Terhes vagyok egy rosszfiútól...

By CeciliaGuzrany99

1.6M 58K 2.7K

Soha nem hittem volna, hogy ez megtörténhet velem. De hát megtörtént. Terhes vagyok a szomszéd sráctól. A sul... More

1.1.
1. 2.
1.3.
1.4.
1.5.
1.6.
1.7.
1.8.
1.9.
1.10.
1.11.
1.12.
1.13.
1.14.
1. 15.
1. 16.
1. 17.
1. 18.
1. 19.
1. 20.
1. 21.
1. 22.
1. 23.
1. 24.
1. 25.
1. 26.
1. 27.
1. 28.
1. 29.
1. 30.
1. 31.
1. 32.
1. 33.
1. 34.
1. 35.
1. 36.
1. 37.
1. 38.
1. 39.
1.40.
2.1.
2.2
2. 4.
2.5.
2.6.
2.7.
2.8.
2.9
2.10
2.11.
2.12.
2.13.
2.14
2.15
2.16
2. 17.
2.18
2.19
2.20
2.21
2.22

2.3.

20.4K 794 73
By CeciliaGuzrany99

Cam egy darabig csak bámult ki a kocsi ablakán, majd hirtelen egyetlen egy szó nélkül kipattant az autóból. Én csak néztem ahogy oda szalad a lányhoz, vagyis Emmához és szorosan magához öleli. Majdnem megszakadt a szívem. Ez a lány gyönyörű soha nem értetek a nyomába.
Gyönyör szőke haja a háta közepéig ér, innen a távolból is tisztán láttam gyönyörű, igéző kék szemeit, hibátlan a bőre, az ajkai finom rózsaszínek és teltek. A teste pedig akár egy pornó sztáré. A terhességem előtt se versenyezhettem volna vele nem, hogy most. Nem tudom meddig ölellték egymást de nekem egy örökkévalóságnak tűnt. Csak néztem őket és lassan megszakadt a szívem.
Cam teljesen elfeletkezett rólam és a lányáról. Gondolom beinvitálta Emmát a házba aki el is fogadta a meghívást mivel elindultunk az ajtó felé.
Mit csináljak most? Menjek utánuk? Vagy hadjam itt őket? Úgy gondoltam, hogy jobb lesz ha utánuk megyek. Kiszálltam a kocsiból, össze szedtem Ash cuccait, majd őt is kivettem és bementem a házba. A konyhába voltak így észre se vettek, nekem meg nem állt szándékomban megzavarni őket.
Elmondhatatlanul zavart ennek a lánynak a jelenléte. A vetélytársamnak tekintem aki nem csak tőlem akarja elvenni Camet, hanem a lányomtól is.
Felmentem az emeletre és neki álltam Asht megfürdetni de előtte még gyorsan át öltöztem. A vízben pancsizó kislányom boldog mosolya valamennyire megnyugtatott. Egy fokkal jobban éreztem magam. De ez a javulás nem tartott sokáig. Amint neki fogtam Ash elaltatásának, meghallottam a nevetésüket. Ahogy Ashley is. Már vagy egy órája kínlódtam de Ashley még mindig nem aludt. Ahányszor elkoppant volna felhallatszott egy újabb és újabb hangos nevetés és az egészet kezdhettem elölről.
A kislányom és én is nyügösök és álmosan voltunk, én már addig sétáltam a kezemben Ashhel, hogy nem éreztem a lábam és a hátam majd leszakadt. Amikor Ash már sírdógálni kezdett nálam betelt a pohár. Felkaptam egy kardigánt, Ashleyt bepolyáltam, a vállamra kaptam a baba holmis táskát és el indultam a szomszédba. Én ezt már nem tűröm tovább.
A nappaliba érve szörnyű látvány fogadott. Emma és Cam a kanapén ültek, össze bújva. Emma lassan már Cam ölében ült és úgy látszott, hogy ez az én drága vőlegényemet nem nagyon zavarta. Amikor észre vett lefagyott a mosoly az arcáról.
-Avery.. - fel akart állni de előbb Emmát kellett le emelje magáról.
