Kalbim Senin (Tamamlandı)

By serabss

1.1M 44.4K 5.6K

"Neden böyle bir şey yaptın Yiğit abi ?" "Senin için Derin. " "İyi de neden? Neden benim için hayatını mahvet... More

Tanıtım
1 . BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM
6. BÖLÜM
7. BÖLÜM
8. BÖLÜM
9. BÖLÜM
ALINTI
10. BÖLÜM
11. BÖLÜM
12. BÖLÜM
13. BÖLÜM
14. BÖLÜM
ALINTI
15. BÖLÜM
17. BÖLÜM
18. BÖLÜM
19. BÖLÜM
20. BÖLÜM
21. BÖLÜM
22. BÖLÜM
23. BÖLÜM
24. BÖLÜM
25. BÖLÜM
26. BÖLÜM
27. BÖLÜM
28. BÖLÜM
29. BÖLÜM
30. BÖLÜM
31. BÖLÜM
32. BÖLÜM
33. BÖLÜM
34. BÖLÜM
35. BÖLÜM
36. BÖLÜM
37. BÖLÜM
38. BÖLÜM
39. BÖLÜM
40. BÖLÜM
41. BÖLÜM
42. BÖLÜM
43. BÖLÜM
44. BÖLÜM
45. BÖLÜM
46. BÖLÜM
FİNAL

16. BÖLÜM

21.7K 821 121
By serabss

Yağız Efe bir anda kucağına bayılan annesi ile neye uğradığını şaşırırken hızla annesini kucağına alıp salondaki koltuğa götürüp yatırdı. Bir yandan da hâlâ kapıda dikilmekte olanlarla konuştu.

"Derin abicim çabuk kolanya getir. Miray sizde içeri girip kapıyı kapatın."

Derin abisinin sözleri ile kendine gelince hızla gidip kolanya getirdi. Bu sırada Miray da koltuğa oturmuş olanları seyrediyordu.
Yağız Efe annesinin bileklerini ovarken Derin de kolanya koklatıyordu. Bu işlem beş dakika devam ederken nihayet Ayla hanım kendine gelmişti.

"Yağız. "

"Efendim anne."

"Ohh şükürler olsun rüyaymış. Oğlum çok kötü bir kabus gördüm. Sen yanında bir kız ve oğlan çocuğuyla gelmiştin yavrum. "

Yağız Efe annesinin söylediklerine gülmemek için kendini zor tutarken annesine baktı. Belli ki annesi henüz tam olarak kendine gelmemişti. Ancak bir an önce yaşananların rüya olmadığını anlaması gerekiyordu.

"Anne senin gördüklerin ne rüya ne de kabus hepsi gerçek. İstersen bak. "

Yağız  biraz yana kayınca Ayla hanım koltukta oturan genç kızı ve çocuğu görünce hızla yerinden doğruldu.

"Ayy Allahım ben bu günleri de mi görecektim. Yağız oğlum sen ne yaptın ?"

"Ne yaptım anne?"

"Oğlum bu kız bu çocuk. Bana bu çocuğun senin çocuğun olmadığını bu kızın da arkadaşın olduğunu söyle."

"Ahh merak etme annecim. Bu karşımdaki güzel kız Miray bu yakışıklı da Aras ve Aras benim çocuğum değil. Ancak Miray benim evleneceğim kadın. "

"Ne? Sakın bana çocuklu bir kadın ile Evleneceğini söyleme. "

"Hayır Aras Miray ' ın kardeşi. "

Ayla hanım duydukları ile rahat bir nefes alırken. Karşısındaki kızı da alıcı gözle incelemeye başladı. Kız gerçekten de çok güzeldi. Sapsarı doğal saçlar mavi gözler. Biçimli yüz hatlarıyla demek ki oğlunun kalbini çalmıştı. Aslında bu duruma sevindi. Sonuçta artık kız aramak gibi bir derdi kalmamıştı.

"Eee oğlum tanıştırmayacak mısın bizi?"

Yağız annesine bakarken bir kez daha ona hayran olmuştu. Hem pamuk gibi bir kalbi vardı hem de siniri saman alevi gibiydi.

"Az önce dediğim gibi Miray ve Aras. Bunlar da benim annem Ayla, kız kardeşim Derin. "

Miray kucağında uyuya kalan kardeşini koltuğun üzerine yatırıp Ayla hanımın yanına gitti.

"Memnun oldum efendim. "

Ayla hanım gülümseyerek öpmesi için elini uzattı. Miray elini öptükten sonra Ayla hanım sarılmıştı.

