hevet op, og så smadret ind i skabene. Mit hjerte begyndte at hamre hårdere og hårdere, og flere og flere kom til syne, og dannede en rundkreds rundt om centrum.

,, du er så på spanden! Drop din idé! " råbte manden, der nu holdt op i hans krave, og pressede ham hårdere og hårdere op mod skabene. Jack spyttede i hans ansigt, og hysterisk gav manden slip. Dumt træk, Jack. Virkelig dumt. Manden skulle til at give ham endnu kæmpe knytnæve i hovedet, men jeg pressede mig igennem menneskemængden, og skubbede manden ( ifølge mig) hårdt væk. Men han rykkede sig knap nok, før han grinte hånende af mig. Han tog hårdt fat i min overarm, og jeg skar en grimasse til Jack, som så enormt chokeret og skamfuld ud. ,, jeg gætter på det er hende," sagde han, og studerede mig imens han stadig holdt hårdt fat i min overarm. Han klemte øjnene sammen, og kiggede så mod Jack igen, som nu blev holdt tilbage af 2 mænd. Jeg fatter ikke hvordan jeg ikke begyndte at panikke. Men jeg var bange. Ikke andet. Kun bange. Jeg prøvede ikke engang at ryste mig ud af hans greb, og blev tydeligvis repsketeret af manden. ,, jeg forstår godt hvorfor," sagde han hånende, og prikkede mig hårdt på skulderen. ,, hun er en meget.. Hård type?" han grinte igen, og skubbede mig hårdt op af skabet. Han studerede mig igen, imens jeg panisk pressede mig selv længere op af skabet. Jack råbte et eller andet, men jeg var frosset.

,, skrid væk fra hende!" råbte Jack så enormt højt, inden han blev skubbet hårdt ned mod jorden af de der 2 mænd. Han sad på knæ, imens begge hans arme blev slynget hårdt bag ryggen på ham. Jeg kiggede væk for at undgå hans blik, men inden jeg nåede at få kontrolleret min vejrtrækning, greb manden fat om midt håndled, og rakte det højt op i luften. Ligesom når man har vundet nået. Så bliver ens hånd trukket op i luften, og man står og vinker til alle publikum. Det her var bare ikke helt det samme, men pointen.

,, drop. Din. Leg. Og så må hun gå " manden kiggede skeptisk på Jack, som rømmede sig enormt. Jeg fattede ikke hvilken leg, men jeg følte mig utrolig utilpas, så han måtte gerne droppe den leg i det her sekund.

,, nej" mumlede han, og skreg så af smerte da hans arme blev trukket hårdere bag ryggen. ,, i bestemmer ikke hvad fanden jeg må, og ikke må! " råbte han så, og skulle til at få en kno i ansigtet. Men en lærer så chokeret på situationen, og pegede mod kontoret. They fucked up.

,, det kan kun gå for hurtigt! Eftersidning til ALLE i en uge, og en snak med rektoren!" uden et ord, gik de mod kontoret. ,, også dig, Hailey." jeg stivnede, og så fornærmet og frustreret på læreren. ,, utroligt " mumlede hun, og guidede alle de andre ind til deres klasser igen. Jack gik forrest, og jeg gik bagerst. De uhyggelige 3 fyre gik midterst. Ingen sagde noget imens vi ventede på at blive hevet ind og få en skideballe.

,, Hailey?" sagde en smilende dame, og viste mig hen til et bord hvor rektoren sad og stirrede ned på nogle papirer. Døren blev lukket, og jeg satte mig uroligt på stolen foran ham.

,, jeg er chokeret, Hailey," begyndte han uden at se op. ,, det ligner dig ikke. Hvad foregår der i dit hoved?" nu kiggede han på mig, og så undrende på mit fraværende blik. Nårh ja, fordi hele den her situation var min skyld.

,, jeg er ikke en del af de—" han afbrød mig med et kæmpe suk, og så frustreret på mig.

,, man blivet sendt herind af en grund, Hailey. " han kiggede igen ned på papirerne. ,, vil du forsvare dig selv, inden din mor får et brev med hjem? " jeg så på ham med munden på hvid gab. Min mor skulle fandme ikke blandes ind i det her!

