Just a piece in a game

Von ouiouibaguetteparis

23.8K 746 182

Vi ønsker os vel allesammen en god start. Væk fra de gamle dage, som du ville ønske du kunne slette, fordi mi... Mehr

XoXo ღ
:: 1: Ny Lejlighed Og Nysgerrig Dreng ::
:: 2. Inviteret Og Akavet Aftensmad ::
:: 3. Kantinen Og Den Smadrede Vase ::
:: 4. Madforgiftning Og Hemmelighed
:: 5. Stuearrest Og Football Holdet ::
:: 6. Toilettet Og Festen ::
:: 8. Slåskampen Og Overbeskyttende Bror ::
:: 9. Kysset Og Advarslen ::
:: 10. Dare og Forvirring ::
:: 11. Alec Woods Og Engelsk opgaven ::
:: 12. Den Umulige Dreng Og Papiret ::
:: 13. Pizza Og Ukendt Nummer ::
:: 14. Strandturen Og Farveller ::
:: 15. Dumpet Og Rhys' Skærende Ord ::
:: 16. ' Pigebarn' Og Alecs 2 Ekser ::
:: 17. Pigen Og Bandeordene ::
:: 18. ' Jacki' Og Lucas' Klamme Hænder ::
:: 19. Parkeringspladsen Og Kysset Med Lucas ::
:: 20. Toilettet Og 'Teenagere' ::
:: 21. Hele Forklaringen ::
:: 22. Kaffen Og Fest Invitationen ::
:: 23. Festen Og Turen Hjem ::
:: 24. Tømmermænd Og Tobias ::
:: 25. Matematik Og Køreturen ::
:: 26. Durumrulle Og Besøget ::
:: 27. Caféen Og Stirrekonkurrence ::
:: 28. Blondie Og Død Tvillingebror ::
:: 29. Menstruation snak Og Kontoret ::
:: 30. Forvirrede Blikke Og Klaustrofobisk Kontor ::
:: 31 Løgn Igen Og Rystende Fingre ::
::32. Sokkerne Og Pedellens Skab ::
:: 33. Historietimen og jernmangel ::
:: 34. Hospitalet Og 29382828 Ubesvarede Opkald ::
:: 35. Wesley Familien Og Aftensmaden ::
:: 36. Footballvenner og delte blikke på gangen ::
:: 37. smækkede skabslåger og pjækning
:: 38. ny gæst i huset ::
:: 39. Overbeskyttende Og Sækkepuden ::
:: 40. overbevisningen
:. 41. festen og college drengene ::
:: 42. Kram på gangen og ny aftale ::
:: 43. Ingen adgang og hjerte chokolade ::
:: 44. Sidste farvel og et chok ::
:: 45. Bageren og football træningen ::
:: 46. Rygtet og lillefinger løfte ::
:: 47. Parken og forfærdelig psykolog ::
:: 48. Football kamp og kold krop ::
:: 49. Date og mom-issues ::
:: 50. Afslutning ::

:: 7. Den Nye Chauffør Og Football kampen ::

583 16 13
Von ouiouibaguetteparis

H a i l e y

,, jeg skulle fucking bare smide dig ind  i bilen! " Rhys gik fornærmet rundt i cirkler, imens jeg sad i skrædderstilling på min seng. ,, hvorfor ville du overhovedet feste?" spurgte han frustreret, og kiggede for første gang hen imod mig. Jeg trak på skuldrene, og så hvordan vreden boblede inde i ham.

,, det har jeg jo sagt," mumlede jeg, og pillede nervøst ved mit knæ. ,, jeg var fulkommnen traumatiseret, og—"

,, og nu er du igen traumatiseret. " han kørte frustreret sine fingre gennem sit hår, og rev hårdt i det. ,, det er fucking min skyld," han var tavs. ,, Hvorfor gik du med ham?" der blev stille, og Rhys stirrede på mig.

,, jeg ved det ikke, okay?" indrømmede jeg, og slog armene ud i en voldsomt bevægelse. ,, jeg troede han var færdig med at lege idiot! " Rhys gik panisk rundt i cirkler igen, imens han af og til masserede sit hoved.

