Кристална надежда

By Book11Lover

25.9K 2.9K 149

Елфите са жестоки, елфите са зли, бягай от тях. Страх ги е от желязо, закови подкова над вратата си селянино... More

You were there
You don't exist
Have to open the door
Why?!
What happend?
The Queen
He is the...prince.
Queen's new toy
Sing lady, sing
You will...
The winter is here
What i feel for you?
You can't protect her
The mad prince.
How i become "the mad prince"
See me.
Were the hell is she?!
You will pay
Do you remember me?
Who the hell are you?!
Love is leading her, horror is following her
Bears?
I will find you.
Real human?!
I will kill you.
Stop were you are
The truth?
Him?!
He is real.
You...me...what the hell?!
Fool!
Traders
My love
I play god
You will burn
Are you alright
So...home?
Over
He looks like elf...
Um....?!

Trust me

638 66 4
By Book11Lover

Роксана изчезна в гората. Нещо не беше наред. Сърцето и препускаше. В главата и се превъртаха като на лента картини на падналия елф. На кръвта му, на погледа му. Имаше нещо в този поглед, неверие. Познаваха ли се? Защо не го помнеше? Сърцето и гореше. Дишаше тежко.
-Едно...две...три..-тя се опита да се фокусира в броенето и да изтласка страните мисли за елфа.-Четири...пет...-в главата и за прескача нещо. Като изхабен часовников механизъм. Нещо не и позволяваше да мисли за него. Мозъка и блокираше, претоварваше се. Сърцето и гореше и Ро имаше чувството, че ще я запали. Зави и се свят.-шест...седем..-опита се да се подпре на един дънер. Загуби опора. Толкова неща липсваха. Нищо не беше наред. Сълзи се спуснаха по зачервените и бузи. Трябваше..да си спомни.. земята направи един голям завой и момичето падна в една пряспа. Косата и се разпиля из снега. Единственото на което бе способна сега бе да се свие на кълбенце в дълбокия сняг и да се опита да намери частите от себе си който липсваха.

