◇♡ Kördüğüm ♧♤

By cansu2305

1.1M 30K 4K

Zine Beritan . Beritan aşiretinin namsalmış güzellikteki yegane incisi. Töreye kurban edilmiştir. Mirhan Bayk... More

1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
DUYURU ❤
17. Bölüm
18.Bölüm
Yeni bölüm değil :(
19. Bölüm
Dilberciler & Zineciler
20.Bölüm
21.Bölüm
Kapağımıza hoşgeldin diyelim 😊
22. Bölüm ( doğum günüme özel )
23. Bölüm
24.Bölüm
25.Bölüm
26.Bölüm
Yazardan 2
28. Bölüm
29. Bölüm
30.Bölüm
önemli
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
istişare ...
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
whatsapp
37. Bölüm
Hikaye ve Yazar hakkinda Bilgiler
38. Bölüm
39.Bölüm
40. Bölüm
41. Bölüm
42. Bölüm
43. Bölüm
yeni kapak
44. Bölüm
bőlűm deģil :(
haydi millet buraya 🤩🤩
45. Bölüm
Son duyuru..
• Final •
Kitap önerisi
Finalden kesit..
Zine teyzemizden küçük bir anlatım...
Can canlaaar 😄
yeni Kitap
Karo As ◇

27. Bölüm

13.8K 478 59
By cansu2305


Öncelikle herkese aşırı ilginizden dolayı teşekkür ederim.. resmen bir " kuma kördüğüm ailesi" olmuşuz.. bu bölümden sonra yorumlarınızı merak ediyorum..  😊❤️ seviliyorsunuz .. hadi bakalım gelsin yeni bölüm :

Hatırlatma :

Mesajın üstünü tıklamış ve şu mesajı yollamıştı:

Ben hazırım umarım sende hazırsındır. İstediğin zaman istediğin yerde memnuniyetle tanışabiliriz. Aramızda kalacağına emin olabilirsin.

Zine bayki


Konakta herkes kahvaltisini etmis ufak sohbetler edilmisti. Zine göz ucuyla hep mirhana bakiyordu. Mirhan zinenin bakislarini fark etmis cayindan son bir yudum alip sofradan kalkmisti.


" zine calisma odasindayim kahvemi oraya getir "

demisti sert mizaci ile. Zine kafasiyla onaylamis masadan kalkip mutfaga gecmisti. Agit aga biyik alti bir gülüsle bakmisti Ahuzar hanima. Karisida ayni tepki ile yemegine devam etmisti. Zine kahvesini hazirlamis tepsiye koymus dolaptan bir su bardagi alip icine su doldurmus onu da tepsiye koyduktan sonra tepsiyi eline almis calisma odasina dogru yürümeye baslamisti.

Ici kipir kipirdi. calisma odasinin kapisini tiklatmis mirhan " gel " deyince iceri girmisti. Tepsidekileri mirhanin önüne birakmis cikacakken


" otur seninle konusacaklarim var " demisti mirhan zine ye sert bakislariyla. Gercekten cok yakisikliydi cok. O yesil gözleri esmer teni uzun boyu ve mükkemmel bir vicuda sahipti. Zine düsüncelerinden siyrilmis mirhanin gösterdigi koltuga oturmustu. bakmiyordu mirhana istemiyordu.

" yarin sabah istanbula gidecegim is icin 2 gün olmayacagim burda " zine siritmis

" ee bunu bana neden söylüyorsun ki? yolun acik olsun" zine nin sesinde ki alayi mirhan hissetmis bir hisimla bakislarini zine ye kitlemisti.

" sana söylüyorum cünkü sende benimle geliyorsun " zine agzini acmis itiraz edecekken mirhan elini kaldirmis zineyi susturmus

" gelirmisin demiyorum geleceksin diyorum. Karimsin ve karim gibi davranmayi ögreneceksin hatun" demisti mirhan bakislari biraz olsun yumusamisti.

zine duyduklari karsinda kücük bir sok gecirmis hemen kendini toparlamis ve söze girmsiti.

" ben gelmek istemiyorum karin oldugumu yeni hatirlamis olabilirsin fakat ben kendimi senin karin olarak hissetmedim ve hissetmiyorum. Götürecegin biri varsa oda dilber abladir."

yerinden kalkan zine " ha bu arada bugün biraz disari cikmak istiyorum " 1,5 aydir burada takili kaldim. Kendimi iyi hissetmiyorum doktora da görünmek istiyorum " demisti.

mirhan " nizarda gelsin seninle " deyince zine kafasini olumsuz yönde saga sola sallamisti.