"Hoş geldin."

"Hoş buldum. "

Miray Ayla Hanımdan ayrıldıktan sonra geldiğinden beri bir köşede olup biteni izleyen Derine döndü. Derin olayın açığa çıkmasına sevinirken bir yandan da bu güzel kızın yengesi olmasına sevinmişti. Bu yüzden o da annesi gibi aynı sıcaklıkla karşıladı.

"Biraz garip bir tanışma oldu ama hoş geldin. "

"Hoş buldum. "

Miray Derin den de aynı tepkiyi aldığına sevinmişti. Çünkü buraya gelince biraz endişeliydi ancak şimdi biraz daha rahatlamıştı.
Derin sıranın abisine geldiğini anlayınca. Daha yeni annesinin sarılmasından kurtulan abisine bu defa o sıkıca sarıldı. Çok özlemişti abisini.

"Hoş geldin canım abim. "

"Hoş buldum. Hoş buldum da bu gidişle nefessizlikten öleceğim."

"Yaa ama ne yapayım çok özledim."

Yağız kardeşinin sözlerine gülerken o da sımsıkı sarılmıştı. Derin ve Yağız ayrıldıktan sonra Ayla hanım olaya el atarak herkese bir görev verdi.

"Tamam yeter bu kadar hasret giderdiniz. Şimdi Derin sen Mirayı ve kardeşini senin için sorun değilse odana çıkar yorulmuşlardır. Sonrada  gel bana yardım et. Yağız sende gel benimle mutfağa liste yapacağım git onları al. "

"Yaa ama anne yeni geldim ben."

"Yağız! "

"İyi be tamam. "

Derin Miray ve Arası odasına götürürken Ayla hanım da oğlu ile mutfağa girip kapıyı kapattı.

"Evet Yağız efendi şimdi bana bu işi doğru dürüst anlat. Madem bu kızı seviyordun niye bize haber vermedin? Gelip isterdik ailesinden şimdi peşine takip gelmişsin biz el aleme ne deriz ?"

Yağız cevap vereceği esnada mutfağın kapısı açılmış Derin gelmişti. Yağız Derine baktıktan sonra konuşmaya başladı.

"Anne Mirayın ailesi yok. Bu yüzden düğüne kadar bizimle kalacak. Düğünü de en erken vakitte yaparız ve böylece kimse bir şey de diyemez. Ayrıca lütfen başka soru sorma çünkü cevap vermeyeceğim. "

Ayla hanım her ne kadar konuşmak istese de oğlunun huyunu bildiği için susup listeyi hazırladı.

"Al git bunları al. Dönüşte de kahveye uğrayıp babanı da alıp öyle gel. Yolda olanları anlatırsın "

Yağız tamam deyip evden çıkarken Ayla hanım ise Derine dönmüştü.

"Kızım sende kocanı ara o da gelsin yemeğe. "

"Yok anne Yiğit akşam yemeğine gelecek. Hem onun bitirmesi gereken projesi var evde onun için çalışıyor."

"Derin beni sinirlendirme ara gelsin. Akşam üzeri gidersiniz o zamanda yapar projesini. "

"İyi peki. Ben gidip arayayım."

"Benim yanımda konuş. "

Derin annesinin söylediği şeye tam karşı  gelecek iken Ayla hanım ın itiraz istemeyen bakışlarını görünce el mecbur telefonun çıkarıp aramaya başladı. Bir yandan da nasıl konuşacağını düşünüyordu. Sonuçta annesinin yanında abi diyemezdi en iyisi hitap etmeden konuşmaktı. Telefon açılınca konuştu.

"Alo. "

"Efendim Derin. "

"Ne yapıyorsun? "

"Projemi tamamlıyorum. "

"Hımm. Şey annem öğlen yemeğine gelmeni istedi de senin için de sorun değilse gel istersen. "

"Derin ben sana arabada da söyledim  rahatsızlık vermeyeyim ben. "

"Yok yok vermesin. Bekliyoruz seni. "

"İyi peki madem."

"Tamam o zaman görüşürüz ."

"Görüşürüz."

Derin telefonu kapatıp annesine döndü.

"Gelecekmiş "

"Oh iyi iyi . Bir an önce abin gelseydi de yemeklere başlasaydık."

"Başlarız anne acele etme. "

Ayla hanım kızına sinirle bakıp mutfak masasına oturdu. Derin de annesinin karşısına oturmuş uzun zamandır girmediği sosyal medya hesabında dolaşıyordu. O esnada Yiğiti takip etmediği aklına gelince arama motoruna Yiğitin adını yazıp bekledi ve karşına Yiğitin hesabı çıkınca üstüne tıkladı bu sırada gördükleri ile ağzının o şeklini almasını engelleyemedi.