,, ja, fordi somsagt er jeg ikke en del af det. De var igang med et eller andet wrestling, og smadrede hinanden. Jeg prøvede at rede Jack fra at blive dræbt, og så blev jeg en del af det, og nu sidder jeg her uden en grund. Det er ikke min skyld, og jeg fatter ikke at jeg igen skal leve med eftersidninger! " jeg hev hysterisk efter vejret da jeg havde fuldført sætningen, og så forventningsfuldt på ham. Men han sendte bare et skeptisk blik, og løftede øjenbrynet.

,,igen? Har du tit fået eftersidninger?" duck. Det skulle ikke have røget ud af min mund.

,, ja på min gamle skole. Hver dag faktisk," stop mund. Stop, stop, stop. ,, MEN DET ER FORTID! " skyndte jeg mig at konstatere. men min fremtid så slørret ud.

,, 2 ugers Eftersidning, for at råbe af mig, og være en del af en slåskamp. Ud. " sagde han koldt. Jeg spærrede øjnene op, og skulle til at forsvare mig selv, men da jeg kiggede i hans øjne med ild i, slog jeg fast med mig selv, at det nok var en mindre god idé. Irriteret skubbede jeg stolen hårdt bagud, så den væltede, og inden jeg smækkede døren til kontoret råbte han ,, 3 uger! " jeg sukkede i frustration, og blev så mødt af 4 blikke. 3 af dem var fra de der mænd, og det sidste var fra Jack. De havde nærmest munden på hvid gab, og skjulte ihvertfald ikke deres chokerenhed.

,, hvad?" sukkede jeg frustreret, og satte mig på en stol overfor dem. Jack krydsede benene, og nikkede så nærmest stolt. ,, er i blevet stumme?" irriteret tog jeg hånden til hovedet, og kørte fingrene igennem mit hår.

,, nej, men det var utroligt badass at opføre dig sådan. Rhys bliver stolt" konstaterede Jack. Fuck nej. Ikke Rhys. Han var som en overbeskyttende storebror for mig, og ville klart smadre mig.

,, jeg får måske 3 ugers eftersidning. Hvad med jer? " spurgte jeg lettere irriteret. De brød allesammen ud i grin, og jeg så fornærmet på dem.

,, jeg slipper med 2 uger" grinte Jack. ,, og de, " han pegede på de 3 fyre. ,, skal også have 2 uger. Jeg er så enormt stolt af dig Hailey, virkelig!" han klappede i sine hænder, og skar en grimasse. Idiot.

,, så kan jeg måske trække vejret i en uge, siden du altid render rundt som en hundehvalp" slog jeg fast, og himlede med øjnene, og blev så forstyrret af de 3 fyres " ååååhhh".

,, men du kan lide det " konstaterede han, og jeg rystede ihærdigt på hovedet.

,, jeg har aldrig bedt dig om det"

,, men derfor kan du stadig lide det. Come om, jeg er hot " han pegede mod sig selv, med et selvtilfredst smil. Jeg tog 2 fingre i munden, og lavede en jeg-brækker-mig grimasse. Det fik ham til at grine endnu mere tilfredst.

,, det eneste jeg kan lide ved dig, er når du for en gangs skyld holder kæft"

,, så kan du stirre på mig, uden jeg forstyrre" han blinkede forførende, og de 3 mænd kiggede underholdt på os, men gav Jack et dræberblik på samme tid.

,, Jack. Stop " sagde ham der attackeren, med en bekymret stemme. De var ikke de der muskelbundter, men heller ikke stankelben drenge. Sådan lidt større en Jack, og måske et år ældre.

———

,, er du fucking sindssyg, Hailey?" yep. Back at it again. ,, du kunne have kommet til skade!" slog han fast, og undgik mig og Jacks blikke. Status er: Rhys render frustreret rundt i huset, og fornærmer mig og Jack som sidder uskyldigt i deres mega behagelige sofa. Jeg smilte lidt for mig selv, fordi det var faktisk utrolig badass.