,, det er dumt, Hailey! Du kommer ikke til fest igen, fordi jeg sværger—" en svag banken fik os begge til at stirre på døren, hvor håndtaget var igang med at blive trukket ned.

,, hvad råber i sådan for?" spurgte min mor, nærmest hviskende imens hun stak hovedet gennem døren. Jeg så bedende på Rhys, og han respekterede mit valg. Han vidste godt at jeg aldrig kunne forlade huset igen, hvis hun fik det af vide. Hun ved endnu ikke alt det der skete for et år siden. ,, DIN mor," hun pegede mod Rhys. ,, har inviteret os til middag. Jeg har sådan savnet hendes gode mad!" hvinede hun, og klemte tænderne sammen til et bredt og spændt smil. Jeg kiggede forvirret på hende. Siden hvornår er de blevet så gode venner?

,, og hvad mener du med det?" spurgte jeg dumt, og kiggede spørgende på hende. ,, kender i hinanden? "

,, vi var bedste venner i folkeskolen, indtil hun flyttede. Det er simpelthen for mærkeligt at vi er flyttet til samme by! " igen smilte hun et stort bredt smil, og lukkede døren langsomt i, som om det her var et spændende møde hvor ingen måtte forstyrres.

,, det er løgn.." mumlede jeg, og kiggede på Rhys som så forvirret på mig. ,, jeg gider ikke at rende rundt i jeres hus, hvis alt som jeg gør bliver min skyld. Jack er en idiot, og du beskylder mig for noget jeg ikke kan gøre for," en tåre pressede på, men jeg holdt den inde. ,, jeg—," jeg sukkede, og kiggede så op på Rhys som stod med et meget skamfuldt blik. ,, jeg gider ikke have besøg. Ud" konstaterede jeg, og pegede mod døren. Rhys nærmede sig min seng, og satte sig på kanten. ,, ud! " brummede jeg.

,, hør, undskyld. Jeg føler bare at jeg havde et ansvar, som jeg ikke kunne klare" jeg ignorerede ham, og blev ved med at pege mod døren. Tilsidst gav han sig, og forlod værelset uden et ord. Jeg vendte mig om så jeg lå på maven, og begravede mit ansigt i puden imens jeg skreg af al kraft. Alle mine følelser kom ud, og efter at have skreget i nogle minutter, lagde jeg hovedet på siden af puden, imens jeg stadig havde den presset mod ansigtet.

———

Jeg tog ikke afsted til aftensmaden. Jeg fortalte blot min mor at jeg følte at jeg skulle brække mig, og hun nikkede forstående. Og nu? Jeg lå i min seng med dynen over halvdelen af min krop. Jeg havde armene om bag mit hoved, imens jeg stirrede op på det kedelige loft. Min mor var stadig derhenne, og klokken var 22:34. Jeg lagde mig på siden, og samlede mig til et kugle, imens jeg ihærdigt prøvede at falde i søvn. Men tanken om igår, gav mig kuldegysninger.

Jeg fandt hurtigt min telefon frem under puden, for at slukke den skide alarm. Slentrende gik jeg hen til mit tøjskab, og tog noget fuldkommen random tøj på. Jeg lagde et lille lag mascara, concealer og lidt highlighter.

,, Hailey, kom lige herud! " råbte min mor hysterisk, og jeg kunne høre hendes hurtige skridt nærme sig min dør. Jeg himlede med øjnene, og kiggede mig selv i spejlet en sidste gang. ,, vent. Du har tøj på, ik?" spurgte hun lige ud for døren. Det plejede hun ikke at bekymre sig om. Jeg sværger, jeg sidder tit i ikke så meget tøj imens vi ser film. Det er sådan et mor-datter ting vi har.

,, ja? " svarede jeg forvirret, og kiggede mod døren der nu blev åbnet af hende, og Rhys ved sin side. Han vinkede med et lumsk smil på læben, og jeg kunne se at han havde nogle planer. ,, og hvorfor er han her?" spurgte jeg frustreret, og maste mig forbi dem. Med Rhys og min mor i hælende, forsvandt jeg ud i køkkenet.

,, HAN skal følge dig i skole, fordi HAN aftalte det med dig igår" sagde Rhys med et mærkeligt toneleje. Den fucking skid.

