Lásky neschopný Badboy

By Estakali

148K 4.8K 189

Nemohla jsem se toho pocitu nabažit. Svírala jsem v rukou jeho tričko a on si mě držel u těla jakoby to byl n... More

Badboy
Když si chce hrát, tak si budeme hrát...
Polib mě
Obří ego
Rande
Poď chlastat
Fajn!
Krteček a Poseidon
F.B.I
Můj majetek
Still better lovestory than Twilight
Květák
...hraju si na špióna
Nikdo není dokonalý
"Chcípni v pekle"
Sázka
doučuju Zayna dějepis
It's me, Mario!
nabourám ti Range Rovera
"Tvůj pokoj?"
"Ty vole! Pěkný trojky"
"Samantha Blacková do ředitelny"
vlepila mu takovou facku, že chytl druhou o stěnu...
Krámy!
Šest měsíců
Močáku neporučíš
budu vypadat jako Obelix!
Epilog
Zaynův osud - Bonusová kapitola

Drž hubu Louisi

5.7K 159 7
By Estakali

Odložím mobil na noční stolek a vstanu z postele. Dojdu do koupelny a dám si rychlou sprchu. Vyčistím si zuby, učešu si vlasy a jdu zpátky do pokoje. Vytáhnu ze skříně černý spodní prádlo a hodím ho na postel. Po tom ze skříně vytáhnu černý, kožený kalhoty a rudý, delší tričko s černým nápisem: Evil. Všechno si oblíknu a doladím černou beanie. Zkouknu se v zrcadle a usměju se. Sekne mi to. Ha, narcis...

Seběhnu dolů do kuchyně a kouknu na hodiny. Mám ještě půl hodiny. Dojdu k ledničce a vytáhnu z ní jogurt. Z šuplíku vytáhnu lžičku a jdu do obýváku. Pustím televizi a sednu si do křesla. Koukám na Toma a Jerryho a jím. Když dojím, vypnu televizi, vyhodím kelímek od jogurtu a jdu do pokoje pro tašku a mobil. Hodím si tašku na záda a mobil do ruky. Zrovna si obouvám červený Vans a zapípá mi mobil. Odemknu ho a přečtu si zprávu od Zaynieho

Zaynie: Počkám na tebe před školou

: Ok

Když jsem došla ke škole opravdu tam čekal. Opřený o zeď, jako vždy dokonalý a s cigaretou v puse. Dojdu k němu a usměju se na něj. Cigaretu mu seberu a potáhnu z ní. Vyfouknu obláček kouře a slastně přivřu oči. Natočím k němu hlavu a cigaretu mu zase vrátím. Uculí se na mě a políbí mě. Odtáhnu se. "Někdo nás uvidí" rozhlídnu se okolo sebe. "To je jedno" pokroutí hlavou a znovu mě políbí. Tentokrát ho nechám. Obmotám mu ruce okolo krku a jemné polibky mu oplácím. Po chvilce se odtáhneme. Zayn ještě párkrát potáhne z cigarety pak ji uhasí a zahodí. Já sem o něj celou dobu opřená a on má ruku okolo mého pasu. Dám mu malinkatou pusu na tvář a do koutku úst. Zayn se na mě otočí a usměje se jako sluníčko. Je mi s ním úžasně. Zajímavý jak jsem změnila názor za jeden den. 

"Jdeme?" zeptá se a já přikývnu. "Strašně ti to sluší" sjede mě pohledem. "Díky. Taky nejsi k zahození" usměju se. Vejdeme do školy a každej na nás kouká jako na nějaký vzácný exemplář. Některý kluci mě svlíkaj pohledem a je to fakt nepříjemný. Nojo, neměla jsem si brát kožený, obtažený kalhoty. Zayn si mě majetnicky přitáhne k sobě a háže na ty kluky vražedný pohledy. Jen se nad tím uchechtnu ale radši nic neříkám. Skoro všechny holky mě propalují pohledem. 