,, tør det smørrede smil af, Hailey! " konstaterede Rhys, og nu kiggede Jack spændt på mit ansigtsudtryk. Jeg ignorerede ham, og himlede voldsomt med øjnene mod Rhys.

,, jeg fatter ikke hvorfor du opfører dig som en overprotective storebror, men du driver mig til vanvid. Klap mig hovedet og giv mig en godbid istedet, fordi jeg sidder her i sofaen helt uskadt. Intet skete, og jeg har muligvis kun fået 3 ugers eftersidning" duck, det sidste skulle ikke med.

,, HVAD! " udbrød han, og brummede. ,, er du klar over hvilken situation, du har sat dig i?"

,, igen, klap mig på hovedet og giv mig en godbid. Du må da bare være lidt stolt? " Jack bed sig hysterisk i læben, for ikke at bryde ud i grin. Ducking duck, nu havde jeg gjort Rhys endnu mere fornærmet. Han brasede hen imod mig, og holdt sin pegefinger mod mig, og stammede lidt.

,, hvis du gør det her igen, sværger jeg at du vil fortryde du lærte mig at kende! " han holdt stadig strengt sin pegefinger mod mig.

,, faktisk er jeg her ikke frivilligt. Du kom ligesom styrtende, og hentede os. Og desuden så er det Jack som følger efter mig hele tiden. Jeg ønsker faktisk slet ikke at være her! Jeg vil være en af de usynlige, som har det fint uden opmærksomhed. Men han," jeg pegede mod Jack som tavst sad ved siden af mig. ,, han har ødelagt highschool i den her by. Jeg forstår ikke hvorfor jeg er SÅ interessant, fordi jeg er tydeligvis bare en pige som skaber problemer. Hvis i vil have mig undskyldt, vil jeg smutte hjem. " der var helt stille, og jeg rejste mig hysterisk fra sofaen, trak tasken over skulderen, og gik hjem. Uden et ord. Det var lidt mine meninger der kom flyvende ud, men nu regnede jeg med at få et uskyldigt år, så længe det varede. Men da jeg kom hjem, stod min mor med krydsede arme, og ild i øjnene. Duck.


Mit liv er en leg Pt. Idag var jeg på biblioteket, og har lånt 4 bøger. Bagefter gik jeg hjem og holdt havepicnic ( med mig selv, yeet) imens jeg læste en bog i 29°. Havde btw også en skål med chips og sodavand med isterninger. Uh uh jeg var hjemme hos en af mine storesøstre idag ( har 4 søskende, 2 af dem er mine storesøstre som er 25+ og mine 2 små brødre er 8 og 10 år. Begge mine storesøstre har også født) og så kom min morfar, min anden storesøster med hendes barn, min far, en af mine brødre, og jeg, for at spise morgenmad. Så holdt jeg begge deres babyer. Valentina og Mynte ( Valentina hedder Valentina fordi hun blev født Valentines dag. De er begge blevet født i år heh)

Når, men det var min dag. Faktisk ikke helt, jeg lavede også vandkamp med mine 2 brødre, og deres ven.

Dét var så min dag.

Jeg vil gerne starte til volleyball, men sæsonen slutter snart. Øv bøv.
Når, men hvad har i lavet idag?

Continue Reading

You'll Also Like

70K 2.9K 48
SPIN-OFF TIL HATING DATING YOU Det lykkedes Violet Hawkins at undgå ishockey holdkaptajnen Sawyer Conelly i de fire måneder, som hun gik på Shapiro H...
57.8K 776 23
Uddrag: 'Han trækker vores hænder til sig og ligger sin anden hånd rundt om mig så jeg ikke kan slippe væk. Han lægger sine læber på mine og kyss...
260K 6.6K 59
Der er langt fra Danmark til New York, især når man ikke tager turen frivilligt. Med sit rodede hår, sin hårde attitude og 'I don't care' facade lyk...
225K 3.8K 104
Skye Jackson bor sammen med hendes mor, far og storesøster i New York. Skye skal starte på gymnasiet med hendes to bedste veninder Zoe Wilson og Lucy...