Слънцето започна да изгрява. Сумрака се разсея и топли лъчи плъзнаха из смълчаната гора. Нечий тежки стъпки се разнесоха из гората. Последваха ги още. Крака обути в тежки кожени ботуши се зададоха по пътя.
-..та. Арос би бил бесен. Трябва да стигнем до хралупата..А!-чу се шумно мъжко възклицание.-Бога ми, това да не е...?!
-Стига си крещял Дагон.-втора фигура се зададе.-Ъ? Ъхъм..ъхъм? Ти ли направи нещо?-вторият мъж изглеждаше меко казано озадачен.
-А ти как мислиш? Не виждал ли, че е посиняла? Дай да го мислим после.-озъби се Дагон.-Помогни ми де, Аракар това, че си му близнак не ме грее и определено не грее нея.-при тези думи онзи комуто викаха Дагон се наведе към малката фигурка.
-Ти какво? Не можеш да вдигнеш това крехко създание сам а? А уж се викаш мъж.- заяде се Аракар, но все пак пристъпи до другаря си. Дагон вдигна посиняло ти момиче внимателно. Изгледа изпод вежди другаря си.
-Искаш ли пак да се бием? И двамата знаем, че този път няма да е равенство.-изкоментира той на бързо и се обърна по пътя си за да не даде възможност на устатия си приятел да каже нещо. Аракар отвори уста, но бързо в затвори. Ухили се от ухо до ухо и мазно попита:
-Ти да не искаш реванш?
-И двамата знаем, че ще те смачкам преди дори да сме започнали.-отвърна Дагон през смях. Момичето се размърда и се притисна към топлото му тяло.
-Дали не трябваше да вземем палта?-зачуди се на глас Дагон
-Да бе. И да умрем от жега?-попита Аракар.
-Това, че на нас ни е топло, не значи че на другите също им е! Все пак е зима!!-издразни се Дагон.
-А! Стигнахме.-прекъсна го Аракар и забърза напред. Пред тях се появиха група столетни дъбове. Огромните им листа се разлистваха скривайки тази част от гората в сянка. Младите мъже забързаха в тази посока. Сред столетните дъбове се откри скала, малко след това се появи и входа и. Беше осветен. От вътре се чуваше глъчка и като мъжете наближиха се чу един плътен дрезгав глас.
-Пак закъсняхте. Не можете ли веднъж да се върнете преди обяд?-На входа на пешерата се появи широкоплещест мъж с няколко денна кафява брада и къса коса. Очите му бяха сиви и дълбоки, но някак спокойни. На устните му се бе настанила лукава усмивка която като чели не стигаше до очите му.
-Аракар мислех, че ще побързаш.-каза той поглеждайки близнака си. Самият Аракар беше обръснат. С щръкнала навсякъде коса. Беше жилав, не релефен колкото близнака си, но мускулите му личаха.
-Дагон? Да кажеш нещо?-попита той премествайки поглед към пепеляво Русия мъж до брат си. Той имаше черни бурни очи и коса до под ушите. Беше мускулест и..беше огромен.
-Да. Още не си шеф Арос. Скоро може и да станеш ама чак тогава ще се отчитам.-отвърна твърдо Дагон като без да се усети притисна припадналото момиче до себе си.
Арос се засмя и този път и очите му се смееха.
-Какво ли очаквах от теб? Истински превръщенец.-чак тогава като чели видя момичето което някак си се беше загубило из мусколите на превръщенеца.
-А това е..?-попита той приближавайки се към нея.
-Някой който не е за теб.-каза бързо Аракар и се хвърли към брат си. За части от секундата кожата, костите, вънщността на мъжа се промениха. Когато Арос падна на земята не беше затиснат от брат си а от огромна кафява мечка.
-Искаш да го играем грубо а братле?-засмя се Арос и кожата му започна да се променя. Костите му изпукаха тихо и той се превърна също в голяма кафява мечка. Дагон изпрахтя
-Бебета.-каза и побърза да влезе в пещерата. Оставяйки братята близнаци да се търкалят из снега.
В пещерата беше тъмно, въпреки, че на вън беше още обяд. Бяха си осветили с големи факли на всеки метър. Имаше количество шатри. Във всяка шатра живееше по едно семейство. Имаше два три големи огъня на който се печаха свине а няколко крехки на вид жени ги въртяха за да не изгарят. На около търчаха малки деца. Тийнейджарите бяха на вън и вероятно нямаше да се приберът до вечерта.
Дагон се засили към една шатра в дъното. Беше малка и схлупена. Той влезе вътре. Шатрата не беше особено мебелирана. Имаше три легла покрити с ощавени кожи, средна по големина дървена маса и няколко стола с импровизирани възглавници. Той постави нежно момичето на едното легло и я огледа. Беше премръзнала. Взе завивките от съседните легла и я уви. Погледна я пак. Беше малка, дребничка..най много с три четири години по млада от него самия. Изглеждаше уплашена... Той и хвърли последен поглед и излезе от шатрата. Близнаците тъкмо влизаха целите мокри с блеснали очи.
-Цветенцето е къде?-попита Арос. Дагон му се усмихна мазно.
-Спи.
Тъкмо насядаха около единя огън и Дагон се зае да разказва как са я намерили когато в пещерата вкетяха шест мечки. Те успяха в невниманието си да съборят една шатра. Арос изкочи пред тях и те заковаха на място.
-Какво казахме за превръщането в пешерата?!-той ти изгледа ядосано.
-Връщайте си формите и дължите обяснение. След това отивате да оправите шатрата а довечера ще...-той бе прекъснат от ръмженето на мечките. Чак сега видя, ме те бяха уплашени.
-Формата.-напомни им.
Първите който успяха да си върнат формата бяха две момичета. Бяха последвани от още две момичета и две момчета. Дрехите им бяха разкъсани от тансформацията и висяха на парцали.
-Видяхме я...
-Убицата, тя го уби...
-Ликия...Кралицата прелетя
-Тя бягаше.. и вещицата..
-А нимфата...-Заговориха те един през друг. Очите им бяха уголемени от ужас
-Стоп!-гласът му из звуча из цялата пещера привличайки цялото внимание.
-Ти.-той посочи най голямото момче от тях който беше на петнадесет.-Говори.

Continue Reading

You'll Also Like

3.3K 292 25
А може би за последно щях да дишам така на пресекулки... Настъпи тишина... Странна и гробна тишина! Дали вече бях мъртва? Вдигнах поглед и видях...
25.9K 2.9K 41
Елфите са жестоки, елфите са зли, бягай от тях. Страх ги е от желязо, закови подкова над вратата си селянино, пей с цяло гърло. Песните ги омайват. Н...
39.9K 1.2K 66
!!! ЗАВЪРШЕНА !!! КНИГА 1 ОТ ПОРЕДИЦАТА "ТИ СИ САМО МОЯ" Всичко започна когато тя се премести в Лос Анджелис. 1 - трибриди - 2020г. 1 - луксени - 20...