,, jeg går i skole, fordi jeg ikke skal side i bil med dig" svarede jeg irriteret, og rakte fuck til ham.

,, og Jack, " sagde han smilende. Jeg så undrende på ham, og derefter på min mor som bare trak på skuldrene. ,, ja, Jack skal sådan også i skole" huskede han på, som om det her var en rutine. At det var en hel normal onsdag morgen, og Rhys kom som altid og hentede mig i sin bil, hvor Jack forresten også sad i.

,, jeg. Går. " sagde jeg bestemt, og trak mine Vans på. Rhys trådte bare ned i sine sko, og så fandt de plads som om de var skræddersyet til hans fod. Ligesom Askepot.

,, Hailey, du følger med Rhys." konstaterede min mor, og så med et meget bestemmende blik på mig. Jeg svang armene ud i luften af ren frustration, og slog Rhys lige på brystet, hvor han hurtigt tog sin hånd til sig.

,, shit du slår hårdt" sagde han drillende, og åbnede døren. Uden at kigge på nogle af dem, tog jeg min jakke på, svang tasken over skulderen og gik ud af døren. Jack sad og stirrede ned på sit skød, eller telefon. Han sad på passagersædet, og ind gennem vinduet kunne jeg kun se han så nedad. Han kiggede så på mig og Rhys som kom gående side om side, og lyste så op.

,, du bliver sammen med Jack og Matt. Hele dagen! " sagde Rhys, og åbnede døren til bagsædet. Og nu har de fået Matt med på babysitter idéen?

,, jeg lover intet" konstaterede jeg, og ignorerede Rhys som smækkede døren hårdt i, og derefter satte sig ind på førersædet.

,, prøv at løb, men de finder dig " mindede han mig om. Jack så tilfreds tilbage mod mig, og jeg rakte bare tunge af ham imens jeg tog armene over kors.

,, jeg vil ikke babysittes. Der er mange andre der også bliver udsat for det her. Hvorfor er det kun mig, som i babysitter?" spurgte jeg frustreret, og kiggede i bakspejlet for at møde Rhys blik. Ingen af dem svarede. ,, idioter.." mumlede jeg, og et selvtilfredst smil lyste op fra Rhys mund.

Efter nogle minutter var vi ved skolen, og irriteret forlod jeg bilen, uden at vente på Jack. Men hurtige skridt kom nærmere, og jeg vidste allerede at det var Jack. Selvfølgelig var det, det. Rhys var allerede kørt.

,, der er Matt! " sagde Jack begejstret, og pegede mod Matt som stod ved indgangen. Jeg himlede dramatisk med øjnene, men smilte så stort da jeg så Amalia stå i baggrunden. Hun skimtede også mig, og vi løb ind i hinandens favn.

,, hvad er der sket?" spurgte jeg, og trak mig for at se ind i hendes øjne.
,, hvorfor har du ikke været i skole?"

,, det får du ikke at vide." sagde hun og smilte lumsk. Jeg kiggede så på Jack og Matt som ikke forstod vores hysteriske kram.

,, Amalia er her, så i behøver ikke lege babysittere" sagde jeg monotont, og trak Amalia med mig hen til mit skab. Men de forstod tydeligvis ikke dansk, fordi de fulgte efter os. Amalia så meget forvirret ud, men jeg ignorerede hendes bekymring, og snakkede om alt andet end svar på hendes spørgsmål. ,, jeg. Vil. Ikke. Have. Matematik. " brokkede jeg mig, og lukkede skabet hårdt i. Amalia så grinene på mig, og klappede min skulder.

,, du overlever" påmindede hun mig, og vendte sig så om så vi kunne følges til lokalet. Vi maste os forbi Jack og Matt, som fuldstændig havde glemt min tilstedeværelse. Ja tak.

Da vi endelig skulle til at have frokost, skulle Amalia gå. Hendes farfar var faldet om, og skulle på hospitalet. Så hele hendes familie var med til at støtte ham.

,, skal du ikke have noget mad? " spurgte Matt bekymret, og nikkede mod mig. Jeg gemte stadig mit ansigt i mine håndflader, og nægtede at kigge på enten Jack eller Matt. Football holdet havde sat sig hen til os, for at snakke om kampen efter skole.