"Co máš teď?" zeptá se když dojdeme k mý skříňce. "Biologii" řeknu a odemknu skříňku. "Fakt? Já taky. Ukaž rozvrh" natáhne ruku. Podám mu rozvrh a vezmu si učebnici do biologie. "Máme všechny předměty spolu" rozzáří se. "Já vím. Jenom ty jsi slepej a nikdy jsi si mě nevšiml" protočím očima a rozvrh mu zase seberu. "Jo, chci se ti omluvit že jsem se ze začátku choval jako naprostej čůrák" páni, nikdy bych neřekla že tohle někdy uslyším. "V pohodě" zavřu skříňku a věnuju mu malý polibek. No, z malého polibku se stane třetí světová.

"Ehm" odkašle si někdo za Zaynem. Odtrhneme se od sebe a zjistíme že Zaynem stojí Loui s Naillem. Loui vypadá dost zmateně a Naill září jako žárovka. Loui chvilku přemýšlí co říct. "Ví o tomhle Jack?" šermuje prstem mezi náma dvěma. "Ne a taky se to nedozví dokud to sami nebudeme chtít" řekne Zayn a zamračí se. "Fajn, jen víš že až se to dozví tak ti uřízne ptáka" nadzvedne obočí. "No jo, Sam si bude muset potom koupit vibrátor" přitaká Naill a všichni vybuchneme smíchy. "A kdy tohle to mezi váma, ať už je to cokoliv, začalo?" zeptá se Loui. "Ehmm, je to trochu složitější, ale pravděpodobně na Naillově párty" podrbe se na zátylku a podívá se na mě. "Jo" potvrdím.  "Že já tě nechal chlastat" plácne se Naill do čela. 

Crrrrrrr!

Zazvoní na první hodinu. "Kde je ten kudrnatej pakůň?" rozhlídnu se po chodbě. "Má kocovinu" mávne rukou Zayn. "Podrazák. On šel chlastat beze mě" zamračím se a založím si ruce na prsou.  Kluci se uchechtnou a rozejdou se na svoje hodiny. My se Zaynem jdeme společně do učebny biologie. Sedneme si dozadu k oknu. Unaveně si položím hlavu na jeho rameno a relaxuju. Do třídy vejde učitel a všichni se zvednou. Teda všichni kromě nás. Učiteli je to ale úplně jedno. Začne něco vykládat a já ho vůbec nevnímám. Zayn mi dýchá na krk a hladí mě po zádech. Vážně jsem málem usnula. Kdyby nezazvonilo...

Na chodbě se rozloučíme, protože Zayn má skříňku úplně v prdeli. Dojdu ke svý skříňce a vidím jak ke mě jde Chloe s úsměvem na tváři. "Čau" pozdravím ji a otevřu si skříňku. "Ahoj" usměje se a taky si otevře skříňku kousek ode mě. "Tak, co Zayn" zakmitá obočím a já se zasměju. No, pak se podívám za ní. "Zrovna ho obletuje jedna růžová mrcha" zaskřípu zubama. Chloe se taky otočí a pochopí. "Tak jí běž nakopat tu růžovou prdel" ušklíbne se. "Moc ráda" ďábelsky se usměju a štráduju si to k nim. 

Už slyším i jejich rozhovor. "Nechceš se večer zastavit?" lepí se na něj ta děvka. "Ne" odstrkuje ji. "Proč?" ublíženě vypískne. "Zaprvé" začnu "Zayn nemá rád jetý zboží" ušklíbnu se a postavím se k němu. "A zadruhé je zadaný" sladce se usměju. Ona zaskřípe zuby "Zayn je můj!" zapiští. Jen se uchechtnu. "Máš na něm snad nálepku: Majetek tý děvky v růžovým? Já myslím že ne" zakroutím hlavou. Ona už se nadechuje aby něco řekla ale já ji zastavím. "Kdybys chtěla něco namítat, tak jsem si na Zaynovi vytvořila značku" otočím Zaynovi hlavu tak aby byl vidět cucflek. "Tsss" pohodí vlasama a odcupitá na těch zabijáckých podpatcích. 