" kendim gidecegim. esir miyim tutsak miyim ne bu yeter birak bari biraz nefes alayim kurtulayim su esaret hayatindan.. senden "

mirhan son duydugu kelimeye sinirlenmis ayaga kalkmis zine nin yanina varmisti. zine nin boynunu kapatan saclarini geriye vermis kulagina sicak nefesiyle fisiltiyla

" cik tabi ama gec kalma" demis dogrulup birdaha yakinlasmis ve "ve benden kurtulman mümkün degil sen benimsin kadin ve hep öyle kalacak.. ölene kadar " demisti. zinenin kapanan gözleri acilmis hizla odadan cikmisti. kapida nefesini kontrol etmeye calismisti.

duygu karmasasi yasiyordu. Izin aldigina göre odaya gidip hazirlanabilirdi.





********************


Gökhan o gece fadime ile bütün gece bahcede tek söz etmeden oturmustu. Fadime cok sasirmisti o kimdi gökhan bayki kim. O gönlünü kaptirsa bile layik görülmeyecekti onun esi olmaya. Tüm gece düsündü genc kadin.

Ona onu birakip gidemeyecegini söyleyen adama bakmisti. Tüm gece uyumamis olan gökhan yakisikligindan ödün vermemisti. Saclari dagilmis gözleri uykunun etkisine girmemek icin savas veriyordu. Nasil olmustu? Tanisali ne kadar olmustu ki? Neyin vazgecemeyisiydi bu?

Fadime güvenemiyordu ama gökhanin etkisinden kurtulmak o kadar kolay olmayacakti. Genc adam karisinda oturan kizin gözünün üstüne düsen sacini kenara vermis

" benden baskasi bu güzelligi görsün istemiyorum " kaslari catilmis kara gözlerini bir an olsun fadime nin üstünden cekmeden devam etti " sen benimsin. bilmiyorum allah kahretsin nasil kendimi bu kadar cabuk kaptirdim bilmiyorum ama eminim fadime sen benim istedigim kadinsin senden baskasi olamaz ".


fadime bir an kendini olayin sihrine kaptirmis gözlerini yummus ve acmisti. yanaginin üstündeki eli itmis

" yaniliyorsun agam ben senin felan degilim. Ben sözlenmek üzereyim olmasam bile sen ve ben olamayiz" genc kadin kendinden emin ve öfkeliydi. Ne olursa olsun kendini kaptirmayacakti. Biliyordu cünkü onun cani yanacakti. fadime ayaga kalkmis gidecekken gökhan fadime nin bileginden sertce kavramis kendine dogru cekmisti. Korkan genc kadin kendini gökhanin yamacinda bulmustu.

Cenesini tutan adam icini acitan bir ses ile

" gidemessin. Beni seveceksin benim seni sevdigim gibi.. beni birakirsan simdi elimi tutmazsan biterim ben anliyormusun ben seni " diyip kadini sarsmisti ufaktan " seni istiyorum gecici heves degil ömürlük ol istiyorum. Birakma beni...

son sözü acitmisti genc kizin icini. gökhan fadime nin kafasini gögsüne dayamis saclarinin kokusunu icine cekiyordu. huzur buydu. huzur fadimeydi..





++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Melek ve Dilber kahvelerini almis Kamelyada oturuyorlardi. Kahkahalar sohbetler.. Birbirlerini cok severlerdi yenge görümce.. Melek her iki yengesine de görümcelik etmemis ve yengeleride onu kendi öz kardesleri olarak benimsemislerdi.


" biliyomusun yenge bence bu ev artik eskisi gibi musmutlu olacak buram buram huzur kokacak. Kavga dövüs yüksek ses duyulmayacak yani ben öyle hissediyorum." melek konusurken gözlerinin ici parliyordu.


" melo biz dilimizi tutmayi bilsek hersey güzel olur zaten. Birde bi bebek sesi duyulsa bu konakta ne mutlu olur herkes" diyen dilberi melek incelemisti. Ciddimiydi? hic kiskanmayacakmiydi?


