Our story/ Ben Hardy❤

By zuzka47

23.3K 1.2K 532

Jmenuju se Katie a je mi 18 let. Právě vyšel nový film Bohemian Rhapsody a asi jako každá holka, jsem se zami... More

1. seznámení
2. omg!
3. I finally meet you!
4. My name is Ka- I'm Beck
5. morning
7. Good night
8. one month
9. new movie?
10. Kiss?! no, please
11. nothing
12. Again?
13. End
14. no!!!
15. hug❤
16. Goodbye
17. paparazzi
18. me?
19. Yes
20. aquapark
21. airport
22. Hi, i'm Lucy, but you know it
23. Hi, Hollywood!
24. Disneyland? Oh, yes
25. Malibu
26. Bye LA
27. clothes
28. Hi Paris
29. Paris fashion week
30. It's not good
31. I can't be with him
32. Doctor
33. Beck?
34. lonely
35. finally
36. oh no
37. i'm happy only with you
38. i love you guys
39. love
40. Boy or girl?
41. room
42. welcome
43. Forever

6. instagram, really Joey?

637 33 3
By zuzka47

No to snad není možný. Je mi tam vidět do obličeje... A je to v háji... A protože jsem hrála v nějakých filmech, tak mě všichni poznají. Asi po pěti minutách mi začali chodit zprávy do directu. A ne moc hezký... Teda našla jsem tam pár hezkých zpráv, ale rozhodně převažovali ty nehezké. A přicházeli pořád další a další...

V tom mi přišla zpráva od Bena.
,,Hádám, že teď máš plnej Direct nenávistných zpráv.... Moc se omlouvám. Nechtěl jsem prozradit kdo jsi. Snad to snášíš v pohodě❤"

upřímně? Tohle mě překvapilo, ale mile. Byl na mě hrozně hodnej. Rozhodnu se, že mu odepíšu.
,,Hádáš správně, ale rozhodně ti nic nevyčítám❤ a víš co? Ta hra mě baví, že neví co mezi námi je😁. Jdu přidat společnou fotku ze včerejška 😊"

odešlu zprávu a najedu na hlavní stranu. Přidám tu fotku, kde jsme všichni a napíšu k ní. ,,Děkuju moc za krásnej večer😊" zveřejnim to a čekám na další nenávistné komentáře, ale teď už se začnou objevovat komentáře typu ,,sluší" nebo ,,vy spolu něco máte? Jestli jo tak přeju" a nebo ,,doufám, že jste spolu" usměju se nad tím a tohle mě dokope k tomu, abych jim odepsala. Většinou stejně odepisuju ,,děkuju, ale nejsme spolu, jen jsme se potkali". Pak mě ale zaráží komentáře od Bena, Joeyho, Ramiho a Gwila.

benhardy: strašně rád jsem tě       
                     poznal❤
Katie_Gray: já tebe😊

joe_mazello: byl to skvělý večer😍😉
Katie_ Gray: to teda❤

ramimalek: moc jsme si to užil😊
Katie_ Gray: já taky 😊❤

mrgwilymlee: musíme zopáknout😉
Katie_ Gray: to by jsme měli😉❤

Pak mi přijdou ještě další zprávy typu: ,,nemám tě ráda" ,,co na tobě vidí?" A tak dál... Nic moc si z toho nedělám.

Uslyším bouchnutí vchodových dveří a to znamená jediné. Rodiče jsou doma! Seběhnu schody a běžím do předsíně, kde už stojí mamka s taťkou. ,,ahoj" řeknu a usměju se. ,,Ahoj zlatíčko tak co jak to šlo?" ,,Jo dobrý a co u vás?" ,,No... Povýšili nás, což je skvělý, ale budeme muset častěji odjíždět pryč" ,,to nevadí. Vždyť už jsem dospělá to zvládnu" usměje se na ně a oni mi to oplatí.

,,A co si dělala v Londýně? A u koho si přespala?" Ptá se hned mamka zvědavě a já se usměju. ,,Byli jsme s Beck na turné pro fanoušky, které pořádali herci z Bohemian Rhapsody. No a potom tam byla s nimi párty a my jsme se tam s nimi poznali. No a pak jsme si připili, já nemohla tím pádem řídit a tak jsme přespali u nich" řeknu na jeden nádech a rodiče vykulí oči. ,,To je super. To byl tvůj sen je potkat co?" Přikývnu. ,,Tak to jo" usmějou se. ,,Hele já už půjdu spát jsem unavená" řeknu a jdu k sobě. Lehnu si na postel a okamžitě vytuhnu.