"Díky bohu že tě mám. Ta děvka by mi nikdy nedala pokoj" zakňučí a obejme mě. Obejmu ho a zavrtám hlavu do jeho hrudi. "Ty seš nějaká mazlivá" uchechtne se. "Hmm. Když ty strašně dobře objímáš" povzdychnu si. Zayn se hrdelně zasměje. "Mám ráda když se směješ" usměju se na něj. "Mám rád když se usmíváš" chytí mi bradu mezi palec a ukazováček a dá mi lehký polibek. "Najděte si pokoj lidi" zařve Loui. "Drž hubu Louisi" řekneme se Zaynem zároveň. "Proč Lacey vypadala že někomu urve hlavu?"zeptá se Naill kterej se tu záhadně objevil "Jaká Lacey?" nadzvednu obočí. "Ta děvka v růžovým" napoví mi Zayn. "Aha, řekla jsem jí, že Zayn nemá rád jetý zboží" vytvořím zářivý úsměv. Kluci se uchechtnou a znovu zazvoní. 

"Kurva může chvilku nezvonit!" rozhodím rukama a frustrovaně si projedu rukou vlasy. Kluci se zasmějou a já je propálím pohledem. "To jsem tak vtipná nebo co?" přimhouřím oči. "Seš roztomilá když seš naštvaná" uculí se Zayn. "Nebyla bych roztomilá, kdybych nebyla tak malá" založím si ruce na prsou a povzdychnu si. "Jak může být někdo tak malej?" zakření se Naill a stoupne si přede mě. Je o hlavu vyšší. "Jak může bejt někdo tak otravnej?" zakroutím hlavou a šťouchnu ho do břicha. "Asi bysme měli jít na hodinu" poukáže Louis na prázdnou chodbu. "No jo mami" protočím očima rozejdu se ke třídě. 

Se Zaynem vejdeme do třídy. "Sorry, že jdeme pozdě. Některý lidi jsou strašně otravný" omluvím nás. "V pořádku" usměje se na nás asi 30ti letá učitelka. Procházíme mezi lavicema do zadní části třidy a nějakej kretén mě plácne po prdeli. Nasraně se otočím a chci mu říct něco ostrýho ale varovnej pohled učitelky mě zastaví. Za to Zayn vypadá že mu spraví fasádu. Radši ho chytnu za zápěstí. "Kašli na to" zatáhnu ho do volný lavice. "Proč si mě nenechala mu vrazit?" zamračí se na mě. "Není dobrej nápad někomu vrazit před učitelkou" zakroutím hlavou. "Fajn, vrazím mu až potom" zaskřípe zuby a pohledem se snaží toho kluka zapálit. Jen se uchechtnu a snažím se přijít na to, co je za hodinu. 

Dokonce ani na konci hodiny jsem nezjistila co to bylo za předmět. Vyjdu ze třídy a zamířím ke svý skříňce. Vezmu si z ní učebnice a sešity a zase ji zavřu. Nevěřili byste jak je otravný, každou přestávku si vyměňovat učebnice. "Sam" přiběhnou ke mě kluci. "Co je?" zeptám se. "Zayn právě dal nějakýmu klukovi po držce" oznámí mi Naill. "No a co?" pokrčím rameny. "Proč mu dal po držce?" chce vědět Louis. "Plácl mě po prdeli" mávnu rukou. "Woah, asi se od tebe budu držet dál" zasměje se Naill. "Proč si mu v tom nezabránila?" nechápe Loui. "Já mu zabránila v tom, aby mu dal po držce v hodině" objasním. "Bože, to je magor" plácne se do čela. "Jo" zasměju se. 

"Doufám že jsi mu nezlomil nos" zamračím se když Zayn příjde. "Takovej debil nejsem" zakroutí hlavou. "Já myslela že jsi" ušklíbnu se. Zayn se zákeřně usměje a začne mě lechtat. "N-nech toho!" vypísknu a kroutím se jak žížala. "Odvolej to!" nařídí mi a dál mě lechtá. "Argh. Odvolávám!"  zavrčím. Hned toho nechá. "Vidíš jak to jde" křivě se usměje a přisaje se mi na rty. Ruce mu za krkem zkřížím a nechám se unášet tou úžasnou chutí jeho rtů. Jeho ruce jsou na mých bocích, které jemně hladí. "Notak lidi. Nepotřebujeme tady vidět live porno" nadává Louis. Za Zaynovým krkem mu ukážu prostředníček a Zayn udělá to samý. "Bože, vy jste úplně stejný" uchechtne se Naill. Kousnu Zayna do rtu a odtáhnu se od něj. Usměju se na něj a dám mu cudnou pusu. "Přestaňte bejt tak sladký. Dostanu z vás cukrovku" zamrmlá Louis. "Kurva, Louisi ty jseš tak ukecanej člověk. Můžeš chvíli držet hubu prosím" zasténám. 

