Pentru prima dată

By AnnaSkyver

11.2K 1.3K 520

Prima iubire Primul prieten Ultimele cuvinte Cover by @MaraKarlberg More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
Epilog

20.

288 42 2
By AnnaSkyver

Nu credeam că voi ajunge vreodată într-o asemenea situație. Niciodată nu am crezut că o să mă simt aşa. Credeam că aş fi făcut asta doar pentru a încerca şi vedea cum se simte, dar bineînțeles, nu mă aştepta să mă simt şi bine.

Ceea ce mi-a mărturisit m-a afectat într-o oarecare măsură. Simte exact aceleaşi lucruri ca şi mine, având aceleaşi senzații. Doar că el a fost ceva mai hotărât şi nu a mai alergat în jurul cozii chiar atât de mult timp. Nu ştiu dacă asta mă bucură sau nu.

Întotdeauna am crezut că sunt acea persoană, scârbită de orice fel de afecțiune pe care nu şi-o doreşte. Adică aşa am fost până acum.
Bine spus...Până acum!
Până acum probabil am fost o sorpie şi o persoană oribilă. Nu mi-a păsat decât de mine, cei trei, Erika, Delia şi Lucas nu se pun. Ei fac parte din familie. Dar întotdeauna eu am fost pe primul loc orice ar fi fost, indiferent de situație.
Mi-ar plăcea să cred că asta încă este adevărat. Totuşi, persoana mea este cea mai importantă. Însă, acum...În timp ce brațele lui subt strânse în jurul meu, iar eu mă cuibăresc tot mai mult la pieptul lui, simțind căldura emanată de el, încep să mă îndoiesc tot mai mult de mine.

Inspir adând, inhalând plăcutul miros lemnos care îl înconjoară. Involuntar, mă aşez mai bine, punându-mi mâinile peste antebrațele sale. Îmi simte atingerea şi îşi bagă nasul în părul meu.

De când am acceptat, mult prea uşor dacă aş putea adăuga, Derek nu s-a mai desprins de lângă mine. Nu credeam că este genul acela de băiat. Da, s-a comportat aşa şi săptămâna trecută, dar acela a fost pur teatru. De această dată a fost adevărat, cred.
După ce şcoala se terminase a insistat să mă ducă acasă. De atunci, nu am reuşit să îl fac să plece şi până la urmă am ajuns amândoi îmbrățişați în patul meu. Cred că va trebui să mă obişnuiesc cu împărțirea patului pentru aproximativ înca două săptămâni.
Cam atât va mai dura acea aplicație a lui.

Mă întorc cu fața spre el. Nu absolut nicio idee ce se va întâmpla în continuare.
Îmi închid ochii, sperând vă somnul meu va reveni. Norocul mă surprind pentru că simt cum somnul mă ia pe nepregărite.

Câteva ore mai târziu mă aflu în bucătărie, încercând să îmi fac o cafea. De obicei tata mi-o pregăteşte, iar atunci când el nu este doar mă trezesc mai devreme şi mă duc la o cafenea. De data asta e diferit. Derek este şi el aici. Vreau măcar să încerc...Să nu dau foc casei.

- Katy!

Ce naiba? M-am dat jos din pat acum aproximativ cinci minute. Refuz să cred că se întâmplă acea chestie.
Am citit în multe...Cei doi liniştiți împreună, iar unul dintre ei se duce la baie, se ridică pentru a se îmbrăca sau merg ca şi mine la bucătărie, iar ca prin minune, cu ajutotul iubirii ce îi uneşte pe cei doi protagonişti, cel care a rămas în pat se trezeşte speriat, neştiind unde îi este partenera sau partenerul. Din nou: Refuz să cred că tocmai s-a întâmplat asta!