Ráno mi začne zvonit budík a já se unaveně přetočim na druhý bok, abych ho vypla. Unaveně vstanu a přesunu se do koupelny. Vyčistim si zuby, umyju si obličej a pro dnešek se nenamaluju. Dojdu zpět do svého pokoje a ze své skříně vytáhnu kraťasy a lehký svetřík.

K tomu si vezmu černé balerínky a černou kabelku. Do ty si hodim klíče, občanku a peněženku a můžu vyrazit. Ještě než odejdu, zkontroluji si zprávy. Mám 500 nepřečtených zpráv. Začnu si je pročítat a ty hnusný vymažu. Na ty hezký odpovím. A poslední zpráva je od Bena.
,,Ahojky😊 nechceš dneska něco podniknout? I s klukama? Rádi by jsme tě viděli" hned odepíšu. ,,Klidně, školu mám do půl druhý tak se domluvíme kde na mě počkáte😉" dojdu si do kuchyně pro jablko a jdu z domu ven. ,,Vyzvedneme tě u školy😊 " na to už nic neodepíšu a jen se pro sebe usměju.

Celý den ve škole probíhal divně. Pořád za mnou někdo chodil, kvůli Benovi. A ještě si myslí, že jim to řeknu. Hah to tak. Jindy mě ani neznají a teď jsme nejlepší kamarádky. Tak to teda nasrat.

Dojdu ke své skříňce a dám si tam učebnice. Najednou se u mě objeví Beck. ,,Nepodnikneme dneska něco?" Zeptá se a já se na ní omluvně podívám. ,,promiň, dneska nemůžu. Jedu někam s klukama" ,,aha" řekne mírně naštvaně a odejde. Tak tohle jsme nepochopila. No nic nebudu to řešit.

Vyjdu se školy a uvidím černé auto se zatmavenými skly. Vůbec netuším jestli to jsou oni. Až po chvilce se dveře řidiče otevřeli a vykouknul Ben. ,,Jdeš?" Usměje se a já přikývnu. Bohužel si ho všimnou i ostatní holky a hned se rozeběhnou k autu. Já udělám to samý a mám náskok. Nasednu do auta a Ben se hned rozjede. ,,Ahoj kluci" řeknu udýchaně a oni se na mě usmějou. ,,Ahoj" odpoví všichni a já se otočím směrem dopředu.

,,Tohle mi neodpustí" usměju se a oni se začnou smát. ,,Tak kam to jedeme?" Zeptám se a oni pokrčí rameny. ,,Asi se půjdeme projít do jednoho parku. Je klidný a moc lidí tam nechodí. " Řekne Ben a já přikývnu. ,,Fajn" odpovím a zrovna začnou hrát v rádiu mojí oblíbenou písničku. ,,Můžu?" Zeptám se a ukážu na knoflík na zesílení. ,,Jasně" usměje se na mě a já písničku zesílím. Hrajou Killer Queen a já tu písničku miluju. Začnu si zpívat a kluci se ke mě přidají. Když to skončí, začneme se všichni hrozně smát a já si čím dál tím víc uvědomuju, jak je mi s nimi dobře.

Zastavíme před bránou krásně vypadajícího parku. Vylezeme ven za auta a vydáme se do parku. Projdeme kolem fontánky a pořád se něčemu smějeme. ,,vidíte to?" Vykřikne najednou Joey a rozběhne se ke kašně. Všichni ho následujeme a koukneme do kašny, kde nic není.

,,Co se-" zasekla jsme se, protože na mě Joey cáknul a ne málo. ,,Opravdu Joey? Jak chceš, ale tohle si neměl dělat" řeknu a cáknu na něj mnohem víc než on na mě. Bohužel u toho zasáhnu i Gwila. ,,No co to" řekne a cákne na mě taky, ale trefí Ramiho. Ten se taky přidá a já kouknu na Bena, který nás pobaveně sleduje. ,,no to teda ne" řeknu i pro sebe a hodně cáknu na Bena. Ten se na mě šibalsky koukne a oplatí mi to. Všichni tam po sobě cákáme jak malí děti, ale najednou jsme ve vzduchu.

Kouknu se, kdo a uvidím Joeyho. ,,Co to děláš?" Začnu se smát, ale v tom mi to dojde. ,,Ne ne ne prosím Joey pro-" pozdě. Ponoříme se do strašně studené vody a hned si stoupnu, abych se mohla nadechnou. Všichni se hrozně smějou. ,,no fakt sranda tyjo" řeknu, ale taky to nevydržím a vybuchnu smíchy. ,,Ukaž pomůžu ti" řekne Rami a podá mi ruku a já jí příjmu. Už mě chce vytáhnout, ale já ho stáhnu k sobě. Takže už je ve vodě i on. Začnu se hrozně smát a rychle se kouknu na Bena pohledem, kterým jsem ho jasně prosila ať mi pomůže ven.