,, skal du ikke se os spille, Hailey?" spurgte Jack så, og først nu kiggede jeg rundt på alle omkring mig. Jeg himlede med øjnene, og så over på alle andre end Football drengene. ,, Rhys er der også" sagde han, og havde en lumsket stemme. Han snakkede som om mig og Rhys datede, og var forelskede. Som om vi slet ikke kunne undvære hinandens selskab.

,, hold kæft, eller jeg kvæler dig," brummede jeg, og så udfordrende på Jack. Han kiggede chokeret på mig, og så over på alle hans venner som også så ud til at være i chok. ,, altså, er det første gang i høre mig tale?" spurgte jeg fornærmet, og krydsede armene med løftet øjenbryn.

,, nej, men det er ikke så tit en pige udfordrer os," smilte en af dem, og nu var jeg forvirret. Jeg udfordrede ham da ikk. Gjorde jeg? Nej. Jeg truede ham.

,, jeg har ikke udfordret nogle af jer, " brummede jeg, og kiggede frustreret rundt på dem alle, hvorefter jeg i en voldsomt effekt skubbede stolen ud, så jeg kunne skride. ,, men det gør jeg nu," jeg kiggede en del udfordrende på Jack og Matt, og satte så i løb ud fra kantinen, imens jeg råbte. ,, held og lykke med at finde mig!" jeg hørte også 2 stole blive slebet mod jorden, og satte så i spurt mod pigetoilettet. Jeg skyndte mig ind, lukkede og låste mig inde på toilettet, imens jeg fiskede min telefon om af lommen. Jeg sad derinde, indtil timen begyndte

Efter en alt for lang skoledag, greb Jack hårdt fat i mit håndlæd, og trak mig ud mod Football banen.

,, du fucking skred! Vi holder øje med dig af en grund! " han slap ikke grebet, men kiggede mod hans holdkammerater som pegede ham ind mod omklædningsrummet. Han så irriteret på mig, sukkede, og så satte han i løb mod omklædningsrummet. Jeg lod som om det ikke var sket, og fandt plads et sted ved de få publikum. Kampen startede først om en time. Jeg satte mig med krydsede arme på et af sæderne, og kiggede på den tomme bane, som snart ville være fyldt med kampklare og stærke fyre.

,, du har ikke gjort noget dumt, vel? " Rhys kom og satte sig ved siden af mig. Jeg satte mig et sæde længere væk fra ham, af ren irritation.

,, jo," han spærrede øjnene op, og så skuffet på mig. ,, men du får det ikke af vide" sagde jeg tilfredsstillende, og lænede mig tilbage. Han stirrede ud mod luften. Der var helt tavst.


Er virkelig ked af det lige nu, fordi min mormor og morfars hund lige er blevet kørt over. Jeg har redet hele mit liv ( stoppede i april) fordi de har en hest, og jeg red 5 gange om ugen. Hvilket vil sige, at jeg altså så den hund 5 gange om ugen. Det er heller ikke særlig sjovt at tænke på, at min bedstemor også blev kørt over. Bare i efterårsferien 2018.

Prøver at smile, selvom det også er forfærdeligt at tænke på hvordan de har det lige nu.

Hvornår mistede i sidst en i elskede/kendte?

Udgivet: 03/06-2019

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

82.7K 2K 53
Marlowe Sanders bliver smidt ud hjemmefra af sin stedfar. Herfra står hun alene. Marlowe finder hurtigt ud af, at for at overleve skal hun finde et j...
78K 2.1K 48
Jeg løber ind i et tomt klasselokale. Idiot. Hvordan kunne han tro at jeg ville være venner med ham igen efter hvad han gjorde? Jeg er ikke meget for...
260K 6.6K 59
Der er langt fra Danmark til New York, især når man ikke tager turen frivilligt. Med sit rodede hår, sin hårde attitude og 'I don't care' facade lyk...
72K 2K 52
BEMÆRK! Dette er 2'eren til Addicted to you, så jeg råder dig til at læse den først! *ANSTØDIGT SPROG OG VOLDSOMME SCENER!!! LÆSES PÅ EGET ANSVAR* V...