Aud scârțâitul treptelor şi îmi dau seama că se îndreaptă deja spre bucătărie. Mă întorc cu totul înspre scări pentru a-l putea vedea în îmtregime.
Exact aşa cum mă aşteptam...Tot corpul meu se încordează la vederea lui la bustul gol şi doar cu o pereche de pantaloni de pijamale gri. Înghit în sec sonor când observ cât de jos sunt lăsați acei pantaloni şi cât de bine arată V-ul acela. Încă nu m-am obişnuit cu Derek având părul scurt, dar nu pot nega faptul că arată absolut divin. Deocamdată are părul drept, din cauza lungimii, dar abia aştept ca buclele lui să se facă din nou vizibile.

- 'Neața! Mă salută atunci când ajunge mai aproape de mine, ca mai apoi să îmi apuce talia şi să mă sărute.

Eu şi Derek am împărțit săruturi şi mai...Senzuale decât acesta, dar are acelaşi efect poate chiar mai devastator din două motive. Primul, acum suntem împreună. Fără niciun târg, fără nicio minciună. Suntem cu adevăraat împreună. Al doilea, acest sărut a venit de parcă ar fi fost ceva normal...Ceva normal ca eu să încerc să pregătesc cafeaua de dimineață, el coborând scările şi arătând mai fierbinte ca niciodată.

Încerc să mă calmez, spunându-mi că este normal ca un cuplu să facă aşa ceva şi că aşa ar trebui să fie şi pentru mine. Trebuie să învăț măcar să dau o şansă...A tot ceea ce se întâmplă aici, dar nu vreau să pun o anumită etichetă. De ce? Pentru că sunt mult prea speriată pentru a o face.

- Ce încerci să faci acolo? Întrebare pusă de către el mă face să mă opresc din reverie. Mă uit confuză la el, neînțelegând la ce se referă. Îmi face semn cu privirea către aragaz şi de abia acum observ micul foc care a a început să ardă.

- La dracu'! Înjur şi opresc imediat acel ochi şi iau prima cană pe care o zăresc şi arunc apa peste foc. Din fericire se stinge, fără a mai avea şi alte probleme.

Mă las pe blatul de lângă şi beau restul de apă ce a mai rămas. Iau o cârpă şi îmi tamponez fruntea cu ea. Focul nu a fost foarte mare şi totul s-a terminat destul de rapid, dar în dimineața asta am învățat o lecție prețioasă pe care sunt sigură că o să o aplic întreaga mea viață.

- Din acest moment nu o să mai încerc vreodată să gătesc. Jur! Am spus, avându-mi mâna în dreptul inimii.

Derek a început să râdă de mine.

- Ştiu că mi-ai spus că nu te pricepi absolut deloc la gătit, dar nu credeam că eşti chiar aşa. Parcă fetele se pricepeau la gătit.

- Nu îmi pasă de restul fetele de genul ăla, dar eu nu mă încadrez în acea categorie. Nici măcar nu îmi doresc să o fac.

Derek se apropie de mine încet, privirea lui cercetându-mi fiecare porțiune din corp. Pe unde trece privirea lui simt că ard şi mă blestem pentru că an rămas în acel pantaloni scurți şi tricoul alb cu care am dormit. Bazinele noastre sunt complet lipite, simțindu-i bărbația. Îmi măresc ochii atunci când realizez şi înghit în sec sperită, încercând să mă îndepărtez cât mai mult, dar dacă ca prin minune nu pot trece prin mobilă, atunci degeaba.
Derek pufneşte amuzat de ceea ce încerc să fac, iar acum probabil crede că mă comport ca o fetiță. Asta îmi aduce aminte că încă nu am discutat despre sex. Oricum, sper ca relația asta să nu direze într-atât de mult încât să fie nevoie.

- Noroc că ai un iubit care se pricepe destul de bine la gătit, îmi spune după ce îşi lasă capul spre mine şi îşi ridică mâinile pentru a lua nu ştiu ce farfurii.

Am un iubit...Cât de ciudat sună asta. Mi-e atât de greu să mă obişnuiesc cu chestia asta.

- Ştii să găteşti? De ce nu mi-ai spus asta?

- Nu mi s-a păru important. Nu credeam că o să ajungem în situația asta acum o săptămână.