Okamžitě přišel a pomohl mi ven. ,,Děkuju" usměju se na něj a zase mi blískne v očích. ,,já tě mám tak ráda" ,,neee Katie" zasměje se, ale to už ho objímam. Začne se smát, ale obejme mě taky. ,,Kat já tě zabiju" zakřičí Rami a já se leknu a tak se schovám za Bena. Ten se začne smát a já se bojím toho co přijde. ,,pojď sem, nebo to bude ještě horší" řekne a rozeběhne se za mnou a já zase směrem od něj. Po chvilce mě ale doběhne a začne mě lochtat. Naštěstí se mu v jednu chvíli vytrhnu a rozběhnu se.

To bych ale nebyla já, kdyby se mi něco nepřihodilo. Zakopnu o vlastní nohu a už ležím rozpláclá na zemi. Všichni ke mě hned přiběhnou a já se začnu hrozně smát. Byla to strašná šlupka to teda že jo, ale v tuhle chvíli se fakt musím smát. ,,Jsi v pohodě?" Zeptá se vystrašeně Ben a zvedne mě do sedu. ,,J-jo jasně ž-že jo" řeknu v návalu smíchu.

Kouknu se na svoje kolena a mam je celá od krve. Cítím, že i z brady mi musí téct krev. Ruce mám taky celé od krve, ale stejně se směju. ,,Pojď sem" řekne Ben a vezme mě do náruče. ,, Za prvý já umím chodit a za druhý jsme těžká" řeknu a on se zasměje. ,,Za prvý já vím, že umíš a za druhý nejsi vůbec těžká" usměje se a dojde se mnou až k autu. Po té cestě mi už začíná být zima, ale nic neřeknu.

Joey otevře kufr a Ben mě tam posadí. Vytáhne tam od někaď  jeho mikinu a podá mi jí. ,,Převlíkni se ať ti není zima" ,,ale co ty?" Zeptám se. ,, Já si můžu jen sundat triko a budu v pohodě" řekne a přidá mi k mikině i tepláky. ,,Děkuju" usměju se.  Zvednu se a jdu na druhou stranu auta, kde si přetáhnu přes hlavu svetr a vezmu si mikinu. Sundám si i kraťasy a vezmu si tepláky. Vlasy si stáhnu do volného (mokrého) drdolu a jdu zpět ke kufru.

Kluci vybuchnou smíchy když mě uvidí a já se taky začnu smát. ,,No tak vypadám divně, ale je mi teplo" vypláznu na ně jazyk a oni ztichnou. A pak si myslím, že mě chtěl Ben zabít, protože si SUNDAL TRIKO!!! Chápete ?! Já byla úplně v šoku. Oční kontakt Kat. Oční kontakt! ,,Halooo! Země volá Katie" zamává mi před očima Joey a já se proberu z tranzu. ,,Jo jasně jsme v pohodě můžeme jet" řeknu a rychle vystřelim na místo spolujezdce, doprovázená smíchem kluků.

Všichni si sednou do auta a já radši koukám z okna než na Bena. ,,Nechceš u nás dneska přespat?" ,,Klidně, ale musim zítra do školy a musím domů pro věci" ,,jasně hned tam budeme" řekne Ben a jedem až ke mě domů.

Ahoj! Tak dneska ještě jedna kapitola, snad se vám líbí ❤ zítra očekávejte další, snad to stihnu. 😊

Continue Reading

You'll Also Like

269K 3.3K 14
"Slečno Lorsová...vaše známky jsou špatné, měl bych vás to doučit,,-"Jistě, pane Rickmane,, "Doučíte mě fyziku?,,-"Samozřejmě,, "Platí ve fyzice zák...
20.4K 1.8K 24
Hana je mladá dívka žijící se svým otcem na skromném statku. Je tomu deset let, co zbyli pouze dva na celé stavení. Deset let, co zvláštní muž odvedl...
15.2K 673 72
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
Maska ✔️ By Teres

Mystery / Thriller

97.6K 6.6K 30
Vyrůstal v podmínkách, kde mu nikdo nebyl příkladem dobrého chování a kde mu nikdo neprojevoval lásku. Postupem času se naučil, že pokud chce ve spol...