Кристална надежда

By Book11Lover

25.9K 2.9K 149

Елфите са жестоки, елфите са зли, бягай от тях. Страх ги е от желязо, закови подкова над вратата си селянино... More

You were there
You don't exist
Have to open the door
Why?!
What happend?
The Queen
Queen's new toy
Sing lady, sing
You will...
The winter is here
What i feel for you?
You can't protect her
The mad prince.
How i become "the mad prince"
See me.
Were the hell is she?!
You will pay
Do you remember me?
Who the hell are you?!
Love is leading her, horror is following her
Trust me
Bears?
I will find you.
Real human?!
I will kill you.
Stop were you are
The truth?
Him?!
He is real.
You...me...what the hell?!
Fool!
Traders
My love
I play god
You will burn
Are you alright
So...home?
Over
He looks like elf...
Um....?!

He is the...prince.

750 97 0
By Book11Lover

Еней изтръпна. Опита се да скрие Роксана зад тялото си, но вироглавото момиче искаше да погледа още малко красивата жена. Измъкна се и застана редом с него. Конниците наближиха. Обградиха ги, пропускайки жената в червено в средата.
-Еней.- пропя тя. Гласът и беше изумителен.
-Ликия.- каза Елфът високо.-Кралице.
-Братко, излишно е.- каза Ликия царствено.-Подарък ли ми носиш?-попита тя като погледна преценяващо Роксана.
-Не. Тя е моя.- изсъска той към кралицата опитвайки се да запази хладнокръвие.
-Аз съм кралицата. Ти си прогонен. Тя или ще е моя или ти ще прекараш още време в метална стая.-каза тя бавно, но яростно.
Роксана си спомни белезите му. Видя как Еней изтръпна
-Тя е моя.- повтори той въпреки явлената заплаха.
Като Роксана видя как красивото лице на кралицата застина и как погледна останалите елфи не се сдържа. Жестокост беше вплетена в прословута красота. Роксана си даваше сметка че нямаше да пожалят Еней въпреки че жената го бе нарекла свой брат.
Тя сръга Еней в ребрата и изсъска в ухото му.
-Ти ще ме спасиш. Нали?
И още преди да е изчакала отговор, преди Еней да я бе дръпнал тя излезе пред кралицата.
-Предполагам ваше величество, че не сте глупава.- изтърси тя. Видя как лицето на кралицата се изпъна. С периферията си долови как другите елфи светкавично и безмълвно опънаха тетивата на лъковете си. Имаше само един проблем. Роксана, от толкова изненади и чудеса бе станала безчувствена временно. Дори не и беше хрумнало да се зачуди къде се бе озовала, нито как е възможно. Още по малко пък да помисли че не е безсмъртна и може би трябваше да си мери езика.
Не успя да се полюбува дълго и на другите елфи. Момичето чу как Еней си пое рязко въздух. Не и бе отнело дълго да схване, че градските легенди за който и бе говорила Далия не бяха далеч от истината.
-Вместо да измъчвате... Еней само заради някакъв беззначен човек, го оставете и вземете мен - човека. Така той ще страда че вече не съм негова... играчка, а вие ще имате новата играчка.-каза тя на един дъх спирайки погледа на короната на Ликия.
-Жалко същество. Не мисли, че не знам какво правиш, мислиш и знаеш. Не мисли, че не знам, че Еней ще се втурне да те спасява защото е луд и чувства вина. Може даже да те хареса. Все пак той е лудият принц като нищо и това може да му щукне.- каза кралицата бавно и членоразделно, сякаш говореше на бавно развиващ се.- Макар, че е интересна идея. Така ще мога да си поиграя и с двама ви. Разковничето е в унижението.

Скоро войниците на Ликия потеглиха. Чак сега Рокснана започна да осъзнава, че това не е сън. Това не е нейната земя, нейният град. Че това около нея са Елфи. За пръв път презираше идеята за елфи.

Ро беше вързана с двуметрово въже за коня на един от елфите. Тя ходеше до коня на който елфа си играеше да дърпа въжето и да препъва девойката в преспите. Еней яздеше един от другите коне освободен му от един войник който се бе намести при събратя си. Гледаше как Ро се препъваше и се чудеше как да постъпи имайки предвид, че само може да утежни положението.

Continue Reading

You'll Also Like

66.2K 4.9K 90
Мади живее с майка си, но когато тя умира трябва да се премести при баща си, за когото не знае нищо. С времето разбира, че той си няма и идея как се...
3.3K 292 25
А може би за последно щях да дишам така на пресекулки... Настъпи тишина... Странна и гробна тишина! Дали вече бях мъртва? Вдигнах поглед и видях...
25.9K 2.9K 41
Елфите са жестоки, елфите са зли, бягай от тях. Страх ги е от желязо, закови подкова над вратата си селянино, пей с цяло гърло. Песните ги омайват. Н...
75.1K 4.5K 51
Страх, болка, гняв. Това се четеше в очите му, когато за първи път срещнаха нейните. А дали може и да се е разчело, дори малка частица любов. Би ли м...