Po škole

Píšu si s Chloe. Ta holka je strašně zvědavá a ukecaná.

Chloe: Takže už jste se Zaynem spolu?

Sam: Ne, teda ne oficiálně. 

Chloe: A co teda je mezi váma?

Sam: Jesus Christ! Já nevím. Ale, něco k němu cítím. Je mi s ním úžasně

Chloe: Awww. To je sladký :3

Zapípal mi mobil. Vzala jsem ho do ruky a odemkla. Zpráva od Zayna.

Zaynie: Můžu přijít?

: Brácha je doma :/

Zaynie: To je jedno. Příjdu oknem k tobě do pokoje 

: Fajn. Nezabij se

Zaynie: To bych ti neudělal

Nad těma zprávama jsem se usmívala jako magor. Chloe mě mezitím zaspamovala.

Chloe: Kdy bude svatba?

Hej, Sam

Jsi tu?

Ty mě ignoruješ?

Proč mě ignoruješ?

Je u tebe Zayn že jo?

Já vím že tam je

Co tam děláte? Vrrr

Děláte děti že jo?

Sam: Můj bože Chloe! Jen mi napsal Zayn že příjde

Chloe: ??? Vždyť si říkala že tvůj brácha o vás neví

Sam: Neví. Zayn příjde oknem, pokud se nezabije

Chloe: xD Okay, já musím jít. Čauko PS: Použijte kondom

Sam: Čau 

Ta holka je blázen. Odhlásím se z fb a vypnu notebook. Přejdu k oknu a otevřu ho. Ještě skočím do koupelny abych zjistila jestli nevypadám jako mrtvola. Na sobě mám černý tepláky a volný tmavě modrý tričko. V tom můžu zůstat. Nebo se mám převlíct do něčeho hezčího? Ne, to je kravina. Dojdu zpátky do pokoje a vezmu do ruky mobil. Sednu si na postel a začnu projíždět další sociální sítě. Nic zajímavýho. "Sam" uslyším a vzhlédnu. Na tváři se mi rozlije úsměv když uvidím Zayna zavírajícího okno. Mobil odhodím vedle sebe a stoupnu si.  Zayn si mě přitáhne k sobě a políbí mě.

"Chyběla jsi mi" šeptne. "Neviděli jsme se dvě hodiny Zayne" zasměju se. "No a?" zaculí se a znovu mě políbí. Tentokrát je to delší a hlubší polibek. Procítěný. "Co budeme dělat?" zeptám se když se od sebe odtáhneme. Zayn zakmitá obočím a já se rozesměju. Připomene mi Chloe. "Můžeme se kouknout na film" kývne k notebooku. "Fajn" přikývnu. Zayn si sedne na postel a já vezmu notebook a sednu si vedle něj. Přitulím se k němu a nechám ho vybrat film. Zayn vybral Lights Out (Zhasni a zemřeš).

                                                                       Estakali

Continue Reading

You'll Also Like

11.9K 1.5K 13
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
4.1K 340 40
Vzhlížela k němu, obdivovala ho, milovala ho. V představách s ním trávila každičkou minutu svého života. Díky jeho knihám žila. Bohužel pro něho byl...
2.3K 118 29
Co se stane , když vám napíše kluk kterého neznáte. A bude vás milovat.To zažije na vlastní kůži Tessa.
7.5K 356 31
Dva lidé, dvě srdce hledající tu správnou cestu. Skrytá láska a píseň o tom všem. Jak to vše dopadne? Nechme se překvapit zda dva lidé najdou tu sprá...