Ulan 12k ne demek. Eee tabi adam şirkette çalışıyor havası var. Takipçilerine girip baktığında  neredeyse hepsi kızdı. Bir anda nedenini bilmediği bir şekilde sinirlenince oradan çıkıp fotolarına bakmaya başladı. Ve o an Yiğitin ne kadar yakışıklı olduğunu bir kez daha gördü. Yüklenmiş olan 18 fotoğrafa da tek tek bakarken altındaki yorumlar resmen Derini yine sinirlendirmişti. Şu an bu duyguları hissetmesinin tek sebebi olmalıydı o da Yiğiti abisi gibi görmesi. Sonuçta abisini de kıskanıyordu. Düşünceleri uzayıp giderken kapının çalınması ile düşüncelerini ŞİMDİLİK bir kenara koyup kapıyı açmaya gitti.

"Hoş geldiniz."

"Hoş bulduk. "

Abisi mutfağa giderken Derin gidip babasına sarıldı. Ve beraber içeri girdiler. Koltuğa oturup babasıyla konuşurken annesinin ona seslenmesiyle kalkıp mutfağa gitti ve annesiyle yemek hazırlamaya başladı. Aradan geçen iki saatin ardından yemekler olmuştu. Derin sofrayı hazırlamak için salona giderken kapı çalınca bu defa Yiğitin geldiğini bildiği için kapıyı açmaya gitti. Ve tam da tahmin ettiği gibi Yiğit'in geldiğini gördü.

"Hoş geldin. "

"Hoş buldum. Şey ben tatlı getirmiştim. "

Elindeki tatlıyı  Derine uzatırken Derin tatlıyı almış bu sırada Yiğit te içeriye girmişti.

"Babam ve abim salonda sende oraya geç. Zaten birazdan yemekler hazır olur. "

Yiğit salona geçerken Derin de sofrayı hazırlamaya kaldığı yerden devam etti. Sofra hazır olunca babası ve Yiğit sofraya otururken Yağız da Mirayı çağırmaya gitmişti. Derin de çorbaları doldurup Yiğitin yanına oturunca. Yağız Miray ve Aras da gelmişti. Bu sırada olanları bilmeyen Yiğit karşındaki görüntü karşısında içtiği su boğazında kalınca bir anda öksürmeye başladı.

Derin Yiğit in sırtına vururken Ayla hanım da Yiğite su uzatıyordu. Yiğit biraz daha iyi olunca konuştu.

"Yağız sen. Yani sen ne yaptın?"

Yağız karşındaki arkadaşının şaşkın haline gülerken cevap verdi.

"Miray benim evleneceğim kadın bu küçük yakışıklı da kardeşi Aras. Bu da Yiğit Derin in eşi. Aynı zamanda da benim can dostum."

Miray başını sallarken bir yandan da şaşırmıştı. Çünkü Derin in evli olacağını düşünmemişti. Ancak şimdi parmağına bakınca yüzüğü gördü. Miray  Yağız ın babasıyla da tanıştıktan sonra  masaya oturunca güzel geçen bir yemek yenmişti. Ardından Yiğitin getirdiği tatlı ile içilen çay dan sonra Yiğit artık kalkmaları gerektiği için yanında oturan Derine eğilip konuştu.

"Kalkalım mı?"

"Olur. "

Yiğit Derin in babasına dönüp izin istedikten sonra kalkmışlardı. Yiğit araba ile gelmediği için yürüyerek eve doğru ilerlediler. Eve gelince içeri girdiklerinde Yiğit çizim yapmak için odasına gidecekken Derin bu gün sürekli içini kemirip duran konuyu konuşmak için Yiğiti durdurdu.

"Yiğit biraz konuşabilir miyiz? "

O an Derin in ağzından çıkanlara ikisi de şaşırmıştı. Çünkü Derin ilk defa yanlarında kimse olmadığı halde ona adıyla hitap etmişti. Ancak Derin in şu an bunu düşünecek hali yoktu.

"Tabi Derin. Gel şöyle oturalım."

Derin oturunca Yiğitte karşısına oturmuştu. Ancak Derin nereden başlayacağını bilmiyordu. Çünkü daha bunu neden yaptığını bile bilmiyordu.