" evet ve hayir " dilber kahvesinden bir yudum alirken görümcesine bu iki kelimeyi söylemisti. Melek ne oldugunu anlamamis bir surat ifadesi ile

" anlamadim yenge " diyen melege dilber dönmüs

" icinde kendine sordugun sorularin cevabi evet ciddiyim ve hayir kiskanmayacagim" melek oldugu yere civilenmisti. bunu nasil yapiyordu bu kadin hala anlamis degildi.

dilber muhtesem bir kahkaha atip görümcesinin elini tutmus

" birsey yapmama gerek yok tatlim suratina bakinca anliyor insan " melegin burnunu isret parmagi ile sola ittirip " bakislarini kontrol etmelisin cok belli ediyorsun" demisti.

dilberin kahkahasi yavas yavas suratindan silinirken hafif bir tebessümle

" cok istedim ama biliyorsun.. kiskanabilirim belki annelik bu sonucta imrenirim ne bileyim ama inaniyorum zine benim o duyguyu tadmama izin verecek" diyen dilber kahvesini eline almisken


" inan cünkü sayet birgün anne olursam sende anne olacaksin." duydugu ses ile arkasini dönen bayanlar karsilarinda zineyi görmüslerdi. Zine yanlarina yanasip ikisininde elini tutmus

" ben anne olursam abla o gün bayramim olacak. O cocugu istedigimden degil illaki ben dogurayim diye degil sen anne olacaksin diye o günü bayram gibi kutlayacagiz. unutma ben dogurmus olabilirim ama emegi beraber verecegiz. Ona herseyi biz ögretecegiz en basta sevgi ve saygiyi." iki kadininda gözleri dolmustu birbirlerine iki asik gibi bakiyorlardi tabiri caizse.


melek daha fazla dayanamamis " hastanizim yemin ediyorum bayiliyorum ölüyorum size " diyip mayisik mayisik bakmisti yengelerine genc kiz.

melegin lafinin üzerine her iki kadinda göz yaslarini silmis melege gülüyorlardi onlari iki eli cebinde dinleyen mirhandan bi haber...





++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++





mirhan gördügü tablo karsisinda her iki esine bakip gurur duymustu. Onun gibi degillerdi zira ikiside sevgi doluydu sans vermeyi ve bunu iyi degerlendirmeyi biliyorlardi. elleri cebinde odasina yavas yavas ilerleyen mirhan zine nin cikisini izlemisti.

her iki esini hak etmek icin cabalayacakti. Iyi bir es arkadas olcakti. Ondan korkmalarini istemiyordu. En dik basli zine bile yeri geldi mi ondan cekiniyordu.

Kim cekinmezdi ki dengesiz bir adam olup cikmisti. Ne istedigini bilmeyen vazifesini unutan bir adam olmustu adam denilebilirse. Artik kendine yer yer bu sifati yakistiramiyordu.

Koltuguna oturmus oldugunca geriye yaslanmis ellerini gögsünün önünde baglamisti.

Eski mirhan olacakti en azindan caba gösterecekti. Bundan emindi. Kafasinda kurdugu projeleri devreye gecirecekti.

Zine yi istanbula götürecekti o istedigi kadar gelmek istemesin. Dilberle 2 ayda bir muhakkak kacarlardi biryerlere bunu yeni karisiyla da yapmaliydi. Esitlik evet bundan sonra mirhan adaletli ve eslerine ayni mesafede duracak sahane olmasa bile eslerinin saygi duydugu korkmadigi sevdigi hatta daha cok vakit gecirmek istedigi bir es olacakti.
Ss
Bunlarin hepsini yapacakti. Dilber icin.. Zine icin.. ve Kendi icin...


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hastahane koridorunda bekleyen zine sonuçları bekliyordu. Aslında hissediyor fakat emin olmak için herkesten habersiz gelmişti. Doktoru fethi beyin asistanı adını çağırdığında odaya girip oturmuştu gösterilen yere.
Can kulağı ile doktorunu dinliyordu
" evet zine hanım 5 haftalık hamilesiniz" sesi neşeli çıkan doktor karşıdaki kadının içinde kopan fırtınadan birhaberdi.

" biliyordum" diye fısıldayan zine içgüdü ile elini karnının üstüne koymuş aynı hızla geri çekmişti.
" kendine dikkat edeceksin ikiz hamilelikleri pek iyi geçmez fakat üstesinden beraber geleceğiz. Uzun yorucu bol hormonlu ama güzel bir yolculuk olacak.