- Dar mi-ai spus că mănânci mai mult în oraş.

- Magda găteşte pentru mine şi mama, dar cum nu prea stau acasă, doar noaptea pentru a dormi, mănânc în oraş de cele mai multe ori.

- Şi de unde ai învățat să găteşti?

- Nu am învățat niciodată să gătesc. E ca şi un talent. De fiecare dată când am gătit ceva mi-a ieşit pur şi simplu.

Mi-am pus mâinile în sân şi mi-am arcuit o sprânceană. Poate aş pune la îndoială acest lucru din cauza sexului său, dar dat fiind faptul că eu sunt total paralelă cu gastronomia înclin să îl cred. Bineînțele, trebuie mai întâi să îl testez.

Chiar când doream să vorbesc, Derek m-a oprit, năpustindu-se asupra gurii mele. Mi-a luat şoldurile în mâini şi m-a pus pe blatul de care ne sprijineam amândoi. Am şi uitat de toată jena pe care o aveam la început. El m-a făcut să uit complet de asta şi să mă simt în largul meu.
S-a împins în mine şi am gemut în gura lui. Şi-a vârât mâinile pe sub tricoul meu şi şi-a plimbat degetele pe tot truchiul meu, simțindu-mă de parcă ar avea foc în palme. Atunci când a ajuns la sâni şi i-a luat în mâinile lui, atingându-mi sfârcurile şi jucându-se cu degetele lui mari. Plină de dorință mă aduc mai aproape de el, punându-mi mâinile în părul lui şi trăgând de el ca o disperată excitată. Îi aud mârâitul guturul, iar apoi simt cum materialul tricoului este sfâşiat şi aruncat pe undeva prin bucătărie.

Coboară cu gura, lăsându-mi urme peste tot şi făcând gemetele mele mult mai incontrolabile şi sonore. Sfârcurile mele pulsau de dorință la propiu şi îi conduceam capul către acea parte care aproape arde. Însă el continua să mă tachineze. Suspinele mele continuă atunci când îmi sărută abdomenul, apropiindu-se tot mai mult de pelvisul meu. M-am lăsat de tot cu spatele de gresia rece a bucătăriei, Derek coborând tot mai mult. Fără niciun efort mi-a aruncat pantalonii scurți pe jos, astfel rămânând doar cu o bucată mică de material pe mine în fața foametei lui.

Nu înțeleg cum am ajuns aici când acum câteva minute încercam să sting focul, care a fost creat deoarece încercam să fac o cafea. Aş sta mai mult să meditez la felul cum degenerat lucrurile, dar vând gura lui atât de aproape de mine îmi este extrem de greu să gândesc logic. Ori să gândesc!

Îi simțeam respirația lui fierbinte peste mine şi singurul lucru pe care îl puteam face era să îmi las capul pe spate, având ochii închişi şi muşcându-mi buza de plăcere până am simțit gustul sângelui în gura mea. Datorită curiozități, am încercat să-mi adun ultimele grame de forță şi control în mine pentru a-mi duce privirea în jos şi să-l văd pe Derek între picioarele mele. Acele ultime grame despre care vorbeam au dispărut şi ele, evaporându-se într-o secundă la vederea lui acolo. Chiar dacă îmi este greu, nu mă mai pot abține. Îi coordonez capul înapoi la mine şi îi capturez buzele într-un sărut sălbatic, luând totul din el şi oferind la schimb tot atât de mult.

Amândoi ne oprim robotic atunci când auzim bătăile în uşa şi vocile prietenelor mele. Să nu mai spun că am auzit şi vocea lui Lucas pe lângă a lor.
Probabil şi Derek a observat acest lucru pentru că se încruntă, iar respirația îi devinde agitată. Nu l-am văzut până acum gelos şi cred că sr fi un lucru destul de interesant de privit.

- De ce este şi el aici? Întrebarea specifică pe care mă aşteptam să o pună apare. Îmi dau pchii peste cap, absolut tot momentul pe care l-am avut acum câteva secunde a dispărut.