"Evet Derin dinliyorum. "

"Şey ben bu gün instagrama girdim. Şey yani Yaprak girmiş. Ufff Hayır yani ben merak edip senin hesabına baktım. Ve şey hani bir sürü kız vardı. Eee yani şimdi biz evlendik ya hani oradaki kızlar da bilse de ona göre davransa."

Yiğit şaşkınlıkla Derini dinlerken Derin de bir onun kadar şaşkındı.

"İyi de Derin ne yapabilirim ki?"

"Şey aslında mesela ikimizin düğün fotosunu koysan kızları da engellesen çok güzel olur. Yanlış anlama sadece evli olduğumuz bilinsin ve dışarıdan yanlış anlaşılmasın diye bunları istiyorum."

"Hımm peki o zaman aynı şeyler senin için de geçerli olursa neden olmasın. "

"Tamam kabul ediyorum."

"İyi o halde hadi yapalım."

İkisi de düğün albümlerinden en beğendikleri fotoyu seçip hem profil yaptılar hemde yüklediler. Ardından Yiğit kızları Derin de erkekleri engelledikten sonra her şey çok güzel olmuştu.

"Bunu da hallettiğimize göre artık Projemi çizmeye gidebilir miyim ?"

"Tabi ki."

Yiğit gülümseyerek odasına çıkarken. Bu günün ne kadar da güzel bir olduğunu düşünüyordu. Resmen ilkleri yaşamıştı. Önce Derin onu öpmüş, ardından ne kadar inkar bile etse resmen onu kıskanmıştı. Bugün Yiğit ile Derin in arasında minicik de olsa bir duygu filizlenmişti. Ve bundan sonra bu filizi büyütüp ağaç yapmak Yiğite kalıyordu.

Yiğit odasına çıktıktan sonra Derin ise  hâlâ Yiğitin profilinde yüzündeki gülümseme ile dolanıyordu. Çünkü o içindeki nedenini bilmediği bunları yapmasının tek nedeni olan duygu bunlar gerçekleşince yok olmuştu. Yerini ise tarifi imkansız bir heyecana bırakmıştı. Ve Bu heyecan Derini sebepsiz yere mutlu ediyordu. Daha fazla orada oturmayıp odasına çıktı.
Annesine aldığı için kızdığı ama yaz aylarında feci halde serin tutan geceliklerden giyip yatağına oturdu ve kitabını eline alıp okumaya başladı.

Yiğit nihayet projeyi bitirdikten sonra yerinden kalktığında saat 12 yi geçiyordu. Su içmek için odasından çıktığında karşıdaki Derinin odasına baktı ve kapısını açık görünce adımlarına mani olamayarak odaya girdi. Derin okuduğu kitap üstüne düşmüş üstü açık bir şekilde uyuyordu. Ancak Yiğiti asıl şaşırtan üstündeki gecelik olmuştu. Hemen kendini toparlayıp. Yatağın yanına yaklaştı. Önce kitabı aldı ve kaldığı sayfayı kıvırıp yandaki çekmecenin üstüne koydu. Ardından da yan taraftaki örtüyü alıp üstüne örttükten sonra her ne kadar onu öpmek istese de uyanacağı korkusuyla bundan vazgeçip kapıya doğru ilerledi.

Odadan çıkıp kapıyı kapattığında Derin de gözlerini açmıştı. Çünkü Derin Yiğit odaya girmeden beş dakika önce su içmek için uyanmıştı. Tam kalacağı sırada odasına giren Yiğit ile hızla gözlerini kapatmıştı. Çünkü bu gecelikle ona uyanık ile yakalanamaktansa uyuyor numarası yapmayı tercih ettiği için sadece öylece durmuştu. Ve Yiğitin yaptıkları ile içinden bir kez daha Yiğite teşekkür etti. Çünkü  Gerçekten de tam bir abi gibi Şevket gösteriyordu Derine her ne kadar bu durum Derinin biraz canını sıksa bile. Şimdi bunu boş  verip  uykusuna kaldığı yerden devam etti. Zaten şu an hiç aşağı inip şu içecek hali yoktu. Bu yüzden uykuyu tercih edip uyudu.

1 hafta sonra

Derin mutfakta kahvaltısını yaparken Yiğitte uyku mahmuru bir şekilde mutfağa girmişti.

"Günaydın Derin. "

"Günaydın. "

"Hayırdır erkencisin. "

"Biliyorsun bir hafta sonra düğün var. Bu gün alışverişe çıkacağız. "

"Hımm iyiymiş."

