Terhes vagyok egy rosszfiútól...

By CeciliaGuzrany99

1.6M 57.3K 2.6K

Soha nem hittem volna, hogy ez megtörténhet velem. De hát megtörtént. Terhes vagyok a szomszéd sráctól. A sul... More

1.1.
1. 2.
1.3.
1.4.
1.5.
1.6.
1.7.
1.8.
1.9.
1.10.
1.11.
1.12.
1.13.
1.14.
1. 15.
1. 16.
1. 17.
1. 18.
1. 20.
1. 21.
1. 22.
1. 23.
1. 24.
1. 25.
1. 26.
1. 27.
1. 28.
1. 29.
1. 30.
1. 31.
1. 32.
1. 33.
1. 34.
1. 35.
1. 36.
1. 37.
1. 38.
1. 39.
1.40.
2.1.
2.2
2.3.
2. 4.
2.5.
2.6.
2.7.
2.8.
2.9
2.10
2.11.
2.12.
2.13.
2.14
2.15
2.16
2. 17.
2.18
2.19
2.20
2.21
2.22

1. 19.

28.9K 1K 60
By CeciliaGuzrany99

Cam Szemszöge :

Hatalmas léptekkel közeledtem feléjük. Többen is felfigyeltek erre. Érezték, hogy itt most balhé lesz. Mindenki figyelt minket de senki nem akarta megakadályozni, vagy nem merte. Logan és Jenna a távolból sas szemekkel figyeltek engem. Ahogy a haverjaim is. A csóró is észre vette, hogy közeledem feléjük. Felém fordította a fejét és amikor megláttam az arcát majdnem megtorpantam.
Ismerem ezt a srácot. Az egyik legjobb barátom. Vagyis már csak volt. Megbíztam Harryben. El meséltem neki az egész sztorit erre ő itt van és azt a lányt ölelgeti akit szeretek és aki a szíve alatt hordja a kislányomat. Már csak pár lépés volt köztünk. Avery is észre vett engem. Kicsúszott Harry kezei közül és szembe fordult velem. A szemeivel könyörgött, hogy ne menjek közelebb. Aggodalmat és egy kis félelmet láttam a szemében. De nem állhatok meg. Nem adhatóm őt csak úgy át Harrynek. Harc nélkül semmiképp se.
Végre oda értem hozzájuk.
- Avery kérlek hagyj magunkra egy picit. - nem néztem rá. Végig Harry szemébe néztem és a tekintetemmel üzenetem neki, hogy ezt nem fogja csak úgy megúszni.
-Cam... - a szívem szakadt meg amikor meghallottam a hangját, de ezt el kell rendeznem.
-Édesem, nem lesz baj. Meg kell pár dolgot beszélnünk. - szólalt meg Harry. Avery felnézett rá és lemondóan bólintott. Mielőtt elment volna hozzám lépett lábujjhegyre állt és a fülembe súgót.
- Cam, kérlek. - nem sok választotta el a sírástól. Én is a füléhez hajoltam.
- Avery nem nézhetem ölébe tett kézzel. Este át fogok menni. Beszélnünk kell. - tudta, hogy nem érdemes fárasztania magát. Újra bólintott és Loganék felé vette az irányt.
Mély levegőt vettem, hogy egy picit nyugtassam magam és ne húzzak be egyből Harrynek.
- Te alávaló féreg.-mondtam Harry arcába.
-Neked is szia, haver.
- Ne merj így nevezni ezek után!-kis szünetet tartottam. - Hogy tehetted ezt vele? Hogy teheted ezt velem? - semmilyen érzelem nem látszott az arcán.
- Cam őszinte leszek veled. Miután meséltél róla kíváncsi lettem. Ezért megnéztem magamnak. Te csak a saját szemszögedből ismered a történetet. Én az övét is hallottam. Megérdemli, hogy boldog legyen valakivel és velem az volt. - késként hasítottak belém a szavak.
- Pontosan tudod mit érzek iránta. De te mégis elveszed tőlem.- Megrázta fejét.
- Nem tudom elvenni tőled. Soha nem engedted, hogy a tiéd legyen. - nagyot nyeltem és ökölbe szorítottam a kezem.
- Azt is tudod, hogy miért nem tehetem!-épp, hogy nem ordítottam.
- Ugyan már Cam. Mindketten tudjuk, hogy ez csak egy kifogás. - közelebb jött hozzám és lehalkította a hangját. - Félsz attól, hogy őt is elveszítenéd mint Emmát. De ő nem Emma!
- Ne keverd bele őt!- kiáltottam az arcába.
- Még a nevét se tudod kimondani! Lépj túl azon ami a múltban történt!- már ő is kiabált.
- Hogy lehetnék túl azon, amit Emmával tettem? Nem tudom elfelejteni. Soha nem is fogom tudni! Egy szörnyeteg vagyok! - teljesen ki voltam készülve.
-Nem te tetted azt vele! Ő döntött úgy ahogy! Te nem csináltál semmit!- legszívesebben elrohantam volna.
- Én... Miattam volt ott, miattam itta le magát, miattam ment bele abba a hülye játékba! Ha én nem vagyok akkor ő most nem ott lenne ahol van!
- Cam... Cam... Cam... Ne gyötörd magad. Azóta csak egy töredéke vagy annak aki voltál. Mindent megteszel azért, hogy ne legyél boldog, csak mert történt valami rossz. Ne hibáztasd magad, ha egyszer nem vagy az!
- Nem értesz semmit!- ordítottam a képébe.
- Dehogynem. Mindent értek. Attól félsz, hogy Averyvel is történni fog valami rossz csak azért mert vele vagy. - még egy lépéssel közelebb jött. - De mondok neked valamit. És ezt vésd az agyadba! Avery nem Emma! És Emma nem Avery! - ezzel elsétált mellettem. Ott hagyott a gondolataim között. Egyedül hagyott a kínzó érzéseimmel. Nem bírtam már tovább. A motoromhoz vágtattam, felpattantam rá és eltűntem a fenébe.
Semmi nem érdekelt. Elakartam felejteni mindent. Amint kiértem a városból nem néztem a sebességórára. Csak húztam a gázt és magam mögött hagytam mindent.

Sziasztok babák! 😍
Remélem elég érdekes rész lett ebből. Vajon mi jöhet ez után? Szerintetek? 😀
Nem is hiszem el, hogy a sztorim a hetedik helyen van most!! Uram Isten!! Imádlak titeket!! 💞💞
Puszi mindenkinek! 😘
C. 💜

Continue Reading

You'll Also Like

465K 9.4K 32
Adam Lambert vagyok a hirhedt maffia vezér, akitől mindenki retteg ám egy nap belefutottam egy ismeretlen lányba aki kerekestül felforgatta az életem...
100K 5K 59
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
2.6K 95 8
Elizabeth Cox ártatlan, ám titokban erős akarattal rendelkezik. Képes álcázni magát, és mindenkinek azt mondja, amit hallani szeretnének. Elizabeth...
502K 10.7K 38
Sziasztok gyerekek! Nem tudom,hogy mennyire lesz jó ez a story, de remélem tetszeni fog majd nektek! Jó olvasgatást!