- Ştii şi tu...Vechea poveste cu cel mai bun prieten. Nu am chef de această discuție pentru că este absolut penibilă. În plus, nu eşti în măsură să fii gelos.

- Sunt iubitul tău, îmi spune de parcă ar fi trebuit să ştiu deja asta.

- Derek noi doar ne...

Mă opresc Şi îmi închid ochii de parcă cineva mi-ar fi aruncat apă reche ca gheața pesste față atunci când realizez prostia pe care eram să o spun. Ai trecut de acea etapă, Katy! Aminteşte-ți, la naiba!
Îmi fac destul curaj să îi deschid şi mă simt ca dracu' când întâlnesc privirea destul de dezamăgită a lui.

- Nu am spus asta intenționat! Spun repede, încercând să repar această situație, dar felul în care Derek se îndepărtează de mine îmi cam taie din elan. Chiar nu am vrut să spun asta! Doar că...Ştii...

Mă bâlbâiam încontinuu în speranța că poate-poate cuvinte vor ieşi singure. Îmi aduc aminte că nu poți face nimic dacă nu gândeşti în acel moment, aşa că inspir adânc şi mă pregătesc să vorbesc:

- Uite! Nu am prea avut experiență în acest domeniu, deci sunt destul de dezobişnuită ca cineva să creadă că are vreo autoritate asupra mea. Că tot vorbind de asta...Nu ai! În plus, până acum doar ne-am prefăcut, iar noi nu suntem împreună nici de douăzeci şi patru de ore, aşa că scuză-mă că nu ştiu cu ce se mănâncă toate astea!

- Am înțeles, nu-i nicio problemă! Acum du-te sus şi îmbracă-te.

I-am zâmbit şi m-am dus la el pentru a-l săruta. A fost un sărut destul de sec şi îmi pot da seama că încă este supărat sau deranjat de ceea ce am spus, dar nu o să stau să îi spun un roman întreg despre cât de mult am urât tot ceea ce ține de iubire şi de aceea nu o să fiu o iubită prea bună. Asta şi nu mi se pare necesar să îi explic asta. I-am explicat o dată, este alegerea lui dacă va continua să se gândească la asemenea prostii.

Am intrat în cameră şi am început să mă pregătesc. Mi-am făcut rutina de dimineață pe care nu apucasem să o fac până acum. Mi-am luat o pereche de jeanşi negri şi un hanorac alb extrem de larg. Am încălțat botinele pe care le-am purtat şi ieri şi mi-am prins părul într-un coc dezordonat. Astăzi nu am chef de niciun fel de machiaj sau orice altceva pe fața mea.

În timp ce îmi puneam anumite caiete în geantă mă gândeam la ceea ce s-a întâmplat cu Derek. L-am lăsat să facă toate aceste lucruri cu mine. Toate făcute cu voia mea, fiind lucidă...La început, pentru că după ce îşi începe magia nu prea pot spune că rațiune mea a funcționat la cote maxime.
Însă, ideea principală este că eu întotdeauna am spus nu tuturor băieților. Mă rog...Majoritatea lor! Am avut şi eu primul sărut care nu a fost cu Derek.

Când coboram scările mă întrebam pentru a mia oară: De ce Derek?

Continue Reading

You'll Also Like

3.7K 220 40
Totuși am intrat . Totul era dezastru ,la locul lui nu era decât masa și scaunul pe care stătea. S-a uitat curios la mine apoi a spus : -ce vrei sa...
23.2K 3K 19
" - care e culoarea ta preferata? - negru. - negru nu e o culoare. - nu mai vorbi cu mine. "
3.4K 525 70
Buna sunt Anaros i-ar eu sunt Luiza , amândouă avem 14 ani , amândouă avem aceași camera, banca , sertar, pat, băiat ,amândouă suntem simple avem un...
2K 65 13
Cateva adevaruri despre fiecare zodie.Sper sa va regasiti in urmatoarele descrieri,eu sigur m-am gasit.Bafta!