"Hadi gel sende kahvaltı yap. "

Yiğitte masaya oturduktan sonra kahvaltıya başladılar. Tek farkla o da Derin hızla yerken Yiğit tebessümle onu izliyordu. Şu bir hafta aynı şekilde geçmişti. Tek fark Derin o gecenin ardından hâlâ abi diyordu. Oysa Yiğit o gün  kadar mutlu olmuştu. Ancak belli ki bir anda olan bir şeydi. Yiğit bunu çok fazla takmamaya çalıştı. Çünkü her şey için zamana ihtiyaç vardı.

Derin kahvaltısını yaptıktan sonra sofradan kalkarken Yiğit daha yeni yemeye başlamıştı.

"Yiğit abi çabuk ye ama Geç kalacağım."

"Tamam Derin. "

Yiğit hızla bir şeyler ağzına attıktan sonra o da kalkmıştı.

"Sen hazırsın zaten bende giyinip geliyorum. Seni annenlere bırakırım. "

Yiğit odasına çıkarken Derin de sofrayı toplayıp kapının yanında  Yiğiti beklemeye başladı. Neyse ki çok  beklemesine gerek kalmadan Yiğit gelmişti. Beraber evden çıkıp arabaya bindiler ve Yiğit Derinin evine doğru sürdü.

"Kim sizi götürecek ?"

"Bilmiyorum ki. Abim de bu gün iş görüşmesine gitti. Taxi ile gideriz."

"Yok olmaz öyle ben bırakırım sizi."

"Yok ya işin vardır senin."

"Bu gün cumartesi Derin sorun olmaz."

"Tamam o zaman. "

Evin önüne geldiklerinde Derin gidip annesi ile Mirayı çağırdı. Onlar gelince yine Yiğitin arabasına binip AVM ye doğru ilerlemeye başladılar.

"Sana da zahmet oldu oğlum. "

"Yok önemli değil. Zaten hafta sonu pek İşim yok. "

Bu konuşmadan sonra sessizlik içinde AVM ye geldiklerinde Ayla hanım ile Miray arabadan indikten sonra Derin de Yiğit ile konuşuyordu.

"Derin işiniz bitince beni ara ben gelir alırım. "

"Tamam."

"Hadi iyi alışverişler. "

"Teşekkürler."

Derin de arabadan inince Yiğit gitmişti. Ve üç kadın için yorucu geçen alışveriş maratonu başlamıştı.
İlk önce gelinlik bakmaya başladılar bir saatin sonunda Miray istediği gelinliği ve ayakkabıyı bulunca sıra diğer ihtiyaçlara gelmişti. Öğlene kadar böyle devam ederken acıktıkları için yemek yemeye karar verdiler. Ayla hanım ile Miray yemek bölümüne çıkarken Derin de  sıkıştığı için lavaboya gitmek üzere onlardan ayrılmıştı.

Derin lavaboya gidip işlerini hallettikten sonra ellerini de yıkayıp çıktıktan sonra. Bir anda kolundan çekilmesi ile tekrar lavaboya girdi. Tam çığlık atacağı esnada arkasındaki kişi ağzını kapatınca bu çabası boşa çıkmıştı. Korku ile titreyip çırpınırken bir anda arkasındaki kişi ellerini ağzından çekip  Derini kendine çevirince Derin gördüğü kişi ile şaşkına dönerken ağzından tek bir isim çıkmıştı.

"Serkan! "

Evet bölüm geldi inşallah beğenirsiniz. Uzun süre ortalıkta olmayan Serkan yine Derinin yanına geldi. Bakalım ne olacak?

Bu arada bu bölüme sınır koyacağım çünkü diğer bölümün oy ve yorum sayısı beni üzdü.

Sınır: 130 oy 50 yorum

Sevgiyle kalın 😙 💞

Continue Reading

You'll Also Like

1.7M 103K 49
Bir gerçek ailem klişesi. Düzgün yazılmış, saçma olmayan bir biyolojik ailem kitabı arıyorsanız, hoş geldiniz. Yalnız içeri girmeden uyarayım! Ankara...
18.2K 2.8K 30
Polis Amiri Akın Avcı, gökten herkese üç elma düşecek olsa kendi payına düşenin bir kız olduğunu hiç bilmiyordu! Ta ki o güne kadar... Bahçesindeki a...
28.2K 2.6K 36
Daha fazla dayanamadım . Hıçkırarak ağlamaya başladım . Zaten çok bile dayanmıştım . Ama konuşacaktım . On beş senedir susuyordum . Dile kolay on beş...
Unutursun By eniiiM

Teen Fiction

371K 24.7K 54
"Allah der ki, kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer gölge veren ağaç...