- Át megyek anyáékhoz. - jelentettem ki. Tudtam, hogy úgyis meg fogja kérdezni, hogy miért ezért még mielőtt kinyitotta volna a száját válaszoltam. - Ebben a hangzavarban lehetetlen elaltatni Asht. - nem hagytam időt Camnek arra, hogy válaszoljon. Egyből Emmához fordultam. - Amúgy én Cam menyasszonya vagyok, Avery. - nem a nevemen volt a lényeg, hanem a státuszomon és nagyon reméltem, hogy ezt az a kis hárpia is észre vette. - Bocsánat az udvariatlanságomért de tele a kezem. - mondtam majd lepillantittam a kislányomra aki újra a sírás határán állt.
-Komolyan gondolod, hogy haza mész a szüleidhez? Mit fognak szólni ha ilyenkor oda mész? - Cam végre felemelte a seggét és oda jött hozzám. Ittak, egyből megcsapott a vodka szaga.
- Menjek anyukádékhoz? Logan be is tud csempészni és semmire nem fognak majd rá jönni. - Cam szigorúan rám nézett tudta, hogy miért viselkedek így. Bassza meg, duzzogni akarok és azt is fogom csinálni.
- Avery.. - nem tudtam meg mit akar mivel Ash felsírt.
- Ez volt a végszavam. Jó éjszakát. - hátat fordítottam nekik és el indultam a kijárat felé. Hallottam, hogy Cam utánunk indul.
-Cam.. - alig hittem a fülemnek. Miután Emma kifejtette a vőlegényem nevét az megállt. Fontosabb neki az a kis fruska mint mi.
Anyáék nem ébredtek fel amikor be mentem a hátsó ajtón, szerencsém volt. Sokkal jobb így. Felmentem a régi szobámba és elaltattam Asht. Mivel itt nem volt rácsos ágy a régi ágyam közepére fektettem és amint megbizonyosodtam arról, hogy tényleg elaludt bemdntem a régi fürdőszobámba.
Magamra zártam az ajtót, majd körbe néztem. Minden úgy volt ahogy én hagytam. A polchoz sétáltam és le vettem a tetején lévő kis neszeszert. Azzal a kezemben a fürdőszoba másik sarkába sétáltam és leültem a földre. Az ölembe vettem a kis kék táskát és szét cipzároztam. A rengeteg tampon tisztasági betét és zsebkendő között ráleltem a poros szappan tartotra. Kivettem és le emeltem a tetejét. Ott volt benne a papírzsepkendő amit már teljesen vörösre festett a vérem és alatta a penge. Majdnem több mit egy éve nem ültem itt és azt hittem, hogy soha nem is fogok újra itt lenni. De hát tévedtem.
A kezembe vettem a pengét és egy új papírzsepit. Remegett a kezem de azért csak felhúztam a rövid nadrágom szárát és a combomra fektettem az aprócska, jéghideg fémet és egy gyors mozdulattal végig húztam a bőrömön, majd csak figyeltem ahogy szép lassan megjelenik az első csepp vér, majd még egy és még egy....
Sziasztok!! 😍
Itt van rész stb, stb már unalmas, úgyhogy ez alá a rész alá egy kis reklámmal jövök. 😀 Ha valakit érdekel akkor nézze meg az Xmas loading című új sztorimat. 😊
Puszi mindenkinek!! 😘
C. 💜

Continue Reading

You'll Also Like

846K 38.6K 57
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de szerintem nincs annál észveszejtőbb, mint itt ülni a pláza vécéjén egy terhességi tesztel a kezedben, tizenhét é...
61.7K 3.3K 23
Gulf Kanawutnak, a 23 éves egyetemista diáknak van egy hatalmas titka. Ő egy Omega. Attól a pillanattól kezdve, hogy rájött erre, elnyomó gyógyszerek...
1.6M 58K 62
Soha nem hittem volna, hogy ez megtörténhet velem. De hát megtörtént. Terhes vagyok a szomszéd sráctól. A suli rossz fiújától. Mit tegyek? Mi követke...
489K 9.8K 32
Adam Lambert vagyok a hirhedt maffia vezér, akitől mindenki retteg ám egy nap belefutottam egy ismeretlen lányba aki kerekestül felforgatta az életem...