Zine duyduklarına inanamayarak
" ikizmi?" Diye sormuştu doktora. Doktor kafası ile neşeli bir şekilde onaylamıştı.
" 2 hafta sonra tekrar gel görüşelim kendini üzmek stress yok.. bol bol dinlenecek yediklerine dikkat edeceksin. 3 kişilik yememeye de özen göster lütfen " demişti doktor. Asistanı ve kendisi gülümserken zine şoku atlatamakıştı. Teşekkür edip hastahanedn çıkmıştı. Nasıl olurdu? İkizlere nasıl hamile kalırdı? Aceba mirhanın ailesinde ikiz bebeği olan varmıydı zira onlarda yoktu. Çok şaşırmıştı. Yürüyor yürüyor bitürlü bir tepki veremiyordu. Gülse mi ağlasamı bilemedi. Onu sevmeyen bir kocadan 2 çocuğu olacaktı. Ne düşünmeliydi?
Olduğu yerde durup karnını iki kolu ile sarmıştı. Yavaşca yere çöküp ağlamaya başlayan zine ne yapacağını bilmiyordu. Çağresizlik... kimseye söylemeyecekti. İlk kendisi hazır olması gerekiyordu kabullenmesi benimsemesi gerekiyordu bu durumu.. bebekleri.. onun bebekleri.
Diyarbakır ofise gidip en sevdiği tatlıyı yemek istiyordu. Yola koyulmuş mavi gözlerinin içinde korku vardı artık.. 2 çocuğa nasıl yetecekti? Bırakacaklarmıydı ona? Babasının evine yollarlarmıydı? Mirhan bunu yapar mıydı? Düşüncesi bir an olsun nefesini kesmişti.
Tatlıcı murat ustanın yerine vardığında
"1 künefe ve bir fincan çay alabilirmiyim" siparişi alan adama teşekkür eden zine etrafı izliyor bir eli ise istemsiz karnında geziniyordu. Bu kadar çabuk alışabilirmiydi bir insan bu duyguya? Olmuştu.. s zine yavaş yavaş herkesin kalktığını görmüş kapanacağını düşünüp ayaklanınca tatlısı gelmişti.
O kadar taze o kadar ye beni diyordu ki dayanamamış çatal bıcagı eline almış ağzı sulu sulu kesmeye başlamıştı. İlk lokmada içi eriyen zine gözlerini yummuş künefe nin tadını çıkarıyordu.. inanılmazdı.
Gözlerini açtığında karşısındaki insanı görmesiyle lokması boğazına dizilmiş öksürmeye başlamıştı..

" umarım çok bekletmedim  okyanus gözlü " diyen adama bakakalmıştı zine.. kimdi bu adam hangi cesaretle onun masasına otura bilmişti.
Çayından bir yudum alıp öksürüğünü dindiren zine en sert bakışları ile
" sen kimsin de kalkmış benim karşımda oturmaya cesaret ediyorsun hele ki bana okyanus gözlü diyorsun?" Zine öfkeli bakışı ve sesi ile karşısındaki adama kitlenmişti...
Adam geriye doğru yaslanmış alaycı bir gülümsemeyle izliyordu genç kadını... sinirden titreyen vicudunu sakinleştirmeye çalışan zine eli ile bebeklerini koruma altına almıştı.

••••••••••••••••••••••••••••••••••

2 saatir yok olan zineyi aramak için telefonu eline alan mirhan gelen mesajla mesaja bakmış oturduğu yerden fırlamıştı.
Zine masada bir adamla oturuyordu.. kaşlarını çatıp yeşil gözlerinden ateş çıkacak hale gelen mirhan adamı tanımaya çalışıyor yüzünü net göremiyordu.. ikinci mesajı açıp baktığında ise :

Amcaoğlu karınla tanıştık. Çok güzel bir kadın belki budefa şans bana güler, budefa senin olanıda ben alırım ne dersin? Demişti...

" seni gebertecem soysuz köpek geberteceeeeeemmmm " diye bağıran mirhanın sesi tüm konağı inletmişti...

Continue Reading

You'll Also Like

285K 18.1K 47
Ölen bir lider ve koltuğuna geçen varisi... En iyiler: #1 - b×b #1- gay #1- boyslove #2 - lgbt #2 - mpreg #2 - interseks #6 - bl #5- eşcinsel
348K 27.6K 40
*Asker Kurgusu* Güneş Milan Aksu, annesinin günlüğünü okuyarak babası hakkında herhangi bir bilgiye ulaşarak onu bulmak ister. Fakat günlüğü okurken...
949K 56.3K 73
"Hiç bir aile karesinde yerim yokmuş ki benim" Ben Buse. Buse Yalın olarak doğmuştum ve şimdi Buse Gamzeli olarak ölecektim. Bu ruhu ölmüş, bedeni ya...
1M 35.7K 54
"madem o aşiretten bu eve kız girmesini istemiyorsun ozaman git bacınla Yusuf ağanın torununu öldür" Babasıda en az Serhat kadar bağırmıştı Serhat öf...